lägger ner ett tag

ne nu lägger jag ner bloggandet ett tag är inte så sugen på de får se när de blir att man skriver igen...

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Lite nya tankar kring hemmet!

igår satt vi o diskutera lite hur vi skulle vilja ha de än del rätt så nya möbler kom vi fram till..

Vi har hittat ett barbord på blocket som man skruvar i i väggen  så ska köpa de sen och så har vi tänkt eftersom köket är så litet i den andra lägenheten så ska vi ha ett barbord i köket och sen köpa ett matsalsbord och ha där datorn och leksakerna kommer att stå:)
Men resten får bli när man har pengar som sagt va:P
Ne nu ska jag ta hand om min sura och sjukliga son... han har 39,1 i feber än hmm o peter har tagit min bil till jobbet o i den ligger barnvagnen så kan ju inte gå till VC men få se hur jag löser de!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

mycket bättre:)

på eftermiddagen så bestämde vi oss för att gå ut kim jag peter och linnea så vi tog en vagn var och började gå stannade till vid ån och kollade om de fanns några ankor men de fanns de inte..

Sedan så gick vi förbi våran lägenhet och kollade lite så gick vi förbi peters pappa för vi skulle lämna en sak,vi stod och pratade lite och kim va mycket bättre idag än igår.. Sen gick vi till öb för peters mamma sa att slevarna va billiga och kim hade ju slarvat bort våran så då gick vi o kollade lite inne på öb efter att vi hade köpt och gått ut så ville kim gå så då höll han handen och sen gick han lite själv:)
Efter vi hade gått hem så gjorde jag mat till linnea men så spydde kim i bilen så fick byta kläder på han och sen fick han ipren.. Sen så åkte vi til ulfåsa och kollade lite:)
När vi kom hem så hade jag sån värk så då fick peter laga maten så blev pommes och kebabsplitt haha ovanligt när peter får bestämma maten:P
Men kim ville bara ha lite pommes inget annat!
ikväll bli de lugnt imorgon ska  peter jobba igen haha jag har kört iväg honom för tycker de är skönt att vara själv ibland:)
så undra hur en vecka ledigt för honom kommer vara hahah
Kim har lite feber fast inte mycket nu 38,5 i feber

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

"peppar peppar ta i trä"

kim somnade vid tolv inatt och jag vid ett-två jag kollade på prinsen och jag har ju både 1o 2:an:)

Sen vaknade linnea vid fem och ville ha mat sen va de lugnt där så sov till nio idag faktiskt.. kim har vaknat några ggr inatt och skrikit så han har fått ligga på min mage inatt och sovit:) mysigt:) fast märks att han blir större och större för varje gång haha...
Försökte få i han vätska igår men han ville inte ha något han fick även choklad som han älskar men nej inget ville han ha.
Sen när han vaknade så drack han vatten men efter några hostningar så va allt på mig och kim så de kan gå när man inte mår bra!
Ringde farmor och pratade med henne lite så hon skulle ringa sen för hon skulle ut och gå nu!
Idag blir de en promenad eftersom kim behöver luft och sen är de fint ute idag se om han vill gunga lite!
Gav han ipren vid fem idag och de tycks sitta i än:)
Idag får peter vara hemma med mig och barnen med tanke på att kim är dålig!
Då återstår de bara och se om han blir sämre under dagen eller bättre! så man inte behöver åka in igen:( usch säger jag till falsk krupp hoppas inte linnea får de"peppar peppar ta i trä" som man brukar säga...
Nu är de bara 2dagar tills jag får reda på om jag får jobbet yeah

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

stackars kim:(

Ja va hos tandläkaren idag och undersökte mig hade ett hål så blir att laga de, men hon kunde inte säga om de va ett lr två men mina påväg till hål hade stannat upp och blivit bättre de är nog för jag sköljer med flor varje kväll man ska gurgla i 1min. Så hon undrade om jag hade småätit men va bara när jag va gravid och sen från 8:an- 9:an då man bodde i önnebo och man aldrig fick åka hem utan vänta tills affären stängde sen åt man inte förän nio på kvällen och då köpte jag jämt mig något att äta...

När jag kom hem så hostade kim hela tiden tog bara några sekunder från varje hostning och så va han varm med och ingen mat ville han ha.. Så när kim började att gråta hela tiden förstod jag att de va något galet och inget batteri hade man i termometern så sa till peter att om han ville så fick han åka hem efter lunch och hjälpa mig och sen köpa batteri till termometern.. När han kom hem så sov Kim men han vaknade lika snabbt igen så tog temp på han och då hade han 39,1 i feber.. Peter och han kollade på barnfilm medan jag och linnea gjorde ordning mat,potatis och kycklinglåda:)
Men när vi skulle äta så ville inte Kim ha något så han drack bara lite must sen så gick vi upp och vilade då kom de en riktig spya då han hostade så mycket..
Ringde och frågade åse hur jag skulle göra i och med att han hostar hela tiden då sa hon att jag skule ringa sjukvårds rådgivningen. Gjorde de och dem sa att vi skulle åka in eftersom han brukar ha falsk krupp.. så försökte mata linnea men hon ville inte ha sen så åkte vi och lämnade linnea hos åse och sen åkte vi vidare till Motala..
Väl inne på akuten så kom doktorn och pratade och bestämde att han skulle få inhalator.. Så tog ett tag först skulle han andas in adrenalin i 1min sen skulle han få cortison i 8min men kim va så ledsen så de vart bara 3min totalt sen bestämde dem sig för att avbryta för han vart hysterisk..
När vi kom ut i bilen så va de samma sak igen men inget att göra åt så vi åkte till åse och hämtade linnea då vi stannade på kaffe..
När vi åkte hem så köpte vi nässpry till kim. Väl hemma så fick han ipren då han hade 39,3 i feber och nässpray sen så tog jag och kim vagnen så vi gick runt skänninge och sen stannade vi vid ån där vattnet forsade och kollade på de:)
När vi kom hem så tog jag tempen igen så nu har han 38,3 bra att iprenen hjälper lite:)
men hostadet är inte bättre...
usch lider med han stackarn!

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

tandläkaren...

Idag ska man till tandläkaren då vet själv att jag minst ha ett hål för har isat i de när jag druckit vatten fast nu har jag borstat intensivare i en vecka så de har försvunnit men de finns nog kvar där ska ni se...

så ska vara i mantorp 09.10 vilken jävla plats jag får åka till bara för jag bott i önnebo:( vill ha i mjölby!!
Idag blir de lugnt för Kim har krupp än just nu har han inte vaknat men har har vaknat tusen ggr inatt o skrikit rätt ut och nappen har inte hjälpt!
Tycker så synd om honom när han får den där jäkla falska kruppen.. igår var jag när apå att åka in med honom kan jag ju säga bara för att han ska få bricanyl för nu har han ju något annat och tycker inte de hjälper honom...Så kim får sova i våran säng nu om nätterna tills han är bra:) Han som va så duktig på att sova själv i sin säng:)
Ja natten med linnea har varit lugn hon vaknade nu typ vis sex o ville ha mat och så fixade jag mig förstås...
ne nu ska jag ut och röka och sen förbereda kims frukost så de bara är att ta när han vaknar....

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

utforska världen...

