funderingar

idag är de valborg,igår kom jag hem vi halv nio, sedan så fixade jag tvätten,disken och hängde upp tvätt och sedan gick vi o la oss då linnea sov men kim kollade på film!
har lite funderingar på att köpa farmors bil,liten och smidig. De är en opel vectra GLS-93.
Hon har haft den i typ 10år tror jag för hon köpte den när farfar levde och han gick bort för 6-7år sedan..
Hon har inte haft några anmärkningar på bilen någonsin när hon har besiktat den,utan den har gått igenom jätte fint.
Den har gått 15000 mil,finns larm på.. finns lite ytrost fast inte mycket!
farmor säger att den är jätte skön att köra och på vintern så är den skön med de är den bilen hon litar på för inge har ju en bil men hon kör hellre hennes på vintern än hans!
hon ska ha 7000 för den annars så ville hon ha 10 000 om hon skulle sälja den till någon annan!  och de är bara 3 stycken som har haft den med henne. jag vet att dem köpte den av farfars moster för dem köpte en annan bil!
och den är liten och smidig och letar ju efter en liten bil!
För hä'r lär de inte blir en unge till förän man är klar med sina studier hehe!
Så hon skulle komma en dag så skulle jag få provköra den. men är skitfin för att vara så många år den ser ut som ny!
För dem tycker att de räcker med inges bil för hon har bara kört några ggr med sin och hon tycker de är synd att den bara står! nyskattad och nybesiktad sen feb-då gick bilen igenom helt igen! inuti bilen så ser den ut som helt ny! de bästa är att köpa bilar från pensionärer för dem behåller och bevarar bilen så väl!hon har aldrig haft några problem med bilen!


Idag ska vi städa lite smått gjorde nä'stan allt igår men behövs dammsugas och tvätta golv. Bjöd in sixten med idag om han ville komma för inte så kul att sitta själv på valborg och då får han ju träffa peters släkt med:)
linnea har sovit hela natten, hon vaknade vid halv nio och ville ha mat.. Har börjat o köra lite smått med majs välling och hon verkar bli mättare på de sen hittade jag även puremat från 5-6mån har aldrig sett de innan för visste bara att de fanns från 4mån o sex mån. så hon tyckte om kött o potatis gud va hon åt :) de är en riktig lite gluppsk dam de kan jag säga!

hahah igår när jag o hanna towe o linnea åkte från farmor så såg de ut som vi skulle flytta hemifrån så mycket saker va de, och de va inga skitsaker vi fick utan de va skit bra sånt man inte hade:)

linnea är vaken så ska ta hand om henne nu kim sover än:P



Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

borensberg"farmor idag"

Vaknade först vid sex då peter åkte iväg så tog sista blosset då så nu hyar jag inte kvar några cigg men ska åka till pappa och lämna en räkning som är hans så får köpa på vägen helt enkel:P

Ljuspartyt vart ändrat till den 12 maj kl.18.00 istället för då ska min farmor komma och hon skulle försöka ta med sig sin väninna för hon är helt såld på ljusparty min farmor:) bra de:)
De är åse som har fixat ljuspartyt åt mig tack så mycket:)
Just nu fixar jag vatten i badkaret jag och kim ska bada medan linnea sover sedan ska vi ner o äta frukost jag är vrålhungrig haha vaknade inatt o tänkte jag skulle ner o äta men sen tänkte jag de finns ingen människa som går ner o äter frukost på natten så somnade om igen! Är så sugen på macka med makgrill och oboy:P
Kim brukar äta yogurt macka o han har lagt till en sak nu, nu måste de vara skinka på mackan:P
Efter jag är klar så ska vi åka till "morfar lars" ett tag! Sen hem igen o fixa middag sen när peter har kommit hem ska jag o linnea åka till motala för att hämta hanna o towe. Kim får va hemma med pappa peter.
Och sen ska vi åka till våran farmor och hämta lite saker:P
bli väl fika där med antar jag som de alltid bli:P
hej så länge

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

dagen som snart är slut..

åkte till åse så va där vid tjugo i tolv då jag skulle lämna kim så fick lite kaffe så tog en cigg på de. Vid tolv åkte jag och linnea vidare till mjölby för vi skulle möta pappa peter vid kvart över tolv för han skulle hämta triangeln.Efter de så gick jag och linnea till skatteverket för att fixa personbevis men de gick fortare än vad jag trodde så gick till vägledningcentrum och va där en halvtimme tidigare!
Tog av Linnea medans vi att och väntade så hon fick komma upp lite då såg jag att jag hade satt klänningen bak och fram haha så tokigt de kan bli ibland men va nog för jag va stressad innan vi åkte iväg hehe...
När klockan va lite innan ett kom min vägledare fram så vi gick in i ett rum och pratade sedan så kollade vi på mina betyg och hon tyckte jag skulle läsa 75% först och sen till vårterminen så kunde jag sattsa på 100% om jag kände och ville de! Pratade även om vilka kurser jag skulle ta nu på höst-terminen och de vart:matte B, Relgionkunskap,Naturkunskap B och Svenska B.
Berättade ju va mitt mål va och fick även skriva de på ansökan så får reda på om jag har kommit in i början på juni:) Men tror att de inte är svårt:P men får se!
Pratade även om CSN-lån och jag går på mammapenning på höst-terminen och sen får jag se om jag måste ta lån eller inte!
Hon sa att högst kommer de ta 1,5år innan jag är klar och kan söka till sjuksköterskeutbildningen!
Men jag sa till henne de spelar ingen roll hur lång tid de tar bara jag får bra betyg så jag kan söka de jag vill jobba med i framtiden!

Efter de så åkte jag och linnea tillbaka till åse så hon bjöd på klaffe och chokladbollar:P
Sen pratade vi även om vilket datum jag skulle ha ljuspartyt så de blir den 5maj kl.18.00 någon som är intresserad av att komma??
Sen så kom peter dit efter att han varit och handlat! så vi pratade lite.. Idag har kim varit på jätte bra humör de va längesen han va så glad inga utbrott har han fått idag när jag har varit med honom:) så de är posetivt, tror de är för han har fått sova i sin egna säng och fått mycket sömn:)
Och linnea va med jätte glad idag hon fick sitta i matstolen hemma hos peters mamma och vad hon skrattade och när vi tog fram ett litet gosedjur så stirrade hon på de så koncentrerat att hon skakade och ville bita nallen:P

Idag blir de lugnt ska ta och se på andra avenyn på datorn för han bara se halva innan jag skulle åka:P

Sen om jag kommer in måste jag ta reda på om man själv måste köpa böckerna lr om dem har så man får låna:P
hej så länge
har tyvätt inga bilder tagna idag får bli en annan dag:)

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

jippi äntligen händer de lite saker:P

La kim vid halv åtta igår i "sin säng" men tog ju sin tid nästan en timme innan han somnade men när han väl sov så sov han han vaknade bara en gång på natten och skrek men då la jag mig jämte han tills han somnade och sen gick jag in till oss! gud va skönt att kunna breda ut sig över sängen och inte känna att de är någon som ligger på än! visst de är mysigt men nu har vi haft de så snart i två år!

Så köra de i en vecka så kanske de går lättare sen! Vi har märkt att han blir mera utsövd när han sover i sin säng i våran säng så vaknar han några gg per natt och är fortfarande trött på morgonen när han sovit till halv tio!
Idag skulle vi gått till öppna förskolan men hinner inte de,de bli för stressigt! För peter glömde sin skylt eftersom han ska besikta bilsen så måste han ha den! så måste lämna barnen lite tidigare och åka in till mjölby tidigare och lämna skylten och sen gå och fixa personbevis på skatteverket innan jag ska till komvux!
Kim har ju gömt min plånbok så måste hitta den med, så ska väl gå neråt och leta snart!
Kim kollar på film i sitt rum nu för han vaknade nyss men han verkar trött så han somnar nog om ett tag!
Igår smet kalle ut ett antal ggr när jag va ute och hängde upp tvätt med kim och peter va inne så han fick ju fånga in honom igen! och en gång tyckte jag att jag såg kalle på grannens tomt och sa till peter är inte de kalle så gick jag längre fram och ropade kalle då va de ju han, då hade han smitit ut en gång till:(
Igår ringde egirs för hade kollat upp lite förråd och gubben som bodde där innan hade ett skit stort förråd som bara vi har nyckel till så där kommer ju alt få plats och är precis jämte ytterdörren så då kan man ha barnvagnar och cyklar där nere så är de bara o hämta sen när man ska ut, sen har vi ju ett i lägenheten med!:)
För fanns cykelställ men vill inte lämna barncyklar och sånt där för finns folk som tar i lilla skänninge är man aldrig säker!!
ne ska gå på plånboks-jakt nu:P

