ny vecka då

som sagt va bilen hade ju gått sönder så peters mamma fick köra mig till jobbet o hämta mig men snart är bilen lagad peter håller på med de nu:)

Snart kommer farmor o sixten då.. sen om vi hinner ska vi åka o handla och sedan ikväll ska jag iväg o jobba ska jobba måndag,tisdag ledig onsdag till torsdag o jobbar torsdag till fredag:) fan vilket skönt jobb man har alltså och skit bra arbetskamrater med:)
o pensionärerna är så klart gulliga med:)
peter gick o lämnade kim på dagis idag så jag fick sova lite o vid halv elva vaknade linnea så gav henne gröt o sedan har jag plockat lite o tagit en dusch! jag skulle ha hämtat kim men peter hade ju förrådsnyckeln på sig så han fick åka o hämta honom.. han hade haft de bra idag!!
ne nu ska jag vänta på farmor o sixten dem kommer väl snart:P sen om man hinner så blir de att åka o handla o köpa present till peters mormor o mamma!!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

söndag

fick sova länge idag,linnea vaknade vid halv åtta så då fick hon välling sedan somnade hon om igen vid tio så gick vi upp för att käka frulle. Kims specialare makgrill vad han älskar de så han fick makgrill o yogurt han ville inte ha någon smörgås!

O peter hade gjort gröt till linnea men hon ville inte ha så mycket så hon åt smörgås istället:P
Peter skulle ju byta kamrem igår och när han ska åka hem så funkar inte bilen, han får skjuss till garaget och kollar va de är för fel ja då har drevet gått sönder så nu är han o fixa de för fick jobba ikväll så hoppas att han får tag på ett drev de är ju söndag idag så de är inte säkert! annars får jag låna en bil av någon tills imorgon!! de löser ju sig alltid:P
kim: vi hade en liten pratstund och då han säger mamma fast ibland kan mamma va vad som helst haha men idag pekade han på mig o sa mamma och peter skulle försöka säga så han sa pappa men han vart MA istället haha :P
Väntar nyfiket efter tisdag:P hoppas hoppas!!
Imorgon är de dagis för kim och sedan kommer farmor efter tolv för vi ska tvätta tillsammans för farmor har bara en liten tvättmaskin så hon får bara plats med 2lakan typ så jag sa att hon fick tvätta när jag tvättar. de är ju så bra här man kan sätta upp en hel dag bara för de är bara 4st som tvättar så de är alltid ledigt med:P
blivit så kaffesugen på sistone så va tvungen att köpa lite kaffe så har suttet varje dag o druckit kaffe jag brukar inte göra kaffe för är så tråkigt att dricka själv.. men tycker de är mysigt att dricka kaffe o glo på tv/film!!
Linnea gör framsteg hon går o går när man håller henne skulle vara kul om hon kan gå typ om 1mån lr 2mån.. tror faktiskt hon kommer göra de innan hon fyller ett!!
på lördag är de borgensbergs marken så blir att gå på de med Signe Jörgen o malte!!
hoppas jag får mycket jobb denna vecka har iallafall fått för10,11 sept.

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

helgen:P

I fredags vaknade vi tidigt då vi skulle möta signe o malte i tornby. När vi kommer dit så går vi in och kollar på skor. Hittade ett par gummistövlar till kim och ett par vanliga skor till honom sedan så köpte jag ett par vinterskor så hoppas dem håler denna vintern. För dem jag köpte förra året va kass kunde bara sticka ner foten i snön så va jag dyngsur.. Tänkte att jag skulle köpa ett par vinterdojor till linnea men fanns inte mycket att välja på så får ta de nästa gång för då kanske de har kommit in lite mera saker!

När vi va klara så packade vi in skor i bilen och sedan gick vi o kollade i ikanohuset. Hittade 4 linnen, har så jäkla dåligt med de så de behövs kan jag säga hm billigt o bra:) Kim fick bilar!
Efter vi hade gått ett tag så gick vi upp o beställde mat jag tog rödspätta o potatis och kim köttfärsås för fanns inte fisk i barnportion:(
Gud va gott de va, men kim petade inte ens i sin mat så hungrig va han!!
När vi va mätta så gick ovh kollade lite till och sedan gick vi o hämtade bilarna och ställde vid ikanohuset och gick in till ikea. Hittade lite köksredskap som kan behövas kan jag säga billigt o bra:) Har inte köpt något till köket sedan vi flyttade ihop jag o peter så de är på tiden att man rustar upp de med lite! signe köpte en bra muffinshållare så ska köpa en sådan nästa gång den verkade vara fiffig:D
När vi va klara så åkte vi hem stannade på macken för va tvungen att tanka! men åkte ju fel så åkte runt ikanohuset 3ggr haha snacka om att man inte känner till linköping:D
När vi kom hem så fick kim visa sina nya skor för peter och han va så stolt över bilarna:)
hade skit kul igår:D
peter va gullig idag när han kom hem o hade handlat så fick jag även rosor o ett kort för vi fira ju 4år tillsammans <3
så här ser de ut när kaninenär ute o röjer:P
kim tyckte att katten björne skulle vara i buren istället:P snacka om att de vart o dammsuga sen:P
imorgon ska kim till dagis och sedan kommer farmor hit på besök o sixten skulle titta förbi med!!
är så glad för sixtens skull, han ska ju börja med körkortet nu:) så han får väl körkortet snart så han kan få de lättare att få jobb:)
Annars rullar de på som vanligt inte långt kvar tills linnea är 1år nnu usch vad tiden går fort, nästan för fort!!

Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()

fan hon kan haha :P

idag så visade linnea framsteg hon kunde gå när jag bara höll henne i händerna sedan så höll jag bara i en hand o då gick hon med:) hon har stått vid kaninburen o kollat lite:) kommer film på fb lite senare :)

fick faktiskt en chock att hon kan så mycket på en gång:P så idag har hon gått med gå vagnen fast jag har hållt i den då!!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

mina fina älsklingar på ryggen<3

kom inte hem förän elva igår kväll så kim la sig direkt efter han hade borstat tänderna  och somnade direkt!
vart skitnöjd med attueringen:) mina små älsklingar och sen mellan åren så får tredje barnet stå på ryggen:)
men inte än blir inte förän kim o linnea är 6-7år så man har hunnit få fast köpt hus och ha bra ekonomi<3
peter ska tattuera så man ser ryggkotorna tyckte de va fränt o de tyckte han med:) så vi måste hitta en bild på de först.. kommer göra ont sa ahn men man är ju viking haha killar:P
idag är de så tråkigt väder ute så blir väl att spela spelet vi köpte!!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

25augusti-2010

började med att man vaknade innan klockan ringde. Väckte kim tog på han o fixade frukost och sedan tog jag upp linnea,tog på henne o gav henne frukost!

Sedan for vi iväg till dagis, hela familjen va med idag gick in o lekte lite sedan sa vi hejdå till kim och åkte o hämtade sixten sedan for vi till linköping för att köpa lysen o kamrem. Efter de åkte vi till mantorp o handlade mat och sedan hämtade vi kim! han älskar att vara ute så när vi åkte förbi dagiset såg vi han gå med en liten dockvagn:)
Han vart glad när jag kom och ville åka hem!
Vi åkte hem och började med maten vart tacos idag,bjöd hem bror på lite mat med!
När vi va klara o hade ätit så gjorde jag lite kaffe och så satte vi oss ett tag vid tv:n. Linnea sov lite middag!
Efter ett tag åkte peter o sixten iväg till mjölby för sixten skulle lämna in en lapp och peter skulle endå göra ett ärende i mjölby.
Medan peter va borta så städade vi kaninburen så hampus fick de fint:)
Sen så dammsög jag lite! När peter kom hem så tog jag en dusch o fixade ordning mig!
Senare idag kommer farmor åse och hämta kim för dem ska nämligen till vadstena och kolla på ett band där kim älskar ju den musiken:)
Och jag linnea o peter ska åka till stefan för ska tattuera mig idag:) Först ska vi åka till rille o madde för dem ska med:)
Nu är peter och kim ute för peter måste byta lysen på bilen för dem gick sönder igår så han fick ta ett par begagnade först men nu gick en till sönder så han skulle byta ut dem!!
kims kanin hampus:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

24augusti

i söndags kom jag hem vid halv åtta gick o la mig och sedan under dagen åkte vi till vadstena till lekparken så kim fick leka lite på vägen hem så åkte vi förbi putte o åse på lite kaffe!

Igår började dagis igen o lämnade han o hämtade han vid halv tolv,gick hem och bröjade med maten. Efter maten så va jag o kim o handlade kakao så vi gjorde kladdkaka. Satte oss o kollade på tv o fikade lite sedan ringer fija o har jätte ont i sitt knä så peter skulle åka o hämta henne i jönköping o familjen hängde med:)
Linnea fick ett hårband av sin faster:)
Lämnade fija o tog lite kaffe då. Jonas o anneli va där med samantha o timmy så dem lekte lite!
Senare åkte vi hem o nattade kim. Jag skulle göra de men bad peter göra de för kim är väl så mammakär så han ska gosa in sig i mig och sedan ligger han bara o kollar! Medan peter sövde kim så tog jag hand om tvätten o de ska ju alltid regna när jag tvättar:P
När jag kom upp så sov kim:P
han hade bara dratt över sig täcket o somnat!
2 dagar irad nu som han har somnat tidigt:P
såg min lön idag o den va bra:) dem har gjort något fel med peters lön så han är inne o pratar nu han hade inte fått sin lön utan bara komp o semester osv.
ska snart gå o hämta kim och sedan ska vi hem o vänta på peter sen ska vi till mjölby till pappa och sedan vidare till vadstena då jag ska lämna min lönelapp!!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

jobb 2 dagar i rad nu:P

nu är man vaken så ska börja fixa oss för vi ska åka till vadstena o leka i lekparken:P

