kvälls smörgås hos bästa åse

ringde sixten vid tolv o frågade om han ville komma o äta lite pannkakor o de ville han så han tog en sväng förbi östenssons. När han kom hit så kollade vi på mamma söker på internet och efter de så gjorde jag ordning pannkakor. Linnea har inte varit på bra humör idag för hon har sovit mycket annars så har hon skrikit fast när hon fick pannkakor så åt hon, men kan förstå de eftersom de va hallonsylt o grädde på:) Kim åt 2stycken! Mitt i maten kom peter hem.. vart lite oroli för han idag för han brukar alltid sma på rasterna och idag gjorde han inte de så tänkte eftersom han åkte hemifrån vid fem så kanske de hade hänt något, så hörde efter med åse om han hade skrivit något yill henne o hon hade skrivit till honom men inte fått något svar. men han hade glömt mobilen i bilen på morgonen. Peter gjorde lite käk till sig, då Kim också ville ha de så han åt lite.. Sen for Peter med åse till linköping då dem skulle köpa en ny dator så han skulle vara med o hjälpa till lite! Sixten hjälpte mig med barnen medan jag tvättade. Vid halv sju så tog vi på barnen och Sixten va så snäll han skrapade fram min bil för de satt så hårt o han är lite starkare än mig! När bilen va varm så åkte jag o barnen o lämnade honom sedan så åkte vi ut till åse. Barnen lekte och sedan bjöd åse på kvälls-smörgås och kaffe:) Vi åkte hem vid halv nio, borstade tänderna på ungarna o sedan la dem. Peter la sig samtidigt då han inte kände sig bra så hoppas han inte bli sjuk tills imorgon! Hittade en skrållan(doccka) på city gross så tänkte att linnea ska få de i julklapp o lite kläder för de behövs..Hade en skrållan när jag va liten synd bara att alla mina saker från när jag va liten är borta:( kom ihåg att jag fick den av farmor o farfar:) Kim vet jag inte än vad han ska få men de bli väl bilar m.m. De är väl tänkt ev. att vi ska fira jul hos oss i år och senare på kvällen ska jag åka o jobba:) alltid kul o jobba när de är storhelg då får man dubbelt :) bli o jobba på fredag, tror jag får hela helgen för är en som är sjukskriven men vi får se;)

på jobbet min frisyr jag klippte mig till
linnea

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bra val!!

Har funderat över natten har till och med väckt peter på natten o nu har jag bestämt mig jag vill inte ha jobbet i linköping för är så långt att åka speciellt på vintern och jag som hatar o åka till linköping på vintern de är därför jag knappt åker dit! Så nu har jag sökt i motala o ringde dit så då sa dem att de va brådskande så dem skulle kolla på de imorgon! För dem skulle ta bort ansökan idag så de va bra att jag gick ut o kollade :) Så nu har jag sagt ifrån om linköping! skillnad om de skulle vara sommar men nu är de ju vinter o de blir ju tråkigt för dem om jag säger ifrån mycket bara för de är dåligt väglag m.m. Idag ska jag iallafall tvätta har jag bestämt så ska ut o ta ett bloss o sedan gå till tvättstugan medans linnea sover!!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

insnöade....

idag va inte roligt att åka hem från jobbet då jag inte såg ett skit för snön yrade hela tiden så jag fick köra i 20-30km/h. vi skulle åkt o badat idag men bli inte av eftersom de snöar så mycket.. få se om vi kommer till våra jobb imorgon för just nu är våra bilar insnöade o de här ska ju hålla på tills ikväll sedan skulle de börja igen vid 7 imorgon! Skulle ha haft besök idag men de vart inställt eftersom de snöar så vi får hitta på något annat så vi tänkte gå ut o åka pulka senare idag:) Nu ska jag ta o äta frulle vaknade ju precis:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

kalas linnea 1år:)