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

väntar....

sitter och ta de lugnt väntar på att peter ska komma hem så vi kan åka och storhandla!
Kim och jag gjorde mat innan men va bara jag som va hungrig,han åt inte så mycket tyvärr...
är så jäkla sugen på godis så blir lite ikväll:P
imorgon hinner jag glo på andra avenyn innan jag ska lämna barnen:) alltid lika roligt varje gång:P
imorgon börjar unga mödrar med:)

ne ska kolla om tvätten är klar o hänga upp den kanske innan man åker:P

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

27-04-2010

kunde inte sova så mycket inatt då jag vred på mig hela tiden och va så varmt så kunde inte ha täcke på mig.
Gick upp och matade linnea vid sju sedan somnade hon om till halv tio sen vaknade båda ungrana så satte på film åt kim eftersom han alltid få se på barnfilm när han har vaknat han vet ju om de så han pekar mot tv:n och om jag inte är tillsäckligt snabb så tar han dosan och försöker sätta på tv:n. Efter jag hade fixat film åt honom så gick jag ner med linnea När hon fick mat så somnade hon i vagnen så gick upp till kim för att byta blöja och sedan ge han frukost, Idag fick han frukost på sängen när han kollade på film vart yogurt och macka de gillar han:)
Nu ska jag ta och fixa mig och sedan hämta upp tvätten och slänga i en tvätt till sen ska jag kolla på våra bästa år! har inte kollat på de på 2v så kanske har hänt mycket haha!
Idag blir de en hemmadag skönt att slappa lite,va ju hemma igår med men då slappade jag inte eftersom jag städade o tvättade:P

Farmor ringde på morgonen o sa att hon hade massa köksredskap från inges stuga så dem hade plockat ihop massor och lagt de i båten för finns ingen plats att lägga de så jag och hanna va tvungen att komma senast på torsdag och kolla vad vi ville ha o så för annars skulle hon slänga de o de tyckte hon va synd att göra! Skulle åkt till åsa och annie då men får ta de nästa vecka istället!

Imorgon blir de en spännande dag eftersom jag ska på studievägledning se vad hon säger pratade lite med de med ellinore och hon sa att de bara är några timmar i veckan och de finns folk som har med sig sina barn och linnea är ju så snäll och tyst så kan ju ta med henne! KIm gå ju ändå på dagis eftersom han börjar i augusti!
För hon sa att om man läser 400poäng de är heltid men jag kan ju ta halva de eller något för sen när linnea börjar på dagis så kan jag ju ta 400poäng men få se vad dem säger imorgon.. Och se om de fanns något på distas för dem får ju massa pengar att använda till distans och hon visste inte om de redan va använt tydligen!

På fredag kommer peters halva släkt hit för vi har bjudit dem så dem får ta med de dem vill grilla och sen står vi för sallad och potatissallad efter de blir de at kolla på motorcyklarna och sen senare på kvällen fyverkerierna:)
Så har nästan fullt upp hela veckan:)




såhär satt linnea igår och lekte medan jag skalade potatis

ännu en bild på linnea:)


kim gick först in i tvättkorgen sedan så åkte han karusell medan poatisen kokade de tyckte han va skitskoj:P



Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()

kväll

jag o linnea gick o lämnade skivorna efter jag hade vikt lite tvätt så satt ute och pratade lite med ellinore sen gick vi hem.. Efter de så plockade jag i diskmaskinen och sedan så kom malin som ska hyra huset för hon ville kolla på de en gång till.. Linnea hade då redan somnat då hon va jätte trött så hon va lite pipplig innan hon somnade för hon va trött!

Efter de gick jag ut och hämtade tvätten som va torr sedan så gick vi upp för att vika tvätt.. Peter hittade mina uppgifter som jag hade gjort i gymnasiet så ska kolla lite och komplettera de man glömt:P
Peter hittade även teckningar som han hade ritat när han va 4-7år haha så roliga dem va så vi satt o skratta åt dem hehe :P men så gulliga:) själv har jag ju inget kvar av de jag har gjort som liten eftersom min mamma slängde allt när jag flyttade till pappa! lite synd tycker jag!
Idag har jag varit duktig o tvättat 5maskiner så nu är de inte mycket kvar så tar resten imorgon:)
ne nu ska jag ner och hänga upp ytterligare en maskin:P

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

duktig idag:)

Nu har jag varit duktig mamma jag har städat hela huset och busat med barnen:) så nu väntar jag på att golvet ska torka.
Har hängt ut tvätten för torkar fortare  då så väntar på en maskin nu!
Så måste vänta på att peter kommer hem för han skulle handla tvättmedel för de är snart slut:P

Ringde till försäkringskassan men va i kö 18 skulle ta 30min så tryckte så att dem ringde upp mig så nu har jag fixat de så ska bara vänta på att papprerna kommer så ska jag skicka in de igen!
Sen ringde jag till egirs och vi får nu börja flytta in saker i förråd o lägenheten den 1juni för nä'r jag frågade så sa hon att hon skulle vara snäll idag:) men vi får inte flytta in helt förän 17juni men jag sa att vi har så mycket i förråden o så för byggs ju på hela tiden så man kan ta de lite undan efter undan:) så gick kanon:)

På eftermiddagen ska jag springa över till ellinore och roger för han ville ha sina skivor som vi hade lånat för några år se.. men väntar till peter kommer hem för kim måste sova middag annars får han utbrott som sagt va!

Sen ska vi äta och bege oss ut till ankorna är de tänkt:)

På torsdag kommer syrran hit! :) kul de ska bli va ett tag sen hon va här hehe:P

På onsdag ska jag på vägledning ska bli intressant och se vad dem säger:P

ne nu ska jag ta och plocka ner stolar o så....
kommer ut på facebook har en film på när linnea skrattar jätte mycket har inte klurat ut hur man kan sätta filmen på bloggen men få se..

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

26april 2010

vaknade idag vid halv sju då Linnea ville ha mat sen gick jag ut och rökte medan jag väntade på att hon skulle somna om så gick o la mig sen och sov själv.. jag och kim sov till halv tio så nu kollar kim på film och linnea sover än.. Jag får alltd sovmorgon när jag är själv när peter är hemma så vakna ungarna vid åtta-nio:P

Idag ska jag ringa försäkringskassan för ska ta över peters dagar för har inga kvar, Egirs ett samtal
Annars blir de att städa och tvätta sedan när peter kommer hem ska vi äta och sen gå o mata ankorna och gå en sväng:)
de består våran dag av;)
Lägntar verkligen tills slutet av juni då vi kommer komma ifatt med allt för peter ska jobba v.20 och då får dem över 6000kr på 5dagar för är en speciell vecka sen får han lön,semesterlön,skatten och min skatt så då är vi ifatt så skönt de ska bli o sen behöver vi bara betala för den andra lägenheten och inte detta huset!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

så mycket hår på två dagar:P

har kammat kalle nu i två dagar och så här mycket vart de på 2 dagar bra

 

just nu håller vi på o städar snacka om vilken lustig dag först bajsar kim sen linnea sen spyr kim efter att ha har druckit massa dricka sen så bajsar han igen haha.. så de va ju bara att torka spya först och byta på kim innan man kunde börja o städa igen...
 Linnea sitter i soffan och leker och kim springer runt runt runt hahah :P

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

morgon

idag fick jag få upp vid halv sex o ge linnea mat sedan så pratade hon och somnade om så jag somnade om med men vaknade nyss...

få se vad som händer idag??
måste allvarligt ta tag i tvätten har inte tvättat på en vecka lr mer tvätten stiger!
De är så tråkigt att ha tvättmaskin i källaren då de är så kallt där nere o trist va mycket bätre på trojan för då hade man allt klart den dagen.. men snart blir de ju så när vi flyttar:)


Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

lite bilder från idag:P

Passade på och busa med linnea medans kim sov men han vaknade efter åtta så tog lite kort på alla:P
Gud vad jag älskar mina barn, dem betyder allt för mig och min älskade sambo såklart...
våran bebis är med bland bilderna som vi ska få hem i midsommar,kisse-bebisen är varmt välkommen<3
alla bilder är tagna från mobil så är inte så bra kvalite:)




linnea håller i flaskan själv:P


linnea kollar på leksaken

 

linnea gör lustig min heheh







min glada kim:)

försökte ta kort på fötterna men lyckades inte då hon sparkade hela tiden :P


linnea


kissen kalle :)

kalle sträcker på sig:)


