toppen dag

började med att jag vaknade vid sx då linnea ville ha mat.. och kim sov än:) han har sovit hela natten i sin säng har vaknat en gång men sen somnat om igen! Efter jag hade matat linnea så började kim krupphosta igen så då fick han komma in till mig så vi sov till nio sedan gick vi upp! fixade frukost till kim o mat till linnea! Sedan så kom sixten för mina cigg va slut så han va snäll o gick o handla de åt mig, Efter ett tag så ringde telefonen de va signe som undrade om vi va hemma så dem ville komma en sväng så då kom jörgen,signe o malte dem hade med sig fikabröd så fikade lite och efter ett tag kom hanna o towe!
Efter vi hade varit inne lite så bestämde vi oss för att gå till en lekpark så de blev lekparken på trojan!
haha man vart själv som ett litet barn:P de va skit kul:P
Efter vi hade varit där ett tag så va klockan tre så signe,malte o jörgen åkte hem. Och hanna gick hem. Skulle hängt med henne men eftersom de va så fint väder så skulle jag o peter gå en sväng när han hade kommit hem!
Så när han kom hem så tog vi två vagnar och gick en runda gick förbi cirkusen men inga djur va ute och sedan tog vi vägen förbi garaget där peters pappa va! Sen vart de östenssons o handla de vi skulle grilla hamburgare:)
När vi kom hem så staratde peter grillen och jag förberedde pommes,gurka o tamat. För kim gillar pommea så vi tog hamburgare med bröd!
Efter vi hade ätit så gick vi ut igen. Linnea satt på täcket o pratade o jag låg ner o slappade:) KIm sprang efter peter för han tvättade bilarna medans vi va ute! Vart lite kallt nu på kvällen så vi gick in! snart ska kim sova! Linnea va trött så hon somnade nyss:)
Tack för en härlig dag <3

imorgon vid tio ska vi hämta förrådsnyckeln o lägenhetsnyckeln för vi ska börja med att packa in fölrrådsaker o finns ju ett förråd inne i lägenheten så vissa saker ska ju upp dit o andra ner till de andra förrådet:)
så imorgon ska jag o kim o linnea fixa lite medan peter är på jobbet:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

borensberg

vaknade tidigt idag kl halv sju då linnea ville ha mat och sedan vaknade kim:)
Färgade håret på peter men eftersom han har svart kvar så vart de lite orange så får färga igen om några veckor om han vill! Efter de så åt vi frukost och medan linnea somnade om så åkte jag o köpte hårfärg till mig och när jag kom hem så färgade jag håret.. Sedan gav jag mat till linnea och peter fixade kim. Efter de så begav vi oss åt olika håll jag tog med linnea o peter tog med kim..
Åkte till mjölby o hämtade barbro o pappa och sedan for vi till min farmor i borensberg!
När vi kom dit så va inte maten klar en så vi pratade massor. Inge satt vi grillen o grillade kyckling och sedan kom thomas o fredrik(kusin) dit:)
Så sedan åt vi och linnea ville inte ha pureemat för hon va för trött men välling gick bra och sedan somnade hon. vi satt i paveljongen och åt:) jätte mysigt där inne. den har inge buggt själv!
Efter vi hade ätit så gick vi ut och la oss o solade och pratade :P
Efter ett tag vart de kaffe och rabarberpaj med vaniljsås gött:P
Vi vart kvar rätt så länge sedan så åkte vi o lämnade pappa o barbro och sen åkte jag o linnea hem:) hem sköna hem kände jag för har varit borta typ hela dagen!
När jag kom hem så kom kim han va så glad så:) När peter hade varit o handlat snus så gick vi ut jag vek ihop tvätten,linnea satt i vagnen o kim sprang runt medan peter klippte gräset.
Sixten kom strax efter då jag skulle klippa hans hår o färga de så nu är de klart!
kommer lite bilder från idag:P

fredrik(kusin)

pappa

barbro


inne i paveljongen

satt ute i solen innan fikat

stugan som farmor o inge bor i

lekstugan o farmor sitter framför

gäststugan. Linnea sover i bilstolen i skuggan o thomas solar sig haha

linnea sitter i vagnen

pappa o kim klipper gräset:)