du som skriver annonymt som kommenterar har inget på min sida att göra om du inte våga stå för ditt namn ens. Har en aning om vem de är, den personen är väl nyfiken att gå in på min sida men din kommentar behöver inte synas då du inte har skrivit något namn! Jag skiter fullständigt i bt de är bara vad jag har hört av min pappa då han känner en som är med i facket som har sagt de! Sen är de upp till mig om jag vill tro på de eller ej, o jag skriver vad jag vill i min blogg o om du inte vill se de så behöver du inte gå in o kolla bara för att du är nyfiken!! Dagen började iallafall bra! kom hem vid tjugo över sju, la mig o myste med kim då han o peter va vakna. Han låg o kollade på mig:) Somnade vid halv nio och sov till halv tolv, då jag gick upp o tog en dusch o sedan tog på barnen de dem skulle ha på sig på kalaset. Diskade o gjorde ordning i köket! Peter tog ju barnen eftersom han är ledig på helger! Peter åkte till öb för att köpa plastbestick o tallrikar då vi hade glömt de o bullar med:( Vid halv ett kom fija, hon hjälpte oss att göra tårtorna:) duktig hon är på att göra tårtor! vi satte på kaffe o fixade inför kalaset. Folket började rulla in vid halv två:) Linnea fick fina saker. av farmor åse putte fija o jonna: spis,kastruller kommer lite senare, docka med flacka blöja o leksak. Klas o annelie:bok,mysfilt. Jonas o annelie med familj: 6 bodysar,vantar,mössa,strumpor,o teckningar som samantha o timmy hade gjort. Gammel mormor/farmor o morfar/farfar: leksak,klänning och en passande kofta till Fija: en fin pjamas :) Vi fikade o pratade. När dem hade åkt hem så kom farfar kjell o anton på lite fika o tårta. Linnea va helt slut så hon somnade i min famn så la över henne i sängen. Av dem fick hon en barnvagn:) kim va den första som körde o bebisen låg i vagnen:) ska jobba inatt så nu kom peter med mc donalds mat orkade inte laga någon mat idag! Fick jobb på julafton så gött:) Har haft en super bra dag idag med mina nära o kära! Imorgon kommer hanna,towe,signe,jörgen o malte på fika:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

hmm...

kom hem vid halv åtta, då peter hade försovit sig så fick hjälpa till med mina små sötizar. sedan åkte peter till dagis och va kvar tills linnea hade ätit. SEn kom han hem o medans jag har sovit så har han städat o satt upp julgardiner o julsaker så söt<3 Sov till tolv och sedan hoppade jag in i duschen. NU är peter o hämta åses bil för han ska besikta den efter tre och jag ska hämta barnen vid två. Ska ta o göra ordning mig och gå ner till tvättstugan o börja tvätta.. Nu har jag två nätter kvar. Vi ska vänta på tills fija kommer hem sedan ska vi iväg o handla för kalaset imorgon:) Fick höra av pappa, för han är vän med en i facket att de går dåligt för bt, har aldrig gått så här dåligt så nu har dem varslat alla inhyrda och sedan ska de troligtvis bli ett varsel tilldär anställda får gå! pratade med en som jobbar där o de ryktas om de sa han! Tur att inte peter jobbar kvar där o att han har fått ett annat jobb å han säger själv att på väderstad är man som en familj, på bt fick man klara sig själv hur bäst man ville! Sen ska tydligen bt upp i rättegång de va visst om löner för dem ger inte löneförhöjning. Inatt bli de jobb för mig imorgon bli de att sova o sedan förbereda för kalaset<3

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

löneförhöjning:) like

fick löneförhöjningen idag från 115.45 i timmen till 121,18:) Kan inte sova så väntar tills peter kommer hem! Imorgon blir de mycket, ska vara på dagis från 09.00-15.00 sedan ska jag in till motala o hämta en nyckel o köpa present till fija:) Sen under dagen ska jag lämna en datorskärm till peters mamma. Imorgon får jag o peter inte ses för han åker vid 14.00 till jobbet, men får passa på i helgen visserligen jobbar jag fredag o lördag men vi ses ju några timmar iallafall. På söndag ska vi åka o bada i mjölby o sedan vid tre kommer hanna,towe,signe,jörgen o malte till oss på lite kalas. ska fira Linnea!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

KÄRLEK<3

Efter vi hade ätit ungsbakad falukorv o makaroner som peter hade gjort själv så körde peter oss till farmor åse innan han skulle åka till jobbet. Han tog min bil för hans batteri funkar inte så han skulle fixa de imorgon!

