23/1-2012

jobbade mellan 7.30-17.00 sedan tog jag östenssons på vägen hem och handlade lite. När jag kom hem möttes jag av två glada,underbara barn och en glad sambo. Peter hade gjort mat blev kött och krocketter med bearnesås:)

Efter vi hade ätit så badade Linnea och jag o kim duschade!
När vi var nyduschade så blev det lek och bus i deras rum. Linnea har börjat att visa intresse för dockor nu så vi bytte blöja,matade dem och sedan skulle bebisen vara med när hon målade:)
Klockan drog iväg och vid åtta blev det sängen för Linnea och kim.
Idag har dem fått varit lediga från dagis:) så dem har varit hemma med peter och lekt hela dagen:)
Imorgon blir det dagis för dem och efter dagis blir det utevistelse då det blir att åka pulka om snön håller sig kvar och så ska vi gå till lekparken och leka lite:)
Sedan kim opererade sig så har han att börja prata mycket mycket munnen går hela tiden och är mycket meningar som han aldrig har sagt innan tex. jag kan inte,jag vill inte och massa andra ord som han absolut inte har sagt tidigare.
Men han har absolut ingen känsla av att han har ont! så det är bra trodde han skulle ha jätte ont dem närmaste dagarna men det var bara när han var på uppvaket och några timmar efter...
Jobbar torsdag och söndag än så länge men kommer nog få mera jobb i veckan:) lönen ser bra ut för nästa månad med;)
Ne nu ska vi titta på film och sova<3

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Cykla

Kim har lärt sig att cykla idag han har inte haft kraft att trampa innan men nu går det med väldig fart:)

Imorgon blev det jobb med 7.30-17.00:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

pulka

Idag har vi sysslesatt oss med att åka pulka upp coh ner för backarna först var vi vid väder och åkte och sedan bakom trojan. Är helt mör i benen men det lär nog kännas imorgon när man kliver upp haha :P Men alla tyckte det var kul:P

Blev fruktskål när vi kom innanför dörren:)
Nu ska jag ta mig lite kaffe sedan blir det mat om några timmar sen blir det jobb igen 16.30-22.30:)
mysa och leka med barnen<3 Mina älsklingar<3

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

varva ner...

Varva ner efter jobb, jobbade 16.30-22.30 idag och ska jobba samma tid imorgon med! Peter och barnen sover.

Fick stanna på väg hem för hade hänt en trafikolycka men var två bilar till som hade stannat så åkte vidare för dem skulle stanna tills ambulansen kom och dem kom precis när jag åkte.
Nu har jag bestämt mig hur jag ska jobba i sommar det blir på natt båda perioderna:) saknar mina natt-arbetskamrater, har inte jobbat natt på snart en månad för finns inte så mycket nu på natt så har mest jobbat dag, denna månaden iallafall!! Men fick träffa några av dem ikväll lite:)
Annars så rullar livet på:) Kim har opererat sig nu så det kommer märkas efter 1-2v för ta den tiden att läka i slemhinnorna! Men han var jätte duktig när han skulle sövas och på uppvaket, barnen fick nämligen glass efter att dem hade vaknat och han var verkligen ett charmtroll så några ville ha med han hem haha :P
han opererades kl 14.00 och vi fick åka hem 17.30:) Så blev en snabbfika hos peters mormor och morfar för dem var barnvakt åt Linnea då Farmor åse skulle på föräldramöte:) men det gick jätte bra:)
Men han är så pigg och glad jag trodde att han skulle ha jätte ont dem närmaste dagarna men han har inte klagat någonting faktiskt! Han leker och är som vanligt bara en sak som har förändrats att han pratar konstant  haha :P <3 mina små älsklingar<3
Och kalle, våran katt har slutat att kissa inne sedan han fick sprutan så när han börjar att kissa inne igen skulle vi tillbaka så han fick en till spruta.. Med vissa katter kan de hjälpa med en spruta och andra hjälper det bara i några månader, det är så olika sa vetrinären. Men det är bra alla våra grannar tycker att vi har en sådan härlig katt:) Och han är verkligen helt underbar:)
På måndag får kim gå till dagis igen, och det lär han gilla då han saknar sina kompisar<3
Linnea pratar,pratar o pratar lär sig nya ord varje dag. så härligt!! Så fort man säger ett ord så härmar hon:P
mina hjärtan<3 dem har hällt ut chips på golvet hahah :P
såhär ser det ut när man äter polly<3 :P

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

dagen...