hej så länge



Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

29maj-2010

började dagen med att mata ungarna o ta på dem för skulle till mantorp o handla. Fösrt åkte vi förbi putte o åse för peter skulle hjälpa putte med en tvättmaskin..Efter de åkte vi till mantorp för att handla mat till linnea o present till peters mamma för de är "morsdag" imorgon! Så vi bestämde att jag skulle ta kim och peter linnea så vi åkte rulltrappa upp men så fort vi kom upp så började han o strejka och betee sig trotts på hög nivå kan jag säga och han skrek o hade sig och jag kunde inte bära han när han skrek o sedan plocka i varor så vi gick ner till peter igen och fick nycklarna sedan gick vi ut och satte oss i bilen och väntade på peter.När peter kom så gick jag in o handlade och sedan åkte vi vidare till peters pappas sommarstuga då peter skulle lämna en skiva! Linnea började bli hungrig så hon började o skrika o hade ingen flaska med mig ju så hon fick vänta tills vi kom hem... Väl hemma så fick hon mat och jag började o göra mat,vart potatis o köttgryta.Medan jag höll på med de så ringde sixten o sa att han fick åka hem och han ville åka hem till sig och inte till farmor så efter vi hade ätit klart så åkte jag och linnea o hämtade hanna och sedan fick hanna köra till norrköping eftersom jag inte är van o köra där! När vi kom fram så gick vi till sixtens sal sedan när han hade fått sina sprutor som han ska ta varje kväll så han inte får blodpropp. Sen va vi på väg hem TRODDE VI men ack så fel vi hade haha vi kom ända till Finspång så när vi hade en mil till finspång så ringde jag peter o sedan ringde åse så hon beskrev vad vi skulle åka.Vi skulle åka till finspång och sedan till linköping och vi hittade vägen weeii haha vi hade inte alla hästar hemma idag helt enkelt haha!
När vi kom till mantorp så stannade vi för vi skulle hjälpa sixten o handla de han fick äta så tog typ en timme där inne sedan så bar de iväg mot skänninge upp o lämna varor till sixten eftersom han inte får bära så mycket och sedan lämna hanna och sen åkte vi hem jag o linnea:)

När vi kom hem så va peter o kim där uppe så vi gick upp och sedan gick vi ner kim fick vara utan blöja:) de tycker han är skönt! Men efter ett tag så sprang kim ut i köket o va där ett tag och sedan sprang han in o ville att jag skulle komma så jag trodde han ville ha mat i kylskåpet men då drog han bort mig och ville att jag skulle komma till bordet och vi gick dit då pekade han på golvet hahaha ja då hade han bajsat på golvet:P vilken stjärna:) men tyckte han va rolig eftersom han sa till men denna gången vart han inte ledsen som han brukar bli när han kissar! men de är ju bara bra att de kommer ut:)

De va min dag de:) nu kollar vi på Avatar och bara slappa:)

Imorgon ska jag med pappa,barbro o linnea till farmor ett tag för ska få pengar av henne för ljuspartyt för fick ju lägga ut med våra pengar till de! Peter o kim ska till peters mamma! så får se om jag hinner dit sen:)


fick hämta kaninen den 18e istället då både jag o peter jobbar den 19e.. Peter jobbar till 12.00 och jag måste sova när han kommer hem för jag jobbar från 21.00-07.00:) får ju pengar:P

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

min och kims ninis:)

våran kanin som vi ska hämta den 19e:)
som ska heta Totte tror jag:)

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

veckan

onsdag:   som sagt i onsdags gick vi upp tdigt då vi skulle köra sixten till norrköping för han skulle bli inlagd för han skulle opereras på morgonen därpå. Peter tog ledigt från jobbet då han kunde köra för har aldrig kört till norrköping innan! så vart tidigt för barnen hämtade upp sixten kl.8.00 och sen åkte vi vidare till norrköping.
linnea sov i bilen

kim myste med sitt täcke

 jag satt i mitten med en snus inne haha :P          sixten satt               fram med peter


peter körde     
När vi kom fram till norrköping så gick alla in och så trodde vi att de va den avdelningen vi va på innan och han skulle läggas in kl.10.00 men vi väntade till 10.30 sen frågade vi varför dem va försenade då visade de sig att vi va på fel ställe så hon visade mig och sixten vart vi skulle,peter och kim hade gått lite för kim va lite otålig o vänta, så jag tog linnea! När vi kom in till de rätta stället så visade en sköterska oss ett rum så kom de en detist och förklarade vad han fick äta efter operationen m.m. sedan kom de en läkare och tog lite test på han o kände på han! När vi va klara så fik vi sitta i väntrummet coh eftersom klockan va mycket och jag skulle vara hos tandläkaren vid 15.20 så va jag tvungen att åka men sixten va ledsen och nervös och de förstår jag så kramade han och han kramade mig hårt sedan så sa jag att du är inte ensam jag finns här så de är bara att ringa!
När vi kom ut till bilen så hade kim och peter somnat där framme så fick lyfta på kim och sätta han där bak sedan så somnade han om.Åkte förbi biltema då peter va tvungen att ha en handbromsvire då han skulle besikta sin bil om några dagar och förra gången slet dem sönder den för han! Passade på att mata linnea medan peter va inne och när han kom tillbaka hade han köpt rosa stora tärningar till min bil:)  så snyggt så;)
Sedan åkte vi hem och jag for till mantorp för att laga ett hål,tog dock ingen bedövning denna gången.Har alltid tagit bedövning innan men peter sa att de inte gjorde så ont så körde på de efter 10min va de klart och åkte vidare till netto i mjölby och handlade lite sedan till apoteket i skänninge för att ta ut en sak och sedan hem!
Fick även papper om att kim har kommit in på vallen (dagiset) och börjar med inskolningen den 16augusti så då får antingen peter vara hemma med linnea eller tvärt om och någon är på dagis med kim och sedan får peter åka till jobbet:)