Vi satt o pratade frågade lite om bröllop osv. Vi satt o kolla på jonas o annelies bröllop på dvd, P



När klockan vart fem så körde farmor åse hem oss och vi gjorde iordning deras rum,sorterade leksaker osv. så allt är på plats nu! så efter de va klart så lekte vi lite i rummet!
imorgon får man tydligen lön trodde jag skulle få den 26e för jag får alltid den 26e..
Imorgon blir de att vara på dagis från 9.00-15.00:)
Fick jobb fredag o lördag så nästa månad får jag lika bra lön fast några tusenlappar mer o sedan får peter full lön med så ska börja o betala av krediter nästa månad:) Då ryker några krediter ska bli så jäkla skönt:) snacka om att en tung sten föll från halsen..

vi har iallafall sagt senast 2012 men om vi har betalat av alla krediter o sedan spara pengar sen är de bara att gifta sig:) då ska jag äntligen få heta blomberg, då heter hela familjen blomberg:) Eftersom kim o linnea med heter de:)
Varför vi gifter oss är för att vi älskar varandra jätte mycket o kommer leva livet ut med varandra o ha alltid klarat genom allt jobbigt i livet, de har både varit uppförsbackar o nedförsbackar! men om man älskar varandra så tar man sig igenom de hur svårt de än är! man störtar varandra o hjälper varandra<3
TRO,HOPP OCH KÄRLEK<3




Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

svar ja

Friade igår till peter och han sa ja! :) så sommaren år 2012 ska vi gifta oss men vi har inte bestämt datum än:)

för då har vi inga krediter kvar o vi hinner spara o planera... men de blir nog bara dem närmsta som ska få vara med för jag o peter vill inte ha för stort!!
Försov mig idag så vart varken dagis eller viva tyvärr!
Se vad som händer under dagen då:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

desperate houswife

kom hem lite över halv åtta då de va så mycket snö så tog de lugnt på hemvägen!

Sixten sov över tills idag då han va barnvakt åt linnea o kim från 20.00-00.00 o de gick bra. dem sov ju hela tiden så, bara linnea som hade vaknat till men hon somnade igen sen!
kollade min lön idag vart bättre än vad jag trodde, trodde jag bara skulle få 12000 men fick 14377kr +mammapenning på några tusen. Men de kan behövas då peter bara få för två dagar denna månaden!
På fredag ska han ev. kolla på en vinterbil! vet inte varför för han har ju nyss betalat skatten på den andra bilen, är så onödigt kan jag tycka!

Måste in till vadstena o skriva min t3a någon dag med då jag hade skrivit klart den igår o la den på databorden andra sekunden va den inte där, då låg den i sängen o vem är de som har lekt konstnär jo KIM haha:P

Peter jobbar, trodde jag skulle få åka på o jobba 5:e natten men vart inte så. Peter jobbar till 00.00 men jag lär nog sova när han kommer hem!
Imorgon ska linnea o kim till dagis. linnea o peter ska dit o sedan ska jag på kurs i viva i vadstena! Efter de så ska jag till dagis o sedan slutar linnea o kim vid ett!
Sen är de bara o laga mat o sedan åka till jobbet för peter! Så denna vecka ses vi inte mycket eller rättare sagt vi har inte setts mycket nu på 2veckor, men de är bara att bita ihop. Bli lite bättre nästa vecka för då ska jag jobba i linköping från mån-torsdag o sedan på fredag ska jag in o få delegation o sen kan jag börja o jobba som vanligt igen! blir o jobba nästa fredag på natt med:)
'
Men jag fundera fortfarande på hur jag ska göra i sommar om jag ska ta en period med natt-jobb o en inom hemtjänsten för då är jag ju inte borta så länge o då får jag en utav varje med! får fundera några månader till:P

Just nu sover linnea o kim ska väl lägga sig vid sju!
I helgen ska vi ha kalas för linnea både lördag o söndag!
Tänkte komma iväg o bada i simhallen i helgen med, de får bli mjölby! Kul att unna familjen något när man inte har setts så mycket!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

fjärde natten

fick börja i linköping nästa vecka istället för bli så stressigt denna vecka för får sitta vak inatt för finns inga att ta in så sa att jag kan sitta imorgon med om de behövs!

