28juni

hej! va ett tag nu sen sist.. ska berätta lite ok resant ill västerrås vi gjorde på midsommardagen.. vaknade vid halv sju packade de vi behövde och fixade kim o linnea så dem fick fukost och sedan åkte vi vid åtta till västerrås.. När vi kom fram så stannade vi på stationen då min moster skulle komma o möta oss och efter ett tag så kom hon:) trevligt har inte sett henne över 10år:)
När vi hade hälsat så åkte vi till hennes lägenhet. När vi kom fram så stod min mammas kusin och väntade innan för porten så vi hälsade och sedan gick vi in..
Dem hade köpt var sin present till linnea och kim!
Sen satte vi oss med var sin kaffe o pratade massor, jag kan säöga att här kunde man vara sig själv och pratade så mycket hela tiden så kändes som om vi hade träffats varje dag heh!
Sen vart maten klar de va mängder med olika maträtter så gött så och proppmätt vart man med:)
När vi hade ätit så bestämde vi oss för att gå o kolla runt stan o se vad dem hade o erbjuda så vi tog bilen ner till centrum po lastade ur barnvagnarna och sedan gick vi runt, gud vamycket butiker mer än i linköping hehe..
Sen så gick vi till en lekpark så kim fick leka så jag o han åkte ruchkana säkert 10ggr ..
När de vart för varmt så givk vi tillbaka till stan och sedan tog bilen hem för att äta efterrätt som birgit hade gjort åhh så gått:)
När vi hade ätit så scannade marit massa bilder som jag fick på min mammas farmor:P

Så vi ska upp dit den 30juli o stanna över helgen hela familjen o sixten för då ska birgit klippa mig för hon är frisör:) sen så skulle vi sitta o grilla lite på stranden m.m.

Sen så satt vi o bara pratade o hade de gött:P
vi åkte hem vid sju!
När vi kom hem så va the ring på tv:n så vi kollade på de men jag kollade på the ring 2 också men peter gick o la sig:P

Idag ska vi fixa huset har köpt massa rengöringsmedel så nu ska jag sätta igång o städa tills peter kommer sen lite senare idag så ska kim sova hos frarmor åse tills imorgon så vi hinner med städandet:)

de va de jag hade idag hej så länge

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

så länge sedan nu...

ja nu har de gått ett tag, har flytat och kommit i ordning nu har vi bara huset kvar o städa o klippa gräsmattan.
Vi ska även flytta nätet snart efter att vi har betalat räkningarna måste ju ha nätet till de först!!

Ja vad har hänt då?? vi har hämtat hem katten och kaninen oh sedan så har jag jobbat väldigt mycket ska även jobba inatt..

Den 16- 18 juni så hade min farmor linnea så vi passade på att åka till nässja o sola lite med kim men han plumsade i vattnet hehe så efter de fick han vara naken och sedan åkte vi till farmor åse så kim fick bada i lilla poolen men när peter hällde vatten på han så ville han inte bada längre!!

Har jobbat den 7,8,12,17,19,20 och ska jobba nu den 24 så blir lite pengar blir ju bubbelt inatt eftersom de är midsommar imorgon!!


igår va jag,hanna towe,linnea o kim på väderkvarnsbacken och solade o fikade kim doppade fötterna men är lite äckligt för man vet inte om de finns vattenloppor men än har jag inte kännt något för va själv i med fötterna igår!! har lite bilder men de kommer senare när vi fått nätet till lägenheten!! Efter ett tag så kom zitha o jack så vi pratade lite:)
På vägen hem så kom de en motorcykel som drog på o linnea bara skakade o grät usch så otäkt!
När peter kom hem så gick jag o handlade och sedan gjode vi mat och vid sex så va vi klara för att åka till vadstena o kolla på bilar:)
kim diggade till musiken:) och linnea vart omsvärmad av massa folk för dem tyckte hon va ett charmtroll:)

När vi kom hem så fixade jag linnea så hon fick mat och sedan somnade hon.. så vi satte oss vid tv:n o kollade lite:)

Ja imorgon är de midsommar de ska vi fira med peters släkt i peters mormor o morfars sommarstuga och sedan åka ner till värdestad o dansa runt midsommarstången:)
På lördag ska familjen fara till ästerås då vi ska träffa mina släktingar på mammas sida va ju ett tag sen.. tro de va när jag va 6år! :)

Fick ut bra med lön men tyvärr går typ alla pengar till räkningar!! men blir bättre nästa månad får vi hoppas!!

