uppdatering

uppdaterat min träningsblogg

http://tvabarnsmammansara.blogg.se/sara

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

svårt.. får vänta och se..

Svårt det är att välja klänning då. Ska ha en när jag och peter åker iväg för då ska vi gå ut på kvällen sen och äta lite gott och ha det romantiskt!

Men det kommer väl mera nu till sommaren så får vänta med att titta:P

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

stuga

Igår bestämde vi oss för en stuga som vi ska bo i när jag och Peter åker iväg fre-sön så nu hoppas jag att jag får mitt schema snart så vi vet vilken helg vi ska åka och att vi kan boka stugan.


Vaknade tidigt idag redan 05.15 så blev mys och o prat med peter innan han for till jobbet och jag gick upp och gjorde kaffe. Kim vaknade strax efter så han ville titta på "Bilar". Linnea vaknade också efter ett tag. Så nu är barnen klara för dagis. Sista dagen nu innan helgen :)

Medan barnen är på dagis så ska jag städa lite, så det blir fint till helgen. Jag han inte tvätta så mycket igår då vaktmästaren kom efter 12 och sedan hade jag bara tid till 16.00 så ska tvätta upp resten idag istället.

Ikväll blir det att träna.
Ne bäst att jag börja byta om så barnen kan få gå till dagis<3 mina små hjärtegull<3


Undra varför det ska komma upp massa reklam när man skriver in ord ...??

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

kvällen

Nu har jag beställt hem dataspel till kim som han spelar på dagis och han kan jätte mycket och tycker det är kul. Fröknarna på dagis rekomenderade det.

Och nu var det extrapris påsk kampanjpris så 49:- kostar det bara nu skulle annars ha kostat 149:-
Barnen har badat efter kvällsmat.
Kim och Linnea tittar på animal planet innan läggdags
Och jag ska se på "Lyxfällan" när peter är och gymmar:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torsdag

Igår kväll var jag och tränade skönt att börja igen det har stått still i 6dagar då jag har varit förkyld är lite bättre men inte helt men kan inte vara hemma. Det känns när man inte har tränat:( man känner sig fräch, exklusiv när man har tränat :)

Igår bestämde jag och peter oss :)
Gick upp 05.45 för att få vara lite själv sitta i soffan och dricka kaffe:) så skönt.
Snart ska barnen till dagis och jag ska se om vaktmästaren kommer för tvättmaskin har brakat ihop så kunde bara tvätta 2tvättar igår på hela dagen så hoppas dem byter ut den idag så jag kan tvätta för har massor med tvätt:(
Annars så blir det att fixa lite hemma, se om det är fint väder idag istället så man kan gå ut.
Igår var vi inne för det var lite kallt ute.
Kim spelar något spel på dagis som heter "förskolan" så det ska vi köpa hem, han tycker det är jätte roligt och han försåt hur man ska göra osv.

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

fäljar

åhh har fått på peters fäljar på min bil så nu ser den frän ut:) så nu ska peter åka och tvätta min bil idag efter jobbet:)

Har precis lämnat barnen. Så idag blir det att tvätta och när jag har hämtat barnen så ska vi vara ute i det fina vädret:)
Hoppas jag får mitt schema snart så man kan planera lite:)
Igår efter vi hade ätit så gick vi ut. Jag satte mig på en stol och tittade på när barnen lekte och Linnea skulle vara med peter hela tiden då han höll på att fixa min bil:)
Sedan blev det promenad med barnen till affären , Linnea tog med sig vagnen för där i skulle Bobbo "hunden"  ligga och sova:)
Jag satt ute och njöt med en kopp kaffe och så kom sixten med:) Peter och han skulle gå och träna!
Imorgon ska jag in till mjölby på ett ärende:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

utevistelse

barnen rullar ner från kullen
ssscchh säger kim när man är i skogen ska man vara tyst
Sedan var vi vid badplatsen och så lekte barnen i lekparken och i lekparken på trojan men dem ville lika fort "någon annanstans" som kim säger:P
Linnea somnade på hemvägen och kim hade ont i benen då han har gått eller sprungit hela tiden. Så nu är vi hemma Linnea ligger i vagnen i hallen och sover och kim ligger och vilar framför en film. Själv ska jag vila en stund och sedan sätta igång med allt bestyr.
Idag ska det bli fisk,potatis ,  äggsås med dill i :)
Älskar min familj<3
Ikväll ska Peter träna så ska träna imorgon om jag känner mig bättre:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

inför påsk

Igår kväll pyntade jag och kim inför påsk.

