27/10-11

då har man lämnat kim på dagis så nu ska jag snart duscha. idag blir det lugnt på fm/em men ikväll är det sista gången på simskolan och då fick man ta med sig någon så ska ta med mig sixten.

I helgen kommer det att flytta in en liten vid namn Teddy  hos farmor åse och nästa vecka så ska jag ha hunden medan åse,jonna  är iväg med barnen på busfabriken.
Kul att testa lite innan man skaffar sig själv en hund!
annars så har jag inte så mycket att tilllägga  ledig idag med och imorgon blir det att åka och fixa fika och tårta som jag ska ha på lördag...
Äntligen fick jag jobb så ska jobba imorgon natt och peter jobbar på lördag så då är farmor åse så snäll så hon ska komma hit innan peter åker iväg och vara barnvakt tills jag kommer hem:)
Snäll svärmor man har<3

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

bilder

Linnea

Linnea myser med mammas jacka
Nästkommande tattuering<3 ska ha de på ryggen mellan kim och Linnea fast i färg då:)
Linnea äter mellanmål efter en sovtur, smörgås+blåbärsoppa
Linnea<3
Kim<3

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

26/10-11

Idag är det foto för barnen på dagis först ska dem ta gruppfoto så ska lämna barnen 8.30 sedan hämta Linnea 9.15 och sen kim 10.00 sen hem och byta om och åka till studion för att ta porträtt och syskon-kort. Se hur det går eftersom Linnea aldrig kan sitta still, jag har en känsla av att det kommer bli mycket ståhej för hon har en egen vilja... Fast hon är ju tjej så det brås väl på mamma haha :P

Tvättade igår men har 2 maskiner kvar så ska ta det i eftermiddag och sedan rensa det lilla förrådet inne mycket som ska säljas och kastas. så man får ordning på saker!!
Har en hel sopsäck med bara reklam som jag måste åka bort med o kasta, då blir miljögubbarna glada:)
Annars så knallar det, lite segt med jobb nu men kommer nog igång snart, alla vikarier ska försöka få så mycket lika timmar som möjligt och jag har mycket timmar så jag får nog vänta lite med jobb, fast jobbar på lördag natt;) saknar faktiskt mitt jobb!!
Ptere ska jobba över på lördag 6-12.00 och sedan ska vi ha fika kl.14.00 Peters familj kommer och peters mormor o morfar+niklas sedan på söndag kommer farmor,hanna och sixten kl.14.00.
Kim har fått nya bokstavsljud att öva på och dem är svårare än dem första s,d,n,l,å,t,v. Men han sätter det nog snart. Spelade igår med honom men det är lite svårare nu!!
Våran logoped ska ju sluta så kim kommer att få en annan så siat gången är den 10nov sen kommer det en ny.
Nu är det snart bara en månad kvar till vi åker till ullared ska bli skönt att fixa julklappar innan den 23 dec, för vi är alltid ute i sent så denna gången ska det bli skönt att ha det gjort för då har man dec-lönen fri sen!!
Kim har fått en ny frukost-favorit han sa att dem åt det på dagis så då ville han ha det hemma cornflakes+mjölk:P

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

25/10-11

Kim ville inte till dagis idag så han fick vara hemma med mamma och Linnea.

Har betalat räkningar nu på morgonen, var mycket denna månaden men det gynnar sig nästa månad då det är mycket som försvinner nu!
Snart kommer sixten så då ska vi åka till linköping och hämta hans saker!
ska tvätta lite idag med om det finns tid, sen när peter kommer hem så ska vi åka och handla!
Få se om man hinner springa något idag!
Det här kommer min dag bestå av!!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

hipp hipp hurra 50år

Ja idag fyller man år men jag va så trött imorse så vet inte vad jag sa till peter haha:P

Igår efter att jag Ptere hade fixat vinterdäck på sin bil så sov barnen så vi tog en dusch tillsammans en avkopplad sådan riktigt skönt.
Sedan la vi oss för att titta på någon film men jag somnade fort haha :P
Lämnade kim på dagis han ska vara där till 13.15 för sen ska jag och Linnea dit för talpedagogen kommer dit så vi ska ha lite samtal då hon inte kunde förra veckan.
Efter vi lämnade kim så gick jag och hanna spåret barnen var ju med såklart:)
nu ska jag slappa lite i soffan sedan ska jag dammsuga lite...