Idag så har jag och famoljen varit och handlat:P vi tog en vända till motala:P

När vi kom hem så gjorde vi nudlar och chicken bits trodde aldrig att peter skulle äta de men de gjorde han så han fick ett stort + idag:P
Efter de så kom åse,putte och jonna dem hade med sig present till kim en liten trehjuling så söt:)
åse satte den stora nallen på och sen tog hon bort den och sen tyckte kim att nallen skulle åka trehjuling.. Sen när han kan trampa då får ni akta er på vägarna!! hahaha:P
Efter dem hade gått så kollade jag på tv sen gick jag upp och soterade linneas kläder som är för små, har ju inte tagit upp carolas o kjells julklapp till linnea de va ett babygym så tog upp de då hon kan ha ett uppe och nere så hon låg där och pillade på leksakerna och pratade medans jag fixade kläderna... Linnea har skit mycket kläder från 74 behöver typ inte köpa några kläder när hon kommer upp i den åldern för har fått så mycket från jonas och anne-lie och syrran:)
Efter jag hade sorterat så städade jag övervåningen sen så somnade kim i mitt knä då han har varit jätte ledsen och gnällig eftersom han har krupp usch så dant de kan bli:(
När jag la han så kollade jag och peter på resor vi vill resa till så om jag får jobbet så ska vi åka till disneyland om 1-2år:) och sen vill peter åka till usa:)
Vi får passa på innan de kommer en liten unge till:) blir då vid 27-30år har vi bestämt:) sen får man se om de blir en eller två till:)
men vi har sagt att när vi åker till usa så ska vi göra en sak men de säger jag inte här:)
de får bli en överraskning:)
vi vill ha med oss fija så nu får du ha ett jobb och spara pengar:P
usch kim hostar hela tiden fast han sover vet inte vad man ska göra om man ska åka in o få bricanyl för just nu har han en medecin som inte hjälper på honom:(
Bara jga får jobbet så kan vi spara en hel månadslön men tror de va posetivt eftersom hon log och blinkade åt mig men får ju reda på de innan torsdag för skulle få reda på de tidigare pga att jag vill börja direkt att jobba:)
ne nu ska jag glo lite på nätet o rå om kim:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

handla idag

va ju på dop igår va skit fint;) sen stannade jag kim o linnea kvar så de fick leka.. Glömde ju lite saker där bla.kameran så får sätta in bilder i veckan istället:)

idag skulle vi åkt till pappa men orkar inte och kim har ju fått falsk krupp igen så vi åker o handla istället och sen bli de mat farmors recept på kyckling o potatis de åt jag o hanna hos henne man ska ha creme fresch,grädde o lite annat med:)
ne nu ska jag ta o ta på linnea..

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dop för Towe idag:P

Natten va lugn kim somnade vid nio då vi hade trilskas med att försöka söva han då han bara tjöt hela tiden gick jag upp och la han i sin säng och väntade tills han hade somnat.. Han sov förvånandsvärt hela natten i sin säng han gnydde en gång o då gick jag in till han o la mig ett tag men sen gick jag o la mig igen! vaknade vid halv fem o va döpigg kroppen ville inte sova mera så gick upp o rökte och matade Linnea sen så vilade jag o linnea lite hon fick sova på min mage lite sen la jag in henne i hennes säng!

Alla va vakna vid sju så då tappade vi upp ett bad så jag kim och peter badade och linnea låg naken på en filt och handduk och kikade o pratade hon...
Efter de så gjorde jag ordning mig och dem andra sen åkte peter och handlade frukost så åt vi de kim älskar tydligen lyxröra:)
ska kolla om de finns något på apoteket för kalk till kim för eftersom han inte dricker mölk o inte äter ost så har hans naglar att börja o flagna jätte mycket ibland är de nästan så köttet syns! För vad gör man om han inte vill ha kan ju inte tvinga han föt då illtjuter han o inte öppna munnen.. Testade med ett glas oboy de tycker man ju att han kan dricka men NEJ de ville han inte han drack en gång o sen ville han inte ha mera!
Snart kommer Erica på kaffe sen så ska vi åka till Towes dop och få fika efter!
hej så länge

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

världens goaste ungar är dem:)

så nu är man hemma efter att ha varit hos Erica och fikat och pratat massor,kul att se hur ungarna utvecklas:) så go Tindra är hon pratar massor och är glad:) När vi fikade så åt kim massor haha bullar och kakor och drack saft ur vanligt glas,har börjat att använda vanligt glas till han för han är ju en stor pojke nu:)

Och ändå hade han käkat jätte mycket mat innan han sov middag men allt går i:P bara de är något man kan tugga på,han har blivit jätte bra på att äta nu innan va de sådär fast går nog i perioder...
Sen när vi skulle hem så hängde Tindra och Erica med på en promenad så dem tog svängen förbi mig!
Vägde mig hos Erica då jag inte har någon våg hemma o usch hur fan kan man ha gått ner så mycket, och ändå äter jag fattar inte de nu väger jag 45,9. Efter jag hade fött kim då jag hade gått upp 10kg med honom så gick jag ner 6direkt när jag vägde mig efter förlossningen dem andra 4kg fick jag kämpa med genom att gå och träna typ nästa varje dag så tog ju över 6månader att gå ner allt, Med Linnea gick jag upp 8kilo och nu väger jag mindre än vad jag gjorde innan jag väntade Linnea då vägde jag 47kg.. Men äter ju onyttigt o husmanskost, känner ju att jag kan ha alla byxor igen och några är väl lite för stora!
Linnea Tindra och kim
Linnea och Tindra
kim naturligtvis:)
ne nu blir de att gå ner och fixa lite, hann inte plocka efter oss när vi hade ätit för kim ville upp o sova:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

lekparken...

Inatt har Linnea sovit jätte bra inte vaknat än enda gång vet inte om de är att vällingen är bättre för nu äter hon ju semper 4mån och de verkar vara mera mättande. så yeh jag matade henne vid tio igårkväll sen sov hon till sex så då fick hon mat igen och nu är alla barnen vakna:)

gillar att gå upp tidigt för då när man är klar med allt så är inte klockan mycket när man gick upp vid tio så va man inte klar förän halv tolv,tolv och då kändes de som hela dagen var förstörd..
Peter åkte till babyproffsen och köpte en ståbräda till lilla kim och så testade han den igår först vart han ledsen men sen när han förstod att den rörde på sig när man gick så då tyckte han att de va kul och ville åka hela tiden. Så idag ska vi gå till lekparken och gunga har jag lovat kim:) så går väl ut vid halv tio idag och sen kommer hem vid halv tolv då han ska ha mat och sova middag sen!
Efter sovtimmen så har jag tänkt att gå till Erica om hon är hemma idag,hon kanske ska göra annat men de får vi se:)
Imorgon blir de dop för towe, sixten ska åka med oss och sen ska jag ta med mig vagnen för efter dopet och fikat så ska vi gå till en lekpark så dem får gunga o så... Lär säkert gå till lekpark varje dag när de börjar bli fint väder nu tänkte gå til skogen i helgen sen så kim får leka o leta löv o så haha de brukar barn tycka om:)
Vi tar säkert en promenad på söndag med hela familjen:)
Idag ska min bil besiktas igen peter har återgärdat felen som va så nu ska den gå igenom:)
Ne nu ska jag ut och röka och sen värma min pizza från igår haha:P
sen blir de fukost för kim o klä på dem så vi kommer iväg:) Fast de va kallt idag för va frost på bilen så peter fick skrapa min lilla skönhet;)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

gick kanon bra:)

Va ju som sagt på intervju vi väntade i receptionen de va tre till o jag sen presenterade 2stycken sig och vi fick gå in i ett rum de gick jätte bra att prata inför grupp. när jag berättade om mig så log chefen o blinkade åt mig nästan flörta haha men de va en kvinna på typ 60år haha...

Så alla va öppna o vi pratade med varandra de va jätte skönt så de är både semestervikarie och timvikarejobb natt jag o en till ville jobba natt o två dag dem frågade vilket vi ville jobba och sen berättade dem om verksamheten och när introduktion skulle vara o delegering..
de va jag och en till som va unga hon pluggade visst i Örebro så hon skulle bara ha sommarjobb och sen två andra dem va i 40års åldern o en 60år o hade aldrig jobbat inom vården innan!
Men tyckte att de kändes kanon bra:) så får veta inom en vecka:..
usch är proppmätt o endå åt jag bara 11/2 våffla fast har ju inte ätit något mer idag än våffla haha ikväll bli de pizza med peter,åse o jonna o kim förståss kim brukar få en egen liten kebabtallrik:)
Åkte till pappa efter intervjun och lämnade några byxor som peter fick men dem va för små i benen o pappa är ju kort han har ju fått två byxor innan av peter som va för korta o dem passade perfekt.. peter kunde ha ett par finbyxor som va med i påsen o satt riktigt sexigt o snyggt på han;)<3
Nu kollar kim på filmen "bilar" och jag nästan sitter o spy upp våfflorna så mätt är jg hur ska en pizza gå ner eller en halv brukar jag bara äta sen är jag proppmätt så brukar alltid spara andra halvan till morgondagen men då är de en viss peter som frågar om han får ta den o så snäll som man är så får han alltid ta den :P

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

pizza ikväll:)

Peter fick ut bra med lön trodde inte han skulle få så mycket o då har han inte ens tagit ut tillfällig föräldrapenning så de måste han göra! snart nalkas de och tanka bilen o sen handla lite efter de blir de att hämta Erica o Tindra och sen åka till väderstad. Peter skulle åka o köpa stå bräda idag istället för mig för jag hinner inte! Sen ska vi bjuda peters mamma o dem på pizza ikväll om dem vill ha förstås haha ..