torsdag: Åkte barnen och vi vid halv elva till pappa för skulle stå i affären i 10min för pappa skulle ner till banken! kom lite kunder men kim tyckte om fiskarna så han gick o kollade på dem medan jag höll linnea och slog in i kassan vad folket skulle ha,gick kanon bra bara ungarna fick vara med:)
När han va klar åkte vi vidare till vadstena för att lämna in min löne-spec tog 1min för sprang in medan barnen väntade i bilen sedan for vi till motala då vi skulle umgås med syrran o towe.Vi skulle hänga med till läkaren. Vi kom dit först sedan så kom signe o hanna efter oss för dem hade varit i stan så vi gick upp då jag matade linnea sedan så for vi till sjukhuset till barn-ungdomsavdelningen. Där de fanns massa leksaker att leka med medans towe o hanna va inne hos doktorn men som vanligt så tyckte kim de va kul att utforska alla rum som va öppna så han smet in dit och började prata med dem som jobbade där.
Tog ett tag på sjukhuset, sedan åkte vi till willys för att handla middag så hanna smet in och handlade de vi skulle, kebabkött,ris och sås.
Sedan for vi hem till hanna och lagade till maten sen så kom tommy men han va inte hungrig så vi satte oss o åt gud va barnen åt och vi med.. jag åt så mycket så jag kände illamåendet sen:( usch
Efter ett tag när narnen hade lekt så åkte jag hem vid sex,lr lite efter sex.
Ringde till sixten vid ett för han skulle opereras vid halv åtta men då va han på uppvaket så ringde vid fyra igen sen och då fick jag prata med han o så ont han hade stackarn:( lider verkligen med honom. men han ska vara hos farmor i några dagar så han bli ompysslad:) men allt hade gått bra:)

Fredag:  vaknade halv sju och fixade mig och barnen och gjorde massäck till trippen idag. Vi skulle nämligen åka till valla med syrran hanna och towe och såklart mina barn. Vi åktre när hanna kom, först åkte vi till östensson för skulle handlade lite dricka till resan och tog ut pengar till ljuspartyt sedan så skulle hanna till apoteket och ta ut towes medecin. Sen for vi till åse för skulle lämna kuvertet. Efter de va vi påväg till valla och kom fram efter ett tag... Nu kommer de massa bilder:

kim hanna och towe kollar på hästen      hästar
hästar                                             towe klappar hästen

towe och linnea                               jag försöker klappa hästen haha

jag kim och towe                                  towe jag och linnea

fin häst                             towe o kim   kim är med
                                                                                                                                             stora barnen

jag och kim kollar på stora ankan lr vad nu de är..           ankor

kim kollar på ankor         jag towe och kim

bossen i anklandet haha :P         någon slags fågel

kim o towe kollar på anka    kim

kim hanna o towe    jag kim,linnea och towe står på bron

så här ser man ut en dag på valla:P          towe och linnea när vi har picknick
                                                                                                                i mitten av lekparkarna.

towe och linnea sitter på filten     kim va för upptagen för att äta just
                                                                                                                då de va mycket roligare att jaga fåglar:P

towe i kojan                 kim och towe är i båten:)

jag o kim,kim petar på grisen   kim sitter på grisen

towe sitter på grisen   kim o towe i sandlådan

kim springer vid båten    kim ville kolla på ankorna innan vi gick till bilen:)

Sedan åkte vi hem lämnade towe o hanna vid konsum och sedan åkte jag hem och bytte kims leriga kläder och åkte ut till jonas och anne-lie på födelsedagsfika för jonas fyller år idag GRATTIS!
Efter ett tag så åkte vi hem igen och nu väntar jag på att peter ska komma så vi kan göra mat och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar:)
Va en jätte härlig dag med mycket stoj och skoj:) barnen älskade de:) får göra de flera gånger:)

På tisdag bli de flytt med saker till förrådet:)

Sixten får åka hem antingen imorgon lr på söndag!
hej så länge


Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

25maj-2010

Idag så vaknade linnea vid nio och kim vid halv tio, fixade dem o gav dem frukost sen efter ett tag så åkte vi in till mjölby till bt för peter skulle lämna sitt kort så jag kunde handla lite blöjor.När han hade lämnat de så begav vi oss till motala stannade till på östenssons på väster för att handla.När vi gick in så såg kim en liten kundvagn och ville dra den så vi gick in och han följde efter mig:)

