firandet

Igår firade vi mig för några av peters släkt! av peters pappa med familj fick jag o peter gemensamt köksbord fast vi ska ha de som matsalsbord tills linnea blir så stor så hon inte kladdar så mycket! Peters mamma med familj fick jag 500kr och av peters mormor o morfar fick jag 200kr, en trisslott, blomma med kruka:)

Vart jätte nöjd med presenterna!
Sen vart de fika bulle o kakor orkade inte baka årta så köpte en färdig tårta på city gross.. smidigt när man inte har tid!

Vart förvånad och stolt igår kväll kim tog av sig blöjan gick in på toaletten och när han sitter på toan ska dörren vara stängd! de är viktigt!
När jag kom in efter ett tag så höll han på att bajsa så när jag sa va duktig du är! så vinkade han ut mig för då va inte klar! så igår slapp jag att byta bajsblöja så skönt! :)


Vid fem över åtta rullade jag iväg till jobbet innan dess tankade jag lite!
Jobbade från 21.00-07.00 man skulle ju vända tillbaka klockan från tre till två så vart lite segt men hade min bok att läsa! Kom hem vid tjugo över sju så då satt barnen o peter uppe och kollade på barnprogram så jag och kim gick in o la oss i sängen o gosade och vi somnade på mindre än 5min.. Vi gick upp halv ett, kim ville kolla på bilar och äta frukost som han inte hade gjort haha :P

Peter är o fixar med hans bil senare ska vi åka o kolla efter jacka o termobyxor till mig! jippi de kan behövas:P Förra året fick jag ju låna peters haha  sexigt:P
Ta lite o äta då blir en makgrillsmacka med varm oboy mmmm....

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

4e natten

Idag blir de att fira mig inför peters familj:) sen bli de jobb 21.00-07.00:)

så skönt när man kommit över 100h då vet man att man får minst 12000 i lön:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

mera..

Dra till jobbet om en halvtimme då:) jobba från 21.00-07.12

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

torsdag

kom hem halv åtta idag. de hade gått jätte bra när peters pappa hade passat ungarna:)

Gjorde ordning kim och sedan vaknade linnea så peter åkte o lämnade kim och jag o linnea tog en dusch:) hon älskar verkligen att duscha först brukar hon få sitta i min famn när vi duschar o leka med vattnet sen får hon sitta på golvet o skvätta med vattnet o leka med badleksaker!
Vaknade tjugo över elva så de va bara att ta på sig och skynda till dagis tog upp med dagis att peter hade börjat o jobba så nu får kim va från 07.30-14.00,15.00. han få vara till 15.00 när jag jobbar nätter i rad och när jag går av så får han vara till 14.00. Så¨imorgon börjar han 07.30-14.00 så då ska han både äta frukost och middag där:)

Perter började 14.55-23.36 och jag börjar 21.00-07.15 så vi får ses imorgon men vi har ju setts idag o ätit middag osv..
Imorgon blir de busfabriken med barnen efter dagis då ska jörgen,signe o malte följa med såg att signe va sjuk idag så vi får se om de bli något imorgon!

På lördag ska peters släkt fira mig
Söndag: blir de lugnt!
Se hur mycket jobb jag får i veckan då! Peter jobbar ju dag då:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

jobba

fick rycka in o jobba inatt så peters pappa kommer o se efter ungarna från åtta till tolv då peter kommer hem:)

Lite mer pengar inför lönen i nov gött:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

bilder

kim kör linnea:)
kim ler
Linnea biter på råttan
Tavlan jag fick av farmor:)
kim hjälper mamma o dammsuga:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

ny dag o nya möjligheter

Just nu är peter iväg o hämtar svetshjälm o ska skriva anställningsbevis m.m. och sedan klockan två skulle han va på jobbet o sen skulle han jobba från 15.00-00.00 så får se när han dyker upp :P