är så nyfiken på intervjun idag så jag knappt kan bärga mig haha :P

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

bege sig till öppna förskolan snart:P

vaknade vid fem idag då snuttan va lite ledsen stoppade in nappen o hon somnade igen vid halv sju vaknade hon och då gav jag henne mat och sen pratade hon som hon alltid brukar att göra.. Sen ringde peter och sa att han hade fått bensinstopp så vi försökte få tag på någon men lyckades inte till slut fick han tag i sin pappa...

sen vid halv åtta så vaknade kim och nu är han påklädd och ätit frukost så nu är de bara linnea som jag ska väcka o ta på sen:)
vi tar bilen till öppna förskolan är lite osäker på hur lång tid de tar o om han orkar att gå hela vägen för han är nog trött efteråt när han har busat med barnen han är ju som ett yrväder när han träffar på barn så kisa och flörta o göra till sej haha :P
men jag tror att de går kanon:)
skriver mera när jag kommer hem för nu har jag annat att göra:P

så då har man lagt kim och han sover nu kom hem nyss från öppna förskolan gud va kul
de va att man inte har gått dit innan:P  gick med erica och tindra och kim vart som en annan unge han lekte va inte ett dugg blyg,gick fram till barn och titta och gav dem leksaker sen när vi skulle sjunga så ville han inte sitta så han stod mitt i ringen o kollade på när alla sjön:P
Linnea va på jätte bra humör också dem tyckte att hon va jätte stadig och de tycker jag med:P
träffade på lite människor och började o prata skit kul o trevligt va de så ska dit varje onsdag nu framöver:) kul för kim med eftersom han inte gå på dagis nu så han får träffa barn.. zitha o lilla jack va ju med där kul att se han:)
efter vi hade sjungit och lekt så skulle vi fika kim ville inte riktigt sitta stilla o han ville inte vara i rummet så när man sa åt honom så vart han sur och slängde sej på golvet och grät men de gick över så fort han började se att två andra tjejer började o springa så då lekte han med dem o sprang efter dem:) så söta barn kan vara mot varandra:) Linnea sov när vi fikade:) Efter de gick vi in i lekrummet så barnen fick leka igen så passade på att ge Linnea mat då så glad hon är min lilla skrutta:P
När de va slut sen så gick vi till bilen han är så stolt av att kunna gå så han vinkade o ville gå hem själv vi va ju på parkeringsplatsen men de fick han inte så han kom tillbaka när jag sa att han skulle komma:P
så stod o pratade med erica,camilla o nina:) riktigt trevliga männsikor:)
Sen så åkte dem och kim skulle hoppa in i bilen men de ville han inte för han ville vara kvar så då vart han sur.. sa hejså till erica och dem andra med sen åkte vi hem.. O linnea sover nu med så passar på att vara vid datorn lite:)
Ne nu ska jag mata mina djur lite o se om dem har gjort något i lådan hahah :P alltså spel på fb haha :P



Har kollat på andra avenyn nu skit bra:) imorgon är de mycket att göra :P de gillar vi.. Blir att åka med Erica och Tindra till öppna förskolan i väderstad där vi ska träffa camilla och nina, sen efter de ska jag hem o göra middag till kim få bli något snabbt o sen ska han sova och sen kommer farmor och inge lite innan halv två för då ska jag åka på intervju på slomarp:) gött hoppas jag får besked direkt och att de är posetivt:) sen ska jag hem igen och åka till linköping med kim och linnea för att köpa en ståplatta till min vagn sen hem igen o sen vila haha:P Peter ska ju jobba över till sex imorgon så blir o fixa mat tills han kommer hem sen...
ne nu ska jag ut o röka o lägga mig och glo på en film med kim och Linnea...
Peter är och fixa bilen för den ska besiktas på fredag:)

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

sparas

kollad ehur mycket jag skulle få tillbaka på skatten idag va 10 123 kr o peter fick 15 000 något så blir o sätta in pengarna så man kan spara dem...

Idag så åkte jag,kim o linnea till farmor åse på kaffe och pratade:) kim lekte och linnea pratade massor sen så hade jonna slutat skolan så hon ville hem så sa att jag kunde hämta henne så gjorde de sen så kom peter vid halv fyra o så va vi kvar en stund sen så åkte vi hem då kim va jätte trött så han fick vänta med att äta så la han i hans säng och han somnade direkt.. När kim hade vaknat efter en halvtimme så va han jätte sur o grinig och de är han än o ingen mat eller yogurt vill han ha.. han åt ju typ upp alla kakor hos farmor åse så förstår om han inte är sugen haha...
Linnea sover iallafall de har hon gjort sen sju typ..
så ska mata henne vid tio!
imorgon blir de öppna förskolan kvart över nio ska bli kul o se hur mycket barn som är där och hur kim reagerar o är...
tog fel på dagen de är ju på torsdag de är den 25e o som jag ska på anställningsintervju haha har glömt bort dagarna:P
o på torsdag ska peter jobba över till kl.18.00
Åse skulle ha ungarna men hon har ju utveckling-samtal med jonna då så har ringt o frågat farmor så hon skulle ringa upp halv tio och frågade inge om dem skulle göra något på torsdag men de skulle dem inte så berättade jag o då sa han att de går nog bra ska bara prata med farmor först!
Tur att man har Åse och farmor som ställer upp Ni är guld värda:)
Speciellt åse som är som blir som en farmor o mormor:)
ne nu ska jag försöka krypa till kojs och kolla på nya Wallander:)
malte,jenny och kim
söta towe:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

23 mars

morgondagen började med att linnea hade sovit hela natten har inte fått gå upp en enda gång så då vaknade hon vid halv sex och ville ha mat, hon blir ju jämr så sprallig och glad efter att hon har fått mat vid den tiden så då låg hon i sin säng och pratade massor. Jag va vaken före peter hahah så då vaknade han och sov upp så sa jag om du ska sova är de bättre att du lägger dig ner för den ställningen kan inte vara skönt att sova i. då skrattade han bara och kollade upp för de va ju snart dax att gå upp för hans del. Kim vaknade med vid sex så jag linnea och kim kollade på "Ice age" som kim gillar och sen vid sju hade både linnea och kim somnat så stängde av tv:n och somnade själv till halv nio.. Sen va de dax att gå upp då Linnea gnydde för hon låg på min mage och kim jämte mig.. så gick upp o gjorde mat åt henne och sen tappade jag upp ett bad och varje gång man gör de så vaknar alltid kim för han älskar att bada så då klädde jag av Linnea så fick hon ligga naken på handukar och leka med leksaker medans jag och kim badade för vattnet va lite för varmt för henne då vände hon sig från rygg till mage:) min goa tjej! Och kim lekte med sin badleksaker i vattnet så när vattnet att svallnat så fick linnea hoppa i och bada de tyckte hon va skönt:) så schamponerade henne och mig och sedan gick jag upp och la henne på skötbordet medans jag torkade mig och tog på mig sedan va de hennes tur att bli inoljad och smörjd med salva i stjärten efter de tog jag på henne rena kläder så fick hon ligga i sängen och kolla på mobilspelet.. Kim badade forfarande så passade på att föna håret då och sen ville han upp så tog på han blöja och kläder sen så gick vi alla ner och åt frukost jag en macka med lyxröra på o yogyrt och kim yogurt och macka... kim fick välja vilken haklapp han ville ha på sig och så klart vart de den med katten på:) linnea haklapp haha..