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

23/10-11

Var och handlade frukost på östenssons i vadstena innan jag for hem efter jobbet. När jag kom hem så vaknade Linnea och kim så dem fick lite frukost sedan gosade vi ner oss alla i sängen.

Sen så gick Ptere och barnen upp för att leka.
Linnea gjorde sig illa idag hon hade ramlat och slagit upp nedre delen av munnen men som tur var det inte så illa så man behövde åka in men hon har lite svårt att äta mat. så hon har fått mycket kall föda och dryck idag för kvällsmaten var hon inte så glad i för det gjorde ont.
Hanna undrade om jag ville gå/springa spåret med henne så efter vi hade ätit så hämtade hanna mig. Spåret var inte så långt som jag trodde gjorde klart det på 20-25min men vi gick fort och sedan sprang lite, så vi ska dit imorgon med.
Peter badade kim och Linnea hade redan somnat. Så nu är Peter och byter däck på sin bil i garaget, trodde först kamremmen hade gått men den gick igång sen:)
ta och ge kim medecin och göra ordning han för kvällen<3

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

22e oktober

Trodde peter hade åkt på maginfluensa men måste ha varit något han åt igår.

Så idag när jag och kim vaknade höll Peter på att koka kaffe till mig och hade satt fram frukosten<3 Ville att Linnea skulle få sova ut tills hon vaknade men vaknade när vi åt så hela familjen hade en mysig frukost tillsammans<3
Peter skulle ha jobbat över idag men eftersom han inte visste om det var maginfluensa så hoppade han över det idag för man kan inte riktigt känna efter kl.05.00 på morgonen! Så blev att åka till mjölby till dackeskolan där jonna hade öppethus på skolan "hotell och resturang". Så vi smakade på lite olika rätter.
Fija kom dit med! Sedan när vi var klara så skulle peter åka och hjälpa sin pappa så kim åkte med farmor och putte hem till dem så jag och Linnea åkte hem till dem. Där det bjöds på fika och pannkakor:)
ringde från jobbet så fick jobb inatt. Putte åkte och hämtade jonna och så hade han köpt lördagsgodis åt barnen:P så snäll så:P
När vi kom hem så tog jag en dusch. Peter hittade massor med gamla skivor i garaget som vi lyssnade på när han hade toyotan så han håller på att lyssna igenom dem.
Nu ska jag ta och diska och umgås med barnen och peter innan jag åker:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

sten från mitt hjärta...

Nu har vi blivit sams känns bra:) så efter att jag lämnade kim på dagis så gick jag och Linnea upp till Hanna ett tag pratade drack te,kaffe och spelade buzz. Ungarna lekte inte så mycket ihop men linnea är ju rätt så liten än så går nog bättre med kim.

Peter är ledig idag han tog lite komp som han hade, så nu ska vi köra bort massa saker till tippen och det håller han på med just nu.
Hämtade kim vid 11.30 och sedan gick vi hem nu ska jag ta och vika tvätt och plocka lite:P

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

....

saknar dig,hoppas du hör av dig snart.....

man är ju inte mer än människa!!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

20/10-11

Idag är jag ledig en så länge så kim är på dagis från 8.30-11.30.

Han var lite känslig idag så vi satt och pratade om om han ville till dagis idag eller inte. Men det ville han. Så vi tog på oss och sedan åkte vi dit. När han kom dit blev han så glad och hans kompisar kom och tog han i handen. Men han var ju tvungen att ta av sig först och det gick fort kan jag lova sedan rusade han in med ett leende på läpparna:)
Så nu ska jag och Linnea mysa tills vi ska hämta kim, sedan måste vi handla lite! Blev att kolla på arga snickaren igår innan vi la oss, riktigt bra program. Idag ska jag och kim till simskolan och sedan ikväll blir det att kolla på lyxfällan:)
Så blir det att käka något gott med:)
MIN ÄLSKADE LINNEA<3

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

19 oktober

Nu blir det sängen efter en skön varm dusch, blir lite svensson svensson innan man slocknar:) hämta älsklingarna vid 14.00 sedan kommer peter hem vid 16.30<3

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

kväll

Nu har jag bjudit lite nära och kära tills min födelsedagsfika, blir bara några då jag inte vill ha så mycket folk så den 29e kommer Peter familj+peters mormor,morfar+niklas:)

Så ska bjuda på fika och tårta!
Fick brev idag från Öron-näs och halspolikliniken så den 21e november ska jag dit med kim, äntligen:)
jobb inatt så barnen ska vara på dagis 6-14.00 imorgon!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

zzzzzzzzzzzzzzzzz

SÄNGEN KALLAR:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

17 oktober

sovit lite men ska vila lite till, bli framför tv:n i soffan!