Vi har pratat om vad vi ska göra nu. först ska vi betala av krediter så vi slipper dem i livet så vi kommer leva så snålt som möjligt nu i ett år och vi har igen de sen:)
Idag blir de lugnt imorgon blir de jobb för mig:)
Igår så va vi på fika hos peters pappa.
'På kvällen firade vi med räkmackor o ägg på:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

peter börjar imorgon

Peter klarade svetsprovet och imorgon börjar peter sitt nya jobb:) från 15.00-00.00 han ska på intro kl åtta på morgonen o få svetshjälm osv:)

Nu är de uppåt igen:)
De firas med räkmackor som vi ska göra ordning under kvällen:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

1 dag till löning

jupp får ju min lön den 26e o inte 25e som alla andra:P

Idag satte jag klockan på 6 imorse så jag kunde gå ner till tvättstugan o hämta kläderna som va på tork inatt ifall någon annan vill tvätta kl.07.00. allt va tort så va bara att vika ihop allt o ta upp!
Linnea vaknade när jag kom upp så hon fick välling o sedan somnade hon om igen!
Kim va redo o klar för dagis vid åtta så peter åkte o lämnade honom så jag gjorde gröt till linnea under tiden men hon ville bara ha 2-3skedar för hon va trött så hon fick sova igen!
Idag kollade jag i linneas mun så nu är de en till tand som har kommit upp där nere så nu har hon 3 där nere o 4 där uppe såg att de börjar komma en till tand jämde den tanden som har kommit upp, så är nog därför hon är trött hela tiden för hon sover väldigt mycket nu!
Under tiden kim va på dagis så kollade vi på tre kronor o myste. Gjorde ordning oss vid elva och sedan hämta vi kim, svängde förbi öb o köpte fika o sedan åkte vi till farmor åse för kim vart så ledsen igår när dem åkte hem så vi sa att vi skulle komma en sväng idag!
Efter några timmar åkte vi hem o gjorde mat! Nu vilar kim och peter lite och senare så ska dem åka till farfar kjell! så jag o linnea bli ensamma ett tag!


På torsdag bli de att jobba från 21.00-07.20 de gillas verkligen! :)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

ne de är ingen vanlig dag för de är saras födelsedag hurra hurra hurra!!

Idag fyller man 22år. jag och peter har  städat o diskat idag! peters mamma med familj kommer en sväng vid två annars bli de lugnt! Jag o kim va o handlade i affären de gick bra, han är så duktig så:)


Mitt mål är att sluta röka nu! köpte ett paket idag och de är de sista sedan ska jag lägga i 400kr per månad för de är så mycket jag röker för per månad  tills de blir massor med pengar och sedan ska jag göra något kul för dem pengarna:P får se vad:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

underbar dag med min älskade farmor<3

då är man hemma från farmor igen då<3

Åkte efter halv tolv då hanna kom o hämta oss för peter skulle ha bilen idag! När vi kom dit så bjöds de på mat. biff,potatis o sås. Men linnea va inte hungrig o inte kim heller! Efterrätten bestod av fruktsallad och grädda gött:P
Satt o pratade massor under middagen o efter!
Fick en otrolig mensvärk i magen som strålade ut i höger ben. Lustigt att de ska göra ont varje gång man får de o håller på i en dag:(
Men iallafall så hade inge gjort klart doptavlan till linnea,ungarna är inte döpta men tyckte att dem va fina så inge har ju gjort en till kim när han föddes så jag frågade om han ville göra en till linnea med o han tog åt sig äran o göra de! Han är så himla bra på att brodera, just nu håller han på med en stor tomte jätte fin!
Fick ett kort på linnea som dem hade förstorat o satt in i ram jäklar vilken skillnad de är på henne nu o då! då hade hon mörkt hår o krulligt nu har hon ljust o vågigt istället.. o de kortet är inte så gammalt för hon kunde sitta då!
Efter en stund så vart de fika bullar,kakor o kaffe,saft!
kim o towe busade och ibland gjorde dem saker som dem inte fick så vi fick säga åt dem!