så duktig äter själv nu:) 
Ock lilla Linnea som hade somnat så bar henne in till vagnen sen så nu sover hon:)
vad händer annars idag??
Hade tänkt att åka till farmor men ringde igår och de va ingen som svarade och hon har ju nummerpresentatör så hon ser ju att jag ringer så hon brukar alltid ringa upp då så antagligen kom hon hem sent och ska iväg idag med, så de blir att vara hemma idag ska ju ut och fara imorgon först till öppna förskolan sen efter de ska vi åka o handla lite varor på city gross och sen hem o fixa lunch till kim och sen vidare och lämna mina småttingar till farmor Åse då jag ska vara på anställningsintervju kl.14.00
Igår testade vi lite med söta smakportioner "Mango" men de va inte linnea intresserad av men de va kim haha :P
Kim gillar till och med hennes gröt och han gillade inte sin gröt så därför slutade vi upp o ge de till honom. Men de är ju från 4månader så finns ingen näring i de för kim haha men rolig är han:P
Igår va de en ung tjej och hennes kille som kollade på huset och dem värkade jätte intresserade för dem sa vad dem skulle ha sakerna och så och sen sa killen att han va snickare och så sa ägaren att dem fick göra om som dem ville! Så dem skulle höra av sig idag om dem ville ha de så hoppas verkligen dem kan flytta in tidigare än i juni skulle vara kanon bra om dem sa att dem kan ta huset när som helst för då kan vi flytta när som helst:P
Idag blir de ytterligare en dag med gröt för Linnea kör med vatten då o då om dagarna för hon är inte så förtjust i kallt så hon får vänja sig för i sommar när de är varmt så måste hon dricka mycket vatten gäller ju kim med:)
Ska börja söka dagisplats för båda snart undra vad man ska välja för dagis.. undra om dem kommer på samma avdelning om man kör tall gården igen men de tror jag inte för jag har för mig att de va 2,5 eller 3år och sen flyttas dem till en annan avdelning aja tåls att tänka på...
Måste iväg i veckan och köpa en ståbräda till kim se om dem ha de billigt på blocket eller om man måste invenstera en dyr vet inte ens hur mycket dem kostar haha!
Caio så länge
kommer mera kort under dagen sen som jag ska lägga in:)
Vart så jävla trött på en person igår:
Nej jag vill inte umgås med dig längre du bara sviker än hela tiden hittar på massa ursäkter m.m. Nu får de vara slut på de! finns bättre kompisar som inte gör som du gör!!!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

hänt lite saker:)

idag va vi uppe tidigt vid halv sju... så har jag städat o gett kim lunch och sen sövt honom.. linnea är super duktig på att äta gjorde gröt innan för ska köra med de i 5dagar och sen gå över med potatis i 5dagar och sen börja o köra lite sött se vad hon säger om de:) man ska ju helst inte köra sött först för då kan de bli så att dem bara äter de sen:)

Idag har skruttan bevisat att hon börjar att bli stor nu kan hon greppa och ta i skallror o leksaker.. hon tycker de är kul att ligga under babygymmet och ta i massa figurer:) hon har blivit intresserad av att ta på ansiktet nu märkte de när hon tog på Peters ansikte igår hon studerar mycket, så hon har tagit på mitt ansikte jätte mycket idag och pratar gör hon massor!!
Och kim o jag läser nu boken han fick av carola o kjell varje dag så att han kanske snart kan börja o prata:)
Idag vart de ingen hanna o towe för dem är sjuka men gör inget för kommer en tjej och kolla på huset idag för hon ville hyra de! Ska ringa till farmor för ska se om vi kan åka dit imorgon!
Men nu är de mest tummen och fingrarna som gäller för Linnea!
fija hjälpte oss med tårtorna vart 2st lika dana :)
MIn stora 2åring:)
först ville han inte vara med på kort haha
tummgalen
roligt kort:)
När peter har börjat o kittla henne vid armhålorna så har hon börjat o skratta vilket roligt skratt hon har:) så gjorde så med idag och hon började o skratta!!
kim somnade vid tolv typ eller lite innan så han vaknar nog snart han brukar sova 1h-1,5h  är lite olika..
På onsdag sattsar jag på öppna förskolan:) sen ska jag hem o fixa mig o lämna barnen o sen ska man på anställningsintervju guud va kul:)
ne nu ska jag ut o röka o sen gosa med linnea så sjukt söta barn jag har<3<3<3

Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()

åter här igen då!!

i lördags kom Peters släkt och firade Kim de va kul.. fija hjälpte till med tårtorna tack:) Efter dem hade varit här så kom Carola, Kjell, Anton,Erica o tindra så  dem fikade o pratade:) Kim fick en bok med 100 första orden utav Kjell Carola o Anton så vi läste o pekade mycket på kvällen men Kim va så trött så han somnade på två röda när han la sej.. sen va de bara att plocka bort o städa lite.. o sen idag så vaknade vi vid halv sju gött Peter fick ta linnea idag vid fem o sex. så vi gick upp sen åkte peter o handlade de som fattades på tårtan alltså geléhallon för dem åt kim upp igår:P så jag o Kim satte igång o göra tårta och sen när peter kom hem så hade han köpt med sej baguetter o lyxröra o kebabröra så Peter spättsade klart tårtan o sen satt vi oss o åt i lugn o ro sedan så slappade vi lite vid ett typ så ringde Jenny o sa att bussen va framme tjugo över ett så satte mej i bilen efter att jag hade matat linnea och hämtade henne, kim fick en ja vad heter de iallafall där han kan mäta hur lång han är o sen sätta in kort på han.. tack:) och sen efter 10min kom signe,malte o Jörgen Kim fick en bok där djuren låter och malte fick sin present av kim en film med knattarna:)

efter de så kom towe o Hanna så vi pratade o lekte sen vart de fika.. efter en stund kom mina bröder alex och Sixten på fika.. sen så åkte signe jörgen o malte hem o sen körde jag jenny till mjölby för hon skulle ta tåget o sen körde jag hanna o towe hem. när jag  kom hem så stod peter o strykte gardiner o gjorde mat:) nu ska vi ta o lägga oss o glo på film har städat med:)
imorgon ska vi till hanna o towe:)
just de glömde skriva vad kim fick av hanna o towe .. han fick sandlådorsaker och en tröja:)
orkar inte skriva mer idag så blir kortfattat haha :P

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

mätt o glad:P

ja då har man ätit då vart potatisgratäng och kött o gräddsås uscg vad mätt man vart o inte mer med de så vart de jätte mycet över så bli matlåda för mej o kim nästa vecka:)

efter vi hade handlat med farmor åse så hade jobbet ringt i linköping och sa att jag inte fick de dem ville att jag skulle jobba dag istället o de kan jag ju inte med tanke på linnea är så liten än, och senare när jag hade matat linnea så fixade jag disken och plockade in varorna så då ringde dem från slomarp äldreboende för hade ringt dit igår o frågat om dem behövde personal inom natt och dem är underbemannade med personal på natten så då fick jag en arbetsintervju på onsdag den 25e kl.14.00- 15.00 .. har ju sökt både i linköping, boxholm , Mjölby och sen ska jag ringa Vadstena på måndag! Vill verkligen ha ett natt jobb dels så kan jag kombinera familjen med att jobba. Om jag får jobb så är de ju bara att ta in Kim på dagis de tar ju 4månader men är ju värt de! o min  är ju lugn o sover mycket de har hon ju alltid gjort. jag är som människa att jag behöver bara sova 4-5h o sen klarar jag av dagen om jag sover över de så blir jag så seg o trött att jag inte orkar göra något på dagen!
så kan ju sova efter att man har ätit när Peter är hemma! och sen när ungarna vilar middag o på morgonen!
De kommer jag klara galant:)
så hoppas verkligen jag få ett jobb inom natt!
jo efter vi hade handlat så bjöd åse på fika och Kim tycker verkligen att han är stor för när vi fikade så satt han stilla på stolen och åt sin bulle o drack mer:)
de fanns andra barn där med men dem hoppade o stojade för fanns en ruchebana vid Karlssons så dem åkte där!
nu ska man vila lite sen ska vi kolla på film o äta lite godis:) kim ska lägga sej tidigt ikväll har börjat komma in i en rutin nu att han lägger sej vid halv åtta-åtta fast sen tar de ett litet tag innan han somnar ibland tar de  30min o ibland går de på 5min.
blir inga ljus på kims tårta imorgon utan blir att skriva med gele o sen ska de vara vindruvor o godis på o så ska vi färga grädden grön. de är så att kim kan inte blåsa så då tycker vi de är onödigt att köpa ljus till honom! får vänta tills nästa år när han fyller 3 då kan han säkert blåsa:)
älskar min familj<3

