jobb så skönt:)

peter åkte iväg med kim till dagis idag o då kom hans tjejor som är förtjusta i honom ut och tog in honom o klädde av honom ytterkläderna. peter fick inte göra något haha så snacka att dem är mån om kim<3

När peter kom hem så kollade vi på en film "mannen under trappan" tyckte den va bra när jag såg omslaget på city gross så laddade ner filmen men va inte så bra handlar om en kille som har familj o två barn men sen får han för sig att de bor en man under trappan tills slut slår mannen under trappan sina barn och sin fru men till slut kommer de fram till att han är schizofren.

Sedan va de dax för peter att åka iväg och för mig o linnea o hämta kim så vi tog vagnen och gick iväg:)
När vi kom till dagiset så ville han hem och va jätte gald så vi gick hem och åt lite. Efter ett tag så plingade de i min mob o kim kom med den så hade jag fått lite jobb:) så ska jobba lördag natt o måndag natt:)
och sedan fick jag lite kurser som jag ska gå på i nov:)

nu ska vi ta en sväng till mitt jobb o lämna min lönerapport:)
hejsvejs


Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

en bra dag<3

vaknade många ggr inatt då jag hade ont i nacken hela tiden sedan så gick jag upp vid halv sju och väckte kim! Linnea sov till klockan nio idag!

Peter åkte med kim till dagis vid kvart över åtta då jag hoppade in i duschen o duchade lite snabbt!
Tog de lugnt tills vi hämtade kim och sedan åkte vi till willys i motala o handlade lite! ville vänta på kim för han tycker de är så roligt att vara med o handla!
De hade gått jätte bra på dagis de gör de varje dag nu får vi bara ta av han o säga hejdå,knappt de innan han är inne o leker..
När vi kom hem så lekte kim o linnea o jag städade i hallen lite. Linnea har haft feber idag 39,5 så tror de är tänderna igen fast hon har faktiskt velat äta idag, som hon inte brukar gilla när hon har feber!
Vid fyra vart de mat alla barnen åt som hästar de är bra de för kim har varit inne i en period att han inte vill äta men nu äter han jätte bra:)
Kollade på lite filmer idag med hade sett flickan o sen fanns de flickan2 så bestämde mig för att se den.. de handlar om hästar osv. jag som älskar hästar<3 men så känslig som man är så ska man ju gråta till alla filmer när de är något dåligt o något bra haha! peter satt o skratta åt mig igår när jag såg på flickan..
kim trivs så bra på dagis nu fröken sa idag att de märks när andra barn går hem att han vet att vi kommer vid ett viss klockslag för då säger han mammapappa och är så härligt att han började med de sedan han började dagis de märks verkligen att de är ett positivt val vi har valt att ha han på dagis då han kanske börjar o prata och sedan få de sociala med barn!
nu ska ju snart linnea börja med!
har börjat med medecinkur nu så hoppas de försvinner:)
se om man får lite jobb i veckan då<3

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

depp

Idag tänker jag för mycket och när man gör de så blir man helt lustig i kroppen, är alltså deprimerad över vissa saker som man går o tänker på?? hur kommer framtiden se ut? vad vill jag jobba med? när får peter ett jobb? hur länge ska vi har de så här? när kommer vi att gå ur svackan vi är inne på nu? har hållt på ett bra tag nu!

Är verkligen deprimerad känns som man har haft de så här hela livet men de har man ju inte!

och så har man fått urinvägs infektion så gör ju inte saken bättre heller!!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

tjejfest:P

ska på tjejfest ikväll hos signe<3

yeeh ska bli kul:P
dax o hoppa in i duschen o göra ordning sig o sedan käka lite:P

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

4års dag:)

idag fira jag o peter 4år ihop fast vi har dejtar mer än 4år! vi dejtade i en månad innan vi vart ihop!