Ptere är på jobbet och barnen är på dagis. Dem blev jätte glada av att gå till dagis idag kim skiner alltid upp som en sol när vi ska till dagisoch Linnea rusar  rakt in i rummet hinner inte ta av henne kläderna ens innan hon ska in. Men idag fick jag två kramar av Linnea annars så brukar hon inte hinna med det för är så mycket som hon ska göra, av kim får jag alltid puss och kram och han säger jämt: jag älskar dig så söt så:)
Åse ringde och ville ha med kim idag men hon viste inte att han var på dagis så det får bli en annan dag!
Så då får vi se vad som händer den siste februari men vi håller tummarna!!  :)
Fick jobb imorgon med:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

16 oktober-2011

Inatt fick jag och Peter sova själva i sängen då kim ville sova i sitt rum<3 så han sov hela natten hörde sen på morgonen när jag skulle gå på toaletten att dem pratade och skrattade där inne så efter en timme så kom kim ut och ropade mamma för då hade Linnea tagit av sig blöjan haha :P

Sen så blev det köket och frukost för mina små småttingar Kim skulle äta på sitt rum och se pippi långstrump och Linnea med:)
Peter är iväg och handlar och jag ska hoppa in i duschen snart... Idag blir det väl en sväng till barnens farfar Kjell och Carola.


Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

middag

Varit på en trevlig middag. Det bjöds på potatisgratäng,kyckling sallad och sallads-sås. Efter maten blev det fika kaffe,läsk till dem som inte dricker kaffe och massa fikabröd:) gött var det iallafall och sällskapet var jätte bra:)

Jonnas kille var där och så kom även fijas kille Erik  och niklas kom dit. Barnen lekte och stojade som vanligt när det är folk runt omkring:P
Var trevligt med nära och kära.
Nu ska jag diska och sedan ska barnen i säng!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

vila

Nu sover Linnea lite middag somnade vid 11.30. Var tvungen att gå till affären och köpa lite frukost till barnen så tog på dem och sedan gick vi dit! Blev sen frukost idag då dem sov rätt så länge och sedan så badade dem och jag duschade.

Kim leker och stojar som vanligt:P
Jag håller på att vika tvätt och kolla på idol:)
Snart kommer Peter hem med<3 slutar vid 12 idag:)
Ja annars är det höstväder ute idag! vid 17.00 ska vi på kalas hos Putte,åse jonna och fija då blir det lite mat:) Var ett tag sedan man såg dem för både jag och Peter har jobbat hela veckan och dem jobbar ju med så har inte fått någon tid över att ses.
Annars knallar det på som vanligt,klagar ej;)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

vardag

Vardagen rullar på som vanligt. Barnen är på dagis och jag och Peter jobbar! Nu är barnen hemma så nu väntar vi på Ptere sedan blir det mat:)

Nu har jag bestämt mig vilken hund vi ska köpa och har redan varit i kontakt med kenneln i vikingstad dem ska paras i januari så då får vi se om det blir några annars så skulle hennes syster få massa valpar för dem skulle para sina i mars.
Föräldrarna valpen kommer ifrån är utställningshundar med stamtavla.
Så hon skulle höra av sig direkt när dem vet om hon är dräktig och när valparana har kommit för då ska vi åka och kolla på dem!
Och då undrar ni förståss vad det kommer att bli för ras?? nämligen
mamman
SE U(u)CH Max-Mara
höfter A-A,armbågar ua
ögon ua
pappan
Rocheby Gamekeeper
Foto: Sharon Rogers.www.woodmist.co.uk
röntgad ua och ögon ua
Idag blir det inte simhallen då jag fortfarande är snorig och hostar för vill inte att det ska bli värre och både Linnea och kim va trötta så det blev mat och bad sedan somnade Linnea och nu ska jag mysa med kim och Peter sen blir det Lyxfällan innan sängen. Ska upp och jobba tidigt imorgon 7-17.00 så Peter hämtar barnen på dagis imorgon:)
Nu är det bestämt  att varje gång som jag är ledig så ska kim till dagis från 8.30-11.30.
På Lördag ska Peter jobba 6-12.00 sedan ska vi på familjemiddag för Putte fyller år :)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

timmar

Fick massa jobb så imorgon ska jag jobba dag 7-17.00 torsdag 7-15.00 fredag 7-17.00. Kul när man får jobba både natt och dag faktiskt.