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

fredagsmys :P

vaknade inatt för linnea vaknade så gav henne mat sen så fick jag sova till åtta för både kim o linnea så matade jag henne o klädde på båda barnen o gav kim frukost:)

Efter de så klädde jag på mej o sminkade mig inte ofta man har smink haha speciellt inte när man är hemma för då går man i mjukisbyxor,linne o osminkad haha skönt de med:)
idag kommer farmor åse vi ska nämligen åka o handla alla vi o eftersom jag har barnen med så ville hon hänga med för hon ska också handla!
för ska handla till kalaset imorgon o på söndag o sen blöjor till Kim o käk ikväll.. Peter ska nämligen grilla ute idag och så ska jag fixa potatisgratäng:) sen blir de lite godis framför tv:n för familjen:)
igår ringde boxholms kommun och ville att jag skulle skriva ett CV om vem jag va osådär så gick upp och gjorde de direkt efter att jag hade pratat med tanten:) så får se vad dem säger!
idag ska linköpings kommun ringa hon sa de när jag pratade med henne i veckan iallafall så får se om hon gör de.
och i Mjölby på slomarp kollade dem precis över natt arbeten  så dem fick mitt nummer o namn så dem kunde ringa sen!
vill verkligen ha ett natt jobb så letar på hela tiden!
så här ser min helg ut för kommer nog inte skriva mycket mera för kommer inte ha tid
lördag: kalas kl.14.00 ska fixas tårta innan o plocka undan lite.. sen på kvällen kommer Kjell, Carola och Anton!
söndag: kalas kl.14.00 sen efter de blir de att städa för dem ska ta kort på huset på måndag!
längtar verkligen tills vi får flytta så man kan börja sitt sparande!
ska bli såå skönt!!
ne nu ska jag ut o röka o se bädda sängen! linnea sover i sängen och kim kollar på Madagaskar de gillar han:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

en dag närmare...

vaknade vid fyra då linnea ville ha mat, matade henne efter de ville hon inte sova så fick vara vaken typ till sju sen somnade hon o jag sov en halvtimme sen gick jag upp medans kim sov och vek lite tvätt o gick ut o rökte.

nu har Kim fått frukost så nu kollar han på film "Madagaskar" idag ska vi inte göra så mycket blir mest lugnt skönt de:)
igår kom timmy o åse hit en sväng o sen kom jonna o hennes kompis ohh gud va Kim försökte att stila eftersom de va en ny som han aldrig hade sett innan:)
ne orka sitta här mera , nu ska jag ta en cigg o sen mysa med min lilla fis till son:)
hade en otäck dröm av han inatt att han blev misshandlad o hans bak va helt sönder slagen o röd snacka om att jag hade tårar i ögonen när jag vaknade;(
usch tänk att de faktiskt finns små barn som blir misshandlade usch de är riktigt otäckt... dem små som inte ens kan skydda sig,som inte har någon talan! speciellt om de händer inom familjen! ne blir bara arg o ledsen av att tänka på sånt .......................
ha en bra dag alla läsare:P
ÄLSKAR MINA BARN O MIN ÄLSKADE SAMBO<3 DE ÄR NI JAG LEVER FÖR <3

Livet är så gränslöst kort

"Låt oss ge varandra tid,
låt oss göra famnen vid.

Låt oss älska, låt oss sjunga,
inte hålla tand för tunga.

Låt oss skratta, låt oss leka,
låt oss sorgerna beveka.

Låt oss jaga tvivlen bort,
livet är så gränslöst kort.


Ett barn

Ett barn som kritiseras
lär sig att fördöma.

Ett barn som får stryk
lär sig att slåss.

Ett barn som hånas
lär sig blyghet.

Ett barn som utsätts för ironi
får dåligt samvete.

Men ett barn som får uppmuntran
lär sig förtroende.

Ett barn som möts av tolerans
lär sig tålamod.

Ett barn som får uppleva rent spel
lär sig rättvisa.

Ett barn som får känna vänskap
lär sig vänlighet.

Ett barn som får känna trygghet
lär sig tilltro.

Ett barn som blir omtyckt och kramat
lär sig att känna kärlek i världen.

 

 

 

 

här gör vi hyss:P

linnea badar är go o glad

nu har jag stängt dörren till syrran hon badar. älskar att retas:P

 

här busar jag och mamma:P

studera vi fingrar igen

 

så jäkla goa dem är mina små fisar haha :P


Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

våran önskade katt i framtiden

de får bli en bengal för toyger finns inte i sverige man måste inpotera den o då kostar de massor med o sen va man tvungen att ringa till jordbruksverket o kolla om regler o så...

läste på forum att dem är väldigt sociala o dem är som en hund vissa kunde apportera o följa med ut i skogen som en hund så blir en sådan:)
Bengalkatterna är mycket sociala, pratglada och tycker om att leka med sin ägare. Bengalerna är även skickliga klättrare och ett högt klösbräde uppskattas.
Man brukar tala om Bengalen som mycket hundlik, eftersom den gärna badar, går i sele och även apporterar saker. Många katter tycker även att det är helt okej att åka bil.

Bengalkatten har ett väldigt speciellt sätt att röra sig på som skiljer den från andra kattraser. Den har en mjuk smygande gång som kan liknas med leopardens och bär ofta sin svans lågt.

så nu är de bara pengarna man måste spara ihop:)
vid sex kom christin med några o kollade på huset frågade hur de gick och dem verkade vara intresserade...
väntar på att kl ska bli nio så man kan kolla på greys anatomy.. linnea sover nu så ska söva kim nu...
har skrivit upp en lista vad som ska handlas till Kims kalas så fredag blir de att åka o handla sen bli de kalas både lördag o söndag:)
kim liten:)
mamma o linnea

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

en lite toyger

just nu är jag o linnea vakna vi håler på att fixa film på usb-minne så vi kan kolla på film, idag kommer husägaren kristin för hon skulle visa huset till några så dem kommer feter kl.18.00.. igår vart jag klar med all tvätt tvättade typ 6 maskiner igår men bra att allt är klart:)

jag o peter ska spara till en liten toyger "katt" dem är inte billiga men sjuhundans söta:) ser ut som en tiger:) måste ta reda på hur mycket dem kostar om dem kostar för mycket så ska vi ha en bengal istället sem ser ut som en leopard:)
idag blir de väl o plocka undan lite men sen bli de lugnt halsen är inte bra än:(
bengal katt
en toyger
ne nu är filmerna klara så ska ta o glo på film till kim vaknar:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

16mars

fan vilken natt så jävla skön linnea somnade efter badet vid sju sen matade jag henne vid nio o sen vid tolv då sov hon till fem o sen matade jag henne igen o sen sov hon till nio.. inga problem inatt snacka om att vara utvilad:P