Har jobbat fredag o lördag gött så pengar rullar in, ska bli spännande o se hur mycket jag får denna månaden då jag får rektruaktivit från maj och sedan har jag ju gått på schema o inte varit borta något!
vi vikarie är ju aldrig borta på natt så de är bra för då vet dem att vi är ansvarsfulla:)
Skulle ha tattuerat mig idag men väntar tills på onsdag!
kim har börjat o säga andra ljud sedan han börjar på dagis så dem sa att när de kommer så kommer allt på en gång:)
han är så snäll så och de går jätte bra:)
Imorgon är de dagis o sedan ska jag tvätta, peter ska åka bort en sväng:P

Tisdag- dagis, lugnt

onsdag-dagis tattuera mig kl 18.00, sällskapsspel o mys med familjen<3

torsdag-dagis, lugnt

fredag- dagis, åka med sigen o malte,kim till linköping o handla lite skor o stövlar till min fina pöjk;) se om man hittar något linne tills man ska på tjejfest hos signe ska blir kul! blir o sova där så sover jörgen,malte,peter kim o linnea hemma så får dem ha de lite mysigt:)
se om jag får något mera jobb denna vecka! måste in o lämna lönerapporten med i veckan så man får sina pengar nästa månad;)
ska ut o springa lite senare under dagen med:)

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

dagis dag 5

vaknade vid halv sju, så vaknade kim av sig självt vid sju. sixten kom en sväng vid halv åtta o stannade tills vi skulle åka till dagis! När jag o kim kom till dagis så fick jag lämna han direkt o som vanligt så vart han ledsen men dem villa ha han själv idag för gråtet går över efter ett par sekunder när man har lämat han. Så ska gå tillbaka vid halv elva, el va.. Under tiden ska linnea få frukost (gröt) o så ska vi väl bara ta de lugnt.

Igår va vi hos farmor åse en sväng och sedan åkte vi o kollade på en sak va inte alls svårt att hitta som jag trodde de skulle vara! alla är så nyfikna vad de är men jag har bara sagt de till några o inga mera dem får reda på de sen skänningefolk vet ni haha sen ska jag bara skratta åt folket hahahaha:P
idag är de mycket ska hämta kim,laga mat,sova, kalas,jobba tills imorgon bitti. sedan hem o sova igen o se vad dagen bjuder på o sen tillbaka till jobbet vid halv tio igen:P
På sönadg blir de att sova o sedan ska jag tattuera mig kl.18.00
nästa vecka blir de linköping med barnen o signe o malte måste köpa skor o stövlar till kim,hgan har bara ett par stövlar o just nu är dem på dagis och han vart blöt i sina skor igår o dem har inte torkat än så idag får han ha tygskor på sig men har sagt att när dem går ut så får dem sätta på honom stövlar så han inte blir blöt. inget skönt att gå i blöta skor när man ska leka..
sen går ju kim på dagis alla dagar från 8.30-11.30 tur att vi har en dag som han går längre då han ska få äta mat där så han vet hur de är när han ska gå längre sen!!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

dagis dag 3

gick till dagis som vanligt och de gick bra som vanligt. han vart ledsen när jag skulle lämna honom en timme men de gick fort över..

När vi kom hem så fiixade vi mat och sedan åkte vi till borensberg till signe:) påvägen mötte jag peter,jörgen o fija:)
För jörgen o peter skulle köra ner fija till värnamo:)
När vi kom dit så tog vi kaffe o barnen lekte sedan så kom hanna o towe.
Vid halv fem vart de mat igen:P
lite senare åkte hanna hem och sen kom jörgen peter.. dem käkade o pratade o när kl va 19.45 så åkte vi hem för kim va så trött o han skulle ju till dagis dagen efter!
När vi kom hem så fick linnea välling o sedan somnade hon..
Hoppade in i duschen o fixade mig sen kröp vi till sängs kollade på film!
Hade en sådan lustig dröm inatt så vaknade vid halv två av att jag nästan grät hade ångest, hade drömt om att min lillebror hade varit med om något o brytit båda benen o sedan dog han och jag bara skrek o grät.. så jag va tvungen att slänga iväg ett sms o se så allt va bra,så jag kunde sova vidare.. som tur är så va han ju vaken för de va upptaget hos han så han skickade sen att allt va bra!!
somnade om men sov inte bra vaknade lite då o då!
Idag ska vi iallafall till dagis peter skulle ha gott med kim men jag vill hänga med för om jag är hemma kommer jag bara ligga o undra hur de går där borta haha :P vilken hönsmamma kim har:P
dem här tattueringarna ska jag göra på söndag, de är peter som har skrivit:P
här badar alla barnen :P
Nu ska jag ta o platta håret o sedan väcka kim:P