Nu blir det duschen i varmt vatten,har då inte sett till vaktmästaren. Egirs är ju som dem är.. synd bara för dem skulle få mera kunder om dem va lite generösa.
Längtar 1000ggr så mycket tills jag och Peter åker till Ullared och shoppa julklappar längtar faktiskt mest efter att få köpa kläder och saker till barnen:)
Fast ska köpa kläder till mig med för det behövs!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

11 oktober

Nu ska jag lägga mig och sova.. se om det går då jag är lite värre idag än igår...

Barnen är på dagis och Peter är på jobbet!
Vaktmästaren skulle komma hit idag för ringde om värmen igår för är kallt inne men sa till dem att det var likadant förra året och då fick dem vrida upp värmen, verkar som dem har gjort det lite för det är lite varmare idag på elementerna. Men får se vad dem säger vill ha lite varmare så dem får nog vrida upp lite till....
Igår sov kim i sin egna säng men Peter ville att han skulle sova i våran säng för han vill gärna inte sova själv för han tycker det känns så tomt så lyfte över han till våran säng men han var matt som en sill vaknade inte ett dugg!
Linnea var också trött dem somnade vid 18.00 efter dem hade badat. Klippte luggen på Linnea men den blev lite sne men det växer väl ut fort haha!
Ska ta och tvätta idag med, se om det finns tid men det brukar det ju göra för är inte alls många i tvättstugan...
sängen kallar nu<3 skönt ska det bli att få sova lite:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

work

Fick jobb inatt så ska lägga mig två timmar och hämta barnen kl 16.00 istället!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

10 oktober-2011

Kom precis hem från jobbet,har varit och lämnat kläder till kim då peter glömde det imorse.

Och som vanligt så har man ju inte blivit bättre från sin förkylning utan tvärtom inatt började det klia i halsen och så har jag fått rethosta+att jag är förkyld. Det är 7e veckan nu, kan man aldrig få vara frisk och kry. Men har börjat äta tabletterna jag köpte av niklas så får se om det hjälper!
Igår lekte barnen och jag+peter  doktor och patient och tandläkare det blev poppulärt .kim va doktor och skulle undersöka Peter och Peter hade ont i benet och magen:P Sedan blev det tandläkare. Kim hatar att borsta tänderna men tänkte om man leker tandläkare så kanske det ge med sig och det gjorde det. Han stretade inte emot något och var helöt lugn när jag borstade hans tänder. Sedan så blev det fika inne i deras rum vid deras lilla bord:)
Måste leta upp en tapet och tapetsera om barnens rum för målaren Kim va igång igår och målade med krita, fast vi hade ju tänkt att tapetsera om det endå för det är vitt och alla fläckar syns. Men när det får vi se, först ska vi åka till ullared och Peter  ska köpa sin vinterbil.
Nu ska jag sova och det ska bli så himla skönt kan jag säga... zzzzzzzzz
Sen ska jag hämta mina små älsklingar<3 mammas hjärtan<3

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

baka

Efter att vi hade kollat på film Maria wern så bestämde vi oss för att baka det blev kärleksmums;)

Så jag och barnen bakade medan peter va i garaget.
mys i soffan<3
kärleksmums<3

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

9 oktober-2011


Igår ville kim sova i sin säng så det fick han så jag och Peter sov ensamna i våran säng inatt..
Idag ska jag jobba så idag blir det lugnt. ska ta och vila lite sedan när Linnea sover middag:P
Igår va vi hos farmor åse där det bjöds på mat och fika gott var det:)
Peter är i garaget för han ska fixa lite saker på min bil haha så har skojat med honom att om min bil inte funkar ikväll så tar jag hans så får han gå till sitt jobb imorgon:P
Har skrivit lista till ullared det viktigaste som ska köpas!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bara med mig...

Lustigt att jämt Linnea ska vakna på nätterna när jag är hemma när peter är själv så sover hon som en gris.. så jag fick gå upp kl.03.00 och det slutade med att vi somnade i kims säng tills Ptere väckte mig och sa att han åker till jobbet.