Är hos sixten med barnen, han kom imorse till mig så vi åt frukost ihop och sedan åkte vi till honom för skulle se om internetdosan funkade om man bytte batterier men icke så peter måste å ner till banken för den verkar paj...
Så nu ska vi åka hem igen och sedan ska vi gå o ta en glass och sätta oss någonstans:)

häligt härligt:)

älskar dig peter, vad som en händer så är vi ihop:) <3

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

mycket o lite till:P

de är mycket nu så hinner inte sitta vid datorn.. jobbade till sju igår sedan när jag kom hem så vilade jag en halvtimme sedan satte vi igång o packa upp o fixa sedan vid halv ett va vi på fridas kalas ute i peters mosmor o morfars stuga va gott o kul:P
Efter de så åkte vi o packade lite till o körde så vart sängen vid nio typ.. o nu håller jag på i huset.. fixar lite mat först för vi är hungriga:P

Kalle ska få komma till en tant ute på landet istället för han vill vara ute o de kan han inte i lägenheten eftersom han kan springa in i affärer o bli påkörd i samhället.. så dem skulle höra av sig ikcäll men dem ville ha han.. där bor dem ju ute på landet o han kan vara ute hur mycket som helst. för om han inte får komma ut så demonstrera han o kissa inne o de vill vi inte eftersom vi ska hämta kissebebis i veckan o då kanske han börjar o göra likadant:(
hämta kaninen på fredag med! mycket mycket nu så återkommer när allt är klart igen!

fått mera jobb med chefen ringde idag:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

11juni-2010

Igår efter peter kom hem så hämtade hanna mig o barnen,peter ville vara hemma o fixa med lägenheten så då fick han de:)

Först åkte vi till östenssons för o handla mat till linnea och sedan mat till pappa peter.. efter jag kom ut ur bilen så gick hanna in o handlade köttfärs, sen åkte vi till borensberg! Linnea grät typ halva vägen de va trångt där bak o hon va nog hungrig o trött.. Så när vi kom till signe så gjorde jag välling åt henne men hon åt bara hälftrn srdan va de bra!
Barnen lekte o stojade och jörgen med :P vi skrattade så  mycket igår så vet inte när jag gjorde de sist:P
Vi kollade på unga mödrar medan jörgen satte igång med maten haha skiva grönsaker :P
o sen steka köttfärs haha :P
När jag skulle hälla ut vällingen så häll jag linnea och så tappade jag ju vällingflaskan när jag skruvade av korken så mina byxor o strumpor vart de välling på:P
haha så va bara att torka upp de och sedan torka på byxorna o ta av sig strumporna!
Innan maten va klar så fick kim ett raseriutbrott som han brukar få ibland de va inget särskillt lr rättare sagt de va inget, tror han va lite trött.. När maten va klar så satte vi oss o åt kim ville sitta i mitt knä så då fick han de , men han åt inte alls mycket han som älskar grönsaker! Linnea sov medans vi åt! usch jag åt så mycket så jag va proppmätt!
När vi hade ätit så vaknade linnea så gav henne matpure men man ser på linnea när hon är mätt för då får spyreaktioner, men hon åt duktigt:)
Sedan gick vi in till tv-rummet o satte oss i dem nya sofforna:)
Jörgen busade med barnen tog fram täcke så alla tre satte sig där eller låg och sedan körde han runt på dem:P
Tror klockan va åtta när vi åkte hem.. KOm hem då peter hade varit duktig och kört sängen till lägenheten så jag skulle hjälpa han lite i sovrummet och plocka ner lite saker och dammsuga så nu sover vi på madrasser :P
När vi va klara med de så skulle kim få kvällsmat men han ville inte ha något så vart tandborstning och sedan sängen för hela bunten. LInnea sov ju redan hon fick välling när vi kim hem och sedan slocknade hon!
Vi log i sängen o kollade på film, kim somnade så fort han la huvudet på kudden:) och peter slocknade några minuter efter så stängde av tv;n för att sova!!
Ska gå ner o hämta tvätten o hänga upp den kanske o sätta i en ny maskin:P
Idag är de bara lägenheten som gäller:P

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

10juni-2010

Gav linnea välling vid sex sedan så somnade hon om och vid nio vaknade vi nästa gång.. Tappade upp ett bad åt mig o kim och sedan tvättade jag av mig lite snabbt så kim fick bada vidare.Efter vi va klara så gick vi ner och fixade frukost till småttingarna linnea fick gröt och sen fick kim yogurt men som sagt han ville ju ha de linnea åt så han fick en portion av de med hehe :P
När vi va klara så började vi o packa lite 4kartonger en så länge och sedan så dammsög jag lite.. måste verkligen skaffa en ny dammsugare snart, den orkar nog snart inte mera ena hjulet har ramlat bort och nu är andra påväg så blir o inskaffa en ny snart!!