Resultat:
Dörrkrans
Nere i hallen
Försov oss idag men det gick bra. Kim gick till dagis först skulle han ta cykeln men när vi kommit några meter så ångrade han sig och vill gå/springa istället.
Fick jobb mitt i natten igår haha :P och efter det var jag döö pigg men försökte att somna om.
Peter har smittat ner mig med sin förkylning :( så nu kan jag inte träna förän jag är bra igen:( Sa till han att han får bo på jobbet när han bli smittad därifrån haha :P
Nu ska jag och Sixten iväg till Motala för jag lovade han att jag skulle köra han till willys när han fick pengar! och en snäll syrra som man är så gör man det!
När jag kommer hem blir det att slänga sig på soffan och ta lite kaffe. Hämta Linnnea vid 10.45 och sedan kim 12.45.
Se vad det blir för väder idag om det blir fint så ska jag och barnen ut i skogen<3
Då har man fixat lite papper så det är bara att skicka iväg det idag:) ska bli spännande:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

toppen dag:)

Idag fick barnen ta ledigt från dagis då vi åkte till min farmor i borensberg. Vi var där kl 10.30 så först blev det fika sedan så åkte vi till en loppis i motala men den var stängd så vi åkte hem igen. Farmor hade gjort maten som kim önskade egen ärtsoppa och pannkakor. Så vi lekte medans hon gjorde det och sedan åt vi.

Efter vi hade ätit så la jag och barnen mig på sängen medan farmor skulle diska upp och sedan kom hon och la sig med men det blev inget vila då barnen skrattade hela tiden.
Så efter ett tag så gick vi ut i skogen för att plocka ris som vi ska dekorera här hemma imorgon. Hitta även massa blommor som barnen plockade!
Sedan gick vi ner till sjön där vi såg två ankor på sjön och så gick vi till Inge då inge hjälpte en granne och där fick vi fika:) Mycket prat och skratt<3
Då hade dagen gått till 16.30 så då var det dags att bege sig hemmåt. Farmor skulle iväg på symöte på kvällen.
Nu är vi hemma så nu ska vi iväg till ÖoB och sedan Motala för att handla lite.
Ikväll blir det gymmet:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

pust

Har varit fullt upp hela dagen så ska bli skönt att lägga sig nu:)

Imorgon ska vi till min farmor jag och barnen då ska vi ut i skogen och plocka ris och sedan ska jag och barnen dekorera hemma inför påsk:)
trött är jag, känns att man har ställt fram klockan idag
sov så gött, för det ska jag göra:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fullt upp

Hela dagen har gått

  • Åka och handla det sista till kalaset
  • städa
  • Varit ute
  • Peters pappa och carola kom på kvällen
  • Peters mamma,jonna och putte  kom på kvällen
Kim fick den här av farfar kjell och carola och sedan fick han massa djur med:)
Så nu kan han ta den till dagis om han vill eller när vi är ute och går:)
Blev ingen träning ikväll då dem stänger 18.00 så får bli imorgon om jag hinner annars får jag ta det på måndag då det är min träningsdag!
Imorgon ska vi ha kalas och sedan efter kalaset ska vi hem till farmor åse,putte och jonna för dem ska bjuda på våfflor för det är ju våffeldagen imorgon:) <3
I sommar ska jag och Peter åka iväg alldeles själva då ska barnen vara hos farmor åse och putte<3 ska bli så roligt, kärleksfullt och kanon<3 Måste få mitt schema först för sommaren så jag vet när vi kan åka och se om det passar in så dem kan ha barnen :)  Givetvis så kommer vi göra roliga saker med barnen med:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag

Hemma från jobbet nu, tog mig en skinkmacka innan det blir att sova. Ska upp vid 12.00 duscha,åka och handla och sedan hämta barnen vid 14.00 busa och mysa med dem sen tillbaka till jobbet för att göra sista passet för veckan 17.00-20.30. Sedan blir det mys med min älskade Peter<3