idag vart de dagis för min prins, jag åkte o lämnade honom,han har ju inte varit där på länge så satt en kvart med honom sedan åkte mammsen hem! gjorde gröt till linnea då hon inte va sugen på de för hon va trött så la henne istället. När hon sov passade jag o peter på att ha lite oljemassage de va skönt sedan så duschade vi ihop. När vi va klara så tog jag upp linnea och peter hämtade våran prins<3
Gav linnea gröt då o de ville hon ha sedan kom kim hem o va glad han va,fick en stor kram av honom!
Sedan så kollade vi på film(barnfilm) fick de bli. När vi hade kollat ett tag så sov kim och linnea va trött för hon hade suttit på golvet o lekt så va bara att bege henne till sängen och somnade direkt!
Jag o peter tog o vilade lite tills linnea vaknade och sedan vart de mat för henne. KIm sover än måste väcka han snart! han va helt utmattad efter dagis idag. men han är en killtjusare för de är 2tjejer som hänher efter honom speciellt en o hon ger honom pussar o kramar hela tidenhaha han fick en täckning av henne idag med hello kitty på:P
Snart kommer peter hem då ska vi göra varma mackor och sedan skulle peter hjälpa carola o köra ett lass!
Ringde till egirs idag för är kallt o knappt inga element funkar så dem skulle komma imorgon o fixa de:)
Den 12 okt så ska vi bli fotade på dagis hela familjen med kim:) ska bli kul!
ne nu orkar jag inte sitta här för har värsta värken i magen:( går väl över tills imorgon första dagen brukar vara värst!
hoppas värken gå över så jag kan fixa lite med garderoberna o flytta kläder osv.

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

bilder från mobilen

kims nalle han fick på kolmården .. snuttetäcke+nalle då myser han:P
Linnea försöker gå med gåvagnen
kim sover med sin goa nalle o snuttetäcke
satte oss och ritade igår efter maten, kim gjorde en speciell teckning till farmor åse<3
han håller på och fjantar med huvudet:P
peter ritar med o jag med fast just då tog jag kort:)
vilka fina teckningar kim målar:)
Linnea trött!

Idag ska vi till signe,jörgen o malte vid halv ett så blir att göra ordning sig snart, ska hoppa in i duschen ett tag tänkte jag!
Vilket tråkigt väder de är idag då:(
men men man får  vara inne o hitta på något!


Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Klappa händer

Linnea kan klappa händerna, de har hon kunnat i några veckor och så sträcker hon upp händerna när hon vill att man ska ta upp henne som är ganska så ofta haha! O ska inte tala om hur farmor kär hon är när vi är hos åse så duger inte jag så fort hon ser åse så räcker hon upp händerna o låter! Ikväll vart de kalas hos farmor åse då hon fyllde år! Peters mormor o morfar, peters morbror niklas va där och sedan kom åses kompis anette dit! O jonna va så klart hemma med:) de vart fika o kaffe o massa prat! Vi va där till kvart i nio sedan åkte vi hem! La linnea med en flaska välling o sedan somnade hon! Va inte trött så tog disken, är så tråkigt att vakna på morgonen o ha massa disk. När jag va klar så sov alla så tog ett bloss o gjorde klar mig för kvällen! Nu ligger jag o kollar på perssons parfymeri, så jäkla bra:) kim o peter va i garaget efter tolv idag tog med bobby car o lite bilar till kim. Men efter några timmar så kom dem hem igen för peter sa att han ville hem han har börjat o säga mammanea o de betyder mamma o linnea. Så när han kom hem så vart han jätte glad o jag fick en kram av han:). Fy fan vad härliga barn man har. Skulle aldrig vilja byta bort mitt liv med mina barn o peter! Jag o peter kollade på en fängslande film igår frozen heter filmen. Den ska ni se om ni får tid! Handlar om 3 ungdomar! Skitbra men efter man såg den så vågar man knappt åka lift om man ska iväg till något skidställe! Ta o lösa lite korsord kanske:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

politik!

Nu har de blivit tal om att dem ska göra om att vi bara ska vara tre på natten o en sjuksköterska men alla på vasagården ska skriva på en protestlista! dem gör fan allt för att dra ner på skiten! dem har testat de på vätterngården men funkade inte så dem fick ta tillbaka de vanliga och de kommer inte funka på vasa heller! de är 4demensavdelningar och pensionärerna blir bara sämre o sämre de kommer leda till att alla kommer gå på knäna och alla kommer bli sjukskrivna för ingen kommer orka med de!

Om jag säger så hä'r så har dem blivit dåligare sedan jag började man ser stora skillnader från då till nu!
Dem säger att sköterskan kommer vara med i omvårdnadsbiten men de är bara bullshit för sjuksköterskan ha 4-5 distrikt hon/han måste åka till! så kommer aldrig sitta på vasa.
Bra att alla ska skriva på protestlista så kanske de händer något!
Alla tyckte att dem som har bestämt de dem högre makterna som bara sitter på sina stolar och ler kan ju komma ner några dagar på natt och se hur vi ha de!