Linnea går ju bara inskolning denna vecka o sedan är hon klar:)
ne nu ska jag hoppa in i duschen o sedan laga mat!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

hundvakt/husvakt

kom hem vid halv åtta imorse, matade linnea o sedan gick peter upp o la linnea.. jag o kim sov vidare tills peter kom in o skulle väcka kim då han linnea o peter skulle åka till farmor åse för dem skulle åka på kryssning så vi skulle vara husvakt/hundvakt!
Vaknade vid ett, hoppade in i duschen och sedan gjorde jag ordning mig,packa o sen kom peter o hjälpte mig! åkte vidare till åse då jonna o fija va hemma! peter va o handla saker till tacos!
När han kom tillbaka så gjorde vi tacos o åt. linnea åt massor:) Efter ett tag så åkte fija till värnamo och så har vi slappat,kollat på tv,medan barnen har lekt! snart ska linnea sova o jag ska väl ta mig en macka innan jag ska åka till jobbet! skönt sista natten o sen är jag ledig imorgon men påt på tisdag till fredag igen!

Ändrade dag för att fira linnea jag skulle ha haft de imorgon men bli så stressigt då jag ska sova peter är på dagis med linnea. så jag ska åka vid tolv o byta av honom för han ska jobba natt. Sedan vid halv tre så har vi bvc med kim så ska dit o se vad dem säger om hans tal!

På tisdag börjar jag ju halv åtta till fyra första dagen jag ska gå brevid men de kommer nog att gå bra:)
Så sixten kommer vid två o byter av peter så hämtar jag kim på dagis när jag har slutat!

nehe ta sig en macka o dra då:P

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

hemma igen då:P

kom hem vid halv åtta då de va så blött ute så tog de lite sackta, hade ju ingen brådska hem precis:P

När jag kom hem tog jag sista tvätten i torktumlarenh och sedan gick jag in! hörde linnea gråta och peter skulle visst precis gå upp men jag gjorde välling till henne och sedan så myste linnea o ki. kim har blivit väldigt syskonkär på sistone ska ha henne brevid sig,hålla i hennes händer o kolla på hennes ansikte o klappa lite!
Jag tog mig en smörgås o oboy o sedan hoppade jag in en snabbis i duschen medan peter mycste med barnen!

När jag va klar så smörjde peter in mig på ryggen för är så jäkla torr där o kommer ju inte åt själv där!
Sen somnade linnea så då la jag mig, men peter gick upp efter 15min då linnea skrek igen så kim och jag låg kvar i sängen o sov:)

då är de bara 2 nätter kvar och en ledig enkel måndag denna vecka o kommer säkert få jobba natt på helgen för är så många som är extremt sjuka nu! men de har jag inget emot att jobba!

kan ju jobba natt tisdag fredag,lördag o söndag!

Sista veckan för inskolning på linnea,vi behövde bara köra nästa vecka med sen så skulle de vara klart.. skönt de då jag troligen kommer få mycket jobb nu!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

dra till jobbet då:P

Nu ska jag ner o hämta tvätten sen ska jag dra mig till jobbet! köpte den nya korsordstidningen så jag har lite att sysselsätta mig med o sen har jag ju min bok som jag lånade av annelie:P


imorgon ska jag sova till två o sedan bli de tvätt vid 16.00 o mys med familjen såklart o sedan bli de jobb igen vid nio:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

inringd

va o lämna kim på dagis vid halv nio sedan gick vi in till linneas avdelning.

Hämtade kim vid halv tolv och sedan åkte vi hem! Gjorde lite mat då mobilen ringde o dem ville att jag skulle jobba inatt vi är två extra insatta för är så många dåliga nu!
Så nu jobbar jag från fredag kväll till måndag morgon sedan så jobbar jag på de andra jobbet från tis-fredag, så får jag se om jag får något på helgen hoppas på de iallafall:)

Idag har jag städat o skurat golv o nu tvättar jag! snart ska vi äta o sedan ta de lugnt tills jag ska åka:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

dagis

Idag va linneas första inskolning på dagis och de gick bra:)

Efter vi hade varit på dagis så hämtade jag kim på den andra avdelningen och sedan åkte vi till willys i motala o handlade lite! När vi kom hem så gjorde jag middag åt barnen och sedan fick linnea lägga sig för hon va trött! rinhgde vid två till frisören och dem hade en tid kl.16.00 så jag o linnea hoppade in i duchen efter att hon hade vaknat!
Vid fyra gick jag bort o så klippte dem mig,kom hem då höll peter på att skala potatis så vart potatisgratäng o kött idag:)
ikväll bli de att kolla på lyxfällan!
linnea har lagt sig så nu återstår de bara kim, upp tidigt imorgon o gå till dagis:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

soffläge

kom hem vid halv åtta,gjorde ordning kim o körde han till dagis. När jag kom hem så hade linnea feber så ringde o sa att vi får skjuta upp inskolningen en dag!
När jag kom hem så gosade jag med linnea o sedan somnade vi från nio-tolv:)

Snart kommer sixten för ska hämta kim vid två o vill inte ta med mig linnea när hon är gnällig osv...