Ledig lördag och söndag för imorgon ska vi göra tårtorna och förbereda för söndag. Och så ska vi ha Peters pappa med familj på fika för dem ska fira Kim. Ska hinna med gymmet imorgon med:)
Idag blir det med kanonväder:)
Skönt för barnen, så dem kan vara ute och leka utan overall!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

1kilo

Duktig kim är han har gått upp 1kilo på en vecka, det går åt rätt håll :)

Han strejkade med ätningen när han inte fick äta på dagis men nu äter han duktigt hemma med nu när han får äta på dagis:)
<3
Linnea har badat så nu badar kim och sedan blir det sängen för dem. Linnea ligger redan i sängen fast hon tittar på film ska ta och stänga av snart!
Har gjort allt idag som jag skulle:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

varmt

Idag skulle det bli finare väder en vad det var igår så barnen är nog ute mycket på dagis idag:)

Lämnat mina små hjärtan på dagis. Men Linnea blev arg då hon inte fick ta med sig stenarna in på avdelningen. Men så är det, små barn kan stoppa dem i munnen m.m. Så hon var inte glad på mig!
Hon är en liten plockare vart vi än går ute så ska hon plocka stenar:)
Sysselsättning idag:
  • Sova
  • Gymmet
  • Baka sockerpasta
  • Tvätta (om det finns tid)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

handla

Har lämnat barnen på dagis, igår frågade dem hur  jag skulle göra idag och då sa jag att jag kommer med kim kvart i åtta och Linnea halv nio och då frågade dem om jag ville lämna båda samtidigt och sedan hämta Linnea vid 10.30  för då blev det inte så mycket gå fram och tillbaka hela tiden så det blev så:)

Nu har jag ätit frukost så nu ska jag skriva en lista och sedan åka och handla till kims kalas vi ska ju göra sugerpaste så måste ha saker till det:)
Annars så blir det att umgås med barnen och sedan ska jag jobba 17.00-20.30
Blev lekparken när vi hade hämtat kim. Sixten kom förbi så han följde med. Gjorde ordning lite frukt till barnen som dem kunde äta ute:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

planering

Jag och fija planerade för fullt igår hur vi ska göra kims tårtor då dem är rätt så avancerade men det blir nog fint när det är klart! Så fija ska komma till oss på Lördag och hjälpa mig först ska vi bara köpa alla saker.

Lämnat barnen på dagis och jag har ätit frukost så nu bär det av till jobbet:) Barnen fick sovmorgon idag :) Det uppskattade dem <3

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndag

Nu har man jobbat, efter jobbet hämtade jag barnen:)

Sedan hem och nu leker dem så ska ta och sätta in lite disk i diskmaskinen!
Imorgon blir det mera jobb skulle ha börjat 17.00 men fick hoppa in på morgonen med så jobbar till 14.00  sedan hämta barnen och umgås med dem och sedan ska jag tillbaka till 17.00. sen blir det gymmet efter jobbet.  Så dagen hinner att gå imorgon med! Skönt att det bara rullar på nu :)
Allt är liksom helt perfekt:)
Och i år blir 2 en <3
Kim tog med sig sin spindelmannendräkt till dagis idag för han var så stolt och skulle visa alla:)
Somnade igår med dräkten på haha så söt<3
Har deklarerat nu och det var posetivt då både jag och peter får tillbaka på skatten

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

födelsedagspresent+lekparken

Fick kim av min farmor i födelsedagspresent:)

Efter farmor hade åkt så tog vi på oss och gick ut. Tog vagn till Linnea och kim ville gå, Gick förbi garaget då Peter höll på att tvätta och polera sin bil. Sedan gick vi till lekparken bakom lindbladskolan.
(kim leker med bilar som han hade med sig, linnea letar efter stenar)
Peter kom efter ett tag, Barnen sprang upp på kullen och rullade ner haha skitiga var dem efteråt men dem tyckte det var kul och det finns ju tvättmaskin.
När vi hade varit ute i 2h 30min så gick vi hem för att göra mat. Sedan åt vi och nu har barnen badat så blir att lägga Linnea snart då hon inte har sovit någon middag idag!
Vid kvart i åtta så blir det gymmet, skulle möta upp sixten då:)
Haft en härlig dag <3
Imorgon blev det jobb så barnen ska till dagis vid 06.30-15.30

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vana

Har blivit en vana att gå upp kl 06.00 nu. Ut i köket fixa välling och sedan blev det film " Nicke Nyfiken".