Han slutar 12 eller 14.00 idag vet inte när men någongång kommer han ju hem:P
Nu har vi ätit frukost och barnen har badat och jag duschat. Så vid 11 eller 11.30 ska vi åka till farmor åse, barnen är sugna på att träffa dem:)
Imorgon är det dags för jobb igen så barnen ska vara på dagis på måndag 6-14.00

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

after work

Då har man jobbat, efter jobbet åkte jag och hämtade barnen på dagis och det hade gått bra som vanligt.

Nu ska jag städa och diska och sedan blir det att åka iväg o handla när peter kommer hem efter 14.00
Ikväll blir det mys i soffan med godis och läsk<3
Imorgon ska ju peter upp tidigt och jag får ligga kvar i sängen :)
Passa på med mys ikväll istället för imorgon för man vet ju inte om man får jobba natten eller vara ledig!
Och lika trevligt på jobbet som vanligt<3 gud vad jag älskar mitt jobb<3
Måste snart börja att skriva ullaredslista men är ju ett tag kvar så hinner att skriva....

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

älsklingarna

så trött min snutta va s¨å hon somnade sittandes

älskade kim<3
kim låter sur för han vill inte ha något att äta fast mamma tjatar:P

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

vaken

Då är man vaken. Ska hämta mina älsklingar snart. Inatt är jag ledig men jobbar 7.30-12.00 imorgon:)

Sedan ska ju peter jobb på lördag 6-12.00.
ne nu blir det tv:n innan klockan blir 14.00......

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

kvällsfika med dem kära

När peter kom hem från jobbet igår så lagade vi mat och sedan kom farmor åse hit då hon hade köpt kläder till kim och Linnea i ullared:)

Dem blev superglada för varje plagg som plockades fram! Längtar verkligen nu tills jag och peter åker den 26e november! Sedan så fick dem en kopp med kim fick med bilar på och Linnea med Nalle puh på.
Satte på kaffet och väntade på att Fija skulle komma. Så sedan fikade vi. Efer ett tag dök Jonna med sin kille Robin upp och Peters mormor och morfar:) Jätte trevligt hade vi!
Efter dem hade åkt hem så var det dags för mig att åka till jobbet så sa hejdå till kim och Peter.
En bra natt på jobbet:)
Usch att det ska regna ute då får det faktiskt vara riktig höst frost och kallt.
Barnen ska vara på dagis till 14.00 idag men det beror på om jag får jobb innan så får dem gå till 16.00 så jag hinner att sova lite mera.
17.50 är det simskola för kim igen och han älskar det:P Idag ska dem få bada med flytväst och se hur det är och åka i en båt och ramla av! Sedan blir det lekar och ramsor.
Nästa vecka får vi veta:) Håller tummarna:)
Nu ska jag söva...... zzzzzzzzzz

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

5 oktober

Vilken natt men fick sovmorgon idag. Hela familjen va så trötta så vi gick och la oss tidigt igår redan vid 19.00 kollade på film somnade efter någon halvtimme bara sedan vaknade jag vid 22.00 och Linnea började och gråta gick in till henne sa att hon skulle sova och pussade henne godnatt, gick ut igen och la mig och sedan höll det på så fem gånger sen somnade hon.

Vid 02.00 vaknade kim och hade ont i magen och va ledsen han ville varken ha något att äta eller gå på toan. Vatten ville han ha.
Peter hade varit gullig han hade tagit fram alla saker för bullbak innan han åkte till jobbet:)
För vi skulle baka bullar idag så det har vi gjort nu:) Fick jobb med så ska jobba inatt då men jag har barnen hemma idag så får dem vara på dagis från 6-16.00 imorgon istället.
Nu målar barnen i köket och jag ska ta mig lite kaffe!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

till peter

Älskar dig.
Jag älskar, älskar, älskar dig
Från det kan ingen hindra mig
Och vad som än händer i imorgon och idag 
Kan ingen älska dig mer än jag 
Och vad som än händer med världen och med mig 
Så kommer jag aldrig någonsin att sluta älska dig

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

4 oktober-2011

Nu är man hemkommen från jobbet. Ska snart gå och lägga mig för ska upp rätt så skapligt för kim ska vara hos tandläkaren 14.20 så Linnea får vara kvar lite längre på dagis idag så hämtar vi henne efter vi har varit där.