När peter kommer hem så ska jag,hanna,linnea,kim o towe åka till signe med familj i borensberg:) blir kul:P
hanna ska hämta oss!

Imorgon blir de nog en heldag i lägenehetn tror jag:P

Va ju på ulfåsa igår, gick o la mig tidigt igår vid åtta o kolade på film, skönt o lägga sig tidigt ibland:)


Svettats som en gris inatt vet inte varför för jag är ju frisk hehe :P

på Lördag blir de o jobba natt och sedan på söndag ska vi på kalas för peters kusin frida fyller år!!
nu ska jag kolla på unga mödrar har missat ett antal avsnitt säkert 7st eftersom man inte har haft tid o kolla eftersom man har jobbat lr gjort annat!!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

9juni-2010

kom hem vid halv åtta gick upp då såg jag kim o peter sova,väckte peter så han for till jobbet sedan gick jag o la mig o sov lite.. vaknade efter några timmar o bestämde mig för att ta ett bad så gjorde de medan småttingarna sov..
Sedan vaknade kim gav han frukost och linnea välling.
Nu på förmiddagen har vi bara tagit de lugnt o vilat o myst,kollat på film o våra bästa år:)
håller på att göra mat nu till kim o mig och sedan värmde jag vitlöksbaguette och de gick hem för kim!
När peter kommer hem ska vi fara till motala och sedan till ulfåsa för att kolla lite:P
Är ledig tills på lördag :) om jag inte får jobb imorgon lr på fredag:P
Jobbat 2dagar i rad nu o kändes inte så mycket:P

ne nu ska vi äta lite:) o sedan bara slappa:P slapp dag idag! skönt de med!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

343...... :(

vad är de för kö har plats 343 i kön till fk:( blää säger jag.. måste ju ta bort mina mammadagar dem dagarna jag jobbar:P

Blir en intensiv v den 19 juli har sagt ja till två extra jobb så jobbar natt måndag,tisdag,onsdag ledig torsdag jobbar fredag, lördag, söndag:)
men va gör man inte för pengar och sällskapet på jobbet:) o barnen störs ju inte av de iallafall eftersom dem sover o sen har ju peter semester:) jobba jobba så vi kan köpa våra möbler kontant:)
håller på o packa lite:) ska väl köra lite imorgon hade vi tänkt!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

8juni-2010

då är man hemma igen efter en natt på jobbet, ska ta o lägga mig o sova för ungarna brukar sova till tio,elva och sen ska vi gå ut en sväng och sedan packa.. senare under eftermiddagen blir de o sova några timmar och sen få vi se vad vi ska hitta på:)

kanske kommer få jobba båda perioderna för många har hoppat av nu:) weeii:) så ska ringa till min chef i eftermiddag o säga de!
Jobbar inatt med så återkommer imorgon:P

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

7juni-2010

vakade vid sex idag o gav linnea mat. sedan så somnade jag om till sju, gick upp o  gjorde ordning mig. åkte o handlade cigg och sedan for jag till jobbet på information. Va inga ansikten man kände igen men trevliga va dem:) va klar halv ett. Då jag åkte hem igen.Sedan så gjorde vi mat och efter vi hade ätit så gick vi o la oss hela bunten alla somnade haha:P

Så nu är jag utvilad och kan jobba inatt:P
Fick ett sms men har som sagt lagt de på hyllan,har inte tid o ork känner jag!
Inatt ska en sommarjobbare gå bredvid vi ska jobba samma period så de blir bra:)
Skulle ha åkt till ulfåsa men vaknade lite sent så de får bli en annan dag kanske på onsdag då man är ledig igen:P
ha de göt de ska jag ha inatt o tjäna grova pengar och trevligt folk:P

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

6juni-2010

vaknade vid halv åtta idag då linnea ville ha mat sedan så somnade vi om till halv tio men kunde inte sova för va en geting som surrade:P