Åkte hem lite skapligt. Då peter ringde på vägen o sa att de hade gått jätte bra att svettsa idag:) så imorgon ska han tillbaka o sedan ska han till ett jobb:)


ikväll bli de att kolla på lyxfällan:)

Pratade om att inge o farmor skulle följa med mig ,hanna o barnen till mjölby simhall o bada lite så blir väl i slutet lr början av nov..

Nästa helg har vi tänkt att åka till busfabriken med signe,jörgen o malte men få se vilken dag de blir:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

till farmor

Igår kväll var jag o peter på föräldramöte sedan vid åtta åkte vi o hämta ungarna så då bjöd farmor åse på fika:)

Barnen va trötta så vi åkte hem efter ett tag. Linnea somnade efter flaskan och kim somnade i mitt knä så va bara att bära in honom.Tog en dusch och sedan kröp i säng o kollade på c-o segermyh säsong 4:)
Sen vart de lite mys innan man somnade! Inte var dag man får ligga brevis peter då kim vill ligga i mitten för de är ju hans plats!
Vi hade en jobbig natt då både kim och linnea vaknade ett antal gånger då dem hostade jätte mycket. kim har väl fått lite falsk krupp igen! så han va inte rolig inatt för så fort han hostade så grät han!
och så fort linnea hostade så tappade hon nappen!
Så idag är kim hemma från dagis eftersom han inte får sova så mycket på nätterna så ät han dö trött på morgonen!
Väntar på att hanna ska hämta towe på dagis sedan ska alla vi jag hanna towe,kim o linnea åka till hannas o min farmor för hon ska bjuda på middag och så ska vi umgås lite<3
Kim hjälpte mig o handla idag min duktiga prins<3
Idag ska Peter iväg o svetsa lite :P
antingen börjar han imorgon eller nästa vecka :P
nehe om man ska ta o platta håret lite medan linnea sover och kim kollar på bilar:P

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

sängen såååå skönt:P

ska ta o lägga mig snart kom hem vid halv åtta då ungarna va vakna o klara så packade in linnea i bilen. For till mjölby för att hämta lotus,vidare till väderstad och in till veterinären! De va som jag misstänkte att de va en tumör i munnen! så hans mun är så inflammerat så han ska få medecin och sedan ska dem dra ut lite tänder som står rakt ut,framtänderna dem använder han inte ändå! kolla i hans öron,klippa klorna,ta bort tandsten osv.. Så ska hämta han tre,halv fyra idag!

Innan dess ska jag sova hämta kim på dagis vid halv tolv för peter ska på möte:)
Göra käk o sedan hämta sixten för han ska hänga med då!
Dem sa att lotus va jätte snäll för att vara en collie o så gammal för äldre collie brukar bli väldigt aggresiva när dem bli äldre!
Få se om jag får jobb inatt kan ju hoppas på de:)
Imorgon ska jag o peter på föräldramöte på dagis så då ska ki o linneas farmor ha dem så länge:P
ne nu vänta sängen o tre kronor börjar på säsong 3 nu:) har sätt säsong 1 o 2 finns upp till 5 o ha alla. Till o med peter gillar serien fast han sa att han inte gillade de innan!
kan säga att nu börjar de att vända så jäkla skönt nu har vi varit i en svacka länge men nu börjar de se ljust ut för oss igen:)
men får ju reda på svar i slutet av veckan:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

kalas+jobb

va på kals idag kl 13.00 frågade om de gick bra o komma då linneas öga rinner lite, men de gick bra!  Vet inte om hon börjar att bli sjuk. Snorig är hon iallafall!