Vi plockade de vi skulle handla och när vi kom till godiset så ville kim ha choklad och de fick han. Linnea satt så fint i bilstolen som jag bar!
Vi betalade och gick ut igen och sedan så åkte vi bort till hanna. När vi kom dit så värmde jag lite pasta carbonare till mig och kim och så satte vi oss och åt,då towe o hanna redan hade ätit. Efter de så busade ungarna men linnea va inte på toppform idag för hon sov och åt,sov o åt.Hon hade nästan lite feber 37,95 så får se om hon får feber ikväll!
Sedan så kom signe o malte:) Jörgen va på ams så länge. Signe hade bakat en kaka med banan i så vi satte oss och fikade efter ett tag.Jag hade köpt med mig chokladbollar o visst så ville alla barnen ha de! choklad vet ni haha :P
Efter vi hade fikat så satte vi oss igen o pratade medan barnen lekte!
Efter ett tag så kom jörgen och sedan så skulle vi åka hem eller vi skulle ta ut pengar och sedan åka o betala kaninen.
Så åkte till bakomaten i motala opch sedan vidare ut till fornåsa.
Sen åkte vi hem,när jag kom hem såg jag att linnea hade spytt ner hela sig så va bara att ta av henne och tappa upp ett bad men då ville kim bada så nu badar dem så ska tvätta av dem innan peter kommer för han är o hämta mat på Donken:)
ne nu ska jag ta barnen..
Men har varit en rolig dag...
Imorgon ska jag köra min bror till norrköping för han ska skrivas in för han ska opereras på torsdag, o sen har jag tandläkaren på eftermiddagen för ska laga ett hål.
Fredag: ska jag o hanna åka till valla.
Helgen pratade vi om att vi skulle åka till tropic i norrköping men vi får se vad vi kommer fram till:)
hej så länge

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

24maj-2010

Vaknade idag vid halv sju då linnea ville ha mat och sedan så somnade hon om så jag kollade på becks nya film, dålig kvalite men gick o se!

sen så vaknade kim och gjorde ordning honom och linnea sen så har vi bara tagit de lugnt hanna smsade och frågade om jag kunde sitta barnvakt åt towe då hon skulle på ett möte , så då åkte vi lite tidigare än vad vi skulle:)
När vi kom dit så sov towe men hon vaknade när hanna hade gott men de gick jätte bra med 3 små trollungar:P
Towe tittar på Nalle puh film
Linnea sitter o gosa med nallen
kim kör racerbil brrrrummm
Sen så blåste vi bubblor vad kul dem tyckte de va,dem jagade bubblorna o skulle ta sönder dem.
Efter 1,5h så kom hanna så vi bakade scones och satte oss o åt scones,ägg o oboy ungarna tyckte de va gott:)
Vart jätte mycket och jag åt så mycket så¨jag höll på att smälla av:P haha
Efter vi hade plockat bort så gick vi ut och lekte på gården:)
kim tyckte de va jätte kul att gunga syns väl på bilden med munnen:P
Och högt ska man gunga han med:P
Kim ramlade några gånger på asfalten så han fick lite skrapsår men de händer ju alla barn!
Linnea satt låg i vagnen och sov:)
Efter ett tag så gick vi in och kolade på unga mödrar och käkade glas:)
Åkte hem vid tio i sju, När vi kom hem så fick kim och linnea bada
När dem va klara så fick linnea gå o lägga sig och kim kollar på "Bondgården"
Tack syrran för idag, de va trevligt:)

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

tillskott om 2v:)

Igår skulle vi städat när vi vaknade men orkade inte så vi skulle gå ut o gå hela familjen men när vi väl att klätt på oss så började de o regna så vi bestämde oss för att åka till linköping för o kolla på djur på djurmagaziner o fyra tassar:)

Vi gick in och kim vart helt till sig han pep när han såg kaniner o marsvin , fanns ingen fin kanin så vi gick vidare in till ödlor och ormar kim pratade massor när han fick se ödlorna:) Sedan så kollade vi på fikskarna och när vi va klara där så åkte vi till motala för o se om de va öppet men de va de inte så vi åkte vidare:)
När vi kom hem så matade jag linnea och sedan gjorde vi mat och åt och sen satte vi igång o städade efter några timmar så va de klart..
Kollade lite på blocket och såg att de fanns en kaninuppfödning i fornåsa så jag ringde syrran och tog med mig linnea o åkte o hämtade henne sen åkte vi till stället men åkte fel några ggr när vi väl kom dit så vimlade de av kanin ungar hehe så söta alla va. men när hanna tog upp en blue dvärgkaninhane så vart jag till mig han va så lugn :) så den ska vi ha:)
jag fundera starkt på att den ska heta Totte hehe :P men få se:P
Idag ska jag till hanna o towe så vi åker vid två till henne:)
Mamman till min kanin:), bild på ungen kommer inom kort!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

gud va jobbigt:/





somnade typ vid fyra inatt kunde inte sova för hostade hela tiden så gick o la mig på soffan o kollade på unga mödrar på internet sen tänkte jag att jag tar upp linnea o försöker o sova själv men de gick ju inte hosta hosta o hosta så de smakade blog i käften så gick ne o la mig på soffan igen om hopp att jag skulle somna!
vaknade sedan vid halv nio av en hostattack och alla andra sov. linnea vaknade vid tio o va glad som vanlig när jag skulle ta ett bad så vaknade kim så han o jag badade lite han är inte på de bästa humöret idag heller så han får bara va o kolla på film o så där uppe :) de gillar han:)

ja vad gör man idag då??
Stada,tvätta:P de är väl de som måste göras idag,egentligen har jag ingen lust men måste som sagt!

