dagis,sova o jobb

gick upp vid halv sju, Linnea fick lite välling och sedan ny blöja o rena kläder. Sen va de kims tur o få bytt blöjan o rena kläder. Sen så begav vi oss till dagis. Lämnade dem vid halv åtta.. och fick reda på att de bleir ändrade tider nu för kim o linnea då peter jobbar skift så när han jobbar skift så ska dem vara från 11.00-16.00 o när han jobbar dag så ska dem vara från 7.30-16.00.


Gick o la mig när jag kom hem och sov till 12.30.
Peter hade feber igår så han åkte hem från jobbet men idag är han frisk så idag ska han åka o jobba:)
Sixten min bror kommer vid 19.30 o ska  ha barnen till 00.00 då peter kommer hem men brukar inte vara några problem då barnen oftast sover. De är väl kim som är vaken ibland!

Jag o en arbetskompis hade bytt dag jag skulle ha jobbat onsdag men hon ville gärna jobba onsdag eftersom hon skulle bort på fredag kväll o hon jobbade lördag o de tackar jag inte nej till få ju mer pengar på helgerna o sen ringde chefen nu o undrade om jag kunde jobba på onsdag o de tackar man ju inte nej till heller så nu har jag kommit upp i över 100 timmar :) så får nog jobb nästa vecka med då jag inte har fått något på hela veckan...


Nu har äntligen Peter fixat vindrutertorkarvajen så nu funkar båda två:)
Ne nu ska jag slänga mig i duschen o sen hämta ungarna vid 15.00 sen bli de jobb ikväll..
Jobbar tisdag,onsdag,fredag o lördag:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

sluta med de här!!

har ingen ork o sitta o skriva om mig haha så skiter i de:)

Igår skulle kim sova hos farmor åse då dem skulle baka lussekatter idag.. Så lämnade kim vid 16.00 då vi va kvar ett tag sedan så åkte vi o hämtade kims täcke som vi hade glömt, de är viktigt att få med sig då de är hans snuttis:)
När vi hade lämnat de så åkte vi till mjölby o hämtade pizzor som vi hade beställt och satte på en film o började äta.. Linnea va trött så hon la sig efter maten!
Kollade på 2 filmer o sedan beck som va på tv:n..
Peter va trött så han gick o la sig vid 22.00:)
Gick o la mig efter Beck o kollade på film innan jag somnade!
Idag har vi hämtat kim och då bjöd dem på lussekatter:9 fick även med oss några hem:)
Peter åkte till jobbet efter fikat o jag o barnen ¨åkte o köpte kaninpellets o åkte till pappas sfäär och lämnade de.. vi va kvar ett tag o sedan for vi hem.. Mitt i allt ringde peter o sa att han började känna sig sjuk så då sa jag att han skulle fråga efter värktabletter men dem hade inga så jag skulle få åka o lämna de men dem hade hittat de efter ett tag så behövde inte åka i de här vädret:P
Han va ju sjuk förra veckan så nu får han försöka o jobba fast han känner sig dålig, de är bara att proppa i sig tabletter o se glad ut, är kanske inte så lätt men han får försöka.. har själv jobbat när jag har haft feber o stoppat i mig en massa tabletter! Är stolt över mig själv har bara varit borta 2 gånger på 7månader:P
fick lite jobb så ska jobba imorgon så Kim o linnea ska vara på dagis från tisdag till fredag från 8.30-15.00;)
Linnea har väldigt lätt med talet tror jag För hon kan lite ord Lampa: ampa
tack:dack . Hon lärde sig tack idag för vi har tjatat om de hela tiden! så både jag o Peter vart snopna när vi hörde dack,dack .
Lampa har putte o åse lärt henne:)
Linnea har inte börjat o gå en men hon ställer sig upp som ingenting o gå runt bord osv. så de kommer nog snart!
Ska ta o börja städa nu medan linnea o kim leker med varandra dem leker båt på kims madrass:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

lussekatter:P

Kom hem vid halv åtta idag o la mig direkt. sov till 13.30 gick upp då peter hade kokat korv med bröd. så satte sig hela familjen o åt.