kim sov ju också till nio idag:)
räknade lite på hur mycket pengar vi kommer kunna spara för vi ska öppna ett konto innan vi har flyttat o sen kan man inte ta ut pengarna förän 3år tänkte vi.. o sen kan man leta hus o köpa de:) o då har man ju pengar till att göra om o köpa möbler:) längtar verkligen tills vi flyttar så vi kan börja att spara,sa till peter igår varför är vi så jävla tröga?? vi skulle ha flytta till lägenhet efter follingegatan o börjat o spara direkt.. för kan lika gärna spara dem pengarna man slänger ut på de hära huset!
den 17 juni bär de av till lägenheten vi fick flytta in 2v tidigare utan att betala:)
igår va kim jätte duktig skulle byta blöja på linnea o sa om o om igen kan du hämta blöja till linnea
o så gick han o hämtade o kom tillbaka med två stycken av linneas blöjor o då va han jätte duktig för kims blöjor ligger jämte linneas o att han kan se skillnad på hans o hennes.
man märker att han växer o växer o bli större för varje vecka som går han lär sig nya saker hela tiden!
den dagen mina barn flytta hemifrån lär man säkert gråta! hahaa...
just de igår när peter  kom hem så åkte vi till egirs i mjölby och lämnade kontraktet och sen ställde vi bilen och gick till egirs för vi skulle till flugger färg  kim va jätte duktig när man är ute med han nu så vill han hålla handen men de är nog för jag har sagt till han att du måste hålla handen när vi är ute o sen håller jag jämt handen när vi är ute så han förstår. när vi gick in så frågade dem oss om vi ville ha en karta hem o kolla i lugn o ro o de ville vi för kim gick runt o ställde sej jämte personer o började o prata med dem o dem bara skrattade haha..
efter vi hade varit i mjölby så åkte vi till farmor åse på kopp kaffe :)
va där en stund och sen åkte vi hem. Medans peter och kim lagade mat så tog jag och badade linnea o matade henne ,hon va så trött så hon somnade direkt, sen åt vi vart makaroner och köttbullar enkelt o bra:)
efter vi hade ätit så badade kim o pappa peter och jag kollade på för va tvungen att duscha för att reda ut håret usch ibland är de tråkigt att ha långt hår kan jag säga:P
Efter kim hade badat, för han ville upp han ville inte bada klart så då försökte jag söva han med han bara fejkade hela tiden lossas sov typ så när peter va klar så hoppade jag in i duschen så fick peter söva han!
men de gick ju inte så bra så han fiick vara uppe med oss för vi kollade på film.. sen fick han yogurt o sen kollade jag på filmen"Aurore" usch vilken ledsam film fick tips av jonna att den va bra o de va den också men verklighetsbaserad med! aurore är en liten tjej när hennes mamma dör och pappan o hans nuvarande tjej gifter sej på samma dag som begravningen är sen så tycker styvmamman att Aurore är jätte jobbig så hon börjar att misshandla henne de går så långt så att hon gör brännmärken på Aurore och till sist dör hon av styvmammans kraftiga slag!
men man tänker efter man har sett filmen o man tjuter i filmen kan jag säga!
den tycker jag ni ska se!

Efter typ 10min av filmen så hade både kim o peter somnat så jag fortsatte att kolla på den så kollade jag på en annan film kom inte ihåg vad den heter men den är jätte bra den men
handlar om en neger som är jätte kraftig och hennes pappa har samlag med henne och hon får två barn med honom en utvecklingstörd o en normal, hennes mamma skiter i henne o misshandlar henne! mamman säger att de är hennes barn så hon kan få massa bidrag, en dag så är hennes dotter så trött på allt så hon tar båda barnen och går sin väg..
idag blir de lugna puckar ska tvätta lite annars så blir de bara tillbringa dagen med sin underbara familj<3<3<3

Permalink Kommentarer (7) Trackbacks ()

fint väder:P

vaknade vid tre inatt o då ville linnea ha mat o sen somnade hon om igen efter att hon hade pratat o sov till åtta gud va skönt de va att få sova :P när hon vaknade fick hon mat o blöjbyte sen har vi kollat på "pappas flicka" och "spöket laban" o så fick Kim frukost i sängen idag eftersom jag inte är så pigg, sen så vilade hela familjen linnea sov på min mage o Kim sov jämte linnea så nu är vi lite piggare fast halsen är värre:( Peter börjar tydligen att känna av de med på jobbet så får se om han stannar kvar eller  om han kommer hem! fast han stannar nog kvar han brukar inte åka hem om han inte har feber!

så ska ut o röka o se fixa middag till kim,  missade våra bästa år idag men tror inte de hände något speciellt någon som kollade på de idag??
nu äter kim helt själv med sked till yoghurt han har inte velat göra de ibland får man mata han o ibland inte men igår bevisade han att han va en stor kille:) o idag har han lärt sej att dricka själv ur en läskflaska:)
o han hämtade blöjan själv fast de gör han ju varje dag bara man säger till han:)
så då har vi ju kommit till tutten då o den ska vi ju ta bort på dagen så han bara få ha den på kvällen när han ska sova de är lite svårt faktiskt för vet hur tuttsugen han är o är typ hans bästa kompis:( så blir svårt för mig med nappen! men mjen får väål börja om någon dag lr så haha skjuter bara upp de hela tiden för jag vet hur mycket han gillar sina nappar!
hej så länge

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

ingen energi, ge mej kraft orkar inte vara....

ingen energi ingen kraft idag blää:/ har varit uppe typ hela natten för linnea har inte varit på bästa humör hon vill inte ligga i sängen inte ligga i vagnen bara på min mage men de går inte heller, de får inte bli som kim när han vart sjuk för då fick han sova hos oss o sen har han legat hos oss typ hela tiden för han vill inte loigga i sin säng fast vi söver han i hans säng men sen vaknar han vid ett,halv två o vill komma in till oss!

peter fick ta linnea på morgonen för kände mej inte bra så jag fick sova lite sen så har vi kollat på film"pappas flicka" typ som "en fyra för tre"... den gick ju år 1997 fast peter har aldrig sett den men jag såg på serien då:)
Nu har vi två barn som är sjuka o +jag då kim o linnea har feber men inte jag gfast jag känner att kroppen inte orkar o är jätte tjock i halsen så de bryter väl ut imorgon lr om några dagar...
Kristin husägaren ringde idag o på måndag nästa vecka så kommer dem att ta kort på huset o då ska de vara snyggt o fint o på visningarna med blää de är nackdelen o hyra privat tycker jag för kim leker ju med sina leksaker så de är ju överallt:P  fasr jag hoppas inte att visningarna håller på tills vi flyttar utan att hon ger upp o hyr ut de lr att någon dum människa köper de!
Igår fick jag kontakt med en jätte bra vän vi umgicks typ från fyra o sen tills jag flyttade till östergötland har försökt att få kontakt med henne men har inte lyckats att hitta henne men inte så lustigt eftersom hon har gift sej! vi va "bästa kompisar" lr jag hade många bästa  kompisar i sm.stenar  men hon o jag va mycket o hade kaniner ihop o födde upp kaniner haha o jag o några vänner byggde ju koja när man gick i trean o då hade hon precis flyttat hit från Skåne så då fick vi jätte bra kontakt o träffades varje dag :P
o en son har hon på 5månader så vi bestämde att jag ska åka till henne i maj,juni någon gång nu bor hon i halmstad så ska bli kul:P
ne nu ska jag lägga mej i sängen igen ingen bra dag för mej idag:P hoppas man mår bättre imorgon!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

kim 2 år idag:P

stora pojken nu:)

igår så va vi på bvc o linnea vägde 5870g o är 60lång o sen fick hon två sprutor i vardera ben.. hon skrek hela tiden o frågade om hon gjorde så jämt så sa jag att aa varje dag typ 1h då sa dem att jag skulle köpa lactosfri ersättning på apoteket för hon kan vara lactosintollerant tydligen för när sjuksköterskan bar så som när dem har ont i magen så sa hon att de är nog därför hon skriker så mycket.. men skulle köra med de o se om de vart bättre om de inte vart de så är hon sån bara...
kim va så rolig när vi va på bvc så va de en ulänningsfamilj som va före dem hade en på 3 en på 2 å en på några månader. o som vanligt så frågade ju pappan ut oss hahah usch.. o fattar faktiskt inte på dem dem låter deras 3åriga son få öppna dörrarna o gå ut själv medans dem va inne hos läkaren o sen kom han in igen o hade med sej snöbollar som han kastade inne i lokalen usch säger jag men kim stod o kollade på han o skrattade typ hånade hahah...
efter de så gick vi till peters pappa o carola där erica o tindra va o fikade o pratade trevlig:) kim fick sin present av dem en tramp traktor med släp:)
sen gick vi hem o så kom kjell o lämnade den eftersom vi hade gått dit riktigt skönt ute:)
sen så kollade vi på lyxfällan på internet missade ju igår o så gav jag kim kvällsmat o nattade han vid halv nio sen sov båda två tills klockan va elva o linnea började illskrika o kollade temp ja garanterat feber så vi gick lite o gick ner med henne o gav henne alvdon o sen mat men hon fortsatte o skrika tills alvedonen hade börjat o värka till slut somnade hon på min mage så la in henne i sängen.. men hon har vaknat några ggr inatt o illskrikit.. kl.3 inatt så illskrek hon så va bara o ta alvedon o mat  o sen gå runt med henne när alvedonen hade börjat o värka så började hon prata massa verkligen ett sånt ord typ jag har ont haha så söööt...
DE ÄR INGEN VANLIG DAG;NE DE ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DE ÄR KIMS FÖDELSEDAG HURRA HURRA HURRA!
så i morse så tog jag o kim ett bad sen kollade voi på casper o gick ner o åt frukost sen fick han öppna sitt paket en cykel o cykelhjälm så peter fick montera ihop de:) han tyckete om o sitta på den men han fattar inte hur han ska göra med benen så jag o peter stod på var sin sida o hjälpte han samma sak med traktorn men han kommer nog på de snart!
idag kommer åse,putte o jonna vi ska ju inte ha kalas förän nästa helg vart ändrat!
ne nu har jag bäddat sängen så ska gå ner o ge linnea mat!!
ÄLSKAR MINA BARN O MIN KÄRA SAMBO!<3