MAMMA OCH DOTTER<3 lite lustig i håret men bjuder på kortet:P

linnea kalle och kim<3

våran kisse-bebis vi ska få hem i midsommar<3




Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

kalle vårfin

började med att jag,linnea o kim åkte till farmor åse,putte,jonna o fija där bjöds de på kaffe sedan när peter kom så gick vi ut och kaiser va ute, vi va på baksidan då kaiser tyckte de va kul att springa efter bollen som vi kastade.. Kim tyckte de va jätte kul att kolla på sen gick han även till åkern då  de va en traktor där förra gången så de komer han ihåg,men idag va de ingen traktor på åkern men han pekade och visade att de hade varit en trakor där;)
Linnea satt i vagnen och somnade ett tag sedan så hoppas peter studsmatta och då ville kim vara med så när han kom upp på studsmattan så vart hans hår så elektiskt så de stod rätt upp så man såg verkligen vilka hårstrån som va längre än dem andtra haha roligt:P
Kim tyuckte att de va skit kul att stå o gå o hoppa på hans sätt på studsmattan sen gick jag upp medans åse höll linnea och jäklar va de hoppade, va ju längesen jag hoppade på en studsmatta.. Putte höll på att ta bort löv så kim gick och kollade lite sen så flög de lite pippi som vi säger till kom och då gjorde han med fingrarna. pippi fågel för honom är lite speciellt för då gör han som en näbb som gapar med fingrarna:)
Efter vi hade hoppat och putte va klar så satte vi oss ute och drack kaffe då kim tyckte de va kul att åka bobby car ute så han åkte ner för en liten backe sen kom han inte upp så putte skulle ta upp honom men då åkte han ner igen och skrattade och gjorde så ett antal gånger...
Efter de så bjöd dem på pizza så peter o fija åkte och hämtade de och kim ville hänga så dem åkte medans vi gick in o väntade.. gud va gott de är när man är hungrig:) tack så mycket för pizzan:)

Efter vi hade ätit så va vi proppmätta så vart en cigg på de...
Och kim har druckit så mycket så blöjorna va genomblöta på kort tid haha..
Gud vad han beundra fija vill hänga med dit hon går och pratar hela tiden med henne, han har snälla fastrar!
Sedan åkte vi hem efter att maten hade skjunkit ner.. Väl hemma så ville kim kolla på filmen "bilar" och somnade tydligen på några minuter.. Jag hade ju glömt mina cigg hos åse o dem så fick åka ut o hämta dem..
Min bil är inte bra längre sedan peter bytte däck jag måste hålla skit hårt i ratten får ont i armen efter ett tag och okm man släpper lite så drar den åt höger och sedan så kan man vrida hur många varv som helst på ratten när man ska svänga. vet inte vad han har gjort med min bil men han säger att den är sådan! aja...

peter skulle åka iut och hämta en platta öl av micke som tack för peter har fixat sandpapper åt honom.. så Efter linnea hade somnat efter maten jag gav henne så passade jag på att klippa kalles klor och kamma honom men gud va mycket päls han fäller, de är nog eftersom våren är här såp nu är han hur fin som helst:)

Ikväll bli de lugnt! kanske blir en liten kissebebis åse är och kolla på dem nu, dem ska ha en och jag vart med sugen på en liten till och de är ändå jag som rensar kattlåda,ger mat,klipper klor och kamma så de är upp till mig hahah, och sen tycker jag kalle ska få en lek-kamrat med! När man sen kommer vara hemifrån mycket när man börjar skolan sen när ungarna går på dagis så då blir han ju helt själv... så åse skulle skicka bild och säga vad de va för kön så får vi se sen:)Och vi är ju djurälskare<3

Kalle har under dem senaste dagarna börjat och leka,han har inte gjot de innan tror de är pga hans ben men nu leker han med allt och om man busar med han så springer han inte undan utan han är med och bits och håller fast en.. Ibland brukar han leka med kim då han biter han i håret haha kim tycker de är skitkul och kim brukar ge leksaker till kalle och då håller han fast dem och biter och tror de är något byte:P

Jag tror att våran andra katt vi hade va lite sur av sig för hon har hoppat på mig ett antal gånger och bitit mig i ryggen båda gånger när jag va gravid med kim och sen med Linnea och sedan när vi flyttade till huset på folligegatan så morrade dem åt varandra och jagade varandra och bet.. Så tror att kajsa va för dominant och sur av sig.. Men vi får se hur de går om vi skaffar en till men jag tror de går bra! Han har iallafall inte kissat och bajsat inne än så länge! För nu får han bara vara inne och ute på altan, 2gånger har han smitit ut men då har jag hämtat han igen,han kan inte vara ute nu eftersom han haltar och då om de blir bråk med någon katt så kan han inte springa och försvara sig lika bra som innan!

Imorgon är de söndag så denna gången ska jag inte missa reprisen som jag alltid gjort på söndagar av desperate houswife,greys anatomy... fast de börjar ju sent på eftermiddagen/kväll...





Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

ett jä*la problem alltså....

usch vad jag hatar en sak just nu nämligen pengar mår ju skit av de,man sitter o grubblar och grubblar o ändå så kan man inte lösa de:(
Usch kan hon inte slänga ut oss så vi kan få flytta lr att dem säger att dem kan ta huset men de är väl ingen risk!
kan en månad inte bara rusa iväg så vi är i juni??
nästa gång är de sista gången som vi betalar hyran här fan va skönt, vad skönt de ska bli att slippa skiten!
jag ångrar mig att vi flyttade hir visst sådana som har pengar och är rika kan ju bo här men inte vi!
inte värt att betala så mycket för skit!

Ja idag gick jag upp kl 05.00 och matade linnea sen så vaknade peter för han skulle vara på jobbet kl.06.00,så han åkte vid 05.30.
Har fått säga återbud på bordet jag skulle kolla på idag för har inte råd denna månaden få se om de är kvar nästa månad och då kanske hon har gått ner i pris, om de inte är kvar så kommer de ju nya bord o stolar:)
Just nu sover alla och jag sitter här kände att jag måste avreagera mig och då är bloggen ett bra alternativ...för just nu finns de ju ingen hemma haha:P

Idag blir de lugnt ska väl åka till åse en stund om dem är hemma idag!

Usch om vi tycker att de är krisigt med pengar vad gör inte fattiga barn som bor på gatorna:(
som får ta hand om sig själva när dem är små barn och bete sig som en vuxen inte kunna leka ,äta god mat utan bara behöva arbeta för att kanske få ihop de till en liten brödsmula så egentligen ska man inte klaga men de gör man ju ändå...
ne nu ska jag ta en pinne o förslka sluta fundera för de leder ingenstans ändå
hej så länge!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

gamla blogg lite kul:p

lite kul kollade på google och hittade min gamla blogg lite kul:P'
http://saralovepeter.blogspot.com/2009/10/4v-kvar-till-bf.html

Nu väntar jag på att peter ska komma med käk kim ska få en egen pizza men blir matlåda till han sen, min med brukar bli de:)
Ska ta ett glas vin med när man sitter och kopplar av o alla ungrana är i sängen:)
hahah kom inte så långt med städandet gjorde nedervåningen så nu är de ölvervåningen kvar:P De ta jag lite senare idag lr imorgon när peter jobbar!
ska iväg imorgon och kolla på ett barbord och stolar de va stort 6stolar så man får plats många. så vi får ta vårat matbord så länge som matsalsbord.. Eftersom inte köket är stort alls så få de bli ett litet barbord och sedan så ska vi ha ett matsalsbord i lekrummet och datarummet när vi kommer så långt hehe:) man får ta lite undan för undan!
På måndag ska jag ring o fråga om man bara kan få nyckeln och börja och sätta in förrådsaker så man kan ta de lite då o då...
så blir de inte så mycket på en gång för hatar verkligen att flytta:( sista gången nu tills man har fast jobb och hittar ett hus man vill köpa för orkar verkligen inte flytta haha...

Se om peters mamma bara kan ha kim en snabbis imorgon så kan linnea hänga med mig fölr peter jobbar ju så han kan ju inte ha ungarna och om vi ska ha bordet sen så får man hämta de senare men vill först åka o kolla på de! så de är något att ha!

Idag har kim varit som en liten prins glad hela tiden första gången på länge som han är de.. och så fort man kolla på han och ler så blinkar han med ögonen så som han flirtar på sitt vis:)

på onsdag ska jag på handledningen och se vilka kurser jag ska börja med:)
så skulle lämna in en ansökan då och sen ta med mig personbevis!

just nu kollar kim i mina fotoalbum sen jag va liten han gillar att kolla på bilder:)
ne nu ska jag väl kolla lite med han och sen äta..


Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

SUPERMAMMAN, De ÄR JAG DE:)

nu håller jag på och städar började o plocka in i diskmaskinen sen plocka undan lite,dammsuga, men dammsugaren har blivit handikappad så måste investera en ny senare sen mellan varven så har jag gett linnea puremat sen ersättning och sen städat lite till och sedan gjort middag till mig och kim idag vart de hamburgare och pulvermos enkelt och gott:)

Senare ikväll så ska vi käka pizza och mysa framför tv:n.. Såg föresten wallanders nya film idag"Arvet" den va bra:)

Ne om man ska röra på fläsket och börja där man slutade.. Linnea sover i vagen och kim leker med sina bilar han håller typ5-6 st bilar i famnen haha.. För hittade ju massor med bilar under soffan hmm undra vem som har kastat bak dem?? :P


Peter ska byta däck på min bil idag med han slutar ju snart och sedan så ska han jobba imorgon från 6-12 :)

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

25april 2010

Igår va vi som sagt hos hanna,åkte hem halv elva så va hemma typ vid elva:P

Igår va de de kul:) När vi kom till hanna så öppnade jocke sen kom hanna o towe,towe sov så vi fixade maten kebabkött,ris och bearnesås:)
När de var klart så åt alla vi och linnea fick då potatis o majs pure.. Efter vi hade ätit klart så gav jag linnea ersättning men hon ville bara ha lite! Vi vart sugna på negerbollar så då gjorde vi de och fikade:P
Sedan så har vi kollat på film lekt med barnen,kolla runt på nätet skrattat och åter skrattat haha...
Barnen gick och la sig kl åtta efter att dem hade ätit kvällsmat så towe låg i sin säng och kim i hannas säng och linnea somnade på tecket på golvet!
Sedan så kollade vi på världens fulaste hem och lyxfällan och kollade runt lite haha :P
Efter att lyxfällan va slut så tog jag på kim och hanna linnea sen så begav vi oss till bilen för att åka hem väl hemma så somnade kim direkt:) och linnea med:)
och jag satt vid datorn och sedan kollade jag på beck innan jag somnade:)
natten har varit lugn, linnea vaknade kl5 och ville ha mat gav henne då 200ml ersättning och allt gick i men lite gick ur sen! sen så somnade vi om alla medans peter gick upp kl6 och nu är jag uppe o alla andra sover:)
Idag ska jag städa och leta efter en sak och sedan blir de väl att åka till syrran för hon ska hjälpa mig lite:P
först måste jag se så jag hittar saken jag letar efter haha! Den kan ju vara vart som helst "pust" :P
hanna satte två toffsar på linnea igår så söt:)
pappa peter och dotter linnea  På BB  22/11-09
min lilla flörtis:)
kissebebis och kim för länge sen
kim när han va mindre:P

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

syrran<3

vaknade vid sex då linnea ville ha mat sedan så sov alla till halv tio.. Idag ska vi till syrran o umgås.. vi ska göra lunch när vi kommer dit så blir kebabkött,ris o sås:)

kommer väl lite bilder under dagen...
Idag är peter ledig för han ska till tandläkaren men ändå så trillskas han med att ha på alarmet kl5 på morgonen jippi o de är ändå ingen som går upp då:P
nu har jag ej tid att sitta här!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

mmm vad skönt att sova efter 2h sömn inatt, mig själv att skylla:)

Nu har jag,linnea och kim sovit haha sovit bort hela dagen:P vaknade när pappa peter kom hem! Pappa peter ska iväg och handla inför grillningen bli att grilla hamburgare med massa gurka,tomat,dressing och ost på:)

Han ska även handla blöjor och cigg som jag skulle ha handlat när jag vaknade!
nästa vecka gör vi ett nytt försök med öppna förskolan så idag ska han han få lägga sig åtta så han börjar att gå upp tidigt igen för går inte när jag ska börja o plugga sen!
Ska faktiskt bli skönt att få in han på dagis som peter och jag satt och diskuterade idag så är han som en magnet på mig peter duger inte, dem ända som duger är jag,åse och jonna! För vi måste bryta isen lite så jag får andas ut utan han lite, visst de kommer vara svårt när han väl börjar dagis de kan jag säga för hade svårt med de när han gick på tallgården om jag slutade tidigt så hämtade jag han direkt, tänkte o undrade hur han hade de och kommer vara lika svårt när linnea börjar dagiset!  För de är ju trotts allt mina pluttar<3
ne nu ska jag glo på andra avenyn på internet för vill inte sitta uppe vid nio idag o glo på de:P

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

trotts period lr vad???

till en början gick de bra med kim på öppna förskolan men då han vart tröttare dessto mera utbrott fick han och vart galen slog huvudet i golvet o slogs och rev,han slutade aldrig att gråta och hysterisk va han med! När vi skulle åka hem så fick erica hjälpa mig med honom När vi kom ut i bilen så vart han mera galen ville inte ha på sig bältet så tog typ 5min o få på de!

Måste vara en trottsperiod han är inne i,har aldrig sett han så galen som han va idag! När vi kom hem så fick han sitt käraste täcke och nu kollar han på film och somnar snart!
Hur ska de gå på dagis om han är sådan??
och de vart bara värre när man pratade med honom när vi åkte hem sa jag att han har betett sig dumt åt  idag och tror att han förstod för han började o gråta.. men de ger sig nog snart! Han är ju mammas älskling iallafall<3
Ne nu ska jag ta o gosa med lilla kim och se om han somnar snart!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

dålig sömn:/

ja inatt har man inte sovit många timmar jag och peter somnade kl.4.30 typ och sen sov peter och jag till sex sen skulle han åka och jobba och jag skulle ge linnea mat! kollade på en bra film inatt som man inte kunde sluta kolla på The blinde side skit bra verklighetsbaserad. Handar om en negerpojke som bor på gatan hans mamma är drogpåverkad och kan inte ta hand om barnen så en dag möter han en rik,snäll familj så får han sova på soffan hos dem och han har aldrig haft ett eget rum,en säng innan sen får han bo hos familjen för dem ser han som sin egen son och han blir proffs i rugby osv.


Skulle upp kl. 07.00 idag men sov till åtta snacka om att jag va stressad när jag vaknade men har faktiskt hunnit allt jag skulle.
Idag snöar de så vi tar bilen till öppna förskolan!
Hoppas på mera sömn inatt iallafall ska kolla på andra avenyn på internet när jag kommer hem!
nu ska jag ta på barnen och sen ta och åka iväg måste handla cigg och blöjor efter att vi har varit där!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

kväll

Jag och linnea åkte till pappa och barbro efter att vi hade vilat efter maten kim va hemma med pappa peter. Åkte först till affären för att lämna en sak sen ville pappa bjuda på fika hos dem så vi åkte dit så vart bullar och kaffe gott:P


Idag har linnea fått smaka banan hos åse för första gången o hon tog hela bananen o munnen galen va hon haha så när vi åt middag så fick hon smaka potatis och majs pure men hon va galen i de med,de va bättre än gröt tyckte hon för hon åt jätte mycket så kan inte kalla de för smakpotion! Efter de så testade jag om hon ville ha ersättning men hon va för mätt så hon ville inte ha något!

Åkte från pappa vid åtta då jag blir galen på bilen den startade men dog och åter startade och dog så till slut fick jag gasa när jag startade bilen och då hoppade den igång, de har hänt så 2gånger idag för mig och den gör bara så när jag har bilen,när peter har haft bilen så har den varit hur bra som helst!
När jag kom hem så hoppade jag och kim in i badkaret och badade så nu är vi rena:)och sedan fick han yogurt och macka! Glömde ju köpa blöjor som va viktigt på hemvägen så får gå förbi östenssons imorgon efter öppnaförskolan visst han har så han klarar sig tills imorgon iallafall tror jag ha 5blöjor kvar!
Idag vet jag inte hur många blöjor jag har bytt på kim är väl mellan 6-7 st för han har druckit så mycket så de har runnit igenom haha go han är!

Imorgon måste vi gå upp tidigt för vi ska möta erica och tindra utanför öppna förskolan vid kvart över nio.. så får gå tidigt för kim vill ju kolla på allt och gå lite slött haha!

Nu har jag fått ta över peters mobil för han har köpt en annan och jag hatar den nya modellen att de inte är några knappar utan man får trycka direkt på displayen.. och sen vill jag inte förlänga mitt abonnemang heller..
ne nu ska jag go och kolla på film och sen sova

sov så gott med er
älskar min familj<3

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

brummat en sväng

När vi va klara så åkte vi som sagt in till mjölby till min pappa där han bjöd på kaffe och sedan pratade vi kim lekte med sina bilar vi hade med oss och en kattleksak en boll som han kastade hela tiden:)

dem fina skorna har han på sig med:)
Efter vi hade varit hos pappa så åkte vi till farmor åse där hon bjöd på kaffe:) och sen pratade vi o lekte kim målade lite på papper och sedan kollade han i böcker med!
När vi hade varit där ett tag så åkte vi hem och nu håller jag på att tina köttfärs för ska göra barbros köttfärsås med mycket grädde:) så god är den har bara gjort den en gång,man blir så mätt haha!
skulle bara uppdatera lite om dagen:)

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

godmorgon!