Firade mattias o emma idag:) När vi kom dit så bjöds de på tacos och efter de vart de fika gött:) fick ett mess när vi satt o fikade att jag fick jobb mellan 21.00-07.00 så gött så när vi kom hem så godkände jag de o ringde in o sa att jag kunde komma så dem visste om de!  När vi kom hem så somnade linnea direkt eller hon sov i bilen så va bara att bära in henne till sängen!
Imorgon bli de dagis för kim och jag ska sova lite på förmiddagen för ska jobba imorgon med:)
De är så härligt när jobben rullar in. Får ihop fler timmar nu med de här jobbet än vad jag gjorde i hemtjänsten
Fick ju minst 2000-3000 i hemtjänsten när de va dåligt om de är dåligt med jobb här de lägsta jag har fått är 10 000 så är jätte bra :)
Hoppas att jag bli fast om några år för trivs kanon bra med jobbarkompisarna o pensionärerna :)
Imorgon får vi reda på något:P längtar:P

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

hemma

skulle åkt till signe,jörgen o malte men linneas öga började o rinna o gegga igår när vi åkte till pappa och har hållt på från o till sedan måndag så bättre dem fick bestämma om vi skulle komma lr vänta lite o se tills de går över!!

idag blir de lugnt!!
fullt upp nästa vecka.
Måndag: sova, kim till dagis,jobba 21.30-07.15 peter väntar på telefonsamtal.
Tisdag: kim dagis ,kommer hem 7.30 göra ordning linnea,åka med pappas hund till veterinären, hem o sova, hämta hunden på eftermiddagen!
Onsdag:kim dagis,  föräldramöte på kims dagis  2h , så lämna barnen innan hos deras farmor
Torsdag: kim dagis, .ev. åka till farmor om linneas öga är bra!
frdag: kim dagis,  inget planerat.
Lördag:inget planerat
Söndag: inget planerat
Få se om jag får lite jobb i veckan med:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

"ensam"

just nu sitter jag helt ensam så skönt:) de är inte ofta man får sådana stunder! Peter är och tränar och båda ungarna sover. så ska ta o gå ut o röka o sedan hoppa i duschen innan idol:)

Jag o linnea hängde med syrran till pappa idag då hon skulle stå i affären ett tag för pappa skulle ner till banken. De kom in två hundar som skulle klippa klorna men den andra hunden va för jäklig så vi vågade inte klippa allt så en tass vart inte klar. Att en liten hund kan hugga o morra så mycket o att man bli rädd, visserligen hade vi munkavel på men den höll på att åka bort!
Kim o towe va på dagis så linnea va med mig:)
När klockan började närma sig halv tolv så körde hanna hem oss,då peter hade hämtat lilla kimpa..
Vi bestämde att vi skulle ses hos mig efter vi hade ätit mat och baka mockarutor! varför lyckas de bara att bli gott ibland??
De gick ju o äta men de vart lite konstiga haha!
Hanna lånade lite filmer som hon skulle bränna av och sedan kollade vi på c-o segermyhr och barnen busade o lekte!
Vid halv fem-fem så åkte hanna o towe hem och vi kollade på film. Men sedan ville kim höra musik för han höll på med huvudet o då är de musik! Vad bra man kan sina barns kroppspråk:)
Så jag,peter,kim dansade till hårdrock kim gillar de. Gud va han sprang hoppade snurrade runt m.m. Linnea satt på golvet o dansade! Sedan dansade peter med linnea o jag med kim. en liten tryckare haha så roligt:P
Efter de gjorde jag ordning barnen o linnea somnade först o sedan somnade kim:P
imorgon ska vi till signe,jörgen o malte:)
Är så spänd inför måndag:P:P
guuud va jag längtar:P

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

veterinär besök

så då har pappa fixat tid till väderstad veterinär eftersom ingen går med lotus så har jag lovat att gå med honom. han lider ju stackarn! så på tisdag 8.30 ska jag lämna han och hämta han på eftermiddagen! jobbar ju till tisdag morgon så får åka direkt när jag kommer hem!