Idag ska kimplutten sova hos farmor åse för dem ska baka lussekatter imorgon:P
Så kommer bli tomt utan han hemma idag.. så blir o åka till dem senare idag!
Sen linnea började på dagis så känner jag mig utvilad när jag jobbar:) är så skönt:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

mina föräldrar

Min mamma heter tarja o min pappa lars. mina föräldrar skilde sig när jag gick på dagis och de va mycket bråk o fysiska slag när dem två träffades.

Ibland kunde vi inte gå till dagis för att pappa höll på o bryta sig in i huset minns speciellt den händelsen då vi va livrädda o gömde oss under sängar o bord!
Sen flyttade pappa till östergötland o träffade en tjej Barbro( nuvarande fru) Vi åkte till pappa på sommaren men varade inte så länge då min mamma satte stopp för att vi inte fick åka dit!

Idag bor min pappa i mjölby och min mamma i lindesberg
Har  kontakt med min pappa o ingen kontakt med min mamma pga av lite orsaker. Jag skulle jätte gärna vilja ha kontakt med henne men går inte pga av hennes sjukdom så hon vet inte vem jag är tyvärr!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

jobben bara öser in:P

Vaknade vid fem då peters klocka ringde o sa att han skulle gå upp men gjorde han de nej!! Så när klockan va kvart över sex o jag skulle gå upp med barnen så låg han fortfarande kvar i sängen. Sa åt han att du har försövit dig o att du måste åka till jobbet! så han tog på sig o åkte till jobbet:)

Jag började med linne o byta blöja,ta på henne och sedan så vaknade kim jätte glad:) de gillar jag när han vaknar o är glad! så då skulle jag göra samma sak med honom men han va lite lurig idag så han gömde sig när jag skulle byta blöja o ta på honom men till slut gick de:)

När dem va klara så grät linnea hela tiden så hon fick en vällingflska. De spelar ingen roll om hon får vällingen en timme innan hon ska äta frukost för hon äter allt hon kommer åt o äta så för hennes del så blir de inget fel!

När klockan va sju så pälsade jag på barnen o mig själv och satte en filt i pulkan.. Jag hade tänkt att kim o linnea skulle åka i en pulka men NEJ protesterade kim och ville åka snowraiser till dagis.
Så de fick bli en snowraiser med kim på o en pulka som linnea satt i:)
När vi kom fram till dagis så steg han ur den och vi gick in!
Jag lämnar alltid kim först o sist linnea!
Idag vart han inte ledsen iallafall men han hade en frånvarande blick och bara stirrade men de går över så fort man går iväg!

Lämnade linnea men hon förstår ju inte så mycket en så henne kan man säga hejdå till utan att hon bli ledsen..
Kim vart ju tykänslig när han va 4-5mån o linnea har inte blivit de än bara ty sig till farmor när hon är i närheten:P

Sen gick jag hem tog en julskinkemacka o oboy. Satte mig vid datorn o efter jag hade ätit så gick jag in o la mig! men jag brukar alltid bli störd av telefon för de är alltid någon som skickar eller ringer! o precis då ringde peter o sa att jag skulle ta ut motorvärmaren. Men jag somnade om efter de o sov till tolv, sen när jag vaknade så va jag pigg o kroppen ville inte sova längre så gick till affären o handlade cigg o sedan hem igen.. Och nu ska jag väl ta o plocka upp lite tvätt som jag har vikt o sedan kommer peter hem vid halv tre. Sen ska vi hämta barnen vid tre!


Fick en massa jobb idag med så de är gött när jobben bara öser in:P
ringde till min chef o sa om sommarjobb, frågade när ansökan skulle vara inne då sa hon att ni vikarie får först o sedan blir de andra så förra året hade jag ju bara en period för jag va ny men i sommar kommer jag få båda perioderna:) vi är ju bara 3 vikarie på natten o mer behövs de ju inte bara under sommaren då alla har semester!
se om nattdagiset har öppnat då med:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

2.min första kärlek

Min första seriösa kärlek va en som hette kalle som kommer från ulrika träffade han hos min lossasmammas dotter åsa. Vi va väl ihop i ett år tror jag och sedan kom de fram att han va otrogen med hans kompis tjej! De tog en månad innan man kommer över de man va ju bara barnet tror jag va 15år!