Igår kväll så kollade vi på lejonkungen men kim somnade ganska så snabbt och sedan hade jag två snarkande människor jämte mig och vart irriterad för sa åt peter men han lyssnade inte, så jag la mig i kims säng i stället sedan så vaknade linnea vid tre och ville ha mat efter de så somnade jag om igen, sen vaknade hon vid sex så gav henne mat och sen fick hon komma under täcket så somnade vi sedan så vaknade vi vid nio så tog på henne o gav henne mat madan kim sov men sen ringde ju telefonen och den va där uppe så då vaknade ju kim så först satte jag på lejonkungen åt han men den ville han inte se efter ett tag så vart bilar(hans nya favoritfilm.)


Idag ska vi åka in till mjölby ett tag så kim får använda sina nya skor, när peter ville se dem på igår så strejkade han! såklart han ska ju ha sina vinterskor dem käraste:)

Har bränt ut lilla huset på prärien tycker om den serien så ska ta o gå ner och kolla lite medan kim kollar på bilar sen blir de frukost och sen påklädning och sen åker vi till mjölby en sväng!

Imorgon blir de öppna förskolan för rozitha o jack kommer dit, ska se om erica o tindra ska dit med och sen ska vi umgås med tindra och erica:)
har lite gulliga bilder att sätta in sen igår;)
såhär ligger jag varje kväll..
mamma och jag..
jag
jag
kim och linnea ligger i linneas säng
försöker få dem att ligga ner så man får ett kort men kim vill inte riktigt de..
resultatet vart så här:)
nya Dileva i min t-shirt hihi
Älskar mina barn<3

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

nya skor inhandlades till lillpojken:)

Tänkte att jag skulle åka till pappa en sväng men så fick jag inte på han skorna så då tänkte vi att vi åker till linköping och handla skor till kim så slängde iväg ett smsm till farmor åse och frågade om hon ville hänga med för är inte så bra på storlekar o så och de ville hon:)

Så när jag sa till kim att vi skulle åka med farmor till linköping så hämtade han linneas ytterkläder som låg på byrån och gick till linnea som va i babygymmet och la kläderna där sedan så letade han efter sin jacka och kom med sina vintergojor haha så söt ungen är! Efter vi hade klätt på oss så gick vi ut och väntade på åse sedan så for vi till linköping väl inne i skoraffären så pratade han och sprang runt man fick hålla ögonen på honom men när vi inte gjorde de så gick han in bakom disken och kassörskan gav han en grön nalle som han fick ha så länge men den kastade han och gick ut igen eftersom han va tvungen! Men vi hittade tre par skor till honom usch vad hans fötter har växt sen vi köpte skor sist!
dessa skor vart de ett par gympaskor och två tygskor som han kan ha i sommar:)
Så får se vad han säger när vi slänger undan hans vinterskor tyvärr så gillar han dem jätte mycket så han lär väl bli sur!
Tack så mycket åse för du hängde med:)

När vi kom innanför dörren så va kim duktig han ställde upp sina vinterskor och dem nya skorna på skohyllan sedan tog jag av dem och gick upp med kim medan jag gjorde mat till linnea. KIm somnade direkt när jag la han ner så idag behövde jag inte ligga i hans säng och lossas att jag sover haha!
Så nu håller jag på med middagen de blir potatis,sås och fisk.. Peter ville ha mc donalds idag men jag va sugen på fisk så han får äta de själv idag, och sen sparar man pengar med!

Skulle ha åkt till syrran på eftermiddagen men få se hur sent de blir annars blir de en annan dag!
Ne nu ska jag ner och ta linnea för hon skriker och saknar nappen haha :P
ÄLSKAR MIN FAMILJ<3

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

sökt dagisplats:)

Gick och la mig sent igårkväll efter wallander sedan så kollade jag på better then chocolate.. såg inte hela för jag somnade!
Vaknade vid fem då linnea ville ha mat så hon fick de sedan va jag vaken tills peter åkte till jobbet sen somnade jag om till tio sen vaknade alla i huset:) så gav linnea mat och sedan bytte blöja på dem och sen satte på tecknad film åt kim. När jag och kim är själva så får han jämt se på tecknat innan han går upp på morgonen!
Har ansökt om dagis idag så får se om jag får vallen som jag vill.. KIm ska börja i augusti och linnea i nov!
Igår va vi hos peters mamma och putte på kaffe efter att jag hade städat och duschat och peter tvättat och vaxat min bil, nu har han bytt däck så nu kan jag åka igen! Idag skulle han tvätta och vaxa sin bil:)
Då återstår bara ett samtal till då till mödravården eller är de gyn?? vet i fan vilket de är men får ringa o höra efter!!
Ne nu ska jag ta ett bloss innan jag ringer vidare:)
Blir att åka till syrran idag efter två om allt går som de ska:)

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

grillning och ett par cider:)

Igår så grillade vi och tog ett par cider men kände dock inget hehe, gick o la mig ganska tidigt igår redan vid tio va så jäkla trött!
Sen vaknade linnea vid tolv och ville ha mat och sen somnade hon om och sen kl 06.00 ville hon ha mat efter de så pratade hon oavbrutet  1h-1 1/2h  sen somnade hon!
Idag har vi inte gjort så mycket köände att jag ville ta de lugnt idag skulle kollat på rally men va så jäkla kallt opch sen blåser de mycket sen tänkte jag åka till syrran men orkade inte helt enkelt kände att jag ville vara hemma idag!
vid 13.30 så åkte jag och solade 20min skönt:)
Efter de så gick jag till östenssons för att köpa godis och dricka till kim till kvällen! När jag kom hem så frågar jag vart kim är då har han gått in till sitt rum med sitt älsklingstäcke och satt sig i sängen och somnade sittandes hehe så go han är!
Så nu sover Linnea och kim så vi ska börja med maten snart,jag ska bara duscha av mig innan!
Ikväll bli de lugnt kolla på film och tv:)

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

16mars 2010


Såg på lyxfällan igår medan alla sov sedan så gick jag upp o la mig och kollade på Linas kvälldagbok,Efter de så somnade jag sedan ville Linnea ha mat vid 02.00,efter de så somnade jag om!
Hade lite lustiga drömmar inatt men men ibland kan man ha de hehe!
Snart ska jag ta ett bad medan kim sover och linnea får mat nu så hon somnar nog snart för hon har varit vaken o pratat sedan kl 06.00 och inte varit ledsen en ända gång!

Idag blir de lugnt få se vad man ska hitta på,tråkigt väder ute är de med! Ikväll ska vi Grilla tänkte vi! Blir pizza lunch för både mig och kim eller kim har ju kvar sin kebab tallrik från igår den tog han bara några tuggor av för han va ju mätt!
Peter skulle fixa däck till helgen o byta på min..
Måste börja med mat igen till Linnea för när hon vart sjuk så sket jag i de och nu har jag inte brytt mig om de så mycket, så idag ska hon få äta gröt igen i 5dagar sen potatis i 5dagar!
Få se när vi börjar med söta saker för hon tyckte inte riktigt om de sist!
Få se om de händer något mera under dagen!
Grattis syrran till jobbet hoppas du bara få tider nu så du slipper soc:)

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Mycket idag:P

åkte som sagt in till motala först hämta syrran o towe sen lämna towe och sen lämna hanna till intervjun sen åkte jag kim och linnea till lekparken i stan i motala o satt där ett tag kim gungade o lekte. Efter de åkte vi o hämtade hanna sen förbi daniel för jocke skulle lämna pengar till hanna sen hämta towe och sen for vi till willys för att handla!

vart storhandling men gick inte på så mycket:P
Efter de så åkte vi hem till hanna för att göra tacos och barnen lekte sedan så kom jocke hem då han också skulle äta :P
Sedan har vi umgåtts och pratat...
hände lite saker på vägen från willys mitt däck är totalt förstört:( så peter få byta de sen!
Nu är peter o hämta pizza till oss kim får en kebabtallrik idag:P de gillar han! sen blir de att glo på lyxfällan:)
Imorgon ska jag o älskling ha de mysigt på kvällen!
Tack för maten syrran o sällskapet!
ha en fin kväll:P

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tandlös

idag är de en ny härlig vårdag ute. Fick gå upp kl.03.00 och ge linnea mat sen somnade hon om igen! sen så vaknade jag när Peter åkte och skickade till honom men han kunde inte skriva meddelande på något lustigt sätt så han ringde vid halv åtta och jag va precis yrvaken haha så sluddrade massa skit vet inte vad jag sluddrade haha!