Idag ska vi på lite fika ikväll för putte fyller år:)
Peter är o pratar med putte för vi ska ta upp lite möbler som vi fått av dem sedan så ska peter träna vid elva:)
kim får gå till dagis imorgon för nu är allt borta men han la sig inte tidigt igår så han fick sova länge en dag till han va så trött!!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

pappa

hanna frågade mig om jag ville hänga med till pappa så vid tio så va jag o linnea klara sedan kom hanna o towe o hämta oss. Åkte till pappa och satt där ett tag, han bjöd på smörgåstårta men dem är inte goda som finns i affären men de gick ner ändå!

Ringde även till veterinären för de är aldrig någon som går med Lotus(pappa hund) så nu sa jag bara han ringer så åker jag med honom för han lider ju bara så som han ser ut i munnen sedan har en en stor röd knöl  vet ej om de är på tungan lr under tungan. Men de va stängt så ska ringa imorgon vid åtta!
När vi hade varit där ett tag så åkte vi hem så nu är vi hemma. Hämtade nyckel från peter då han va i garaget och jag har ingen nyckel med mig så kim ville hänga med hem s då fick han de. Så nu sover linnea och kim kollar på landet för längesedan med lillefot de älskar han!
idag blir de bara att slappa o diska o plocka lite<3 och så blir de att gå en runda, vi skulle in en sväng på slöjdis och kolla lite:)
arbetskollega ringde idag så ska jobba på måndag:) me like<3
bjuder på en rolig kommentar haha så jävla bra i perssons parfymeri haha :P klockrent:P
haha den filmen får mig att skratta:P

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

äntligen:P

kom hem halv åtta tog tvätten i tvättstugan och ringde dagis för är så dumt om han ska vara med på gruppkort när han kan smitta andra så vi sket i de så vi gick till dagis kvart över elva och tog enskilda kort! de vart kanon:P Nästa år får linnea o kim ta syskonkort:) ville inte ta de nu för linnea är så liten o hon ska klänga på kim hela tiden o de gillar han inte så skulle inte bli bra bilder!


Efter de va klart så gick vi hem och sedan kollade vi på film c-o segermyhr, jag har ju alla sesånger och en ängels tålamod med:P
Peter fick ett jätte roligt samtal så nästa vecka får vi reda på beskedet:)
annars så har vi tagoit de lugnt lekt,kollat på film, gjort mat osv...


Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

möte o jobb

vaknade vid halv tio idag gjorde ordning kim, började med att få upp hans lga o han hatar när man försöker ta bort gegget men de måste ju bort! Efter ett tag kom farmor åse o hämtade kim så dem skulle åka till busfabriken o leka:)

Fixade ordning linnea och sedan tog peter tvätten o jag dammsög o moppade golven. Sedan slappade vi o kollade på film tills jag skulle iväg på vikariemöte. Väldigt givande o de är bra att man får information med:)
Så de ska väl bli 2vikariemöte på varje termin tänkte dem! När linnea börjar dagis så ska jag både jobb natt o dag,kväll sa jag till chefen, de tyckte hon lät bra! de är ju inte så långt kvar en månad o några veckor:)

mötet höll på i 2h sedan for jag hem till mina sköna familj. När jag kom hem så gick jag till tvättstugan, när de va klart så lagade vi mat så nu har vi ätit så nu blir de att bara ta de lugnt tills man ska åka iväg o jobba! ringde dagiset o frågade om kim fick vara med o ta kort imorgon o de fick han så 9.20 ska vi till dagiset för att ta gruppkort o sen tillbaka vid 11.35 för att ta enskilda kort:) Vill så gärna ha enskilda kort:)
nehe ta o lata sig lite då:)