Sen dess så har jag haft svårt att lita på killar eftersom jag har blivit sviken gång på gång han va inte den sista som va otrogen... Men nu har jag träffat den jag älskar o kommer dela mitt liv med o de är PETER<3


Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

pulka...

Vaknade tidigt idag så jag o linnea gick upp, bytte blöja o tog på henne..

Peter o kim vaknade vid nio så vi åt frukost ihop sedan bestämde vi oss för att gå ut i kylan så barnen fick åka lite pulka!
på väg hemifrån...
på väg hem..
Va o köpte en stor pulka på öob billigt o bra bara 59kr.. så då ville kim åka med linnea:)

Datumen stämmer inte på korten de vart lite fel...

När vi kom in så somnade linnea direkt, fick se på min mobil att jag hade fått en massa jobb:) gillas verkligen så ska både jobba julafton o annandag jul :) röda dagar så bli mycket pengar:P
Kommer nog bli lika mycket jobb som förra månaden:)

Efter jag hade bekräftat så gick jag ner till tvättstugan och sedan gjorde vi mat.. vart hemmagjorda köttbullar o stuvade makaroner, bjöd min bror sixten på mat med för han va hos oss!
Nu blir de o fixa tvätten o ikväll bli de lyxfällan:)

berättade för pappa att vi ska gifta oss o han vart faktiskt glad:) de trodde jag inte!
Imorgon ska kim o linnea vara på dagis från 8.30-15.00 då jag ska jobba natten. Min första dag som jag verkligen får sova ut har ju inte fått göra de då linnea inte har gått på dagis:P

Är så stolt över mig själv att jag har kunnat jobba natt o haft linnea hemma på dagen då peter har jobbat:) började ju o jobba när hon va 5månader så har ju jobbat ett bra tag nu!
Inte många som skulle klara av o jobba natt o ta hand om en unge på dagen och sedan vila några timmar  dagen därpå o jobba natt igen:)
Ger mig en stor guld medalj för de:)
men vad gör man inte för sina barn<3



Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

1.vem är jag??

jag är född i skillingaryd men uppvuxen i ett litet samhälle som heter smålandsstenar som ligger några mil bort från gislaved i småland.

Flyttade till östergötland när jag va 12år. Så bodde i önnebo tills jag va 16år.
Flyttade sedan till motala och sedan till skänninge.
Nu bor jag i skänninge sedan 4år tillbaka med min sambo och våra 2 barn som föddes 2008-03-12 och 2009-11-22.
har alltid velat vara en ung mamma till mina barn och velat ha barn tidigt förutsätt att man har ett stadigt o bra förhållande.
Ja vem är jag?? Jag är en snäll,omtänksam person som har fötterna på jorden. Vill gärna ha ordning o reda men ibland tar jag tag i de lite senare..  kan bli observant när någon har gjort eller sagt saker som inte stämmer, När jag får höra att någon pratar skit om mig så tar jag avstånd från personen/personer.
Jag är snäll mot dem som är snälla mot mig helt enkelt! Hatar verkligen när folk går runt o säger en massa och så kommer de till mig till slut,kan inte  personen vara rak o säga de till mig istället?? för att de ska gå runt en massa människor innan de kommer fram till mig hur de är o vem som har sagt de!
Älskar kläder men har inte kunnat köpa så mycket då ekonomin har knytit sig då peter har varit arbetslös några månader men nu äntligen har han fått ett jobb! så nu ska vi ta tag i alla krediter o betala av allt så vi inte har något kvar!
Men vi kommer snåla nu tills allt är borta sedan kan man handla:)
Tycker hellre om att dricka lite hemma än att gå ut men följer gärna med ut om någon frågar!
Jag älskar husmanskost någon pizza någon gång i månaden går bra, men gillar mat som tar lång tid att laga!
Jag jobbar som undersköterska i vadstena, jag jobbar natt och trivs jätte bra med de!
Min vardag när jag inte jobbar består av barnen,familjen, vänner o vardagliga bestyr...

