30/11-2011

Morgonmys efter frukost<3

Återigen upp och skutta kl 02.00 och sedan kl 04.00 då Linnea hade lite feber.. idag är det bättre då hon är feberfri.. Så dem leker som vanligt:) skönt det!!
Fick jobb inatt så ska jobba 21.00-7.10 när Peter kommer hem imorgon så ska vi fira honom så ska köpa en prinsesstårta imorgon :)
Fick jobb några timmar på fredag med 18.00-21.15 men det är ju alltid några timmar:)
Annars flyter det på som vanligt:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

presenter

Nu har vi handlat present till pappa Peter som fyller 25år på torsdag..

fint inslaget med:)
Nu blir det mys med tända ljus och kaffe innan vi ska åka och handla:)
Linnea sover och kim kollar på film:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

29/11-2011

Linnea vaknade inatt runt 03.00 och var glödhet hon ville att jag skulle ligga jämte henne så vi tog kims säng. När jag vaknade så hade Peter åkt till jobbet. Så jag la mig i sängen och somnade om.. Linnea vaknde vid 09.00 och kim med:) Linnea hade fortfarande feber 38.8 så det blev alvedon. Sedan så satte dem sig och åt frukost.. Nu vilar Linnea och kim leker!! Jag har hunnit att diska:)

Idag blir det slappdag och mys då Linnea är sjuk och sen ska vi åka och storhandla när peter kommer hem:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

28/11-2011

Äntligen är man hemma och kan pusta ut.. massor med folk i ullared och fick totalt hjärnsläpp men nu är barnens julklappar och familjens julklappar fixade:P så jäkla skönt att ha det gjort så man slipper skena i sista sekunden som vi alltid har gjort varje december speciellt den 23e dec men nu slipper man det:P

Snart blir det sängen  och läsa vidare på min bok:P
Barnen  har varit på bra humör idag hos åse och fija fyllde 25år idag grattis<3 Hon var kvar när vi kom till dem så hon bjöd på tårta:)
Alexander och sixten var nöjda med sina inköp med:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

kalas

Dagen började med att vi vaknade 8.00 gick upp och så blev det frukost. Efter det så städade vi av det vi hade kvar.

Vi hann även åka till ÖoB men det öppnade ju inte förrän 11.00 så vi åkte till motala för vi skulle köpa present till sofia som fyller i morgon fast hon fick det idag på kalaset. Men den saken var slut i motala så vi fick stanna till på Öob i skänninge.. Köpte även var sin leksak till kim och Linnea eftersom vi har sagt att tomten har fått deras nappar och att han skulle lämna en present till dem:)
Så när vi kom hem så slog jag och barnen in sofias present medan peter gick in i sovrummet och slog in deras... När det var klart så fick Peter smyga ner till dörren och lämnade dem där...
Så gick vi ner för att se om tomten hade lämnat paket och det hade han ju:P? dem blev jätte glada:P kim fick en traktor och Linnea en hund med transportbur till och lite vetrinärstillbehör:P
Klockan gick fort och den var redan 13.00 så Peter tog på barnen och sedan gick jag och barnen för att handla kaffe och banan som vi hade glömt!
Lite efter halv två så började det droppa in folk. Vi firade Linnea,Peter och Sofia så blev mycket presenter:P
Linnea fick:
  • Varuvagn med plastfrukt
  • Varukorg med massa livsmedel i
  • kim coh Linnea fick var sin snögubbe som lyser olika färger.
  • Stor Elefant
  • En docka som talat+massa tillbehör
  • Docka som talar
  • Halsband
  • one pice "rosa"
  • Armband.
Kim fick också massa bilar:P
Efter alla hade öppnbat sina paket så blev det fika och efter det blev det glass med massa saker till:P
Var väldigt trevligt:)
Alla barnen lekte i deras rum såg så mysigt ut:)
När alla hade gått hem så kom Peters pappa,carola och Fijas kille Erik så då blev det mer paketöppning och fika. Jag var mätt så det blev bara kaffe för min del...
När alla hade åkt hem så fick barnen bada och sedan blev det kvällsmat makaroner och bacon för barnens del och jag tog potatismos, barnen är inte förtjusta i det.. Peter tog sin pizza som han hade kvar:P
Sedan blev det välling och nattning för Linneas del och kim ligger i sängen nu och ska försöka sova..
Imorgon blir det att gå upp tidigt då vi ska åka till ullared vid 7.00 men ska bli kanon roligt:P
kaninen är ute och går
kim spelar gitarr med julmusiken
fija kim och Linnea
Underbar dag med nära och kära<3 Älskar min stora familj<3
Peters fina tomtar som han fick<3

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

nappregn

Fick sovmorgon idag till 09.45 så efter det blev det frukost och sedan bad medan jag och Peter duschade. När vi var klara så åkte vi till willys för att handla till kalaset. :) Är stolt mamma kim klagade på att han hade ont i gommen igår och då ville han inte ha nappen så nu har vi slängt bort napparna och han har varit utan napp hela dagen idag:) Linnea har bara fått ha sin napp när hon har sovit och sover nu. Annars så ska dem vara nappfria:) Kim kommer varken ha napp när han sover eller på dagen..