räknade ut igår att nästa månad kommer jag få över 12tusen med allt om jag inte jobbar mera denna månaden:) men hoppas på att jag får mera jobb:)
kan ju säga att de behövs:) ska bli så skönt att slippa allt snart:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

första gången i mitt liv:)

ställde klockan på halv sju gick upp när den ringde o plattade håret o fixade till mig, sedan så började jag med linnea för idag så vaknade hon inte vid halv sju o ville ha mat så gav henne när jag hade gjort mitt och tog på henne,sen var hon klar.
medan kim sov så gjorde jag mackor o packade ner allt kim behövde i sin väska o de linnea behövde:)
När jag va klar med de så väckte jag kim och gjorde ordning han o gav han frukost. Sen så åkte peter bort till hans mamma för att lämna linnea. När han kom tillbaka så va jag o kim påklädda för att bege oss till torget när vi kom halvägs så kom peters mormor o morfar så vi packade in allt o satte oss till rätta.. kim hade sitt älsklingstäcke med sig o sin favorit kudde för han fick sitta på kudden så han kom upp lite.För finns ju inga bilbälten i bilen för vi åkte ju raggarbil till lindesberg:)
På vägen så stannade vi o fikade.. Vilka va med då?? jonas,annelie,timmy o samantha,emma,mattias,casper,my o emmas lillasyster ida. När vi kom fram till lindesberg så stannade vi på en mack för skulle möta Nicklas o my sedan så åkte vi till bilutställningen!
Vi gick runt o kolla på stånden o alla raggarbilar kim gillade de. Shit pommesfrites vad varmt de vart hade ingen tanke på att de kunde bli så fint väder annars hade jag valt andra kläder till mig o kim.
När vi hade gått runt ett tag så tog vi matsäck och gick o satte oss på en gräsplätt där de inte var något folk o åt:)
Kim busade mycket med samantha o timmy,kim jagade dem:) Idag har kim valt ett tecken för vindkraftverk så här är vindkraftverk  haha han är så go<3


När vi skulle åka hem så stannade bilen för oss men de fixade dem till:)
Fick ett mms av åse fy så söt linnea är på de riktig sötnos<3

putte hade köpt sommarplagg åt linnea så söt så<3 verkligen en sötnosdress:)

Så när vi va hemma så lämnade peters mormor o morfar av oss, men gud va första gången jag åkte raggarbil o så skönt man satt o värsta gunget:) så blir att inskaffa en raggarbil i framtiden:)

Sedan så lämnade vi in aöllt och åkte till åse o putte o hämta linnea, hon hade varit jättesnäll men som sagt linnea o kim är ju som natt o dag speciellt om man ser hur kim va när han va liten:) linnea är mera posetiv o framåt! men barn är ju olika:)som tur är:P
satt ute hos dem o drack kaffe, kim va inte på bästa humör för han va trött så putte körde runt på han så han skrattade!

Efter ett tag så åkte vi hem och när vi kom hem så åt vi korv med bröd och sedan gjorde jag klar kim för kvällen,satte på "vilddjuret" som han gillar och bäddade ner han i sängen o så fick han nässpray. Och sedan somnade han! Peter gick upp o la sig för ett tag sen för han va jätte trött såg de på han, han hade rödsprängda ögon!

Känner att de bränner i ansiktet har bränt mig så ser ut som en tomat haha :P
NU ska jag kolla på unga mödrar på internet o sen gå upp med linnea o lägga henne o sen krypa till kojs.. Linnea sover i vagnen så länge hon somnade nyss:)
Vill bara tacka åse o putte som hade linnea o peters mormor o morfar för vi fick hänga med, de va skit kul:)
Kul för kim o komma bort o se lite annan miljö med o massa bilar:)

lite bilar o folk:P


                                        Annelie,samantha(ivagnen),peters morfar o mormor


Idag har varit en fantastisk dag o mycket händelser<3

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

21maj2010

var inte så mycket o göra på jobbet inatt bara att de vart lite stressigt på morgonen för alla larmade o eftersom dem ha rörelselarm så larmar de så fort dem har en hand utanför lr rör sig!

Va mycket nervös i början när jag kom dit men gick bättre än förväntat:)
gick upp o tog rapport o satte igång med sysslorna innan min jobbarkompis  kom..
Har skrivit avvikelserapport för första gången:)
hoppas jag får jobb i helgen inatt lr imorgon natt men få se:P
men bara för jag vill ha jobb så får jag säkert inget :P
Kanske får jobba midsommarveckan få se om de blir så! hoppas kan man ju alltid!
skulle tagit delegering i morse för min chef hade skrivit att jag skulle prata med sköterskan o gjorde de men då sa hon att de va en annan sköterska som tar de så får ringa o kolla när hon jobbar så man kan åka in o få de!
När jag kom hem så pratade jag o peter lite sedan så åkte han,och jag gick upp o badade sedan så vaknade kim så nu kollar han på film.. han har varit mycket ledsen inatt för kruppen vill inte ge sig o han har feber o snorig o när han andas in så låter de förfärligt när han sover!
så han somnar nog snart igen,ska själv ta o vila lite:)
hej så länge