Inatt drömde jag att jag åt en karamell och 9 tänder åkte ut och jag hade en glugg! och jag       vart skit ledsen för de skulle kosta en miljon att laga alla tänder, kanske drömde om tandläkaren för de gjorde så jävla ont nät jag va där sist o kostar bara massa pengar. Fast för mig vart de gratis på undersökningen!



Igår fick vi pengar Peter sålde sina fälgar!
idag blir de lugnt,ska vara ute hela dagen, så vi ska ta oss till lekparken sen!
ikväll ska vi äta pizza så gott så:)
ska även ta o glo på lyxfällan om de finns på nätet än:)


Min kvinnliga sida:
[ x ] Köpt en hårfön? 
[ x ] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut? 
[ x ] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda? 
[ x ] Pratat känslor? 
[ x ] Tänkt på att matcha mina kläder? 
[ x ] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[ x ] Ringt upp en person utan konkret syfte? 
[ x ] Funderat på namn åt mina barn? 
[    ] Insett storheten hos Barbra Streisand? 
[    ] Druckit Cosmopolitan? 
[  x ] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"? 
[ x  ] Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[     ] Känt mig sugen på en kopp te?
[ x ] Känt glädje över att få blommor i present ? 
[ x ] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[ x ] Blivit arg utan anledning? 
[    ] Brytt mig om H&M:s val av modell? 
[ x ] Pratat skvaller? 
[ x ] Varit arg/sur utan att tala om det? 
[ x ] Kramat en kille? 
[ x ] Dansat? 
[ x ] Bakat åt dig själv? 
Totalt: 18 poäng

Min manliga sida:
[ x ] Ljugit om hur mycket jag har druckit? 
[   ] Ätit en blodig stek? 
[ x ] Läst en biltidning?
[ x ] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap? 
[ x ] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det? 
[   ] Skött grillen under en grillfest? 
[    ] Läst en bok av Jan Guillou?
[ x ] Läst ett nummer av slitz? 
[ x ] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad? 
[    ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[    ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ? 
[    ] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[    ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna? 
[ x ] Diskuterat bröst? 
[    ] Gjort lumpen? 
[    ] Läst nick hornby? 
[    ] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning? 
[     ] Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil? 
[    ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar? 
[ x ] Lagat någonting på egen hand? 
[    ] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan? 
[ x ] Tävlat i att dricka öl? 
Totalt:  9 poäng


Jag ska hålla mig på kvinnliga sodan haha :P





Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

ute hela dagen

idag har vi nästan varit ute hela dagen. lämnade kim lite över elva sedan åkte jag o linnea o handlade kaninpellets och sedan vidare till pappa. berättade om att jag skulle börja plugga till honom o han vart jätte glad och sa att jag skulle satsa på de. Efter jag varit där så for jag o linnea till farmor åse,när jag kom fram så va dem ute,kim satt i vagnen medan åse räfsade löv sen vart de kaffe o så satt vi o pratade. kim va tjurig idag han ville inte gå utan bara sitta i vagnen eller knät!

Efter ett tag kom Peters mormor o morfar dit dem hade med sig bulle så vart o fika en gång till , men vi satt ute så skönt med solen som värmer!
vid halv fyra kom Peter dit och efter ett tag åkte vi hem! när vi kom hem vart de o laga mat efter de så la kim o peter sig för att vila medan ja kollade på andra avenyn på Internet.. NU ska jag ge linnea mat och sedan ta hand om tvätten!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

ännu än solig dag;)

inatt behövde jag inte gå upp en ända gång till linnes hon sov till kl.06.00 och sen gav jag henne mat. Kunde inte somna om så satt o mata mina djur på FB och sedan när Linnea hade somnat om så kollade jag på Wallander! När klockan vart halv nio så ringde jag studievägledare och sa hur de låg till o att jag ville plugga upp betyg och sedan lägga till lite för vill komma in på sjuksköterskeutbildningen! Då fick jag en tid den 28e kl.13.00 så vi skulle gå igenom och sedan göra upp schema på de jag ville plugga nu på höst-terminen. Eftersom Linnea inte har börjat dagis än så ska jag plugga på distans-höstterminen och sedan i januari ska jag plugga i skolan på komvux. De gick o göra så!

Efter de så sov jag lite och sedan så vaknade linnea vid nio så har matat henne och sen så har jag badat medan kim har sovit, nu är han vaken men han drar täcket över huvudet hehe!
Idag ska jag lämna pellets till pappa,ska se om åse kan ha kim lite för är lite bökigt att åka o tar ur alla barnen o sen in i affären o säga vad man vill ha o sen betala o sen ska man ut igen,sätta ungarna i bilen o köra till baksidan o lasta in pelletspåse och sedan ska man till mjölby o lasta ur den o ta ur barnen o in med barnen o sen åka haha! tar ju högst 30-40min! Men då tar jag med mig linnea! Men få se om hon kan!
Annars så bli de lugnt,sitta ute o känna solen mot ansiktet de är skönt<3

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

13 april 2010

har fått sova hela natten inatt fick gå upp vi fem och ge linnea mat sedan så sov barnen till nio så gjorde mina morgonsysslor och sedan for vi iväg till pappa för skulle stå lite i affären medans han gick ner till posten! Kim tyckte om att leka med en kattleksak haha och sedan fick han med sig lite bilar med! Linnea sov mest hela tiden. Kom hem vid halv två då jag satte på kaffe och sedan värmde jag mat till kim så satte vi oss ute på altanen då jag ringde lite samtal om jobb.. så får se om jag får något vikariejobb än så länge så har jag sagt natt,kväll och helger så får se om de blir något! ska ansöka om dagis nu i maj! så jag får tills november!

När peter kom hem så lagade vi mat vart falukorv och makaroner. Efter de så satt vi bara på altanen..
har vikt lite tvätt med och väntar på ännu en maskin ska bli klar! Imorgon blir de öppna förskolan sen lekparken och sen ska jag lämna pellets till pappa!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

borensberg "farmor"

vaknade inatt vid två då linnea ville ha mat sedan så sov ungarna till lite över nio. Efter de så ringde farmor och frågade om vi ville komma för hon hade lite saker till oss för de va hennes enda dag hon inte skulle göra något!

så när ungarna hade vaknat så gav jag linnea mat sedan tog jag på henne och sen va de kims tur bytte blöja,gav han frukost och tog på han. Efter de så packade jag ner allt jag skulle ha med mig under dagen och sen så hängde jag upp tvätten mitt i allt så sket kim va en liten skit och han tog sig på blöjan och de va inte så att de gick o vänta tills jag hade hängt klart tvätten utan han började o skrika o tog sig på blöjan så fick byta direkt på han och sen återgå till tvätten.
När jag var klar med tvätten så tog vi på oss och gick ut till bilen för att sätta in linnea och kim. Och som alltid så ville kim ha med sig sitt lilla älsklings täcke för de va nytvättat har hängt på tork under natten! På morgonen när han fick se täcket så vart han överlycklig o släpade runt med de!
Sen va vi påväg till borensberg kom fram vid elva så inge,farmor och nelly(min farbrors hund) va ute. Min farbror är ju utomlands dem kommer hem inatt har varit en vecka utomlands.
Så då satte vi oss i solen med inge och pratade och sedan bjöd dem på fika. Efter de så lekte kim med hunden lite kastade boll o så!
men jag har då aldrig varit med om någon avundsjukare hund än nelly så fort farmor hade kim eller linnea så vart hon avundsjuk och ville att farmor bara skulle bry sig om henne! Hon är verkligen som en liten människa bebis haha.. Men skäller mycket så fort de är något som äe utanför eller hon hör så skäller hon,som farmor sa jag skulle inte vilja ha en sån hund för alltid eftersom hon skäller så mycket hehe..
Efter de gick vi in och kim fick leka med bussen som farmor ha den har hon haft sen vi va små:)
Sen så skulle hon göra mat och de vart aborrefile och potatis och fisksås men någon godare fisk har jag aldrig smakat panerad aborrefile utan ben, dem aborrarna hade inge fångat:)
Sen när de va klart så satte vi oss och åt men kim va inte hungrig så han drack lite och åt tomater.
När vi hade ätit så la vi oss för att vila lite och kim somnade på direkten. Och linnea har typ sovit hela tiden!
När han hade vaknat så vart de fika igen och så smällde kim i sig kakor,apelsin,yogurt och dricka så han va ju inte så hungrig längre men efer ett tag så åt han maten:)
Farmor tog upp lite kartonger med saker som jag fick välja ur så vart lite till hushållet för hon ska ändå slänga allt sedan! Eftersom dem inte har plats med allt! Och sen har inge massa saker i sin stuga som han inte ska ha kvar så dem hade plockat ihop en kartong med lite saker jag sa att jag behövde men den hade dem inte hämtat än!
Vi va kvar till sex sedan åkte vi hem, väl hemma så va vi ute lite! Sedan gick vi in...
Nu har jag hållt på o vika tvätt och satt in tvätt i garderoberna! och kör en maskin nu med så den är nog snart klar!
Nelly
Linnea
kim med sitt älskade täcke:)
En kanon dag med sol och värme! Hoppas de blir lika fint imorgon:)