När vi kom hem så var Linnea så trött så hon somnade. Peter åkte till Garaget för att byta olja medan jag och kim har kolt på svampbob och tagit det lugnt. Kan ju inte städa när Linnea sover så det ska vi göra nr peter kommer hem:)
Imorgon blir det kalas vid 14.00 kommer gästerna och sedan vid 17-18.00 kommer peters pappa med familj!
På måndag åker vi till Ullared:P
Har betalat räkningarna gjorde det igår så slipper man tänka på det:)
Hur är det med katten kalle?? Visat resultat sen han kom hem igår så har han varken jamat så som han brukar och är en helt vanlig katt nu än så länge har han inte visat tendenser till kissandet:P hoppas det fortsätter så här så vi kan ha kvar honom vi har ju haft han så länge:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

24/11-2011

Kom precis hem från jobbet. Gud så trött jag är och idag får jag sova länge då barnen får vara på dagis till 16.00 eftersom jag hade dem hemma igår:)

Imorgon jobbar man 7-12.00 sedan ska jag till veterinären med kalle vid 14.00... få se vad dem säger... Hoppas det går att fixa bara...
Annars så somnade barnen tidigt igår blev kvällsmat korvstroganoff och ris så hade det klart tills peter kom hem så vi kunde äta. Linnea var redan trött då eftersom hon inte hade sovit någon middag. Men hon höll sig vaken till halv sju med mycket om och men då kim sa att Linnea sov så då fick vi väcka henne igen för annars så tar hon det som en vilostund och sedan vaknar hon efter en timme eller två.. Men inatt så hade hon sovit hela natten:)
Ringde och väckte peter vid 04.50<3
Nu är det inte många dagar kvar tills vi drar till ullared och köper julklappar m.m. :P ska bli kul:P
Men föst ska vi ha kalas på söndag för peters släkt för Linnea,peter och fija:)
Ne nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på någon film så jag somnar så tiden går fort så jag kan hämta mina älsklingar<3
Älskar mina barn och min Peter<3
Dem betyder allt för mig<3

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

23/11-2011

Kommer lite härliga bilder:

(tiden stämmer inte)
Härliga miner:P
Linnea vaknade vid 22.00 och somnade inte förrän 03.00 först fick hon mysa hos oss medan vi kollade på film men sedan dög bara pappa peter då gick hon till hans sida och kröp ner hos honom och va blixt stilla och mysig.. Annars brukar hon vara en lite sprattel maja:P Men sedan så somnade Peter och Linnea ville till sitt rum la ner henne i sängen men hon fick vredesutbrott skrek säkert i en timme så då gick jag in till henne och så la vi oss i kims säng och när hon hade somnat så gick jag in till min säng kollade på klockan då var den 03.00.. somnade peter åkte till jobbet och sedan vaknade Linnea vid 08.00 pigg och glad som en mört.. Hon kollade på barnprogram och sedan vaknade kim då blev det frukost för barnen. Själv så håller jag på att tvätta det sista som blev kvar igår, hann inte med allt!
Sixten skulle komma en sväng med på förmiddagen!
Idag ska vi ta upp julsakerna det är så mysigt:P
Få se vad vi hittar på blir väl lek och mysa lite med mina små småttingar<3
Fick jobb inatt så barnen ska vara på dagis imorgon 6-16.00 eftersom jag har dem hemma idag..

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

fortsättning på dagen....

Linnea vaknade vid nio och när jag kom in så sjöng jag för henne,hon bara log! Så hon ville se på pippi och ha välling, passade på att byta blöjan under tiden.

Kim vaknade vid tio.... Det blev mys framför tv:n och Linnea och kim fick godiset som putte och åse hade köpt på båten till dem:)
Kim och Linnea har busat idag:) Linnea har haft 4 vredesutbrott så fort hon inte får som hon vill så börjar hon haha men hon är så söt när hon är sur så man kan inte låta bli att skratta ibland:p men det brukar sluta efter ett tag!!
Annars så har jag städat barnens rum,diskat,tvättat och städat sovrummet,toaletterna...
Fick ändra tiden på fredag då jag fick jobb så fick kl 14.00 istället och åse ska med dit en halvtimme efter mig:) Se om vi har samma läkare:P
Efter peter kom hem så blev det lek och målning men till slut blev barnen färgade haha så det blev bad för dem.. Och så kom åse,putte och jonna dem hade med sig fika. Så blev att fika lite och prata:)
Linnea fick skrattanfall vid köksbordet och sedan när dem skulle hem så blev hon arg och ledsen men hon somnade nästan direkt efter!!
Blev sen kvällsmat idag men det blir så ibland:P
Mina barn är så gulliga<3