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

20maj-2010

Igår när peter kom hem så gjorde vi mat och sedan klädde vi på oss och gick ut,först som vi alltid gör så gick vi och kolla om de fanns några ankor men dem va på lan på andra sidan..Sedan gick vi till västra lund o kolla på husen och sen in på kyrkogården,vi skulle kolla vart  peters farmor låg men vart att vi gick runt o kolla nästan på alla gravar, vissa va skit gamla och fanns 4-5st som va unga 2 barn en döfödd o en på 4mån lite sorligt och sen va dem andra lite äldre.. men fanns ju skit gammla gravar som de stog tex. kronofogden,bonden m.m. lite häftigt:P
Sen hittade vi minneslunden men fanns ju inga namn så de va lite synd, vet i borensberg så sätter dem ju namn vilka de är som har begravts där!
Efter de tog vi en sväng på väder och satte oss vid fyren och kollade ut och kim gick o kolla lite,han är lite envis för om man säger att han inte få gå längre ja då ska han gå baklänges där de är gropigt så han kan ramla ner haha.. SEn gick vi förbi trojan och ner mot skolan då de va en okastrerad katt som hängde efter o de va verkligen en kämpe så mycket stryk han hade fått..
Efter de gick vi stigen brevid ån och ut vid skolan igen och sedan hem, där vi tog ut en filt och låg på den:)
Men sen var kim tjurig för han va trött så vi gick in istället! Kollade på "arga snickaren" och sen upp för o lägga oss:)
igår när vi gick o la oss så kollade vi på film sedan somnade vi men efter en timme började kim hosta som krupp och spydde o så ledsen har vart så de va bara att gå upp o tvätta av han o byta blöja o byta i sängen,då hans käraste täcke vart ned spydd fick han ta ett annat men de gick bra och sedan somnade han om igen och vaknade vid sex o hostade massor  men efter en timme somnade han om igen och sover än, LInnea med:P
gick upp vid halv sju och gav linnea mat och sedan så pratade hon och somnade om.
Idag ska vi åka o handla bli väl willys så åker efter tolv tänkte jag..
Måste handla för vi ska ha baconlåda o ris idag:)
Sedan kanske i ska till pappa efter två och sedan hem igen o laga mat och sen sova lite när peter har kommit hem och sen bli de att jobba inatt:) extra pengar :) de gillar jag:P
Är lite nervös för hur de ska gå eftersom jag bara gått brevid innan men de ska nog gå bra.. :)
Som chefen sa man kan inte lära sig allt på en gång;)
Efter jag har slutat imorgon bitti så ska jag få delegering så jag får dela medecin för de får jag inte inatt!
Hoppas jag får hoppa in och jobba i helgen :) men få se:P

Permalink Kommentarer (4) Trackbacks ()

19maj-2010

inatt har varit lugn, skönt de...

Linnea vaknade halv sju så hon fick välling sen somnade vi om o jag vaknade halv nio och bara låg i sängen skönt!
Nu håller jag på o tappar upp vattnet i badkaret för ska bada medan barnen sover:)
Få se vad som händer under dagen, ska in till pappa om jag får låna sixtens busskort annars får jag ta de imorgon för han har en lapp till mig och sedan när peter kommer hem ska vi ut o gå en sväng med barnen<3
Nu är de bara en vecka och några dagar kvar tills vi kan börja o röja lite i förråden, ska be om att få nyckeln till förrådet i lägenheten med för vissa saker ska ju vara där inne o vissa i de andra förrådet:)
1juni sen är de bara 2veckor kvar tills vi flyttar weii,gött de ska bli:)
Längtar redan till skänninge marken då kim ska få åka karusell för första gången få se om jag måste följa med beror på vilket humör han är på.. ska iallafall köpa mig en större väska sen blir de ju till barnen med:)
Detta året ska vi ju inte åka till ullared så då lär man ju ha pengar kvar till skänningemarken för är så träligt när man inte har så mycket kvar då kan man inte handla de man vill ha!
ne ska ta o hoppa i badet nu...

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

kaninen tillbaka till hemmet

idag ringde en kille va pappan till flickan som hade kaninen och kaninen hade tydligen rymt på söndagnatt ur deras bur som dem har ute, å han sa att han skulle precis sätta upp en lapp på konsum men såg min lapp o ringde!
Så han va här o kollade om de va deras o de va de ju! så nu vart de lite tomt haha intehaft han länge o ändå saknar jag den lite:P fjantig man är hahah :P

fundera på att köpa en kanin till kim fast de är jag som får tämja den för vill att den ska kunna vara ute bland katterna och sen ha en hörna i buren där den kissar o bajsar för vet när jag va liten o jag hade två kaniner så gjorde jag toalett av plastbunke och dem lärde sig:)
Men vet inte vilken ras man ska ha få fundera på de o gå runt lite i djuraffärer o kolla,för då ser man ju lite:P

Så nu har man mat,hö o spån över men de kanske inte mögglar tills man köpt en ny ahaha :P
peter bara skrattar åt mig haha :P han tycker väl jag är fjantig haha :P

haha jag som hade tagit bilder på kaninen o tänkte sätta ut på bloggen haha :P

få grunna vad de blir fr någon ras,kim gillade ju kaninen:)


nu ska jag se på unga mödrar:P

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

18maj-2010

har vaknat 2ggr inatt då kim hostade o vart ledsen:/ stackarn. Sen så vaknade jag innan peter o undrade hur mycket klockan va för jag hade min mob där nere o peter hade inte på sin så fick väcka han så han inte hade försovit sig hehe :P
Sen så vaknade jag vid sju men då va de ju bara  att somna om igen o vid halv nio ringde jobbet o frågade om jag kunde jobba torsdag-fredag o givetvis tackar man ja:P