Fast om de införs så kommer många att sjukskriva sig!
Vad är de för samhälle vi har egentligen vi skänker massvis med pengar till utlandet (fattig barn) men vi kan fan inte se till så pensionärerna får de bra. de är ju dem som har sett till att bygga upp samhället och dem har inte haft de så lätt när dem va yngre o nu när dem är gamla så ska dem väl få vila o ha de bra, ska finnas personal o bra resurser till dem men icke!

och om de blir så så lär man ju få massvis med jobb för ingen kommer orka att arbeta!

Kan lika gärna utvisa alla utlänningar som kommer hit och bara lever på bidrag, de är ju inte dem som ha haft de dåligt i sitt land. Dem som verkligen lider och behöver hjälp kommer ju aldrig hit för dem är för sjuka eller för fattiga!
Ge äldreomsorg/barnomsorg pengar istället för att slänga pengar på massa annat skit i kommunerna!

usch bli verkligen förbannad när man hör sånt här!

Vad lever vi för samhälle hur har de kommit sig att de blivit så här???? bra fråga??!!!


men  iallafall kom hem vid halv åtta idag sen sov jag till elva och nu leker barnen och kolla på en tecknad film!
Ikväll bli de att åka till peters mamma åse som fyller år och fira henne!! :)
Fan klämde fingret i en pensionärs dörr och de gör ont en!
Jobbade med Eik(arbetskompis) inatt och han brukar ju ha med sig sin hund så söt och stor fast han bara är 3månader:) hunden blir visst över 60cm i mankhöjd och ska väga bort mot 45-50kg och nu väger han hälften av de!
De är så roligt på äldreboendet dem har en egen huskatt och sedan får man ta med sig sin hund när man jobbar för pensionärerna älskar djur. De finns en golden retriver som har varit med där sen han va valp alltså i 12år så han börjar att leva på övertid nu. Hunden har stått med i tidningen han heter cixten!

De är inte många äldreboenden som får ha djur!

Annars så blir de lugnt idag ska väl plocka lite o dammsuga

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

min tattuering

då kommer bilden på min tattuering:)

Idag blir de jobb igen va hemma igår eftersom jag hade fått magkatarr o de va värre igår men idag måste jag till jobbet avskyr att vara hemma från jobbet!!
jag o peter satt o prata om linneas rum för de är ju inget element där så vi sa att vi skulle flytta sängen över vintern så nu har vi möblerat om helt.. kim ficki ta vårat stora rum o linneas säng så länge. vi tog kims rum!
Så får kim större yta att leka på med!
Idag blir de o fixa lite i rummen sen ska jag sova o sen bli de att åka till jobbet vid tio. Är så jäkla skönt när man kommer hem på morgonen o bara lägga sig i sängen:)
ut o blossa o sedan duscha kanske??!! ;)
linnea o kalle
kalle
linnea
linnea o kalle

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Stress kan leda till....

Kom hem vid halv åtta i söndags gick o la mig och vaknade vid halv tolv! Tog en dusch efter att barnen hade fått mat sedan fick kim duscha som han inte tycker om! Vid kvart i ett åkte vi till peters mamma för att lämna barnen, hann med lite kaffe o prat! Sedan for jag o peter till mantorp för att möta rickard o sedan vidare till stefan. De tog 4h att göra tattueringen Usch så jävla ont de gjorde aldrig mer på magen igen fast de vart kanon snyggt:) när de va klart åkte vi o hämtade barnen tog lite kaffe o pratade! Sedan for vi hem för att äta då började jag få feber de låg på 38,3 nej tänkte jag inte nu när jag ska åka till jobbet. Åkte till åse för att hämta ibumetin då jag bara hade panodil hemma o de va bättre än panodil för kunde vara att de vart så mycket med kroppen när jag gjorde min tattuering. Åkte till jobbet och febern gick över. Då började jag känna att magen va lustig. Så nu har jag fått magkatarr! Va nära på att åka hem men vår snälla sjuksköterska hade tabletter så fick några och nu känns de bättre. Lustigt om de inte är de ena så är de det andra! Har ju haft de mycket innan men de har varit lugnt nu ett tag! Sköterskan o en arbetskompis sa åt mig att sluta stressa för de är då man får magkatarr! Men de är inte så lätt! Så blir att köpa tabletter imorgon så man orkar två nätter till o hoppas på att de försvinner! Kommer bild på tattueringen imorgon! Hur ser min vecka ut då: måndag: jobb tisdag: jobb onsdag: fira peters mamma torsdag: åka till signe jörgen o malte:) fredag: inget planerat lördag: inget planerat söndag: valrösta och ljusparty kl 17.00