Se om man får jobb inatt vi ska ju ha in vak men de vem de blir av oss tjejer:P
Usch va så trött inatt så jag o sophie bara garvade åt allt typ haha...

Längtar tills peter kommer hem va ett tag sen vi sågs nu bli ju bara några timmar iomed att han jobbar dag o sen åker jag:P

Imorgon blir de mys framför tv:n om jag inte jobbar då, så då blir de lyxfällan:P

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

dagis för tösen<3

kom hem vid kvart över sju. sixten va snäll o va barnvakt från 5 på morgonen då peter åkte till jobb tills jag kom hem o hade kört kim till dagis. Sen fick han gå hem:)

När jag o linnea va själva så tog vi en dusch o klädde på oss o sedan fick hon gröt o smörgås. Hon älskar med massa smör på:)
När vi va klara så tog vi på oss ytterkläderna och åkte till farmor åse<3
Där de bjöds på en kopp kaffe innan jag lämnade linnea o skulle på inskolnings-samtal! Åse va snäll o åkte med linnea till bvc då jag kanske inte skulle hinna för de skulle ta till elva o hon hade tid halv elva. Men man hade ju hört allt eftersom kim gå på samma dagis så kom precis lagom till halv elva!
Farmor åse fick nästan göra allt pga att jag hade så kalla händer så ville inte ta i linnea när hon va naken!
Men hon vägde något på 8900g. Då sa åse till bvc-sköterskan att jag va rädd för att hon skulle väga lite att dem skulle klaga på de men kurvan va perfekt. för linneas längd så va vikten bra:)
Eftersom kim vägde 11kilo när han va 1år men de är olika från olika barn!
Till sist fick linnea två sprutor i vardera ben så farmor åse fick sitta med linnea. och när dem stack så började hon illtjuta men de gick över efter ett tag!
Linnea slocknade inne på vårdcentralen så nu sover hon så nu ska jag ta o sova några timmat innan vi ska hämta kim<3

sen blir de dagsysslor,leka med barnen o åka o jobba vid åtta.. sixten är så snäll så han kan vara barnvakt:)
De hade funkat jättebra på morgonen innan jag kom hem:)
tog upp med bvc-sköterskan om kim för på dagis sa dem att jag skulle säga till om talpedagog men hon sa att på onsdag ska vi dit så får dem lyssna lite osv o sedan brukar dem vänta 6mån innan dem sätter in talpedagog så vi får se vad dem säger:)

Igår hände de en sak bli lite ledsen när jag tänker på de hur människor kan reagera och såra andra, de är verkligen att sticka kniven i ryggen:( fattar inte när de ska bli ett slut på allt skit. När dem verkligen ser att alla runt omkring bli sårade!
men vissa tycker väl om att såra folk finns ju folk till allt nu för tiden!
imorgon börjar linnea på dagis:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

jobb

jobba inatt då dem ringde:)

ska jobba som en idiot nu så man blir av med alla krediter sen kan man pusta ut o köpa något fint:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

lyckad dag:)

Nu har man två jobb gött:)

Börjar nästa vecka från tisd-fredag
Ska vara i hemtjänsten i linköping på två ställen:)
och så ska jag jobba natt imorgon,lördag o söndag kan de bli bättre:)

Har ringt o frågat om linnea kan börja med inskolningen denna vecka så vi ska prata om de imorgon när jag ska på inskolnings-samtal:)

Nu börjar de hända saker här:) pratade bara med chefen i tio minuter o fick jobbet direkt:)

De kommer betyda att kim o linnea kommer få vara på dagis mycket men kim älskar ju dagis så de gör inget o de lär säkert linnea göra med!

Annars så har vi varit o fikat hos farmor åse för hon tog hand om barnen medans jag va borta:)
Nu sover linnea o kim är också trött så får se om han somnar eller om han väntar tills vi ska sova ikväll:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

lördag!