För mig blev det en dusch och snart ska jag dricka kaffe. Ta ett tag med snabeldraken med innan Farmor kommer kl. 13.00
Tråkigt väder idag men blir att gå ut en sväng sen. I veckan ska vi till skogen för att fixa lite påskris så vi kan pyssla lite:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag

Idag har vi varit hos farmor Åse,putte och jonna. Peter hjälpte Putte att slänga lite skräp och så blev det ingen utedag då det inte var skönt väder ute så vi var inne istället. Köpte med oss Lördagsgodis till barnen innan vi åkte dit. När vi skulle hem så ville kim stanna där och det fick han ju:)

Så jag,peter och Linnea åkte vidare till city gross för att handla lite.
När vi kom hem så gjorde peter maten. Jag la mig på soffan och slappade lite då jag har ont i magen idag, men brukar alltid vara så första dagen i lingonveckan haha :P
Linnea somnade i bilen påvägen hem så bar in henne till sin säng så hon fick sova lite middag:)  Hon har ju varit vaken sedan 06.15 idag:P
Vi åt och sedan slappade vi i sängen till Rena rama rolf:)
Peter gick och tränade vid 16.40 så jag passade på att baka kärleksmums:) och gott blev det med:)
Linnea vaknade mitt i bakningen  så hon fick äta och sedan hjälpa mig.
Imorgon ska min farmor komma hit och fira kim. Och så blir det träning på kvällen för mig:)
Kim kom hem lite innan 18.00 och så hade farmor åse,putte och jonna med sig glass och muffins så blev lite kvällsfika:)


Nästa vecka blir:
  • Måndag: ledig än så länge, barnen ska till dagis 7.45-12.45 och Linnea 08.30.11.30 Hitta på något med barnen.
  • Tisdag: Barnen ska till dagis 7.45-12.45 och Linnea 8.30-11.30, Gymmet medan barnen är på dagis, jobb               17.00-20.30
  • Onsdag: Barnen på dagis 7.45-12.45 och Linnea 8.30-11.30, Jobb 17.00- 20.30
Torsdag: Barnen  på dagis 06.00-16.00, sova, Gymmet. Jobba 21.00-07.15
  • Fredag: Sova, barnen är på dagis 06.00-14.00, Handla till kalaset och förbereda. Gymmet 2h på kvällen.
  • Lördag: Ledig än så länge, Göra tårtorna.
  • Söndag: förbereda en massa kalas kl. 14.00, Gymmet 2h på kvällen.
Så dagarna hinner att gå:) ska ju såklart umgås med min familj med<3


Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag

Lämnade barnen 06.00 på dagis och sedan sammåkte jag och peter så han lämnade av mig på jobbet och sedan åkte han till motala.

Slutade 16.00 idag så han hämtade barnen på dagis och sedan kom dem och hämtade mig<3
Här hemma har vi ätit frukt och kvällsmat. Jag och kim har lekt med elefanter haha vilka roliga ideer kim har hur vi ska leka osv. Men i den åldern har mn ju fantasi:) vid 18.00 blir det bolibompa och sedan har jag lovat barnen att dem ska få glass:)
Vid 20.00 blir det gymmet och sedan ska vi bänka oss framför tv:n och ha det lite mysigt<3
Blev hyresökning men det var inte farligt 140kr!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

glöm inte läsa hur det går för mig!!!

Min träningsblogg :

http://tvabarnsmammansara.blogg.se/sara

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torsdag

Idag lämnade jag barnen på dagis vid 06.00 sedan vidare till jobbet för att jobba:) Lika trevligt varje gång på jobbet.