När alla va vakna så kollade vi lite på tjena kungen och sedan tog vi på oss o gick ner o åt frukost!
Snart ska vi iväg till lägenheten o fixa lite o sedan kolla på bilar:P
Imorgon ska man vara i vadstena vid åtta för är information till sommarjobbarna och sedan ska jag hem o sova och sen börja jag o jobba 21.30 imorgon:P
Peter o kim åkte iväg till åse o putte för vi ska se om dem har en betongborr för vi ska sätta upp hatthyllan!
nu ska jag fixa de vi ska ha med oss!!
bye

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

dagen som var...

idag så gick jag o hanna yill lekparken med småttingarna. men kim o linnea va inte på topp  för kim ville sitta i vagnen så linnea fick sitta hos towe. efter vi hade varit i lekparken så gick vi hem och gjorde mat till linnea o hon åt och sedan somnade hon. peter kom hem vid kvart över tolv då vi gjorde ris och korvstroganoff sedan så slocknade peter efter ett tag o sov i två timmar. medans han sov så fixade jag säckar med linneas kläder o kims kläder och tog fram vilka kläder dem skulle använda under veckan innan vi flyttar in:)

efter peter hade vaknat så gick vi och köpte glass och gick en runda sedan gick vi hem och fixade lite o gick till lägenheten då jag fixade påslakan o dukar i ett skåp. peter hämtade åse så länge. sedan gick vi o kollade på bilarna. efter ett tag så vart de kallt och jag o peter gick hem med barnen. då peter gick tillbaka för att köra på sin mamma o anette hem till åse. Jag o kim tog ett varmt bad o jag tog en cider.. gud vad gott:)
efter de så gick jag ut o rökte o kim kom med sina bilar,sedan kom peter hem.. efter ett tag så skulle peter hämta hans mamma o putte så jag gick upp med kim o han somnade på 2sek.
sånu ska jag ut o röka.. har varit en händelserik dag" imorgon ska vi fixa lägen heten o kolla på bilar:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

5juni-2010

vad gjorde vi igår då???

Vi körde saker till lägenheten för nu får vi köra möbler o sånt men elen sätts ju inte på förän den 17e så vi har lite tid på oss att köra:)
Snart ska jag o barnen ut o träffa syrran o towe vi ska till lekparken ett tag sedan vid sex ska vi kolla på crusingen i skänninge, kim älskar raggarbilar:)
Igår fick jag mera jobb den 12 natt o den 13natt så nu har jag 6dagar i juni än så länge o blir ju 60timmar:)
hoppas jag får mer:)
Så blir o jobba mån,ti,lörd,sön o sen jobbar jag lördagen efter de:)
Fick veta en sak  o de är lite obehaglig situation och jag hoppas att du slutar med de, och inte umgås med sånt folk.. En dag kanske du ligger nersparkad som killen gjorde igår o sparkad på magen och de vill jag absolut inte<3 helt fel folk att umgås med, jag har sagt åt dig nu så jag hoppas du lyssnar på mig, för vill inte mista dig, inte nu. du har hela livet framför dig<3

ne måste dra nu måste ta på oss innan hanna kommer :P

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

4juni-2010

vaknade vid sex idag då linnea ville ha mat men somnade om fort så gick o la mig jämte kim:)

han hade någon otäck dröm inatt så han slog på peter men peter vaknade inte utan jag vaknade:P
Jag o kim vaknade vid halv tio så ska ta o bada med kim tänkte jag och sedan ska vi in till mjölby till pappa efter att linnea har badat med:P

Idag blir de lugnt ska väl köra lite saker och peter ska tvätta hans bil och måla grinden som ska vara i trappan i lägenheten:)
För mig är de helg men inte peter han jobbar till tolv imorgon sen ska vi kolla på raggarbilar:P som kim gillar:)

Få se vad dagen har att bjuda på:) ska tvätta en hel del med.. sådana kläder som jag har fått till linnea:)



två veckor kvar tills vi får hämta våran kanin nu:) o en vecka o 6 dagar kvar tills vi får bo i lägenheten!
o sen är de inte många dagar efter de som vi får hem våran lille kissekatt undra vad han ska heta???
fullt hus alltså hehe :P men gör inget kul med djur:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

3juni-2010

idag har vi inte gjort så mycket på förmiddagen så packade jag kims rum så nu är allt klart där inne och sedan kom peter hem lite tidigare idag så då la vi oss i sängen o kollade på film,sedan kom åse förbi hon hade köpt två jätte söta filtar en till kim o en till linnea!