Idag vaknade linnea o kim tidigt,så dem fick frukost sedan så gick vi ut till lekparken vid stationen o lekte lite kim tyckte de va kul ett tag men sedan ville han hem!

När vi kom hem så la jag linnea ett tag o sedan fick hon äta gröt!
Efter linnea hade ätit så chansade vi på att åse putte,jonna o fija va hemma så vi åkte dit!
Där bjöds de på fika,middag o kaffe:) så vi kom hem lite efter fem.
Snart ska linnea gå o lägga sig o sedan kim.
Ska ta o kila ner till affären med innan de stänger o sedan hoppa in i duschen en snabbis.
Imorgon ska vi till peters pappa för de är fars dag så dem brukar fira honom. De gör ju inte jag med min pappa vi firar ju inget! Efter vi har varit där så ska vi vidare till signe,jörgen o malte o leka o umgås lite. dem skulle bjuda på mat med:)
ne ta o dra sig då:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

skänningebor

När peter åkte till jobbet så skulle jag o barnen åka till annelie o lämna en bok,den andra har jag inte läst ut en o då repade jag bilen kom emot räcket. O peter vart jätte arg men misstag kan man ju göra . Tur att de inte va hans bil iallafall för då hade han väl gjort slut eller inte pratat med mig på flera veckor haha!

De är ju så smalt så visste att de skulle inträffa någon gång men inte när??
Men han kunde iallafall fixa de så han skulle fixa de i helgen! Tur att man har en händig karl när de gäller bilar:P

Så vi åkte ut till annelie iallafall så kim lekte med alla bilar och jag drack kaffe o pratade! När de började o bli mörkt så åkte vi hem igen! Linnea somnade i bilen då hon va jätte trött o kim fjantade sig här ute han gick till en annan dörr så då öppnade de en gubbe o undrade vem de va som pratade o log haha :P
Linnea fick lägga sig i sängen ett tag o vid sex gjorde jag havregrynsgröt o till ochmed kim åt de han som har hatat havregrynsgröt haha:P Efter dem hade ätit så fixade jag ordning linnea o sen la henne o hon somnade fort!
Och nu sover kim så nu är de bara o vänta på lyxfällan! ska ta mej lite kaffe för fryser!

Få se vad som händer imorgon då:P

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

snö:)

igår va jag på utbildning, väldigt kul faktiskt så nu har jag lärt mig de nya systemet Viva som man skriver journaler i:)

Eftersom jag inte känner till vadstena så mycket så åkte jag lite tidigare så jag kunde hitta kommunhuset! tog ett tag men efter 10min hittade jag de! de bästa med utbildningen är att man får betalt. så ska dit den 24nov igen:)
De va slut kl.12.00 så åkte hem o så gjorde vi middag innan peter skulle till jobbet:)
Efter peter hade åkt så lekte ungarna o jag o slappade allmänt bara! kim somnade 19.10 o linnea 18.30 så jag gick o la mig vid halv åtta o kollade på film o somnade tio så sov som en stock när peter kom hem:P
Idag blir de lugnt, peter är o handlar på willys o jag sitter här en sväng! Sen blir de mat o sedan ska peter åka o jobba:) få se om jag är vaken inatt när han kommer hem:)
Nu kan jag avslöja vart peter jobbar han jobbar som svettsare på väderstadverket där han trivs. på bt fick han 119kr/h o på nya jobbet får han 127kr/h så de är kanon bra:)
Hoppas på mycket jobb i helgen :) få se om de blir så!!
Nu är de inte långt till måndag:P

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

linköping

jag o Hanna bestämde för att åka till linköping efter att towe hade varit på dagis. Så först kom towe o Hanna hit så vi åt mat tillsammans sen så åkte vi till linköping. Fick åka 50,60 km/h för de snöade så mycket. Hanna visade vart berga centrum låg så jag hittar dit tills på måndag o sedan åkte vi till tess o lekte lite!