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Min tattuering på söndag:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

En dagars feber

I torsdags när jag o kim vaknade vid sex hade kim 39,6 i feber o jag 38,0 men han fick ipren o jag tog panodil. Vaknade andra gången vid nio då både han o jag va feberfria. Bestämde oss för att vi skulle åka till ulrika marken med peters mamma! Så vi åkte vid halv tolv o kom hem efter halv fyra! Hittade lite saker: vantar till linnea o kim, fodrad tröja till kim. Linne till mig och sedan köpte peter remmar o jag kolor. Efter fem började jag känna mig jätte febrig o matt/ont i kroppen så la mig i soffan memo täcke o filt över. Jag skulle köra Sixten till körskolan o hämta honom men de fick peter göra, för orkade verkligen inte! Efter åtta började jag svettas som en bomb så febern åkte väl ur kroppen och idag mår jag hur bra som helst:) tur de eftersom jag ska jobba från idag till onsdag morgon:) idag fick kim bestämma filmer så de blev nicke nyfiken firar jul, dumbo o björnbröder. Har varit en slapp dag då vi har myst o lekt lite! Linnea är överallt så måste sätta upp grind nu så de inte händer något! Fick stänga tvrummet igår då jag låg i soffan medan peter va borta för hon hade krypit ut till hallen,o när man är matt o kroppen inte orkar så orka man inte fara efter henne! Så kim o linnea satt på golvet o lekte med bilar, visserligen så stoppar linnea bara in bilar i munnen haha. Förstår inte hur mycket linnea kan äta vid sju åt hon gröt och sedan åt vi pommes o kokt korv och de slank i henne med! När hon skulle sova så somnade hon direkt! Kim åt dessvärre inte så mycket, febern började komma lite ikväll på honom så de går väl fram o tillbaka misstänker jag! Nu ska jag kolla lite på tv o jobba lite om någon larmar! Sen blir de hem o sova vid halv åtta o sen tillbaka på kvällen! Men bli goa pengar kan jag säga! :)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

snuva o åter snuva men bara påt igen!

kom hem vid halv åtta då peter va redo för han skulle på möte . Linnea va vaken o kim med så linnea o hade var sitt täcke i sängten o jag ett! så vi kollade på filmsedan somnade linnea o jag stängde av tv:n . Vi somnade alla! vaknade vid halv tolv då peter va hemma så han tog linnea så jag hoppade in i duschen! sedan har linnea o kim fått frukost men linnea vart trött så hon somnade igen!!

idag är man lika snorig fast snäppet värre men är ledig till fredag kväll så hinner nog vila upp mig och hoppas på att de försvinner!!
Idag blir de lugnt eftersom man är lite rosslig o krasslig!!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

skriver blogg lite snabbt! orkar ej

skriver lite snabbt för är inte på humör att blogga,har inte suttit vid datorn något idag pga att jag känner mig lite krasslig förkyld och tjockt snor men skulle varit med hanna idag men övervägde de o stannade hemma o vila eftersom jag ska jobba så mycket denna vecka!

jag o peter spelar geni spelet  väntar bara på han för han skulle göra en sak! orkade inte laga mat så vart kebabtallrik idag!
hoppas de går över snart bli att gå till affären o köpa nässpray o halstabletter tills ikväll så man överlever natten!
vill inte vara hemma för har aldrig varit borta innan och sedan vill jag ha mina timmar med!!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mera jobb:)

Sitter på jobbet nu! Fick mer tider så ska jobba imorgon o på söndag så blir fredag lördag söndag måndag o tisdag så går av på onsdag morgon igen! Men de ska nog gå bra:) har ju jobbat 4 nätter irad så 5 i rad ska nog gå bra:) en mer lr mindre spelar ju ingen roll gött med pengar iallafall o trivs så bra på mitt jobb:) då har man gjort över 90 timmar men får nog mer jobb innan den siste:) idag har linnea varit på bättre humör så hon börjar att bli sig själv igen! Men hon är en farmor gris:) bra de! Ne nu ska jag återgå till jobbet igen fast de är lugnt glo lite på tv o se om man får några larm!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

måndag!

vaknade runt åtta idag då jag fick sms och fick jobb inatt:) så blir att göra ordning sig o åka o jobba snart! denna månaden kommer jag göra sammanlagt 70,28h om jag inte får mera jobba då:) sen får jag ju mammapenning på de!