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

imorgon fyller kim 2år:)

imorgon blir kim 2 hela år:) de går fort.. idag vaknade jag när peter åkte till jobbet vid sex och sen kvart över sex vaknade linnea så matade o bytte på henne sen gick vi in till stora sängen o myste då kim fortfarande sov, o sen somnade vi med en stund.. vi låg faktiskt i sängen länge idag skönt att bara vara:) så gav mat till linnea innan vi gick upp sen o klädde på dem små barnen.. kim gillar tydligen kalle o chokladfabriken:) så vi har kollat på den i sängen..
sen gick vi ner o kim åt frukost o jag drack kaffe o sen började ju "våra bästa år" men de är ju så jävla segt vet inte hur många avsnitt de har varit att bos dotter ska berätta sanningen om bo o hope o nu är de väl tredje avsnitten o hon har inte gjort de än... efter de så tränade linnea på att sitta de går bättre o bättre för varje dag som går efter de så fick hon gosa ner sej i kuddar o filtar o så satte jag på en cd-skiva, för gick med i GO boken igen o då fick jag leksaker o cd-skiva o hon verkar tycka om den för hon är tyst o studera sina händer o fingrar.. så ska köpa en lite cd-spelare som jag kan ha inne på hennes rum o sen i kims o linneas rum för dem ska dela o så kanske kim kan somna i sin egen säng med  då bara att testa lite alternativ så får vi se:)
idag ringde fastighetskötaren med på egirs o dem ska ta bort alla kontakter o sätta nya:)
ska la komma på vad vi ska äta idag för maten ska vara klar när peter kommer hem för sen ska vi till bvc o sen till carola kjell o erica skulle komma dit med sin dotter tindra hon är ju född i oktober så hon är lite äldre än linnea:)

ne nu ska jag ta o dra mej:)

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

uppe tidigt:) me like:P

vaknade vid ett inatt då kim vaknade i sin säng o grät så han fick komma in i våran, sen vid tre vaknade stumpan o ville inte sova utan bara prata o då kan inte jag sova så när klockan ringde vid fem för Peter så va jag vaken så kröp in hos honom o myste lite..;)

när han hade åkt så tog jag upp linnea så hon fick sova på mej men hon ville ju bara bajsa så vart o torka blöja efter en stund sen sov vi till tio över sju då peter skickade o sa att han hade en överraskning åt mej haha i lådan ett ciggpaket haha :P
när vi steg upp så gjorde jag mat till linnea men hon ville inte ha något o sen gick jag ner till tvätten o fixade den.. så nu ska jag bara dammsuga övervåningen sen ska jag hoppa in i duschen o fixa mej för vid halv tio kommer peters mamma hon ska hjälpa mej med ungarna medans fastighetsbyrån o kristin är här vid tio sen när peter har kommit hem ska jag linnea o kim till hanna... peter ska till tandläkaren idag så får se vad dem säger hahaha jag tror han har något hål haha bara för o retas:P
ne hej så länge!!

så nu sitter jag här en snabbis ska bara uppdatera lite sen skiter jag i datorn haha:P
vid halv tio kom åse så åse o kim åkte ner till putte på lagret o sen gick dem till odal på fika kim va så duktig så sa hon han satt och åt sin negerboll, o satt så fint:)
sen vid tio kom kristin o en mäklare för att kolla på huset de gick fort tog typ bara 10min-15min så så skrev jag att dem va klara till åse så då hade hon köpt med sej lite fika o dricka till kim o lite godsaker till linnea. så satte på lite kaffe så vi drack lite o pratade o kim va uppspelt som vanligt när han ser "farmor" :)
han är lite rolig han snyter in o snyter ut fast han inte ha något snor hahah....
idag blir de hemma iallafall o imorgon hade jag tänkt att vi skulle till hanna men kom på att jag har bvc jag som alltid glömmer något:P
ikväll ska väl peter hjälpa putte lite om de blir som de är sagt.. o gött ikväll börjar nya avsnitt av LYXFÄLLAN:P de ska vi se:)
ne ska gå ner o se om linnea vaknar någon gång för vi ska öva lite på att sitta gör vi några ggr om dagen nu:)

ÄLSKAR MIN FAMILJ<3

kim lite:) lika söt nu som då:)
trötter

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

linnea sitter lite:P

nu har vi börjat o öva på att linnea ska sitta o de går jätte bra o sitter i några sekunder... kommer nog mer snart

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

10/3-2010

ja nu är de bara 3dagar kvar tills våran lille fyller 2 hela år:P men vi ska flytta på kalaset till den 20:e o 21:e

så peters släkt får komma den 20:e o min den 21:e...
se om han bli glad för cykeln o hjälmen han ska få:)
vaknade när peter åkte till jobbet o sen gick jag o la mej fick faktiskt sova till nio idag för barnen, sen gick vi upp tog på linnea o matade henne medans kim kollade på film sen gick vi ner o åt frukost..
sen så lekte han i sitt rum o jag att vi datorn o kollade lite jobb, ringde faktiskt till jobbet idag där jag hade gått på intervju o frågade om jag fick jobbet o då va de så att hon hade försökt att få tag i min chef på de andra jobbet men inte lyckats o sen hade hon massa möten så hon sa idag hinner hon nog inte men får besked i veckan lr nästa vecka lovade hon..
efter jag hade kollat på våra bästa år så började jag göra mat till kim vart makaroner o baconröra han åt så duktigt:)
efter en halvtimme så va han trött så gick o la han i hans säng o han somnade o nu har han precis vaknat:P så han kollar på bilar lite:P
blir o göra middag vid fyra när peter har kommit hem annars blir de lugnt idag:P
just de ja: jag skiter i dej nu, nu får de vara nog på de dumheter du hittar på o kommer med massa ursäkter hela tiden:( fattar inte att du orkar!! säg som de är istället! säg upp kontakten om de är så!! mycket bättre!!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

lite bilder sen igårkväll barnen fick vara uppe lite senare än vanligt:)

linnea studerar sina händer i fingrar

studerar ännu mera:)
hon är duktig min tjej hon kan nästa vända sej på rygg till mage nu:)
så glad
så su man får vara  men de gick över fort:P
kim o linnea
mamma o bästa sonen:) han va lite trött o ledsen han hade precis snubblat över en leksak o ville vara hos mamma!
kim o mamma
de är min sked:P
filmen på linnea finns på face book de är när hon försöker vända sej till rygg:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

skönt att få de gjort...

idag va ingen bra dag för linnea om hon va vaken så skrek hon annars sov hon vet inte va de va med henne idag.. men Kim började o gråta när hon grät så kunde bara städa övervåningen sen kollade vi på film o lekte.. sen när Peter kom hem från jobbet så åkte vi en sista gång o kollade på lägenheten, de är ju ingen ny lägenhet för är ju ett gammalt hus lägenheten är i men de blir nog fint bara man kommer i ordning:)huset har ju sitt charm med:)  linnea o Kim ska iallafall få sova i samma rum  o sen ska vi ha ett rum med dator i o leksaker så blir en litet lekrum.. ska se om man kan få in Kims TV i de lilla rummet där dem ska sova o göra en liten myshörna:)

skötbordet fick plats i dusch-rummet som jag hade planerat:) sen blir de en liten garderobshörna i deras sovrum med:)

de är ju billigt iallafall egentligen skulle dem ta 1500kr mera men eftersom de inte finns så många 4:or i skänninge så satte dem så lågt pris.. när vi lämnade nyckeln så påpekade vi om kontakterna för är några som är olagliga o ha. o sen att vi skulle ha tapetserat i TV-rummet o sen att där balkongen är så har dem antagligen haft öppen balkongdörr så de har regnat in så vi sa de så inte vi får skit sen när den dagen kommer o vi ska flytta ut!
hallen är cool tycker jag för när man kommer in så är de en lång hall o sen är de trappa upp till själva lägenheten:)

sen när vi kom hem så lagade vi mat vart spagetti o köttfärsås idag,efter de så städade jag nedervåningen så nu är allt klart:)
på torsdag kommer en mäklare o ägaren hit för hon ska sälja huset igen men tror knjappast att hon få sålt på de hon vill ha 1milj 200 000 o de är alldeles för mycket kanske 800 000 för är ju ett renoveringsobjekt om man säger så!
men men vi ska köpa vårat drömhus den dagen vi har sparat ihop  så mycket tar väl 2-3år:)
sen vill jag gifta mej efter de haha få se vad peter tycker om de sen när vi kommit så långt:) jag har sagt när vi har varit ihop i 10år så kan jag gifta mej!! man har ju hela livet på sej så de hinns!!