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

första gången kims morfar bryr sig:)

vaknade vid halv nio idag då linnea ville upp, sen så slappade vi lite på förmiddagen innan vi åkte till min pappa gjorde vi korv och makaroner sen så åkte vi till mjölby. väl hos pappa så fikade vi de vart kaffe,saft och bullar,kakor o glass efter men vi orkade ingen glass så den får han spara:)

Pappa hade köpt 2års-paket till kim och ett påskägg fullt med godis.. Kim fick en stor brandbil i present :) första gången han verkligen bry sig om honom o han får något sedan så lekte kim morfar o kim på golvet med den.. Sen vart kim trött så min pappa satte på kalle anka filmen så vi satt i sängen och kollade medans linnea låg i sängen och pratade och kim satt i mitt knä:) För dem har ju bara en tv o den är i sov-rummet!
Vi kom dit vid halv två och åkte hem vid fem, när vi kom hem så va vi en kvart ute i trädgården o sparkade boll sedan så ville kim in för han gick till dörren o ville få upp den sen gick han in.. När vi precis hade kommit innanför dörren så kommer de en tant o knacka på och fråga om de är gustafsson som bor här jag sa ja
då va de hon som hade tagit hand om kalle o hon ville veta hur han mådde o sen ville hennes väninna ha kalle men jag tänkte glöm de han ska vi ha kvar han ska inte få komma till ett nytt hem igen!
Hon pratade verkligen bebis-språk med kalle usch tycker inte om sånt folk som gör de:(
jag ska snart ta upp tvätten som jag har tvättat idag!
ciao

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

städa

vaknade vid sju idag men sov sen till nio för linnea var jobbig inatt.. hon ville inte somna förän halv ett och sen kollade jag på film och sen när jag precis hade stängt av för att sova typ vid två så vaknade hon o illskrek så peter fick hjälpa mig så vi satte på filmen igen och sen somnade vi inte förän fyra, då jag hade lagt in linnea så hon fick sova i sin säng...

Efter vi hade vaknat så badade jag,peter och kim o lekte med badleksaker i vattnet som kim gillar:)
Efter de så tog vi på oss och åt frukost. Sen så åkte kim och peter iväg med hans mamma till linköping medans jag hade linnea för jag skulle städa..
Så började att städa övervåningen medans jag kollade på lyxfällan och linnea sov, sen fick jag för mig att möblera om i sängkammaren så gjorde de men bara de tog tid!
Sen dammsög jag och tvättade golvet här uppe.. Sen började jag där nere då peter och kim kom hem så gick ut och fick en kram av kim:)
Sen så fortsatte jag att städa, när jag va klar så gjorde vi mat och sen så vilade vi, kim somnade i sin säng och jag o peter skulle vila lite så vi kollade på film men när man typ hade sovit, kändes som 10min så började linnea vakna och skrika så då vaknade kim så de va bara att gå upp igen och mata henne men hon ville inte ha någon mat!
Idag kom korten så har suttit och klistrat in i kims album, måste skaffa ett till linnea med så jag kan börja att fixa korten:)
Just nu sover linnea och kim är vaken.. Han är jätte go idag:)
kollade lite på talang men orkade inte glo mera sen ringde pappa o pratade lite!
Imorgon ska vi in till pappa ett tag tänkte jag! måste somm sagt va hämta kattschampo som jag har sagt för några dagar sen haha:P

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

ta en tripp...

Har varit vaken ett antal gånger inatt då inte linnea har velat att sova så från fem fick hon ligga och sova på min mage tills hon somnade sen bar jag in henne! Sen gick vi upp vid halv åtta då jag och linnea gicki ner och kollade på beverly hills  och jerry springer men vi somnade i soffan efter att hon hade fått mat och jag ätit frukost. kim och pappa peter kom ner lite över halv elva så dem hade sovit till halv elva.. så han fick macka och yogurt,  Men idag är kim ovanligt glad och rolig så är nog för han har fått sova ut han har ju bara typ sovit 6-7 timmar per natt så nu ska vi lägga han sent så han får sova middag och sen får han gå o lägga sig vid nio.. vi kör nya metoder men bra att testa vilken som passar just honom!

När pappa peter kommer hem så ska vi ut och gå och mata ankorna sen ska vi fara till mjölby till pappa och hämta katt schampo och kattspade glömde de igår tyvärr!
Pappa tyckte synd om kalle igår så han va extra generös annars så brukar han inte vara de, vi åkte ju som sagt o hämta kattmat och kattsand och han tog dyr kattmat för känsliga katter med mycket fett och en skitbra kattsand:) När kalle va 6månader o blev kastrerad så fick han faktiskt massa med blötfoder av pappa för han tyckte synd om honom heheh...
Men idag måste han bada för han har vita typ mjäll lr något så ska se om de finns schampo för  de eller om de bara är smuts ska fråga pappa sen!
kalle har legat under täcket hela natten för de älskar han, han fick ju ligga under täcket sen han va bebis:)
kim är go o glad idag:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

fy fan säger jag, o glad vart jag :) våran bebis kalle:) är tillbaka

Lite senare under dagen så bestämde vi för oss att gå ut och mata ankorna så vi gick neråt ån och matade dem sen gick vi en promenad på 1,5h-2h,. Efter vi hade matat ankorna så gick vi  till västra lund och kollade lite på hus gud va fina de är där jag och peter vill bo i framtiden sedan så gick vi mot samhället och så mötte vi farmor åse så vi pratade lite sen gick vi förbi våran lägenhet och hemmåt sammanlagt så va vi ute typ i 2timmar..

När vi kom hem så gungade vi lite sen gick vi in för att göra mat när vi precis ska sätta oss ner och äta så ringer telefonen:
De är nämligen att en kvinna har tagit hand om en katt vi hade innan som är i spångsholm och han har tydligen blivit påkörd i januari så han haltar.. Våran älskade kalle. Vi sålde dem pga. att vi inte hade den tiden eftersom vi precis hade kommit hem från BB..
så hon berättade vad som hade hänt och sen sa jag att jag hade sålt katterna till en kille i väderstad som redan hade en katt sa han men jävla nöt alltså usch har lust att åka dit o smälla till honom...
Så kalle hade blivit påkörd på vägen och när en kvinna kom med bilen så låg han bara på vägen så hon skulle kolla hur de va med honom då sprang han in i en ladugård och sedan dess så har hon gett han mat och mjölk fast han har inte kommit fram sen när snön försvann så kom han fram och så ringde hon till en annan så hon kom och hömtade honom.. o ägaren som hade han innan har ju inte bytt adress och namn på id-märkningen så dem tog reda på vem de va och sen ringde dem mig! Men nu så ska kalle alltid få bo hos oss.Hon sa att hon hade spekulanter men då vet man inte vad de är för folk dem kanske också är elaka för antagligen har ägaren efter mig kastat ut honom usch!
Kalle ska få bo här tills han dör ska alltid ha honom kvar nu,
Han började o spinna o gosa direkt när vi kom för åse hjälpte mig så hon körde oss dit:)
Men han är försiktig när han går i trappor och hoppar upp o ner från soffan men han verkar inte lida av de för han skriker inte eller låter han bara spinner:)
Imorgon ska jag ringa förra ägaren och fråga hur katterna mår och om han säger att dem mår bra så är de bara skitsnack! Undra hur ägaren är egentligen och om kajsa mår bra eller om hon också är utslängd:( men imorgon får jag svaret...
Men när vi hade kommit hem så lämnade jag kalle och sedan for jag och linnea till mjölby för att hämta upp pappa så vi kunde åka till zoo affären för att hämta kattmat och kattsand:) När jag kom hem så gick jag ner till källaren och hämtade kattskålar och låda och gjorde ordning de sedan så klippte jag klorna och kammade han, men han är skitig så blir ett bad imorgon ska försöka iallafall får ta de försiktigt med benet!
Just nu ligger han och vilar efter att ha ätit,han sover i kims säng:)
Usch att de finns hemska människor som behandlar djur fel:( dem ska fan inte ha några djur men en sak har jag lärt mig att jag ska aldrig me sälja eller ge bort en katt för man vet inte vad dem får för hem!
Men kalle är så välkommen peter o jag har undrat över dem så mycket och peter har tänkt speciellt på kalle eftersom de va peters favoritkatt men eftersom vi inte hade tid och dem bajsade och kissade inne så va vi tvugna att leta reda på ett annat hem åt dem. Men en så länge har han gått i lådan:) Jag tror att han ska vara en ensamkatt så de får bli så.. bara kalle o ingen annan katt!
Jag väljer hellre att kalle är hos oss än att köpa en bengalkatt sen vet man inte hur framtiden ser ut de får man reda på senare i livet!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

slår aldrig fel...