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

så kul:P

De är så kul att sätta upp linneas hår nu eftersom de är långt:P

va ute o gick en timme med familjen <3
Först kollade vi på hästar o sedan traktorer:)
ska ta o byta bajsblöja nu o sedan glo på tv ett tag:)
Få se när ögat blir bättre på kim så han kan få gå till dagis, dem får inte vara på dagis när dem har ögoninfektion för de är så smittsamt.. för ringde o pratade med dem på dagis och när de inte vattnas o är geggigt o bara rött så får dem gå till dagis!
o man ska tvätta händerna o byta påslakan varje dag tills de är borta!  fast vi spritar våra händer!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

ett öga

Gick ut o la mig på soffan inatt då vi kollade på film,stängde av vid ett då peter o kim sov men om inte kim lät så lät peter o om inte peter lät så lät kalle så va bara o ta täcke o kudde o lägga sig i soffan. Somnade vid två,Linnea vaknade vid fyra o skrek o ville ha napp och sedan vaknade hon vid sex. gav henne välling o sedan fick hon sova med mig i soffan, så vi sov till åtta och sen va de bara upp o leka o glo på tv. Kim kom ut vid nio då han bara kollade på ett öga för de andra ögat va igen kletat så va bara o börja tvätta rent de!


Nu har ungarna precis ätit frukost så nu ska linnea o jag duscha. Sedan ska vi ut o gå en sväng kolla på traktorer tänkte vi!
Vid tre blir de middag hos åse,putte fija o jonna!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

helg!

kom hem vid halv åtta idag,slängde mig i sängen brevid peter för kim brukar sova på min plats när jag jobbar.

De va ju bara en natt så tänkte att jag skulle ligga i sängen annars brukar jag lägga mig i tv rummet o stänga dörren. Men de gick inte långt förän linnea vaknade o ville upp så la mig i soffan Efter två timmar kom kim in till mig och ville mysa o de fick han.. Sedan gick vi upp. Kollade på film kände mig trött så gick in till sängen för att vila och kim somnade i soffan så när han vaknade igen så kom han in till mig så vi myste lite medan peter höll på med maten. Linnea satt på golvet o lekte. Hon har kommit in i en period nu så hon vill helst inte sitta på golvet utan ska va i famnen hela tiden. alla barn kommer ju in i de någon gång kim hade de med!
När maten va klar så åt vi och sedan så åkte vi till motala för att handla lite.
Kim har blivit lite ego när de gäller bilar osv. Om linnea har en bil så tar han den från henne och vi försöker lära han att han får dela med sig men de bruka sluta i rasseriutbrott o efter ett tag går de över!
Ögat har blivit lite värre idag. När han vaknade imorse så kunde han inte få upp de så va bara att badda ögat så man fick bort allt gegg.
Kommer lite från o till. ringde vc o dem sa att om de inte ha gått bort över en vecka så skulle vi gå dit!
Åkte till farmor åse, putte o jonna på kvällen o drack lite kaffe o pratade! men När linnea är hos farmor åse så ska hon va med sin farmor hela tiden. Så kim o farmor åse ska va lite själva på måndag så kim får lite farmortid med! de är nog bra för honom med tror jag:)
Nu ställer linnea sig mot bord,soffa,kaninbur,stol,säng och ställer sig upp i sin spjälsäng  men hon tycker de är läskigt att gå med gåvagnen så tar nog ett tag till sedan kan hon inte stå stilla för hon ska alltid gå när man försöker få henne att stå själv så blir att hon lutar så då får man ta henne direkt! men de kommer nog snart!
Man märker att linnea tar efter kim för när linnea kryper så brukar kim krypa o ställa sig mot något typ som att han lär henne hur man ska göra o då gör dem likadant:) lite roligt!
lite bilder från mobilen vissa är dåliga andra bra! har inte hunnit ladda kameran än!
linnea sitter vid buren och kim står!
kass bild men de är linnea som leker!
linneas nya fina diadem
linnea har ställt sig upp!
familjen är ute på promenad
kim ser lite trött ut! han och jag sitter vid ån och kollar på ankor
bron
kim dansar till musik
linnea




Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

vc, ev. ögoninfektion o ännu mera jobb

vaknade inatt av att jag hade feber o frös som en groda hämtade kims stora täcke så hade två täcken o satte på mig mjukisbyxor så till slut somnade jag efter all frossa.. vaknade halv åtta igen då peter gjorde ordning kim för dagis och lämnade honom där! peter skulle ut till sin mamma men jag avböjde för orkade inte åka någonstans så jag o linnea sov typ till elva!