När klockan va fyra så åkte vi hemåt igen. De va massor med bilar som hade åkt av vägen i linköping och en precis utanför Skänninge mot mantorp..
Men vi körde sakta så vi kom hem iallafall!
Imorgon bli de kurs i Viva så ska vara i Vadstena halv nio imorgon bitti så hoppas inte på för mycket snö o halka!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

jehoo

Fick ett mail imorse att ett äldreboende i linköoing behövde dag,kväll o helger så hon undrade om jag va intresserad och de är jag ju:) skickade ju mitt cv dit med så:)

Så på måndag kl.10.00 ska dit o prata lite:)
ska bli kul att ha två jobb att skifta mellan för om man inte har jobb på de andra jobbet så kanske man har de på de ena:)
Idag kom jag hem lite sent då jag åkte bakom en traktor hela vägen från vadstena! så kim kom till dagis vid kvart i åtta. När jag kom hem så va linnea vaken o jag va pigg så vi busade i sängen lite sen vart hon trött:) så hon sov från nio till tolv :)
Peter jobbar kväll denna vecka så betyder att jag är själv från 14.00! är skönt att få vara lite själv:P
Idag kommer towe o hanna förbi en sväng! Och nästa tisdag den 16e ska jag på inskolnings-samtal för linnea! Fan vad skönt att hon börjar dagis snart så jag kan få jobba lite mera:)
Skulle aldrig klara av att vara hemmafru för jag vill ut i samhället:)
När jag vaknade vid tolv så tog jag en dusch o peter gjorde gröt till linnea , lite senare så vart de middag potatis,sås o kött! Efter de hämta peter kim,lämnade han o åkte till jobbet så nu äter kim lite mellanmål:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

umgänge+jobb

Idag blir de att umgås med rille och madde och deras två barn så vi ska åka dit vid två:) sen ikväll bli de jobb från 21.00-07.20:) de gillar jag!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

jobb

jobba inatt mellan 21.00-07.00 gött då:P

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

bilder

Taget idag linnea sover lite:P
kim leker med (hundleksaker) två grisar i pappas affär
mamma o linnea
björne lapar vällin
linnea o kim
här flinar vi:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

tagit tag i de

så då har man tagit tag i de ska fixa två vikariejobb hade jag tänkt så har ringt lite så dem ska ringa upp:) för de är ju inte varje dag man jobba så om man inte jobbar natt så kan man ju jobba dag osv... :)

Så kanske de ger 100 eller mer :)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

jobba

idag är kim på dagis från 7.30-16.00 då jag ska jobba inatt och peter jobba ju dag så sixten kommer vid 18.00,19.00 och sover över inatt för peter åker ju iväg 05.15 på morgonen o jag kommer inte hem förän senast halv åtta.

Så nu blir de lugnt ska sova när linnea somnar snart!
Imorgon ska kim va på dagis från 7.30-14.00 om jag inte får jobb imorgon för då är han ju till 16.00!
imorgon är de tänkt om jag inte jobbar att vi ska åka till helena o hennes två barn och hanna o towe ska med:)
så blir o prata o umgås!


Igår tvättade jag sista tvätten så efter jag har sovit lite så ska jag ta in tvätten i skåpen!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

sovmorgon:P

Idag fick jag sovmorgon av båda barnen till halv tio. Och då la jag linnea vid 19.00 igår efter gröten så nu börjar de bli bättre!

När alla va vakna så gjorde jag gröt till linnea o kim fick yogurt! Ringde sixten så han kan komma hit en sväng så jag får tvätta. De är ju bara svårt i början då man har tvättkort tvättmedel,sköljmedel o sen två barn så mycket lättare när man har lämnat tvätten! Sen ska jag förhöra sixten på körkortet lite med:P

Annars är de de jag ska hålla på med idag tvätta tvätta tvätta de går åt en hel dag av att tvätta!
Se om jag får lite jobb idag lr i veckan:)

O peter jobbar ju så denna vecka jobbar han dag:) Han trivs säger han så de är bra:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

pappa

Idag har vi bara tagit de lugnt och gjort middag o bara lekt. Vid tre åkte vi till min pappa när vi klev ut utanför dörren så kom peter hem..

Vi åkte till pappas affär o va d'är i några timmar sedan hem igen och nu ska linnea få gröt o sedan sova för natten:)
Hon har sovit bra nu i 2-3 dagar man har lagt henne vid sju o sedan har hon sovit till halv åtta innan hon vill ha något!
Hon har ju varit så skrikig när man har lagt henne o sedan velat ha mat på natten men nu kanske de börjar o vända! Nu är de mindre än en månad kvar till tösen börjar på dagis och fyller 1år:)

dax o göra gröt då!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()