Idag ska kim försöka att sluta med nappen igen. det gick förra gången han var hos tandläkaren men sedan så va vi för lata helt enkelt så då fick han ha den. För vi sa att han fick bara ha nappen när han vilade och såklart att han skulle vila hela tiden då.
Men vi ska se om det går denna gången annars så får han skicka en brev med napparna till tomten i år.
Igår hade talpedagogen varit på kims dagis och delat ut hans spel så dem spelar det 2ggr om dagen då han är på dagis och sedan 2ggr hemma varje dag. Han kan hela spelet utan till nu bara han får ett kort så vet han direkt vad det är för bokstavsljud han ska göra så må det gå fort till den 20e för då ska han få nya bokstavsljud att öva på:)
Men dem har lagt till en bokstav till på dagis och det är E så att han kan säga Neo för hans bästa kompisar på dagis heter Casper och Neo:)
Tjatar jämt om dem när han är ledig från dagis och sedan när man säger att han ska till dagis nästa dag så lyser han upp som en sol och säger Casper och Neo!
Bokade tid för syskonkort igår så blir samma dag som dem ska ta kort på dagis den 26oktober.För vill ha på kim och Linnea tillsammans<3
Linnea har börjat och prata massa ord på dagis sa dem igår, och så skulle vi få en tid för utvecklings-samtal för kim se hur han har utvecklats med talet osv.
Hoppas på att brevet från läkaren dimper ner i postlådan snart!
Den 26 november  blir det ullared för mig och peter handla julklappar, till hemmet osv. Så då ska Farmor åse ha våra små trollungar<3

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

3 oktober-2011

Har precis lämnat barnen, idag gick vi till dagis och peter följde med innan jobbet!

Linnea har börjat att gå på pottan mer och mer och på morgonen så är alltid hennes blöja torr och sedan gå hon på pottan direkt och kissa. Idag ska barnen va på dagis till 16.00 eller lite längre för ska på vikariemöte och det börjar 14.00 vet inte nä'r det slutar men brukar vara 2h. Man får ju pengar för det med så.
Annars idag så jobbar jag 21.00-7.15 och min förkylning har inte släppt än. Denna vecka går går in i 6e veckan usch hoppas det släpper snart för annars får jag gå till vc. Igår när jag snöt mig så fick jag ännu mera lock och det gjorde verkligen ont eftråt för det sög hela tiden i örat.
Vad har hänt i helgen då??
Frdag så va jag ledig så då tog vi sovmorgon. Efter frukost blev det lek och bus. När peter kom hem så lagade vi mat och sedan så myste vi hela kvällen:)
Lördag så jobbade jag från 7.30-12.30 sedan åkte jag hem där barnen och peter väntade, dem va klara så jag hoppade in i duschen och gjorde ordning mig. Sedan fot vi iväg på kalas där det bjöds på kakor,bullar och tårta.
Åkte hem vid 16.00 och fixade mat. Det blev varma mackor:) så gött det var sedan så myste vi tills jag åkte och jobbade igen 20.00-7.00.
Söndag: kom hem och sov till 14.00 sedan gjorde vi ordning oss för att åka till farfar kjell och carola där det bjöds på nybakade bullar och kaffe, saft för dem minsta.
Sandra kom dit med:)
Åkte hem vid lite efter 17.00 Peter fixade mat och jag tvättade och vek kläder mdan barnen hjälpte mamma och lekte med.
Efter maten så va Linnea så trött så blev tandborstning och ny blöja sedan sängen:) Hon somnade direkt!
Kollade på one tree hill och sedan kollade vi på Gustavsson 3tr. Trodde serien skulle vara roligare.
Kände mig inte kry igår för hade lite feber och frös så trodde att jag skulle få ännu högre feber men tog alvedon innan vi gick och la oss. Kim somnade direkt och jag fick massage av peter:) Massagen gjorde undervärk efter det kände jag mig frisk så va väl det som behövdes:P
Denna vecka ska vi klämma in ett besök hos min farmor då det inte blev av i fredags för hon kände sig inte bra! Annars blir det nästa vecka för hon kunde bara en dag denna vecka så det återstår och se om jag är ledig!
Nu är vi i oktober och det är många som fyller år: Timmy,Putte,Emma,jag och Carola. så det blir många kalas denna månaden fast jag ska bara ha dem närmaste på mitt kalas som Peters familj+peters mormor och morfar +niklas.  Alla kommer ju ändå på Linneas kalas:P
Nu blir det sängen till 12.00 iallafall :P
Så skönt att ha tvättat för annars så brukar jag alltid tvätta den dagen jag går på men ska bli riktigt skönt att sippa det idag måste jag säga.

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()