vid ett kom signe,jörgen o malte så barnen lekte lite. Efter ett tag så åkte jörgen och peter iväg till en skrot. Så jag började med maten vart kasslerlåda:)
Åse kom en sväng hon skulle visa mig party lite kartalogen har ju kommit en ny stor pingvin så blir att ha ljusparty den 19e sept.
När maten va klar så åt vi och sedan satte vi på en film fast den va inte bra så vi satte på ronny o ragge istället! vart lite kaffe med. Vid halv sju-sju så åkte besöket hem! vart en trevlig dag tack för ni kom!
Bäst att göra ordning sig nu då så man hinner allt!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

kolmården (söndag)

åkte vid nio till komården o så här såg dagen ut!

mattias(peters morbror)  o emma framför oss
frida,my(peters kusiner) mattias(peters morbror)
Leif (peters morfar)
my( peters kusin) och kim
linnea fick en skallra med bamse och kim fick en björn som han har burit runt med hela tiden,han måste ha den så fort han ska mysa:P

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Linneas 3e tand

Idag har de varit mycket! Vid ett va de kalas hos peters mormor för hon fylld 60år de bjöds på fika. Åkte därifrån vid tre vidare till signe jörgen o malte. När vi kom dit bjöds de på mat och efter maten vart de kaffe o prat! Sedan gick vi ut till marknaden, hittade två leggings och peter hittade en fodrad tröja! När vi va klara så gick vi hem till signe jörgen o malte o fikade:) linnea va jätte glad början av dagen men när vi kom till borensberg så grät hon och va varm visste inte vad de va förän jag tittade i hennes mun. Såklart de va en tand som spökade! Hon fick alvedon o efter ett tag vart de bättre fast man märkte direkt när de hade gått ur kroppen! Tack så mycket för mat o umgänge idag signe o jörgen:) vid halv åtta for vi till jonas o annelie då peter skulle ta bort en sak på bilen! När han va klar så åkte vi till borensberg för hade glömt linneas vagn, sedan åkte vi hem! Linnea fick ipren o välling sedan somnade hon! Kim somnade så fort man la han i sängen. När alla barnen sov så satte vi på en skräckfilm! Imorgon blir de kolmården med peters släkt vi ska åka vid nio! Så ska upp vid 6! O på måndag kommer ev. Signe jörgen o malte till oss! På torsdag är de ju ulrika marken så blir att åka dit! Jobb fredag o lördag natt de blir goa pengar:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

fredag hyra film o mys<3

kom hem vid halv åtta idag från jobbet då jag hade lovat peter igår att han fick vara i garaget idag tills han ska på ett möte!

Peter hade matat linnea och när jag lägger mig i sängen så kollar kim upp o ler.
Linnea sover så jag o kim kollade på film o somnade. Efter ett tag vaknade linnea då hon hade baja på sig o de va inte lite skit kan jag säga!
När hon va ombytt så fick hon sova jäte mig o kim o de gick bra:) När alla vi vaknade så gjorde jag gröt till linnea o kim fick yogurt som han älskar.
Sedan tog jag en dusch medan linnea o kim lekte på golvet! han är faktiskt en jätte snäll storebror<3 han älskar verkligen sin syrra!!
Idag ska jag städa och sedan ska vi hyra film o köpa lite godis o smaska på:)
hans krupp har blivit värre fast är mest på natten o på morgonen o de har inte brytit ut så mycket än brukar ta några dagar för honom innan de riktiga kommer tyvärr:( attan han har inte varit sjuk något i sommar o så kommer de nu! fast han har ingen feber men han är förkyld!
Igår mötte vi signe,jörgen o malte på frasses så vi gick in o åt tillsammans sedan åkte vi bort till mantorps park för vi skulle kolla på bilar som driftar:)
Va väldigt kyligt ute. kim ville inte sitta för han hade ju sätt en lekpark så han o jag gick dit o lekte. Fan vad skönt de va med sol för solen låg på där! jag är en solmänniska älskar värme o sol!
Efter ett tag kom signe o malte dit och sedan grabbarna så vi gick bort till signes kompisar för dem hade kört/körde o snackade med dem lite!!
Va kul o se på bilarna brukar inte tycka om o bara kolla på bilar när dem kör runt fast här hände de ju lite saker:P
Sen va de bara att åka hem o ge linnea gröt o natta henne och sedan byta om och åka till jobbet!
Va en bra natt fast mycket larm fast några larm stod ju fel med så de ringde ju så fort dem rörde sig i sängen tyvärr!!
imorgon blir de 60års-kalas för peters mormor och sedan ska vi vidare till signe,jörgen o malte o ha de trevligt<3