Idag blir de o vara hemma ska sätta i en tvätt snart o fortsätta på övervåningen för vart klar med nedervåningen igår:)

Ingen som har ringt om sin kanin än lustigt?? för den är ju jätte tam så de borde ju vara ett barn som saknar den:P

men men har satt ut på blocket med så har kvar den i en vecka sen tar jag bort den!

kim har lite krupp idag men bruklar försvinna efter 2-3dagar:)


Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

en gäst

Idag så hittade vi en kanin på grannens tomt o dem va inte hemma så ringde till åse o sa de för hon hade sett den imorse när hon kom hit vid halv nio.. Så låg den så fint på grannens grusgång så gick o hämtade den o han va så snäll så.. Sedan ringde åse igen för dem skulle kolla upp om dem hade en kaninbur. När peter kom hem så gick jag o frågade mycket folk om de va deras men de va de inte o dem visste ingen som hade en kanin inärheten här. Så ringde till pappa för att säga att jag kommer o hämta spån,mat o hö o de gick bra..
Efter jag ahde pratat med han så skrev jag två lappar och så åkte vi o satte upp de på östenssons o konsum,Sedan åkte vi iväg till åse. När vi kom fram så fick peter skjussa jonna för hon skulle till rasmus och så gick vi in så satte åse på kaffe och kim va inte på de bästa humöret eftersom han är lite sjuk. Men peter letade fram buren och sedan vid tjugo i sex så körde åse mig och linnea till mjölby för att hämta lite saker. Peter tog med sig kim för han skulle hem o grilla!
När vi va klara i mjölby så åkte vi hem... Efter vi hade ätit, vart pommes,bearnesås o kött, så gick jag upp för att tvätta rent buren och då busade linnea o peter så att hon skrattade jätte mycket:P kim hjälpte mig att tvätta buren. När vi hade torkat buren så gick vi ner o fixade spån,hö o mat och sedan satte jag in kaninen där, de är en hane:)

Men han får springa fritt o buren är ju öppen så han får hoppa in när han vill:)
Få se om någon saknar han annars får han vara kvar kalle o kim gillar ju han:)



                                                                          Måste ju hälsa på varandra lite:P


Sen så har jag dammsugit och städat nu väntar jag på att tvätten ska bli klar...
Lyssnar på celine dion med romantisk musik;)Blir så varm i kroppen:)
 När jag lyssnar på henne så tänker jag på peter min älskling:)
O kommer alltid att vara min kära älskling i framtiden min man<3





Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

MVC

vaknade vid åtta idag o fixade mat till linnea och sen vaknade kim så han fick frukost.
Få se om falsk krupp bryter ut eftersom han har feber på kvällar o nätter, och sen hostar han på nätterna så han blir ledsen:(

vid halv nio kom åse för hon skulle ta hand om barnen lite så jag åkte till mjölby till mvc och fixade lite preventivmedel, så ska köra piller i 3månader o sen sätta in p-stav som varar i 3år och efter de så kanske vi vill ha en liten till:) men få se efter dem 3åren:) hur långt man har kommit med jobb o så:) de märks!

idag bölir de lugnt ska tvätta lite o sen ringa chefen hon va inte inne just nu så får försöka lite senare!
hej så länge

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

söndag

Inatt fick kim feber så han va ledsen:( så vi kollade lite på Totte så somnade han om igen, o linnea har sovit lika bra inatt som alla nätter:)
Sitter o kolla på totte med kim och vi ska ta frukost snart. Linnea sitter i sitt lilla myshörna har byggt upp med kuddar ifall hon ramlar:)
Har kommit på en sak som hon gillar,hon gillar ju inte att ligga på mage men med en kudde under magen så tycker hon de är jätte skönt:)

Nu äe de bara två veckor kvar tills vi får börja o bära in i förråderna och sedan en månad kvar tills vi får flytta :)
kommer närmare o närmare men de går sakta men går fortare nu när man jobbar o ha något att göra :)

blir lugnt idag,blir väl en filmdag o krypa ner i soffan o gosa med barnen<3







mina söta små barn<3

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

lekparken med bästa familjen<3

När jag o kim hade badat så bestämde vi oss för att ge oss ut i de fina vädret för termometern stog på 21grader.
Så vi tog på barnen och satte dem i vagnarna och gick iväg.Först gick vi o kolla om de fanns några ankor och sedan gick vi runt lite i skänninge, vi stannade på lekplatsen vid stationen så kim fick leka av sig:)
han gungade medan linnea satt i vagnen och njöt av vädret!
Sedan aså gungade vi gungbräda jag satt bakom kim och peter satt på andra platsen eftsrom de ska bli mer tygnd på min sida! kim skrattade jätte mycket så fort de lät när brädan åkte ner:)

              