Vid tre kom jonna o hämtade sitt busskort sedan så kokade vi korv o åt korv o bröd!
Efter vi hade ätit så bestämde vi oss för att köra lite saker till lägenheten så in med peters amazonsaker och massa annat bl.a kims trehjuling,cykel,elmotorcykeln och hans stora traktor med släp! åkte och lastade av de sedan kollade vi i lägenheten o nu var dem klara med allt!
När vi kom hem så orkade vi inte köra ett till lass så vi gick in och packade lite istället...
Peter åkte o handlade snus o cigg medans jag o kim satt vi datorn o resultatet vart så här:
han hade slocknat haha :P så söt så la in han i sängen nu:)
Så ska ta o göra ordning mig för sängen ska bara ut och röka en snabbis:)
Peter är o hämta jonna i mjölby!
Imorgon ska jag in till pappa o stå i affären typ 10min men jag sa till han att han får betala bensinen för kan inte åka gratis eftersom jag måste ha min bensin till jobbet nu, så han skulle betala!
Natti<3

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

så jävla bra o glad:P kan inte bli bättre nu:)

vad gjorde vi igår då??

Vaknade vid sex då linnea ville ha mat och sen så behövde jag åka till city gross för att handla blöjor till barnen så slängde iväg ett sms om hanna o towe ville hänga med så kunde hanna stanna i bilen medan jag va inne o handlade för går ju som sagt inte att ta med kim själv i affären eftersom han har blivit så trottsig:P
Så vid halv tio skulle vi möta hanna vid parkeringen vid konsum men jag försov mig så kom dit vid tio istället. Sedan åkte vi till mantorp och jag smet in o handlade och så kom jag ut med godis(bilar) till barnen och kexchoklad till oss:)
Efter de så åkte vi till mjölby till pappa. Jag skulle ändå lämna en räkning och hämta kattmat för kalle äter inget kattfoder än pappas ängre oc de är ju för kräsna katter. Han kan svällta sig till döds om de är så har testat med annat foder nu i en månad och han har blivit jätte mager:( men nu äter han upp sig:) som tur är!
Hanna skulle sätta upp en lapp om sin katt för hon ska sälja den!
Så när vi kom dit så sprang barnen in och kollade på fiskar de gillar dem:)
Sedan så va vi där ett tag o pratade o umgicks. pappa lekte med barnen haha men som sagt kim får ju sina utbrott o han fick några där haha men de är bara att vara stenhård!
Towe va lite blyg men de förstår jag eftersom dem inte ses så ofta!
När vi hade varit där ett ag så bestämde vi oss för att åka hemmåt och sätta oss i parken. Så först va vi inne på östensson o handla tom o jerry kex till barnen o dricka. Sedan så köpte hanna macka och när vi va klara i affären så körde jag hem hanna för hon skulle fixa mackor till oss o saft:)
När jag hade lämnat av dem så åkte jag själv hem och matade linnea och sedan packade de vi behövde: täcke o sitta på,plastmuggar,kamera och några av kims leksaker:)
Sedan så begav vi oss till parken. När vi kom dit så hade dem klippt gräset så blev ju massa gräs överallt på täcket men de gick:)
Sen kom hanna o towe o vi satte oss ner o fika, towe sov i vagnen men sedan vaknade hon:)
kommer lite bilder nu:

kim springer o kollar lite

hanna o kim sitter o fikar


linnea ligger i vagnen

towe sover ett tag

linnea tycker om att ligga o vila på magen

linnea sitter 

kim springer lite 

Linnea o hanna

kim ser något:P

här kommer de vatten

jag och towe

Towe

mamma o kim

Towe o kim(kusinerna):P

mamma o kim

kim,towe o hanna

hanna o towe

kim

När vi hade suttit i parken ett tag så gick vi bort och matade ankorna, de fanns några stycken. haha va livrädd att kim skulle hoppa i sjön för han va så nära kanten så satte mig vid honom!
Sen gick vi hem till mig och placerade ut täcket o bara satt o va:) hanna ringde lite ärenden och sedan efter ett tag skulle dem hem o käka middag och vi väntade ju på pappa peter så vi va i trädgården o kastade boll kim tyckte om när jag slog på bollen så den hamnade uppe i luften då skrattade han:)
När peter kom hem så gjorde vi middag och sedan tog jag en dusch och fixade ungarna så vid halv sex kom peters mamma och hämtade en vagn för peter har ju som sagt baslåda i sin bil så man kan inte ha två vagnar där men de kan man i min:P
Så begav vi oss till vadstena för att kolla på bilar:)
KIm älskade bilarna och musiken som fanns där:)
vid åtta,halv nio åkte vi hem.KIm va så trött så han ramlade på asfalten när vi skulle gå in och skrapade upp knäna usch stackarn så han vart jätte ledsen men gick över när jag skulle sätta plåster, han ville inte ha någon kvällsmat så borstade tänderna på han och bäddade ner han så han fick kolla på "hitta Nemo"
Matade linnea o satte på henne pjamas och sedan fick hon komma i säng och sen så fixade vi oss för natten o la oss ner o kollade på "morden i midsommer" kim somnade på två minuter så trött va han:)