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

dagis dag2

klockan ringde 06.30 gick upp gjorde ordning mig och sedan väckte jag kim,fick göra likadant som jag gjorde igår sjunga lite o busa. Gjorde ordning barnen. Sedan for vi iväg till dagiset. När vi kom dit så sprang kim in och började leka direkt!

Vi lämnade han idag så han fick vara själv med fröknarna o barnen. Han vart ledsen när vi gick men de gick fort över. De kommer nog ta ett par veckor lr månader innan han vänjer sig så han inte bli ledsen.
Sista tre kvarten så lekte han ute sen va de bara att åka hem men som vanligt vart han ledsen igen för han ville inte åka hem!
När vi kom hem gjorde vi mat vart pasta o falukorv. linnea tyckte de va gott o kim med:) Efter dem hade ätit bra så fick dem varsitt päron. Barnen åt upp ett päron var!
Efter de somnade linnea och kim kollade på film o somnade så jag vilade lite jag med!
Vaknade runt tre då linnea vaknade så då fick hon kräm och rån. Sedan väckte jag kim för annars sover han inte ikväll så då gjorde vi kladdkaka o satte oss o fikade:)
linnea fick smaka lite o de tyckte hon va gott:P
Sen ringde jobbet så har fått lite jobb fredag o lördag o sen den 9 sept. dem hade mera tider åt mig men de skulle vi ta sen!
Gött med helger för då får man helgersättning+ob:)
Imorgon blir de dagis från 8.30-11.30 sedan hem o laga mat och sedan åka till signe o malte. Peter o jörgen ska köra fija till värnamo:P
hej så länge

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

dagis

vaknade halv sju idag gjorde ordning mig väckte kim halv åtta. Då kim skulle ha sovit hos åse natten som var men eftersom han inte kunde komma ner i varv och inte ville sova så tog vi hem honom o hemma somnade han på direkten. men är ju lite annorlunda att sova borta så bättre han gör de när han inte ha dagis lr när han har kommit in i rutinerna bättre!

jag gjorde ordning kim fick sjunga o busa med han lite för han skulle vakna. tog på honom och sedan gav jag han frukost.
Sedan så åkte mamma pappa o kim iväg till hans nya dagis där vi vart varmt välkomna. så fort vi kom dit så försvann kim in till leksakerna så vi satt där men han ville utforska ännu mera så han sprang runt o pratade med barnen. de är han och en till som är jämngamla sedan är de bara stora barn men de gör inget för kim för han leker bättre med dem stora barnen:)
Vid tio vart de fruktstund, sedan efter de så gick vi ut och kim sket i mamma o pappa han va på alla ställen, gunga åkte bobby car o sprang runt,lekte med spade o hink. Han vart fäst vid en fröken som han kommer att ha hon va ung o så så snäll ut tyckte nog han!
Jag fick två lekkamrater jag med haha.. speciellt en liten flicka höll mig i handen vi skulle gunga,åka cykel m.m.
men de struntade kim i för han hade så mycket annat att göra!
Dem sa på dagis att han tar egna intiativ,är social. söker upp barnen själv och pratar med dem o är med de o leker så de va väldigt positivt.. Jämfört med tallgården han gick på innan..
Jag tror de här dagiset kommer passa kim utmärkt:) syntes på han direkt..
När de va dax att åka hem så vart han ledsen så peter fick bära han ut för han skulle minsann inte åka hem,han skulle vara kvar:P
Åkte hem o hämta mina cigg och sedan vidare för att hämta linnea.
När jag kommer dit så är inte linnea i toppform hon skriker o är allmänt tråkig, de är nog tänder på G igen hon har ju två stycken nu så kommer väl där uppe nu!
Hon har visst varit bökig hela natten. Men efter ett tag så lugnade hon ner sig. Tog lite kaffe och sedan åkte vi hem för kim va så trött! När vi kom hem så la vi kim i sängen o han somnade direkt, gav linnea alvedon och efter ett tag åt hon en flaska välling,annars så har hon inte varit matglad idag o knappt inte velat ha något!
jag o peter gjorde mat,satte oss o åt sedan efter de så har jag städat lite o ska fortsätta med de tills ungarna vaknar sedan ska dem få mat!
Ska ut o springa lite senare under dagen,håller på o ladda min mp3 på batterier o musik:P
Imorgon blir de dagis igen från 8.30-11.30
Linnea fick hänga med så  både jag o peter är där!
Fredag ska vi på kalas för då fyller peters kusin simon år,men frågar inte mig hur mycket han fyller haha