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

mantorp park med vännerna:)

har precis duschat, hämtade kim innan. så nu sover linnea och kim kollar på film.. vi vart med bjuden till mantorp park så blir att umgås med signe jörgen o malte idag först ska vi äta på frasses sen kolla på bilar kim o malte älskar ju bilar o gubbarna med haha :P kan inte säga att jag älskar bilar men de är kul att kolla på:) sen blir de raka vägen hem o byta om o sedan fara till jobbet:P

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

vart tar dagarna vägen:P

jobbade ju tills igår så kom hem halv åtta o kim va redan vaken så fick en mysig kram av han, han stod uppför trappan när jag gick upp! sedan så fick han mat för han va redan på lklädd o klar och sen skulle peter gå med honom till dagiset! han vet att de är peter som går med honom till dagiset o blir inte alls ledsen när vi tar farväl. han har gått med peter nu i 4dagar då jag har jobbat!

När jag säger till han att nu ska du gå till dagiset med pappa så kommer mamma o hämtar dig sen då får jag en kram, slängkyss, och så vinkar han! vilken härlig grabb jag har<3
När han hade åkt iväg så va linnea vaken så vi la oss i sängen satte på en film och sedan somnade vi! vaknade av att linnea petade mig på näsan o i ansiktet så va bara att gå upp och göra gröt till tjejen<3
När vi va klara med allt så gick vi o hämta storebrorsan:)
Han va ute när vi kom och när han såg mig så fick jag en kram sedan tog han min hand o drog iväg mig för han ville hem!
Vi gick förbi peter för han va i garaget, tänkte att de skulle vara kul att åka till farmor åse så ringde dit och hon va hemma. Peter hade ju bilen i garaget så vi packade in vagnen for hem o hämta blöjor o mat osv. sedan for vi till östenssons för att köpa lite fika kim valde att han skulle ha små kakor ta två betala för 24kr.
Vissa tycker de är skitjobbigt att ha med sig två ungar i affären men jag tycker de är kul:P kim är så snäll o hjälpsam nu i affären han hade en period de inte gick att gå in med honom i en affär för då slängde han sig på golvet och skrek men nu går de hur bra som helst!!
vi satte upp kakor o bullar på rullbandet och sedan betalade vi,kim pratade hela tiden med kassörskan, vet ju inte vad han sa:P men han kanske sa att hon va snygg haha :P
kim fick hålla sina kakor som han hade valt o när vi kommer utanför östenssons så snubblar han o kakorna kastas någon meter bort hehe så synd:P
o sen när han skulle gå in till farmor åse så snubblar han ju igen med kakorna! otur för honom!
Vi drack kaffe o fikade o pratade, sedan hämtade jag jonna för hon hade slutat skolan!
efter de tog vi lite kaffe igen o gav linnea mat! Jonna tog fram lite gosedjur som hon hade haft när hon va liten o där fanns de en björn som va som en bebis med läten o allt. Linnea älskade den o vart helt till sig. kim tyckte om den först men när den började o låta så vart han lite rädd!
Efter ett tag så åkte vi hem! Peter åkte o handlade för skulle göra rödspätta,remouladsås o potatis för första gången och de blev kanon gjorde egen remouladsås:) de va inte alls svårt
man ska ha:

2dl Creme freich
1/2 dl majonäs
1-1 1/2dl bostongurka
lite pressad citron
1/2dl färsk dill
vitpeppar,salt
panerade rödspättan själv o de vart jätte bra:) har börjat o äta mera fisk nu skit gott:)
peter tyckte remouladsåsen va kanon;)
Efter maten så tog vi de lugnt sedan gick vi o las oss o glodde på film. Kim vaknade varje timme inatt o va ledsen inte så konstigt han hade feber o kruppen började o komma!
Kim skulle ju varit ledig från dagis idag då vi skulle till en marknad med åse men bättre han får vara hemma.
Kruppen började o komma mer o mer på morgonen så peter tog med kim till garaget o tog med bilar o bobbycar så han får vara ute lite så kanske de lugnar ner sig. Han skulle ringa när jag skulle hämta han! Annars blir de lugnt idag ska åka o jobba ikväll så kommer hem imorgon bitti! Så hoppas på att de inte blir värre med kim under natten då peter är själv med honom!!
På söndag ska vi till kolmården med peters slääkt dem hade fått 12 fribiljetter:)
och om några inte ska hänga med så ska jag fråga andra, några av våra vänner för dem har ju med en son :)
hej så länge

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()