inatt vet jag inte hur många gånger jag har gått upp för linnea har varit vaken stup i kvarten o några gånger fick peter gå upp eftersom han är närmare linnea än jag!

skulle ha hängt med hanna idag och hämtat hennes katt men när jag vaknade inatt kände jag att de gjorde ont när jag hostade o snorade gjorde jag med. Och de va tur att jag inte hängde med för linnea hade feber så fick ge henne alvedon.
vart o kolla på andra avenyn på datorn medan peter va iväg o kollade däck..
Sen så kom åse och fija då jag och peter skulle slänga löv och lite annat bråte på tippen i mjölby så när vi hade gjort de så vart de lite kaffe och sen åkte dem hem..
usch va så trött på mitt hår idag för har massor med tover hela tiden så efter jag hade rett ut och tvättat de så klippte jag de vart bra ska inte klaga men nästa gång blir de frisören dem är lite mera proffsiga haha...


dag skulle jobbet ringa men dem har inte ringt så ska ringa imorgon direkt när jag vaknar dem hade visst så mycket att göra nu eftersom dem håller på med ombyggnad men jag vill gärna veta om jag får jobbet eller inte, pratade idag med farmor och min farbrors tjej jobbar ju natt där o hon sa de är nog inga problem eftersom dem är jätte underbemannade tydligen, härligt min farbror och hans tjej är nu i Gambia varmt och skönt är de där kan jag tänka mig dem ville åka till ett varmt land så vart Gambia:) och sen har hon ju jobbat så mycket eftersom dem är underbemmanade så hon ville komma iväg från jobbet lite!

Imorgon blir de väl att gå ut en sväng vi ska ta o rensa källaren med med gammalt bråte som ska slängas och inte, de ligger ju bara där har inte kollat på mina saker på 4år snart så kan lika gärna slänga skiten jag har ju inga leksaker eftersom jag inte fick med mig de när jag flyttade"rymde" till pappa för mamma slängde ju allt annars hade jag haft mycket barbie-dockor,dockor,spis m.m.
men de får man köpa nytt sen när hon kommer upp i den åldern:P

hmm vad ska man göra ikväll då?? blir väl lugnt fundera på att gå ut till lekparken ett tag! Om de inte börjar och regna vill säga:)

usch vilket mardrömsboende man bor i nu längtar verkligen tills vi flyttar, man får ju inga pengar över usch säger jag bara!! fast blir bättre sen får tänka så!
Men bara för man längtar så går dagarna,månaderna så sakta!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

ute

jag linnea och kim gick ut medan peter tvättade bilen o bytte däck

kim går lite
peter byter däck
linnea sover
peter o kim
leka i vattenpöl är kul
efter vi hade varit ute så gick vi in för jag skulle rensa kläder de jag inte använder mera o skänka de till myrorna.
sen så vart de dammsuga o moppa golv nu ska peter o kim till motala sen till peters pappa på jobbet så jag o linnea bli själva...

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

en liten bebis i sommar eller efter sommaren

nu har vi bestämt oss att de kommer komma en liten bengal bebis till oss i sommar eller efter sommaren:) har kollat lite på uppfödare men kommer ju nya hela tiden så i maj,juni så har de säkert kommit flera.. De blir en hona har vi bestämt :)

idag vaknade jag vid sju o va jätte pigg så gav linnea mat hon har varit jätte duktig inatt inte vaknat en ända gång, sen så la jag över en film på usb minna och kollade på den..
så olika vart de:) riktigt bra faktiskt jag gillar svenska filmer!
sen så gick vi upp o gjorde frukost och sen badade jag och kim medan linnea låg under babygymmet på ett täcke i badrummet:)
Efter de så städade jag lite på övervåningen och dammsög.
pappa ringer stup i kvarten och känner att jag inte orkar o prata så får ringa han när alla har blivit friska han vill att vi skulle komma till honom så de är väl därför han ringer!
Ringde mitt jobb idag och hon visste inte än så hon skulle höra av sig imorgon om jag fick jobbet eller inte! så hon fick telefonnummer och namn till mig.
Sen så gjorde jag och Kim mat medan Peter hämtade sommardäcken som han skulle sätta på min bil. Peter var inte hungrig så för mig och Kim vart de potatis och kyckling-gryta..
Linnea är fortfarande snorig och låter hes igår va de jag som lät hes och snorig fast idag är jag bara snorig!
Efter middagen så sövde jag Kim medan linnea också sov men sen så vaknade han efter en halvtimme och va jätte pigg så nu är han uppe!
ska ta ett varv med dammsugan och hinken idag annars så blir de lugnt!
Hela familjen  snorar ju så blir att vara inne idag!
Imorgon kanske jag och Hanna ska hämta en katt som hon vill ha i Lidköping så Peter ska ha Kim då för är inte kul för han att sitta i en bil hela tiden och jag tar Linnea...
Men får besked ikväll om de blir så!
Ska ta tag i och tvätta med igår tvättade Peter hela dagen så idag är de min tur haha!
Längtar verkligen tills vi flyttar för då får man ordning på ekonomin och sen ska vi byta ut lite möbler, Sixten skulle kolla sen om han ville ha något och sen ska jag ringa min andra storebror och se om han vill ha något är onödigt att slänga de när de kan komma till användning på annat ställe:) Fast de blir ju som sagt efter att vi har flyttat vet inte ens om vi får in fåtöljerna i TV-rummet eftersom ingången är så smal men de får vi se då! Det märks :P
Nu är de inte långt till valborg Peters släkt ska vara hos oss och grilla och sen ska vi se motorcyklar och kolla på brasan o fyrverkerier men blir och köpa ett par till hörselskydd eftersom vi bara har ett och nu har vi ju två barn!:)
Tror Kim har växt ur sina så dem får linnea ta så köper vi ett par nya till Kim istället!
Se när man får korten beställde ju förra veckan och sen lite kopior så farmor åse och farfar kjell ska få lite kort på linnea och kim:)
Usch vill klippa mig lite längre farm för nu är håret så tråkigt:( men kostar ju också att gå till frisören för känner ingen som klipper haha
men vill klippa upp de såhär: fast de är väl så jag alltid klipper mig förra gången sa jag att dem skulle klippa upp jätte mycket men dem vågar ju aldrig så nu ska jag säga till dem så jag vill ha de för vart inte så nöjd förra gången! för va lite mesigt klippt för dem tog inte så mycket!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

kim verkar har blivit återställd:)

ja kim verkar de inte vara något fel på längre o ingen feber har han nu:) frågan är om linnea börjar att bli sjuk nu för hon snorar jätte mycket o låter hes när hon pratar och hon sover mycket så ska ta temp på henne sen!

Idag har vi bara tagit de lugnt har fått gå upp typ 10ggr inatt för linnea har skrikit.
Men få se hur de är imorgon med alla :)
annars så får peter ha linnea på onsdag så får jag o kim gå till öppna förskolan för han gillar ju de så mycket!
igår va första gången jag va själv med kim sedan linnea föddes och de va roligt att bara bry sig om honom för en gångs skull:) så peter fick ta linnea så jag o kim åkte till hanna en sväng innan vi åkte till jourcentralen, väl inne på läkarrummet så kom dem på att kim hade för hög sänka så han fick medecin för de:)
men idag är han super pigg bara lite sammanbrott ibland för han är så mammig och pappa peter duger ju inte:(
I Lördags va vi på påskmiddag och kals samtidigt jonna fyller nämligen år idag,15år så GRATTIS! så vi firade henne lite tidigare:)
O vilken god mat de va med men kim va ju galen som vanligt haha inte bra  när man inte mår bra i kroppen så han fick sova i farmors o puttes säng medans vi andra åt:) Efter middagen så vart de kaffe och tårta himlans gott:)
Och så fick vi massa påskägg linnea fick 2 och kim fick 2 o vi fick fårn peters ,mamma,putte och peters mormor och morfar men de hade verkligen inte behövts så nästa år har vi sagt att vi säger ifrån om de..
men kim älskade sina påskägg och linnea med:) Tack så mycket!
I linneas från gammelmormor/farfar o morfar/farfar  va de nu är haha så fick hon en klänning,byxor och solglasögon och från putte o farmor åse fick hon body och byxor:) jätte fint!
Ne nu ska jag glo på katte gustav igen med kim
men skriver imorgon
:P

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()