Slutade 17.00 hem och pussa på mina älsklingar och sedan blev det kvällsmat. Vägde kim idag för några dagar sen vägde han 15kg nu väger han 15,8kg han har gått upp sedan han började äta på dagis:)wiie
Och han äter hemma nu med:) Han strejkar inte så som han gjorde innan:)
Efter maten blev det bad för barnen och dusch för mig. Sedan nattade vi Linnea och kim har lagt sig i sängen,just nu tittar han på Alfons Åberg men vilken minut som helst så somnar han. Han brukar vilja somna med tvn på!
Peter ska till gymmet och jag ska vika lite tvätt innan det är dags att titta på lyxfällan:)
Imorgon blir det jobb 7.00.16.00 och på Lördag ska vi till farmor åse,putte och jonna för att hjälpa dem i trädgården så barnen får hjälpa till lite. Plocka grenar kratta det tycker dem är kul:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Onsdag

Barnen är på dagis och jag fick jobb från 16.15-21.15 så dem ska vara kvar på dagis och sedan hämtar peter dem efter han har slutat jobba.

Så ska dra i mig lite kaffe och sedan ska jag gå och träna.

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

kväll

Nu på kvällen så har barnens farmor åse, faster jonna och putte varit här på lite kvällskaffe. Barnen var uppe i varv precis när dem skulle gå!

nu har jag lagt barnen så nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det tv för mig..
Nu är Peter fast anställd på Lernia. Dem trodde att dem kunde nollställa allt men det gick inte facket med på, så dem var tvungen att fastanställa honom så om peter inte får vara kvar på ett arbete så får han vanlig lön ändå:) så det förde något posetivt med sig:)
Imorgon blir det dagis för barnen ringde och frågade nu när peter började och jobba igen och när inte jag har något jobb en dag så fick Linnea gå ändå eftersom vikarie räknas som arbetslös för när jag inte jobbar så är jag arbetslös eftersom jag inte har något fast jobb än.

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kim 4år<3

Började dagen med att sjunga för kim på morgonen och sedan fick han öppna presenter

Sedan gick jag med kim till dagis och hem igen.
Sedan så gick jag och Peter till dagiset för att lämna Linnea.
Efter dagiset så gick vi till östenssons för att köpa tårta.
Hem igen för att dricka kaffe och glo på tv.
Sedan tillbaka till dagis för att hämta Linnea.
Tog svängen förbi ÖoB för att köpa tårtljus men vi hamnade hos Peters pappa en stund och pratade lite:)
Sen in på ÖoB där dem hade ljus då inte östensson hade det.
Vi stannade till vid lekparken och satte oss där ett tag då det var för tidigt för att hämta kim.
När vi kom till dagis så berättade dem att han hade ätit bra 2 potatisar 2 biffar och massa till frukost:) Blev så glad:)
Sedan fick vi ett intyg på att han ska vara där fler timmar. Nu när peter börjar och jobba  och jag är ledig så ska han dit från 7.45-12.45 ändå:) det är bra för då kan vi bryta det dumma matproblemet.
Efter dagis så gick vi hem och så kom sixten förbi. In och fixa till fikat.
Barnen leker och jag ska ta och städa deras rum och sedan dammsuga lite:)
Kan bara säga SUPER om denna dagen 2 flugor i 1 smäll:) <3
Ikväll ska Peter träna så då blir det tv:n
Fick lite jobb så på Torsdag och onsdag ska barnen vara heltid på dagis:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

vår

Väl på dagis när jag hämtade kim så pratade jag med fröknarna om vad bvc hade sagt och dem tyckte att det skulle börjas på direkten med att förlänga tider så han fick äta där eftersom det är en allvarlig sak.