På lördag ska man jobba, glömmer bort de hela tiden så måste ställa in de på mob så jag inte glömmer de..
På söndag blir de gaddning ska skriva in barnens namn o när dem föddes på ryggen:Pgammal bild:P

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

dagens äventyr:P

igår gjorde vi inte så mycket va ute och gick ett tag och sedan gick vi hem o gjorde mat och vilade och efter de gjorde jag kladdkaka som hela familjen tyckte va gott:P

Igår såg jag o peter för första gången när linnea kröp.. Fast de är ju inte som kim utan hon kryper på ett annat sätt hon kryoper likadant som linus gör som vi umgås med så de har nog hon fått av honom:P
Linnea äter inte längre burkmat för hon äter våran mat, skönt de igår åt hon som en häst medan kim knappt åt något men de åt han på kvällen sen:)
Kollade på massa filmer igårkväll med gick inte o la mig förän tolv tror jag!

Idag ska jag o peter på bio o våra småttingar ska sova hos åse med familj för fija åker snart till skolan så hon ville ha lite egen tid med dem:)

de är väl allt jag har att bjuda på idag!
Imorgon blir de dagis för kim:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

farmor<3

vaknade kl 09.00 idag for upp och gjorde ordning oss för skulle till min farmor idag.. kom iväg skapligt lämnade peter i garaget och åkte mot borensberg med mina sötizar<3

Kom fram vid kvart över elva,parkerade bilen och bar ut alla o sakerna vi hade med oss.. inge kom och mötte mig så han hjälpte mig:)
När vi va framme så blev de fika farmor gräddade bullar i ugnen mm vad gott helt färska:) kim älskar hennes bullar.. saft kaffe o bulle för min del linnea åt bulle o kim med:)
Efter vi hade ätit o pratat massor eftersom vi inte har setts på länge så bestämde jag o farmor att vi skulle gå o kolla om de fanns några ankor o mata medan inge klippte gräsmattan!
vi gick runt stugområdet och ner till bryggan men där fanns de inga så vi bestämde oss för att gå till badstranden och där fanns de ankor dem va mer tama en vilda nafsade på benen o händerna bara för man hade brödbitar.. kim kastade men dem va så ivriga så dem nafsade på händerna..
När de va slut på käk gick vi till lekparken som är vid badet så kim fick leka lite. Först gungade han,sedan åkte vi ruchkana, kim åkte faktiskt själv jag åkte med han en gång.. Sedan hittade han spade o sandleksaker o de va ju ingen där så han lekte med de o hoppade i vattenpölar. gjorde då inget eftersom han hade foppa tofflor på sig:)
Efter ett tag så gick vi tillbaka då inge hade gjort massor,klippt gräs,huggit ved m.m.
Vi tog ut en filt så linnea fick sitta på den och hälde upp vatten i båten så barnen fick bada, medans farmor höll på med maten.. Skulle nämligen bli min favorit rätt numera aborrefile,potatis och sås.
När maten började bli klar så mosade jag mat till linnea så hon fick äta först hon gillade de jätte mycket.
Sedan fick hon sitta på golvet o leka medan vi åt.. kim åt som en häst+massa tomater:)
Efter vi hade ätit oss proppmätta fick kim lite godis o de tackar han inte nej till:)
Vi gick ut och satte oss igen så kim fick bada. Efter en stund vart de fika igen massor med getingar, fattar inte att inge vågar ta dem med fingrarna skulle jag aldrig våga, visserligen hade han en servett i näven o klämde åt dem asen!
När vi hade fikat klart så gick vi in och satte oss och kollade på kort på skiva.. När farmor o inge va på semester o barnen m.m.
Åkte hem vid åtta idag kim somnade när vi kollade på kort men vaknade igen när vi skulle åka.. linnea sover nu.
Fick med mig bullar och aborrefile hem så blir o göra de någon dag så jävla gött:)
såklart att båda ska bada :)
dab på G:P
cirkusdrottningen linnea
snygg i storebrors keps
min farmor o kim
kim såg flygplan
jag
inge grejar lite innan maten:P
linnea gosar lite:P
min farmor o kim myser
linnea vilar efter badet
kim hjälpte mamma att plocka röda vinbär, och han gillade de med:)
gillade inte hallon som inge gav han utan de skulle vara röda vinbär
inge,farmor och kim
mums vad gott de är tyckte kim:P
bra o rolig dag alla ungarna va glada hela tiden.. kim fick en bil av dem och linnea en mössa som dem hade köpt i gränna:)
Min farmor är någon som håller mig hårt om hjärtat:) undra vad jag skulle göra utan henne o min farfar som levde när jag va liten. Vi såg verkligen emot när dem kom till oss när vi va små och hjälpte oss på alla sätt o vis så gott dem kunde:)
Uppskattar verkligen allt min farmor o farfar har gjort mot mig som liten och nu med<3