Dagen gick fort... Lämna barnen på dagis,hem och så kom egirs för att fixa dörren+lampan med alla kablar i nedre hallen. Sedan hämtade vi barnen,gick vid ån och kollade på ankorna. Hem och äta sedan så vilade Linnea middag och Peter åkte till garaget så jag och kim lekte och så tog jag tvätt-stugan. Lite senare åkte vi till farmor åse på fika och så kom Fija dit med:) Kim och Linnea fick var sin eltandborste kim fick spindelmannen på och Linnea Barbie. Det uppskattade kim jätte mycket han var tvungen att provborsta:)

Åkte hem igen. Barnen lekte medan vi gjorde mat. Äta och sedan blev det bad för Linnea,kim ville duscha så han fick vänta tills Linnea var klar för man måste duscha dagen innan operationen.
Gjorde ordning Linnea för sängen och så somnade hon och sedan kim:)
Nu håller jag på att tvätta. Barnen fick lägga sig tidigt idag för imorgon ska dem upp kl. 06.00 då kim måste äta innan 7.30 sedan får han inte äta mera. Så Peter lämna Linnea vid halv tolv till Farmor åse och sedan åker vi till Norrköping! uppvaket kommer ta mellan 2-4h och så ska kim kunna dricka vatten innan han får åka hem. Operationen kommer ta 30min.
Men ser fram emot 1-2v då det ska ge effekt<3

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

inför sommaren

Nu är det snart dags att bestämma sig vart man vill jobba i sommar så det ska vara inne  i februari men jag har redan bestämt mig :)

Imorgon är den stora dagen då kim ska operera sig:) <3

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

16/1-2012

Fick lite sovmorgon då jag ställde kl på 07.30 så gick upp då. väckte Linnea och kim. När dem hade ätit frukost och gjort sig i ordniing så gick vi till dagis:)

När vi hade lämnat dem så gick vi hem igen. Jag tog en dusch och sedan åkte vi iväg till mantorp för att handla lite.
Tog svängen förbi apoteket dyrt med emla plåster fan 77kr för 2st.
Sedan åkte vi hem lastade av och plockade in. Och så låg vi i sängen bara låg och va o myste kan behövas ibland<3
Åkte och hämtade barnen men det blev bil dit för vi åkte till Farmor Åse sen<3
Blev kaffe och prat, vilken soppa haha :P finns folk till allt:P
Senare så åkte vi hem för att göra mat blev korvstroganoff och ris. Peter åkte till Holms och fick posetivt besked:)
Nu har vi ätit och Linnea åt så mycket så hon somnade efter det:) Har chokladpudding på kylning nu:)
2 dagar kvar nu<3

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

imorgon...

så då var helgen gjord:) imorgon tar jag sovmorgon och barnen är på dagis:)

nu är det bara några dagar kvar:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

helgjobb

Jobbar hela helgen så nu är jag hemma på timmar och sedan ska jag jobba igen:)

Snart blir det att göra lite middag innan man åker och jobbar. Barnen pusslar och äter lite lördagsgodis framför tv:n.
Har delad tur idag och imorgon då jag bytte med en arbetskamrat får ju mera timmar då och hon ville jobba kort idag:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

beröm

Glömde säga att jag fick beröm förra veckan. När jag jobbade med en ordinarie på dagen hon sa: du är väldigt omtyckt på jobbet då blev jag rörd och sa tack:) Och så frågade hon varför det just blev vadstena då sa jag att jag hade sökt i mjölby kommun,motala kommun o vadstena kommun och sedan ringde dem från vadstena och nu trivs jag jätte bra så vill inte ha något annat jobb då sa hon det är bra det vi vill ha dig kvar här:)

mycket posetivt måste jag säga. det är så himla bra arbetskamrater:)
ne nu ska barnen ta på sig och så får dem flyga över hallen då det är dant, har inte hunnit dammsuga än haha :P

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

12/1-2012

Linnea kom in till oss vid 7.15 så var dags att gå upp för att göra ordning dem till dagis,frukost,påklädning och tandborstning:)