Så dem skulle först bara ringa till chefen så dem fick klartecken i det men det skulle inte vara några problem sa dem. Men dem skulle höra av sig sedan iallafall.
NBär vi hade kommit hem så ringde telefonen och han fick klartecken så från och med imorgon ska kim gå från 7.45-12.45 och äta frukost och middag på dagis för att se om det går att bryta matproblemet.
Så hem och göra mat till barnen men kim ville bara ha yogurt.
Vid 13.00 så gick vi ut och lekte på gåden "inhängnaden" Peter höll på med sin bil. Barnen lekte så jag satte mig i stolen med en kopp kaffe i famnen och bara njöt!
Linnea skulle vara med varje sekund peter gjorde något med bilen:)
Kim somnmade en stund i min famn. Sedan vid 15.00 så bestämde vi oss för att gå en sväng så dem fick vila i vagnarna.
Så vi gick ner mot dem gamla husen och sedan upp till västra lund och så gick vi till "trollskogen" där peter alltid var med dagis när han var liten. Men det var kladdigt och geggigt på stigarna. Hittade en plats in i skogen där man kan grilla så nästa gång blir det att ta med sig korv och bröd så vi kan grilla lite.
Kim skulle leta efter dinosarier då han sa att dem bor i skogen;) så söt han är.
Vi gick över en timme in i skogen sedan kom vi ut på några ängar mot vadstena och så gick vi vidare så vi kom till västra lunde igen. Så vi gick i 1h30min snacka om att man var mör om fötterna och geggig med men kul var det;) Kim gick själv i skogen och tittade runt;) han är vår lilla skogsmulle.
När vi hade kommit hem så blev det mat. Chefen ringde vid 17.00 och skulle bara stämma av  vad jag ville jobba i sommar och det blev 2 perioder natt som jag ville;) så hon skulle skicka schema snart:) Sedan blev det tandborstning och försöka söva kim eftersom han ska upp tidigt imorgon. Medan jag sövde Kim så la Peter Linnea. så nu blir det tv en stund och sedan sängen.
Blev lite ändring imorgon för kim ska till dagis. så blir paketfiranden på morgonen och tårta på eftermiddagen:)
På Torsdag skulle Farmor komma till oss:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

matvägrat sedan...

Kim har matvägrat sedan Peter blev arbetslös och kim nu bara gå 15h/veckan på dagis. Nu har det gått så långt att han har gått ner 2kg och vill bara ha yogurt. Kim får vara med att välja mat och laga mat men när han ska sätta sig och äta så vill han inte ha/ eller säger att maten är äcklig och går därifrån.

Och sedan ber han om yogurt efter några timmar och då säger vi att han får äta maten först men då vill han inte ha något och då kan han vänta tills nästa morgon för då är det yogurt.
Nu har det gått så långt så han är upp och ner med humöret knappt aldrig glad längre bara sur och sur.
Så pratade med dagisfröknarna idag på dagis och dem sa att jag skulle prata med bvc och att om det är så så kan dem förlänga hans dagar på dagis.
För när han gick på dagis heltid så åt han jätte bra och sedan när vi åt hemma vid 17.00 så åt han jätte bra.
Är så tråkigt att behöva se han såhär nu måste något göras!
Och om han börjar dagis 7.30 så vill han inte ha frukost så det bästa skulle vara om han fick äta frukost och lunch på dagis.
Min lilla pojke:) man lider med sina små älsklingar när det händer något!
Innan vägde han något på 17 kg nu väger han bara 15kg och han har gått ner sen i december. Så bvc ska ringa mig 10.45 så får jag se vad jag får för svar och råd:)
När vi var hemma hos farmor åse igår så fick han bestämma mat i affären men sedan när han skulle äta så ville han inte ha:(

Nu är barnen på dagis så snart ska jag och Peter iväg och handla present till kim och tårta för morgondagen.
Jag tyckte det alltid var så mysigt när man var lite att mamma kom insjungandes på morgonen med tårta och present, så det ska vi göra för kim imorgon :)
Blir kalas den 25e för peters släkt:)

Pratat med bvc nu så nästa onsdag ska han väga sig och på fredag ska Linda på bvc ringa mig och så får vi se vad vi ska göra. Hon tyckte att kim skulle gå flera timmar på dagis så ska prata med dem när jag hämtar honom snart! Det är för att bryta den onda cirkeln för det har utvecklat till ett matproblem sa dem.
Rtur att det finns folk som kan hjälpa en när man inte vet vad man ska göra. yogurt är det ingen näring i så det är inte så lustigt att han inte orkar och vill sova på dagarna.

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Söndag!

Gick upp vid nio idag. Barnen fick frukost och sedan blev det bad för dem och dusch för mig.