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

mysmorgon med mig själv+ Linnea fyller 2år idag<3

fel på tidehar ej ställt om till vintertid
Bestämde mig för att gå upp tidigt idag så jag hinner ta lite kaffe innan jag ringer till veterinären och rådfrågar lite.
Idag fyller Linnea 2 år<3 så hon får sova länge idag:) lite sovmorgon är hon värd<3
Linnea har kommit in i sin trotts nu och hon testar verkligen när hon inte får som hon vill stampar hon och tjuter och skriker. Det har hållt på nu i en månad eller två och lär väl hålla på ett tag till:P haha
Men det är bara att st¨å ut det kommer den dagen då det är över:P
Kim hade mardröm inatt han vaknade och skrek mamma och grät
mamma:  hade du en otäck mardröm
kim: ja "och så gråter han"
mamma: Du behöver inte vara rädd, mamma kommer alltid att vara hos dig, hos mamma är du trygg.
ska mamma krama om dig tills du somnar?
kim: ja
och sedan somnade han om efter ett tag<3 min söta unge<3
Ne nu ska jag ta mig lite kaffe och mysa framför ljuserna!!
Fått en tid nu kostade inte så farligt 450 för en undersökning och utifrån det så får vi se sen:) så på fredag får vi reda på vad som är fel<3

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

21/11-2011

Idag har vi tillbringat dagen i borensberg och i Linköping. Först åkte vi till min farmor då hon skulle följa med eftersom jag inte hittar i linköping så innan dess så bjöd hon oss på pannkakor och barnen åt massor!

Sedan så mosade vi in oss i bilen och åkte.
Väl inne hos läkaren så tog det ett tag innan det var våran tur men tillslut blev det vi. Jag och kim gick in och farmor o Linnea läste saga utanför.
Kim var jätte duktig där inne och det konstaterades att han hade polyper bakom näsan så det är därför han har en ansträngd andning,hostar mycket och vid ansträngning,snarkar mycket,och att talet är sämre, och så frågade doktorn om han var trött när han kom hem från dagis och han somnar direkt så det var också en anledning till varför det blir som det blir. Det tar på krafterna.
Så nu ska han in på operation och det kommer att ske inom 3 månader och då kommer allt att vara bra sen:)
Känns jätte skönt att få veta orsaken nu.
Så efter operationen så ska man vara hemma från dagis i 3 dagar och man får bara äta flytande föda första dagen.
Men vi skulle få mer beskrivning lite senare!
Innan så har vi trott att det har varit astma men vi har testat han mot allergi både mot katt och hund men det var inget och då var det massa symtomer som stämde in på det läkaren sa i motala så vi fick en tid till linköping och de var jätte bra för nu vet man orsaken och behöver inte gå och tro än massa:)
Efter det så åkte vi hem till farmor igen på lite fika och sedan rullade bilen mot skänninge igen!
När vi kom hem så tog jag tag i dammsugaren och moppen så nu är det gjort så nu har jag bara sovrummet och toaletterna kvar och det tar jag imorgon...
Peter är o hämtar åse och putte då dem har varit på ålandskryssning med jobbet.
Linnea la jag nyss och kim äter lite frukt!!
Imorgon blir det dagis för kim och så ska sixten komma hit en sväng för vi ska gå igenom lite saker:)
så snart behöver inte kim hosta varenda natt :)<3

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

bra älskling

fick veta en sak idag och det är jätte positivt:) grattis älskling<3

Hämtade barnen vid 13.45 när vi kom hem så var sixten och mekade med sin cross, så pratade lite med honom. han hade fått en postavi som ha skulle hämta på konsum och han hade inte id med sig så vi åkte hem till honom och hämtade det och sedan vidare till konsum.
Lämnade av han hemma hos oss för han skulle ringa samtal och sedan när peter kom hem så åkte vi till linköping för att handla vinterskor till linnea och kim. Kim går i pumaskor och det börjar bli kallt nu så vi tog en sväng. hittade två par fina skor till mina älsklingar. Kim ville gå in till leksaksaffären så vi tog en sväng dit. Kim kollade på allt och nu vet jag vad han önskar sig:)
När vi hade varit där så gick peter till systemet för jag ville ha årsglöggen...
När vi kom hem så höll sixten på att meka och jag och kim gick till affären utanför affären mötte vi faster jonna:) kim var blyg då hon hade med sig en kompis..
sedan blev det hemgång för att göra tacos. bjöd sixten på tacos om han ville men han  ville inte ha då han bantar.
Så efter vi hade ätit så lekte vi med barnen. Sedan så la vi Linnea för hon var trött men hon vaknade efter 30min igen så hon fick vara uppe. Så nu har jag smuttat på årsglöggen och den var god:)
Barnen leker men Linnea är pappasjuk så har suttit hos pappa mest hela tiden:( vill också mysa med henne men det får jag inte för hon vill ha pappa ifred:P hahah

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

17/11-2011

Inatt så har linnea sovit bra inte vaken något faktiskt! så känner mig utvilad idag! väckte barnen 05.10 Linnea glad som vanligt men kim var morgontrött.