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

onsdag

vaknade vid halv elva idag gjorde ordning barnen så dem fick frukost. SEdan gick jag hanna towe o linnea till vc. så vägde linnea nu väger hon 8315g. Efter att vi varit där så gick vi till konsum,hanna skulle posta ett paket, sedan gick vi till fiken i skänninge. jag tog en macka o läsk o hanna med o towe en kokkosboll:)

När vi hade suttit där o pratat så gick vi till östenssons för hanna skulle köpa frimärke och sedan gick jag hem för peter tvättar o jag ska städa! fan hatar att tvätta nu för tiden har tvättat alla andra ggr så denna gången fick peter göra de:)
På måndag börjar kim dagis så blir en timme först o sen några timmar o sen får man lämna honom medan man går ifrån lite! kommer att bli kul för honom tror jag!
På söndag ska jag o peter ev.på bio vi har hittat en film som vi vill se!
Ne nu har jag o kim ätit kebabpaj så nu ska jag sätta igång o städa så man får de gjort för imorgon ska vi till farmor så vill ha de städat innan dess:)
Ikväll ska jag börja o springa visserligen behöver jag inte gå ner mera vägde mig på vc idag väger 44,5
lite lustigt för vägde mig på signes våg o då vägde jag 46 men vet inte vilken som går rätt..
Är så skönt att springa 30min,lyssna på mp3 och komma hem o va skit svettig o känna att man har gjort något bra! hanna ska börja springa med mig om 2veckor för hon får inte sova så mycket nu eftersom inte towe är på dagis än!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

bästa vänner:)

kom hem vid halv åtta idag la mig i sängen somnade åtta. klockan kvart över nio vaknade linnea o ville ha välling peter tog henne och sedan sov jag o kim till elva.. upp o hoppa göra ordning barnen o mig o ge linnea gröt sedan tog vi bilen till borensberg till våra underbara vänner jörgen,signe o malte. När vi kom dit bjöd dem på fika. jag o signe tog kaffe,o pojkarna saft haha alltså peter o jörgen  haha om man inte dricker kaffe så har man inte blivit MAN än haha :P skoja bara :P

Signe hade bakat goda chokladmuffins med banan i:) super gott!
Efter vi hade fikat o pratat massor så gick jörgen,peter,malte o kim ut till lekparken o lekte lite:) medan signe började med maten och jag o linnea satt på golvet o pratade med signe.
Va så gulligt att se papporna vara ute med sina barn:) och en liten tjej som heter saga lekte med pojkarna med!
När maten va klar så ropade vi in dem och satte oss o åt. LInnea har börjat o äta den maten vi äter o makaroner är hon helt galen i :) som kim alltså.. Hon hade för en liten stund fått välling så hon va inte så hungrig så hon åt lite o sedan gnuggade hon sig i ögonen med maten smarrigt värre haha:P
kim åt knappt inget,han har vissa perioder som han matvägrar men malte va duktig och åt.. haha va så roligt för malte gjorde något med ögonen så han såg så gullig o rolig ut så man kunde inte hålla sig för garv!
Signe maten hade du gjort bra jag åt 2 portioner brukar bara äta en men va så gott idag:)
Efter maten så hjälpte vi att plock undan och sedan satte vi oss på balkongen o pratade o barnen lekte. Linnea hade somnat så hon låg i sängen:)
Efter ett tag bestämde vi oss för att gå ut visserligen regnade de ute men de hade avtagit lite så vi gick o kolla lite på hus:)
När vi kom in igen så började de o regna så vi tog lite kaffe o fika igen o pratade massor.. Gud vilka härliga vänner sådana vänner finns de inte gott om kan jag säga! och är så roligt att peter o jörgen umgicks när dem va små o att dem har hittat tillbaka till varandra!
Vi åkte hem när klockan va åtta. Åkte till motala då vi va tvugna att handla olja till linnea och sedan for vi hem! När vi kom hem tog jag en dusch skoll hett vatten älskar de.. bara stå i duschen o låta vattnet bara rinna så jävla skönt vi betalar ju inte för varmvattnet heller bara för elen:)
Efter de så kom sixten (lillebror) hit så klippte han och sedan har vi bara tagit de lugnt:)
skönt de!
I höst ska jag,signe o kanske hanna åka till ullared bli i okt,nov så man kan handla julklappar där så jörgen o peter ska ha barnen:) skönt att komma iväg bara vi tjejer o ha trevligt<3

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

lördag

kom hem vid halv åtta sov till elva sedan gav jag linnea gröt.. hon har typ matvägrat nu i en vecka inte velat ha fastförda men nu gick de hur bra som helst hon åt upp en hel tallrik med gröt o äppelmos.