Just de min rubrik löd ju så jävla bra o glad:P kan inte bli bättre nu:):
De är för när vi va på väg hem från mjölby så ringde min chef och frågade om jag ville jobba måndag o tisdag natt och sedan frågade hon om jag kunde tänka mig och jobba hos dem efter sommaren med och de tackar man inte nej till precis:) så tackade ja så nu har jag vikarie i hörst o frammåt vem vet jag kanske stannar där för alltid sen, trivs kanon bra med arbetskompisarna och att jobba natt:)
Nu äntligen kommer våran ekonomi att fixa sig och bli över med:) så jävla skönt:)
och vi kan kunna unna oss lite saker som vi vill ha:)
Är verkligen lycklig nu!!

Så nu har jag 3 tider iallafall 7,8,19 och de är ju 10 timmar per natt så blir ju en del:) Hoppas jag får mera tider NU:)


vad ska vi göra idag då??
Idag blir de o tvätta o hänga ut tvätten ute och sedan ska vi vara ute så mycket som möjligt:)
ska väl köra lite saker till lägenheten med:)
När de har blivit lite varmare så har vi dragit ihop ett gäng som ska vara hos farmor för farmors kille har vattenskidor o lina så vi ska testa på att åka vatten skidor:) så blir signe,jörgen,hanna,peter o kanske tommy barnen får hänga med<3 sen blir de nog grillning efteråt:)

har börjat med piller nu, så blir inga barn här inte, inte förän om kanske 5-7 år:)

ÄLSKAR MIN FAMILJ<3

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

kvällen:) jätte stolt mamma :P

ja som sagt hann va här så vi åt kyckling o potatissallad o umgicks när dem hade gått hem så tog vi tag i o flytta lite förrådssaker.. vart 2släpkärror fulla men vi har lite kvar som vi ska ta imorgon!
va uppe i lägenheten o kolla och vi har bstämt att sen när linnea o kim ska få ett enskilt rum så ska vi göra om förrådet till ett rum för är stort:) så då blir de 5rum o kök:P heheh
Dem höll på att tapetsera nu så snart är de klart:)
Efter vi hade fixat med de så åkte peter o hämta pizza gött:)
Kim har varit utan natt hela dagen idag:) se hur de går imorgon,han har inte velat o ha den så de har gått jätte bra:)
ska kolla på housewifes o sen blir de sängen:)

Imorgon blir de vadstena o kolla på raggarbilar:P

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

kört lite grejer:P

Vaknade vid fem då linnea ville ha mat sedan så somnade jag om sen vid sju vaknade kim. Han har sovit i sin säng från halv åtta-sju så är riktigt stolt över honom<3
Men han fick komma till våran säng så vi sov väl en timme till.. Sedan gick vi upp och så badade jag o kim. När vi va klara så fixade vi till oss o sen fick ungarna frukost.Tog på oss ytterkläderna och åkte in till mjölby för att hämta nycklarna.
När vi va hemma igen så satte jag o kim igång o packa. Peter hade ju massa leksaker i hans kartonger så en jätte stor dinusarie den vart kim förtjust i:)
När bilen va full så åkte vi o lastade av och sedan hem igen o packa bilen o återigen åkte o lastade av..
nu packar vi inte förän peter kommer hem för mitt avgasrör är sne o nästan till marken så peter måste fixa de innan så den inte åker av..
Hanna skulle komma snart så vi ska äta kyckling o potatissallad och så ska vi kika efter en lägenhet åt hanna på trojan tror jag de blir:)
Jag o hanna ska ju göra en syskontattuering nu i slutet av juni:) vi har lite ideer men få se vilken de blir:)

O sen ska hanna byta dagis till towe sa att hon skulle ta vallen för eftersom kim går där såses dem ju mera :)

få se vad som händer under dagen??
skriver mer senare sen

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()