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

detta kommer jag skriva om i en månad...

Dag 01 – Vem är jag?
Dag 02 – Min första kärlek 
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Vad bjuder jag på för mat? 
Dag 05 – Vad är kärlek? 
Dag 06 – Om det här vore min sista dag
Dag 07 – Min bästa vän 
Dag 08 – Ett ögonblick som förändrade allt
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Mitt favoritplagg
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Vardagslyx
Dag 14 – Självporträtt 
Dag 15 – Mina drömmar 
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne 
Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Mina förebilder
Dag 21 – Mina dåliga sidor
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta 
Dag 25 – Det här är jag bra på 
Dag 26 – Mina rädslor 
Dag 27 – Min favoritplats 
Dag 28 - Det här saknar jag
Dag 29 - Det här ska jag bli när jag blir stor
Dag 30 - Min bästa grimas

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

älskling 24år<3

igår fyllde peter år! Dagen började med att jag tog barnen då peter kunde få sova ut eftersom han hade varit sjuk eller visste inte om han va sjuk då han va sjuk dagen innan o jag med, o han lät mig sova hela tisdagen då jag hade en otrolig frossa o feber. Hade en sådan frossa så va bara att pälsa på sig jacka o tre täcken o lägga sig i sängen o frysa. Men framåt ett på natten så började jag svättas så tog av mig allt o låg bara med ett täcke men svettades en då så va bara att gå upp o byta underkläder!

Iallafall så sov peter till halv tio innan han vaknade o jag o barnen kollade på tv och tog oss var sin skinkmacka då peter hade kokat skinka under kvällen medan jag sov:) gulligt av honom, för de hade jag aldrig orkat så dålig som jag var!
När peter hade vaknat så gick han ut o starta bilen men de funkade inte som vanligt under vintern när de blir mer än 10 minus ute, så han fick ta sin bil o starta min o sedan funkade den!
Skulle åkt till linköping o köpt present till peter men vart inte så så de får bli en annan dag! Man vill ju helst inte ge sig ut när de är så jäkla kallt ute och mat behöver man ju alltid!
Så efter ett tag bestämde vi oss för att åka till willys o handla lite så peter smet in till öb lite snabbt för att köpa kabel till bilen o våtservetter, diskmedel för de är billigast på öob.
Sedan for vi iväg till willys där vi handlade lite o sedan hem igen!
När vi kom hem runt halv tre så började jag o diska o Sedan kom Signe jörgen o malte o hälsa på:)
LInnea fick en present av dem en fin docka så nu har hon 3 dockor:)
Dem stannade någon timme sedan for dem hem igen! men va längesen vi såg nu så de va kul.
Gav linnea kvällsmat gröt,mjölk o smörgås men hon åt inte så mycket hon hade väl ätit mycket under dagen antar jag!
När besöket hade åkt så gjorde jag ordning linnea o sedan fick hon lägga sig, hon somnade direkt!
Vi gjorde mat vart spagetti o köttfärsås och efter maten så kröp vi ner i soffan med täcke o kollade på BRÖDERNA KARLSSON! filmen va bra men trodde faktiskt att den skulle va ännu bättre!
När filmen va slut så va klockan 21.30 så vi bestämde oss för att borsta tänderna o sedan gå o lägga oss!
Kollade på film 15min sedan somnade alla:)
idag blir de att tvätta och vara inne för är så jäkla kallt ute:P
Imorgon ska kim o linnea till dagis för då ska jag jobba natten o peter ska jobba! han fick vara hemma idag för är ju ett antal timmar man ska vara hemma innan man får gå till jobbet igen!
Igår va vaktmästaren här o skruvade upp ingångsvärmen men märker ingen skillnad så ska ringa idag o säga de så dem kan skruva upp lite mera för händerna på barnen är ju kalla o så ska de inte vara!!
Har sagt om min bil krånglar hela vintern så köper jag en annan tills nästa vinter o då bli de en Nissan micra-94 för min del! Fija har en sådan o tycker dem är så söta:)
ne bäst att ta linnea nu för hon har pluttat i blöjan :P

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()