Efter de så va alla glada o pigga kim åt yogurt. sedan så hoppade linnea i badbaljan o då ville förståss kim också bada så han hoppade i med.. tvättade linnea och efter ett tag tog jag bort henne så kim fick leka o plaska.
När vi va klara där o barnen va påklädda så hoppade jag in i duschen o duschade av mig och sedan fönade jag håret o plattade de. När vi va klara så tog vi på oss för att åka till casper på 7års kalas:)
Väl där borta så pratade vi lite sedan bjöds de på hamburgare o bröd för en gång skull åt jag dubbelt så mycket som jag brukar hela 2st brukar bara äta 1 haha...
Kim va inte sugen han åt bara lite tomater och linnea fick äta lite mat med från mig:)
När vi hade ätit så bjöds de på kaffe o hallon o blåbärskaka som dem hade bakat så gott så.. kändes som jag skulle rulla hem..
Efter allt stohej så somnade linnea i min famn så satt ute i solen kändes som jag med skulle somna haha!
Åkte väl hem vid halv fyra tror jag klockan vart . När vi kom hem så slängde jag mig i sängen då barnen va trötta o somnade.. sov faktiskt till halv sju o nu är jag uppe igen:) barnen sover än så får hoppas på att dem sover ikväll:)
Nu är de andra natten jag jobbar så jobbar bara imorgon natt med sen så slutar jag på schema. börjar att räkna ner nu!
Få se vad som händer inatt.. va en gubbe som hade fått stroke för några dagar sen och igår fick han anfall o spydde o hade sig fast han är helt dement så han vet inget han vet inte ens vad han heter så snart ryker väl han! Många som har gått bort i sommar hela 3stycken.
ska vara på den sidan inatt så får se vad som händer!! tur så har man ju så bra arbetskamrater så dem hjälper ju till:)
Hur tänker dagpersonalen ibland kan man undra hur kan dem ge en fast föda när han precis har fått stroke aja finns folk till allt tydligen!
har inget mer att skriva direkt på måndag ska vi till signe,jörgen o malte o på fredag ska vi till Rille,madde,max o linus och bli väl att åka till farmor i veckan va ett tag sen man träffade henne:)
ne ska ne till affären o handla yogurt nu bye

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

skänningemarken dag 1 och 2

vaknade vid nio och sedan gjorde vi ordning oss så vi va klara vid halv elva. För sedan så kom jörgen,malte o signe till oss! Vid elva gick vi ut till marknaden o kollade lite och sedan så gick vi bort till karusellerna då malte och kim fick åka karusell själv. Första gången som kim åker karusell och gillade de:)