Peter följde med idag och lämnade barnen då barnen ville att pappa skulle med.
Idag har vi tagit fram vinterkläder så nu får barnen använda overaller och dumpa jackorna. Det är ju trotts allt snart december...
För min del blir det att sova...
Skulle till barnmorskemottagningen idag men eftersom jag jobbar så får det bli en annan torsdag, får ta det nästa vecka!!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

16nov

Tur att man fick sovmorgon idag för Linnea vaknade vi 22.00 och somnade inte förrän 02.00 efter skrik och gap. Först la jag mig i kims säng med henne men hon kan ju aldrig vara stilla så såfort man sa godnatt så fick man en puss och efter någon minut var Linneaakrobaten igång igen så när kl va 02.00 så la jag ner henne i sängen och hon skrek väl i 5-10min sedan somnade hon och hon sover än. Men som sagt hon har kommit in i en fas nu så lär vara så här ett tag framöver. skillnaden med kim var att han hade seperationsångest så fort man bara skulle in i ett annat rum så skrek han och grät. men Linnea har aldrig haft det utan hon kör på nätterna istället haha :P Linnea är väldigt pappig. När peter gick in på kvällen och stoppade om henne så blev hon tyst direkt men efter 15-20min så blev hon ledsen igen! Så hon fick sova med en liten lampa på inatt!!

Annars händer det inte så mycket idag! Kim är hemma från dagis idag men imorgon ska både linnea och kim gå vid 06.00 för jag ska sova för ska jobba natt!!
haha idag ska peter tänka så får se om han kommer hem med en redogörelse:P
ne nu blir det kaffe och se om det finns något på tv tills Linnea har vaknat. Kim ville äta frukost med linnea idag så han tittar på film tills hon har vaknat!!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

15nov

Kim ville vaa hemma idag så då fick han det. Barnen leker med sig själva det är kul att se:)

Idag blir det lugnt ska väl städa lite här hemma.
Igår gjorde vi ullareds-listan det som vi behövde står med så lär man väl hitta något mera med!
I januari ska vbi inskaffa oss en diskmaskin men får bli en bänkdiskmaskin då våran bänkskiva inte uppfyller måtten för en vanlig diskmaskin. Är så trött på att diska och spelar ingen roll om man har diskat tusen ggr på en dag så är det bara disk disk disk. Peter diskar inte då han får ont i ryggen han har ju lite problem med rygg och knäna. Så vill inte utsätta han för något sådant då.
Om en vecka fyller Linnea 2 år så blir att ha kalas för peters släkt den 27e<3
Ska få en tid för tattuering snart med få se när det blir fick det som present av peters mammas familj<3
ska gadda mig den 15 dec:)
kim sover<3
familjen bakar lussekatter
katten kalle ligger under täcket<3
mina älsklingar<3
kim myser medan linnea sover middag
mys<3
barnen leker <3
Annars så knallar det på som vanligt, har mycket tid med barnen nu eftersom det inte finns så mycket jobb på jobbet men nästa månad blir det bättre med tider, försöker att få tag i en syskonvagn då det blir smidigare i vinter  än att ha två barn i en vagn haha:P

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

14 november

Kim är på dagis, idag skulle talpedagogen komma. Var på kims utvecklings-samtal och det var bara positiva saker <3

Annars så rullar det på nu denna månaden finns det inte så mycket jobb men man får ta det man får:) Så blir bättre nästa månad!!
Nu är det bara 2 veckor kvar tills vi åker till ullared,sixten och alex ska följa med:)
Nu vet man hur man ska jobba i jul och nyår så det är skönt att veta!!
ne nu blir det kaffe och tv Linnea ligger inne i sängen och vilar för idag så var alla trötta vi försov oss vi vaknade 8.15 när kim skulle ha varit på dagis 8.30 så vi blev lite sena idag men det är ju ingen katastrof!!
Fått ett nytt lönesystem nu så man inte behöver skriva på papper utan man skriver i datorn och så ser man precis vilken lön man får och vilket datum och idag kunde jag se min lön:) så nu slipper man papper är så skönt faktiskt och man kan göra det här hemma med:)
så man ser både hemma och på jobbet!!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()