När vi var klara vid halv elva så åkte vi till Farmor Åse,putte och jonna. Där blev det fika,ritning, sedan så gick vi ut men fick åka och hämta kims och Linneas overaller först för är ju inget sommarväder än. Medan jag gjorde de så följde barnen med farmor Åse,jonna för att handla.
Sedan var vi ute och lekte medan Putte grillade korv. Sedan blev det mat:)
När vi hade ätit så gick vi ut igen för att leka och så kom Fija med:) sedan skulle vi åka hem, men kim ville vara kvar så han fick stanna. Påvägen hem så somnade Linnea i bilen så la in henne i sängen så ska väcka henne om 30min.
Peter är iväg coh träna och jag skia iväg och träna vid sju:)
Annars så är kims tårtor färdigplanerade för kalaset , han fick bestämma själv, såklart han väljer spindelmannen;)
Imorgon ska vi iväg och handla present till kim medan dem är på dagis:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag

Så här blev hyllan när den var klar, fräsigt:)
Idag blev det att jobba tidigare redan från 17.00-20.30 sedan 21.00-7.17 och imorgon börjar jag 16.15-21.15:)
Så helgen lär nog gå fort:)
Nu ska peter iväg och träna så för mig blir det film och vila lite sedan ska jag börja med maten tills han kommer hem vid 14.00 :)
Längtar till v.17 :)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

långdraget

Snön håller i sig, vill ha vår nu!

Kim är sjuk än det verkar vara långdraget.
Har betalat räkningarna som har kommit hittils skönt att få det gjort då är det mindre att betala sen:)
Nu är det inte så mycket jobb för mig för nu har dem gjort om det så nu ska dem följa laslistan och jag har ett år kvar innan jag står på laslistan så det är bara att jobba på tills man står på laslistan. Det är 5st som är på las-listan och en ska gå i pension innan sommaren. När man står på laslistan så kan man söka fasta tjänster som kommer ut!  dem som står på laslistan går först och om dem har jobb eller har tagit bort sig så är det jag och några till dem kollar på.  Men man får vara glad att man har ett jobb, och jag har ju ett jobb som jag trivs med. Men nu är det sådana tider som det inte finns så mycket jobb kommer bli bättre till våren och sedan kommer ju semstern och ska ju gå båda perioderna natt. Men det går ju framåt så är glad:)
Ikväll blir det 2h på gymmet:)
Imorgon blir det nattjobb 21.00-07.15:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

glöm inte...

Läsa min andra blogg om träning:)

http://tvabarnsmammansara.blogg.se/sara/

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

tv-mys

Gick upp tidigt idag för hade en tvätt i torktumlaren så gick ner och hämtade de. Men först kom Linnea till oss så hon ville ha välling och titta på Nicke nyfiken. Tänkte att jag skulle gå upp tidigt idag för annars har jag legat i sängen till 10.00. Så kim ville titta på barnprogram, fick ju nya boxern igår så har nya barnkanaler:)

Idag ska Peter besikta sin bil så han ska till garaget nu på morgonen och fixa den lite.
Jag ska vika lite tvätt och sedan om det blir fint väder idag så blir det ut till lekparken med barnen<3
Tänk på Tisdag fyller kim 4år, Gud vad tiden går fort, för fort ibland. Och När Jonna tar studenten så är han 6år :) 2år går jätte fort!!
I Maj flyttar Fija in till skänninge och nära med, kommer gå förbi henne varje gång vi går till dagis<3
Nu ska jag ta min kaffekopp och sätta mig hos kim igen<3

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Prinsen sjuk

Då var det dags för kim att bli sjuk hade 38,3 i feber idag så nu är han nerbäddad i soffan med alvedon och en film:)

Gjorde ett kap igår ringde till Boxer där vi har alla tv-kanaler, för vi tänkte säga upp det och ta bredbandsbolaget men då frågade han mig varför vi ville säga upp det och då sa jag att det var billigare på bredbandsbolaget och hade flera kanaler. Då så sa han att han kunde göra något åt det för dem vill ju ha kvar sina kunder och vi har varit kund där i över 4år.
Så vi skulle få en annan boxer och fler kanaler för bara 139kr/mån nu betalar vi 330kr/mån. Så gjorde ett riktigt kap:)
Nu ska jag dusch och peter är och träna sedan blir det bara att mysa med små-knopparna innan jobb:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

söndag

Idag sov jag till tolv sedan upp och duscha äta frukost. Det var tänkt att jag skulle träna idag men tog en paus idag då jag fick hoppa in och jobba inatt med och imorgon börjar jag jobba redan 16.30-20.30 så ska träna efter jag kommit hem imorgon. För dem har ju öppet till tio.