Sedan så gick jag och Peter för att lämna dem som sagt kim bara springer in hinner knappt säga hejdå haha :P Och Linnea med då hennes kompis alicia var på dagis idag:)
Det regnade ju så var inte så roligt väder att gå i.
När vi kom hem så gjorde jag mig i ordning och tog tvätten i tvättstugan och sedan åkte jag och Peter iväg till linköping för att handla lite.
När vi kom hem så vek jag tvätt och så började vi med hallen,ta bort alla saker och lister. Peter höll på att slipa så jag hämtade barnen. Väl hemma så fick barnen lite frukt och lekte medan jag gick till affären för att köpa lite saker till maten. Vid 12.30 for jag till jobbet,jobbade till 17.00 sedan hem igen  och så kom sixten en sväng. Kim ser upp till sixten så fort han kommer så vill han leka med sixten och sitta i hans knä:) hjälpte sixten att få iväg ansökan idag så hoppas han kommer in nu:)
Peter har hållt på att tapetsera idag:) blir verkligen snyggt när det är klart och möblerna är på plats med:)
Jag har en händig man<3
Dem närmaste dagarna så har Linnea härmat än så fort man säger något så säger hon lika dant:) och dem sa på dagis idag att hon har börjat o prata massor sedan hon kom tillbaka:) hon har lätt för att lära min prinsessa:)
Nu har metoden på Linnea fungerat så nu slipper man sömnlösa nätter eller att någon av oss ligger i kims säng och sover med henne. <3
Nu är det bara en vecka kvar till stora händelsen, är väldigt nervös då kim aldrig har varit sövd och inte jag heller!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

10/01-2012

hänt lite saker sedan sist

  • Linnea har haft problem med sömnen inte velat sova när hon ska lägga sig och vaknar mitt i natten, har kört nanny-metoden i 2dagar nu första natten var en pina då hon inte somnade på 5h så fort hon gick utanför dörren så bar jag in henne i sängen men sedan kom hon på undanflykter att gå på toaletten 6ggr men sedan somnade hon. Dag 2: somnade vid 17.30 självmant då hon var trött, gav henne välling vid 18.00 och sedan sov hon till 20.20 kom upp men la tillbaka henne i sängen och sedan somnade hon om och sov hela natten:) så nu går det framåt:) Hon var jätte pigg och utvilad idag,hon vaknade 06.15 och kom in till oss så gosade ner sig under täcket innan det var uppdags för dagis:)
  • Linnea håller på att bli blöjfri får gå hemma med bara trosor.Ska ha henne blöjfri till sommaren. skönt att slippa tänka på blöjor sen;)
Linnea fick åka pulka till dagis och kim snowraiser, nu ska jag och Peter åka o handla lite innan vi hämtar barnen på dagis:)
uppdat: Fick lite jobb imorgon så först ska vi lämna barnen på dagis sedan åka till linköping och handla lite:) kommer bli skit fint när allt är klart<3

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

7/1-2012

Snart blir det sängen för mig och kim:) Linnea sover och Peter är i motala med sin fd. arbetskompis.

Har jobbat delat pass idag och imorgon ska jag upp och jobba igen:) Peter och barnen ska åka till Farmor åse och Putte så får jag se om dem är där när jag slutar!
Dagen kryper närmare och närmare:) Kim har faktiskt börjat att prata mera sedan nappen försvann fast det hörs att han har polyper bakom näsan så ska bli spännande och se om det gör någon skillnad. Det tar 1-2v innan man märker skillnad!
ne nu blir det sängen och kolla på playa del sol:P

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

5/1-2012

Vaknade vid nio idag. Upp och göra frukost till familjen och efter det har vi hunnit med mycket. Lekt med lego,klossar,läst böcker, kollat på film. Peter var iväg och pumpade kims cykel för vi ska träna på så han kan cykla inne innan han cyklar ute och Linnea fick cykla på trehjulingen:)

Har vikt och plockat in all tvätt som jag tvättade igår och rensat ur och sorterat det som ska till myrornas låda och det som vi ska behålla:)  orkar inte hålla på att sälja kläder hit och dit!! Jag gör väl någon själ glad:) kul att ha gamla kläder som barnen har haft till näst kommande barn:)
Peter är i garaget då han ville vara hemma igår;)
Tycker det är skönt att vara själv ibland så han får gärna vara i garaget:)
Imorgon ska vi på kalas vid 14.00 och sedan blir det jobb för min del:)
Alltid lika roligt att jobba:)
Hoppas peter får komma tillbaka snart då han är trött på att vara arbetslös!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

4/1-2012

Lediga dagen, då passar jag på att slappa,leka med barnen och snart ska jag städa lite:)

Sov till 10.00 idag så skönt så:)
Peter är iväg han skulle hälsa på Holms och stanna över kaffet, han brukar göra det en gång i veckan, sedan skulle han handla och sen vara i garaget:)
Nu är det bara två veckor kvar tills den stora dagen är kommen:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

jöbb

Nu drar jag till jobbet snart 16.15-21.15 och imorgon jobbar jag 7-17.00:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()