ne nu ska jag väl gå ner o glo på tv:)
har lite bilder som jag ska sätta in sen:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

kollat på lägenhet nu:P

vid halv fyra så kollade vi på en lägenhet o vi ska flytta IGEN fast denna gången blir de bra för vi ska spara pengar till vårt kommande husköp:) kostar bara 5500 med värme o sen tillkommer elen.. så har sagt upp huset idag då!

blir bättre så så man kan spara pengar istället för att slänga ut dem på skit!
ja jag har inte så mycket att skriva mer kommer mera imorgon:P

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

inte skrivit på ett tag hmmm... kan inte hinna allt haha :P

ja vad har hänt inte så mycket.. vi va o kolla på en lägenhet förra veckan en 3:a så idag ska vi kolla på en 4:a.. kolla runt lite o sen få vi se:)

igår va iallafall kim lustig vet inte vad som har hänt med han tror att han har tagit efter linnea för han vet hur linne gråter o nu har han gjort så hela veckan pipigt som en fågel för han vet att när linnea gråter lr låter så så går jag till henne o de är väl de han med har börjat med haha.. o han har verkligen blivit stor kan sätta på sin dvd o tv själv igår satte han igång lampan i hallen med.. men han är duktig med när man ska byta blöja så säger vi att vi ska fråga kim vad blöjan är o att vi ska säga vad den ligger någonstans igår sa vi"kan du hämta blöjan,blöjan är i badrummet" fick säga de några ggr men så gick han till badrummet o rev i paketet o kom tillbaka med 2blöjor:)
såå söt fast han kan va lite jävli8g med han har börjat bli grymt mammig nu så de är bara jag som gäller om dagarna på nätternma när han ska sova så är de pappa peter som gäller:) igår va de väl katastrof jag kunde inte göra något han slet o drog mej i benen o vill att jag skulle göra annat än o laga mat o sen när peter lekte med han så dög de inte för de skulle vara mamma... på kvällen så satte jag mej på bobby caren o sa att han skulle putta o han puttade så jag åkte långt men varje gång bilen stannade så började han gråta så då fick jag säga "putta" hela tiden när den stannade så då vart han glad:)
han är go men förstår varför han inte har börjat o prata än eftersom han förstår så mycket, de är väl av ren lathet antar jag för han pekar på saker o låter när han vill ha något haha...
snart ska vi ner o äta frukost sen ska vi leka o fixa tvätt o sen när peter kommer hem så ska vi kolla på lägenheten!!
annars blir de lugnt.) så nu har jag uppdaterat lite men måste ge mat till linnea nu o kim med:)

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

gick bra igår:)

de kändes som de gick bra igår hon skulle bara ringa min förra arbetsplats o sen skulle hon ringa till mig o säga om jag fick jobbet eller inte så väntar på telefonsamtal så kanske bäst att vara hemma ida:P

hoppas verkligen att jag får de:)
nu börjar man få ordning på kims sovtider iallafall han brukar gå upp vid sju, halv åtta o sen lägger han sig vid sex-sju.. igår la han sig vid sex o sov till halv åtta idag:)
så nu ska vi börja med så att han sover i sitt rum de gör han ibland men nu tänkte jag varje dag!
igår kändes de som jag börjar o bli sjuk hade visserligen bara 37,5 men kände mej hängig o dan så jag o peter tog ett bad o gud va skönt de va att bara lägga sig i badet o bara blunda:P  efter de gick jag ner o tog en macka o ett glas varm oboy skulle kolla på desperate housewife men orkade inte så gick upp o kollade på film istället
VA FAN HAR H'NT NU MAN KAN INTE SKRIVA ' P[ BORDET AJA...
aja f[r skriva sen

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

måste flytta

ja då har vi kommit till till de tråkiga då att vi måste flytta igen.. för de vart på tok för mycket vi hade inte räknat med de.. så fanns en lägenhet på blocket på 4rum o kök för 5300 så har ringt på den så dem skulle höra av sej sen.. o då gör de inget om vi flyttar i sommar för sparar in jätte mycket nyrenoverad 5300kr o sen står man för hushållselen själv. om man skottar o fixar trädgården så får man 300kr i rabatt o garaget kostar 200kr i månaden.. men dem höll på att renovera lägenheten nu så hon skulle höra av sej sen.. liksom vi kanske kommer upp i 6200 med allt o nu kostar kallhyran här 6500kr

de va faktiskt peters pappa o signe som tippsade om de så vi får se om de blir något..
för om de blir lika kalt nästa vinter så står vi så här igen:(
visst de är ju bra hus o så men dem skulle ha för mycket för att sälja de liksom 1.2milj o de är renoveringsobjekt blää...
aja får se vad vi hamnar kanske i en hydda haha ne då:P
snart kommer jonas o annelie på kaffe dem skule lämna över lite saker med!
sen kommer peter hem vid ett o sen ska vi lämna kim till åse o åka till linköping...
igår åkte jag o linnea till hanna först åkte vi o solade o sen hem o gjorde mat o pratade..
har inget mer o skriva haha 
ska ringa kl.11 idag ska boka in ett möte o se om de går vägen! har lite alternativ.. men som sagt få se vad som händer...

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

imorgon gäller de:P

i fredags ja du vad gjorde vi haha minnesförlust haha

vi va iallafal på biltema o köpte en bike till kim o hjälm sen efter vi hade varit där så åkte vi hem till farmor åse för hon hade köpt vantar till linnea o kim för har letat efter ett par tjocka vantar till kim för dem han hade fick han inte i händerna för han har så tjocka händer..

lördag vart de först kalas hos peters mormor o morfar vid 13.00  sen  åkte vi till hanna o towe så kom dit typ vid 16.30 så vart dubbel kakor o bullar o tårta haha :P towe fick hello kitty klänning o hello kitty strumpbyxor av oss:)
sixten följde också med så när vi kom dit va farmor,inge,alex,tomas,fredrik,jenny,gustav,signe,jörgen o malte men ala utom signe,jörgen o malte skulle åka så de blev lugnt o tyst sen:)
söndag skule vi ha åkt till matlte på kalas men kim hade varit hängig,seg o trött sen han vaknade så vi sa att vi kommer nästa helg istället:)
så vi åkte ut till peters mamma för vi skulle prata om sen sak så då bjöd hon även på middag o kaffe:)
när vi kom hem så fixade jag lite tvätt och sen kom peters mormor o morfar hit så vi pratade o drack kaffe o bulle men kim va jätte trött o busig så efter att dem hade åkt så la jag han o de tog max 3min o  så sov han.. så sen va jag o peter själva för linnea sov med:)
så vi kollade på film o sen somnhade vi:P
måndag idag vaknade linnea vis sex då peter åkte så då matade jag henne o precis när jag hade gjort klar ersättningen så vaknade kim så han väntade på mej vid trappan o sen gick vi in till linnea.. efter de så satte jag på mob så hon somnade igen o jag o kim kollade på svampbob fyrkant för har tagit hem lite filmer med honom...
sen när filmen va slut så badade vi och åt frukost yogurt o macka vart de för kim:) nu kollar han på svampbob fyrkant ett annat avsnitt o linnea sitter i babysittern så ska gå ner o ta mej en macka jag med o lite oboy sen blir de att leta fram betyg o anställningsbeviset för ska ha de imorgon...
imorgon blir de bvc vid 9.00 då kommer åse o ta hand om kim sen ska jag på intervju kl.14.00 :)
caio

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()