Annars så kom sixten hit och peterjag,sixten och barnen gick ut en sväng, mtade änderna och gick en promenad. SEdan tog vi affären för att köpa till middagen. Då det blev hemmagjorda köttbullar och så testade vi en ny sort makaroner "vit fiber" nyttigt och det smakade likadant.
Imorgon blir barnen hemma från dagis då Linnea inte äter så mycket än, så hon är väl inte helt 100% kry i kroppen. Så hoppas på att dem kan gå på tisdag eftersom dem har varit hemma i en vecka nu!
Nu har vi scannat och gjort massa kort som peters släkt ska få. Det är syskonkort och vanligt kort! Himla bra scanner man köpte och så köpte vi fotopapper  med:)
Håller på att skriva ut massa foton på barnen så ska ta och köpa lite album och sätta in dem i.
Fick 1h massage av min kära sambo riktigt skönt. Men nu ska jag ta och åka till jobbet:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

sol men ändå kallt!

Blev att sova lite efter jobbarbetet. Sedan gick jag upp coh så badade barnen medans jag duschade.

Peter åkte iväg med fija för att handla lite saker till hennes bil för han skulle fixa lite på hennes bil.
Jag och barnen tog på oss och gick bort till lekparken med fija. Var så kallt man blir lurad när man är inne och ser graderna ute och så blåser det jätte kallt.
Så när vi hade varit ute en stund så gick vi till barnens farfar ett tag!
När peter var klar med bilen så körde fija hem oss och så blev det mat. Nu är Peter och tränar och barnen myser framför film med lördagsgodis. Så jag ska ta och vila lite, för har ju en jobbnatt kvar:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag

Det börjar gå åt rätt håll nu för Linnea , Än så länge har hon 37,7 hoppas att det stiger neråt:)

Peter ska iväg till holms och hälsa på så får se vad vi andra hittar på. Ikväll blir det att träna sedan hem och duscha och vidare till nattjobb. Imorgon blev det med nattjobb:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

scanner+skrivare

Idag var vi och köpte en scanner+skrivare. Har velat ha en sådan nu i några år men har inte blivit av. så vi tog bilen till on off och köpte en:)

Snart blir det att titta på lyxfällan och peter ska gå och träna :)
Om Linnea är pigg imorgon så blir det att gå ut en sväng.
Hon har inte velat äta något idag så hon har fått mycket att dricka.

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

prinsessa sjuk

Då är lilla Linnea sjuk började igår när hon vaknade på morgonen var tjurig hela tiden men då hade hon ingen feber och på kvällen la vi henne som vanligt men efter 1-2h kom hon upp och var som en bastu så förstod att hon hade feber fick alvedon men det hjälpte inte så hon fick lite till. 39,7 hade hon med alvedon i kroppen. Så hon visste inte vad hon skulle ta vägen. Ena stunden skulle hon ligga jämte oss i sängen, sedan skulle hon ligga i sin säng, och sen la vi oss i soffan för att inte alla skulle vakna men alla vaknade en då eftersom hon hade så ont och skrek. Så fort man oetade på henneså skrek hon NEJ!

Och så där höll det på till morgonen. När peter vaknade så tog han hand om barnen så jag fick sova till 11.00 sedan upp och försöka få i henne något men hon ville inte ha något, fick i henne lite vatten under natten och morgonen. Men hon ville ha glass och såklart att hon ska få det när hon är sjuk.
Sedan ville hon kolla på ankan i hennes rum och så somnade hon. Hoppas nu på att hon sover iallafall 4-5h så hon kan bli frisk.
Så igår blev det inget dagis och inte idag heller.
Synd om dem när dem är så sjuka och man vet inte vad man ska göra.
Har tagit mig lite frukost nu och ska ner till tvättstugan och ta den sista tvätten.
Pratade lite med farmor idag med:)
Igår blev det träning 1h 45min :)
Annars så blir det lugnt här hemma idag!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()