Sedan så åkte jag o hämtade kim när jag kom till dagis så satt dem o sjöng o gjorde massa hanrörelse medan kim satt i mitten o lekte med två dinusarier:) Jag satt där ett tag,efter att dem hade sjungit klart så sa jag kim o då började han med sina läten o tog mig i handen och gick!
Väl hemma så satt vi o kollade på film mysigt speciellt när man inte mår så bra mådde skit idag men nu är de lite bättre. Fick tid på vc 15.30 då de känns som jag har urinvägsinfektion. Kom dit och de va negativt så dem skulle göra en urinodling och om de inte hade gått över tills på måndag skulle jag tillbaka för dem ville inte ge ut medecin förän dem visste va de va!

Kom hem o satt lite med linnea o kim men kände genast att jag började frysa o vart varm tog temp hade 38,8.
Vid sex så kom sixten. Peter o sixten gick o tränade i 2h. Jag vart faktiskt chockad i hela två timmar,jag som bara brukar köra en timme!
Vart o kolla på bonde söker fru skulle ha kollat på arga snickaren men va inte roliga människor idag så bytte kanal!

Under eftermiddagen så har kims öga vattnas o är rött så vi misstänker att de är ögoninfektion så vi ringde peters mamma så vi fick lite recept på huskur för jag har aldrig haft de så vet inte hur de bli o hur de ska behandlas!
När vi kollade på bonde söker fru så ringde en arbetskollega som ville byta dag jag skulle ha jobbat på lördag mellan 23.00-06.00 men fick jobba imorgon mellan 21.00-07.00 blir ju fler timmar o mera pengar:) skilljer ju lite annars så skulle de bara bli 7h men nu får jag 10h :)
Gillar verkligen mitt jobb o så härliga människor!

Just nu sa har febern sänkt sig för har svettats en hel del så hoppas på att de är helt återställt imorgon!
ne nu ska jag ta o badda kims öga med koksaltlösning som jag har kokat upp väntar bara på att de ska svalna sedan bli de sängen upp tidigt o ringa o kolla om han får gå till dagis imorgon lr om han ska vara hemma för vet ju inte om de är ögoninfektion kan ju lika gärna vara att de har stått i drag osv.

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

kan de de bättre:P

fick rycka in igår o jobba som vak så kom till jobbet 17.30 och va där till 07.00 så 13h o 30min :P längsta passet hittills jag har jobbat, men de gick vet inte hur många tidningar jag han läsa över tio st iallafall!

men hon klarade sig kul de :P
När jag kom hem så gick jag till tvättstugan o vek lite tvätt sedan gick jag upp o la mig. Sov till 11.30 vaknade och hoppade in i duschen Peter fixade ungarna och när vi va klara så for vi på kalas timmy (peters kusin) fyllde ju 7år! De bjöds på fika och tårta o lek o bus! efter tre så åkte vi hem så nu håller jag på o tvätta lite. ska ta o vila mig lite med o sen bli de mat! ska ju jobba inatt med fast då ska jag jobba "vanligt" vanligt o vanligt dem ska släcka ner hela Vadstena från 03.00-06.00 så vi kommer få gå med ficklampor och ha extra tillsyner!
Inatt ska jag börja på en ny bok som heter "tid är allt jag har" verklighetsbaserad och är 590sidor:)

För övrigt så är linnea över allt o ingenstans o då menar jag verkligen de haha! kimlär sig mer o mer för varje dag!
Idag har min prins haft en känslig dag vet inte vad han tänker han kunde bara stå o så såg man mungiporna gå neråt o så började han o gråta och när jag frågade vad de va och tog upp han så ville han ligga i min famn ett tag!

ne om man ska röra på sig har inte tid att sitta här inte :P

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()