( Snodde biler från dig signe för har inte lagt in mina än)
Vi gick en stund med peters mamma med men sedan skulle hon iväg när vi va på väg till karusellerna.
Då hojtade vi till o sa att vi kunde bjuda dem på mat så vid tre-fyra någon gång så dök åse,putte o fija upp..
Hade gjort kebabpaj vart lyckat så vi åt och efter de gick vi ut på marknaden igen!
När vi hade gått ett tag och när vi va klara så åkte signe,jörgen o malte hem.. malte fick en 20a av åse som han fick köpa vad han ville för så vart en stor klubba:) gulligt tycker jag:) vi skulle ha g¨tt ut på kvällen men va så jäkla trött så gick o la mig vid nio men peter kunde inte somna så han va vaken till halv fyra.. jag störde mig på att tv:n va igång för har svårt att sova då så gick in o la mig i kims säng:)
DAG2: Vaknade vid tio gjorde morgonrutinerna och sedan så kom åse,fija,jonna,jonnas kille och skulle hämta kim för dem skulle gå på marknaden med honom...
Så när dem kom hit så hade linnea o kim fått varsin ballong och sedan så hade linnea o kim fått foppatofflor av åse:) så söta så.. just nu går kim med sina tofflor inne haha ser grant ut bara blöja o skor på sig haha..
men iallafall så när dem hade gått iväg så började jag med maten färskpotatis kött o gräddsås kändes som jag gjorde till en hel arme haha.. vid fyra så kom rille,madde,max och linus. så dem kollade runt lite sedan satte vi oss och åt. När alla va proppmätta så gick vi ut på marknaden o kollade lite men hittade inget, ville få tag i en väska men sedan så kommer ju borensbergsmarknad o ulrikamarken så finns ju där med.. på 2år har vi haft dåligt med pengar på marken men nu när man väl har pengar så vart jag snål haha.. så kim fick en traktor o vagn av peter.. När vi kom hem så va klockan åtta så jag o madde bestämde oss för att vi skulle gå till statt o ta en öl så peter o rille fick ha barnen.. När vi kommer dit så finns de inga ungdomar men vi sitter där o dricker våran öl o ta en cigg efter ölen så dela jag o madde på en hon köpte de så jag köpte en var sin jäger åt oss.. Efter ett tag så kommer de två killar som är i 20års åldern dem kommer från dalarna o va här o bygger på järnvägen som ska bli.. Efter en halvtimme kommer 3st till som jobbar med de..
Vet inte hur mycket klockan va när vi gick hem men kul va de att de bara va jag o madde.. skönt att sitta o prata o bara va!
När vi kom hem så va de dax för dem att åka hem!
När dem hade åkt så satt vi o glodde på film ett tag o sedan la vi oss:)
idag bli de lugnt peter kommer snart med snabbmat och sedan ska jag hoppa in i duschen lr om jag ska göra de innan vi ska äta! jobbar ikväll från 21.00-07.20 sen imorgon ska vi på kalas för casper fyller 7år tror jag de är:)
jobbar ju hela helgen:) gött med pengar!
På måndag ska vi till borensberg och träffa våra underbara vänner signe,jörgen o malte:)
en toppen marken med sina nära o kära<3

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

dagen innan skänningemarken:)

kom hem vid halv åtta, varit lugnt på jobbet inatt!!

Gjorde gröt till linnea o satte de på svalning sedan väckte jag henne så hon fick äta o efter hon hade ätit så somnade hon direkt.. kom i säng 8.10 sov till 10.45 då en skulle komma och köpa våran vagn.. vart snoppen de va en 15åring som va gravid hon va i 3e månaden o de syntes inte!
Efter de så skulle jag duscha men när jag stod i duschen så kom de bara kallt vatten så de va ju kört att tvätta av sig så mitt hår ser ut som flöt just nu!
När jag o kim hade ätit så ringde jag sixten för han o pierre skulle till systemet . Tog med mig linnea på en biltur. Hämtade först sixten sen hämtade vi pierre och en tjej som heter ida och åkte till motala systemet då mjölby hade kolsvart i lilla staden...
Åkte till motala o de va ju inte lite dem skulle ha snaca att någon lär ju åka in i fyllecell onsdag lr torsdag.. iallafall efter de åkte vi till ÖoB för sixten skulle ha lite saker där!
Träffade även rose-marie pierres mamma där så vi prtade lite till s dem kom ut och sedan lämnade jag dem och åkte hem.. dem har ju spärrat av för våra utfart o infart så fick pakera bilen bakom huset så länge!
Ska ta o duscha nu sedan ska vi gå en sväng o handla o sedan blir de o äta o städa!
Imorgon kommer signe,jörgen o malte så vi ska äta kebabpaj o gå lite.. se om kim vill åka karuseller då:)
hej så länge

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

ny vecka o jobb

sov till ett idag då jag va vaken vid tio och peter fixade ungarna. jag o kim somnade om igen ett tag!

Sedan så har vi tvättat och fixat linneas rum och jag har varit o solat så ska hoppa in i duschen snart sedan ska peter göra mat ris och baconlåda!
har lagt ut min vagn på blocket så se om någotn vill köpa den för den står bara i förrådet bättre att bli av med den.. vi ska ju inte ha barn på ett tag nu.. den va så jäkla tung med så om jag ska köpa en vagn i framtiden så bli de en lätt vagn!
igår fick jag en tid för att tattuera in barnens namn och datum ska ha den på ryggen efter nacken slutar så bli den 22e kl 18.00 ska jag vara där och sedan ska jag göra min andra den 25e kl. 18.00..
linnea har två tänder nu gött fast hon är lite tjurig så beror nog på de!
Ikväll bli de att jobba har 5dagar kvar att jobba sen blir jag vikarie igen!
Så jobbar måndag,tisdag,fredag,lördag o söndag!
lär få en bra lön denna månaden då jag ska få löneförhöjning rektruaktivt från maj till augusti o sen har jag ju mammapenning med:) ligger ju nu på 115,45 i timmen så bli väl några kronor mera i timmen:)
den här ska jag göra den 25e
linnea
där ska jag tatuera in barnens namn o datum

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()