När vi va klara så gick vi förbi våran kära lägehet och sen vidare till parken där vi satte oss ett tag för kim ville kolla på vattenfallet och sen va de lite fåglar där:)

När vi kom hem så gjorde vi mat vart spagetti o köttfärssås, riktigt gott idag :) peter va kocken idag:)

just nu är peter o hämta en gräsklippare och linnea sover så ska se om kim somnar,va tänkt att jag med skulle sova lite ,men är pigg just nu så får sova ikväll istället:P

Hoppas hoppas någon blir sjuk på jobbet i helgen så jag får jobba:) Tjänar ju mera pengar då med:)
ciao

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

lördag

åkte hem från jobbet vid tio över sju så när jag kom hem va alla vakna men sen somnade vi så sov till halv elva.. Sen hade linnea bajsat så hon ville inte ligga o sova längre så gick upp o bytte på henne och sdan gick vi ner...
Fick jobb på onsdag natt:) men skulle ringa till chefen på måndag:)
De börjar att gå bra nu jobbat 40h på fyra nätter på onsdag:)
ne nu ska jag ta hand om mina barn<3

Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()

ikea

efter klockan tolv igår när vi va klara så åkte vi till ikea för att handla hatthylla för hade massa presentkort o sen ha vi en likadan sko hylla men ingen hatthylla till lägenheten. Vi brukar inte vara i linköping så ofta så kunde lika gärna handla de då:)
så tog med mig bärsele och så åkte vi,vi tog inte med oss någon vagn till kim för han vill ju gå o kika.
när vi kom dit så regnade de, så peter bar kim och jag tog på mig bärselen o satte linnea i den. De givk bra ett tag men sen började jag känna i höger axel så blir ingen bärsele någon mer gång,hon är för tung för de.
Hittade hatthyllan o köpte lite matlådor o sen fanns de ju "älg godis" o kim ville ju ha de såklart hah:P
Efter vi hade handlat så åkte vi hem igen påvägen satte kim godis i halsen o spydde upp nästan en hel godis så de va bara att stanna bilen o ta undan godiset.
När vi kom hem så gjorde vi middag och sedan så slappade vi.
Sen senare under kvällen åkte vi till åse o putte o tog lite kaffe o pratade. vid halv tio åkte vi hem och gjorde ordning oss för sängen och kollade på harry potter.

Idag blir de lugnt sixten kommer vid elva och sedan ska jag sova några timmar på eftermiddagen för jag ska jobba inatt:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

grattis min lilla tös på namnsdagen<3

GRATTIS LINNEA PÅ NAMNSDAGEN<3

ÄLSKAR DIG<3

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

torsdag då:)

igår va de ljusparty hos mig och de vart lyckat fick värdinagåva på 520 så beställde pingvinen så nu är de bara dem två små jag vill ha. Sedan så vart de fika tekaka med ost,skinka paprika  och sen hade åse gjort morotskaka så god så:)
När de va klart så åkte åse o lämnade annelie och peters mormor ute hos jonas då hon tog med sig peter o kim tillbaka, sedan så åkte signe men jörgen o malte fick komma in o hälsa först haha :P

Efter de så åkte typ alla så vart åse o anette kvar så vi pratade lite och kim va full av energi busade o hade sig!
Efter alla hade åkt så sov linnea men kim va vaken så vi bestämde oss för att åka till peters pappas jobb o prata lite med han men när vi kom dit så va inte hans bil där så vi åkte hem igen!
Peter kollade i ljuspartykartalogen o vart fäst i två saker så de vill han ha sen:) min myskille;)

När vi kom hem så gjorde vi ordning oss för sängen och kollade på harry potter:) sen somnade vi:)
kim är så söt när han sover o när han ska somna så lägger han sig på sidan;P


Idag blir de lugnt ska ta o gå upp o mysa lite:)

Nu har de faktiskt börjat o ta sig mycket mycket bättre än innan...:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

ljusparty




igår va vi på rock konsert Jonna (peters lillasyste) va med i kören så dem skulle ha uppvisning. Men linnea va inte på topp eftersom hon fick spruta igår o hon får alltid feber efter ett par timmar, så vi gick ner till torget där jag satte på henne hörselkopor för hon skrek så fort man tog i henne så tänkte att de va lika bra så kan hon sova medan vi kollar på föreställningen. Men gud vad bra dem va, önskar att jag kunde sjunga så fint men de kan jag inte haha:P
Kim ville inte ha på sig hörselkopor men han tyckte de med va bra:)
Efter de så gick vi förbi våran lägenhet och kollade så mötte vi en ung karl lr han va i 30-årsåldern så pratade vi lite med honom o sen visade han vad förrådet va någonstans, verkar vara trevliga i de området:)
När vi kom hem så tog jag temp på tösen o då visade de sig att hon hade 39,4 så va bara att slänga i henne alvedon o välling men hon va rätt så pipplig tills hon somnade för hon skrek typ hela tiden. Men sen så har hon sovit hela natten:)
Imorse tog jag temp igen å hade hon 39 så hon fick alvedon. vi skulle ha åkt till farmors vännina idag med farmor men stannade hemma eftersom de är bättre att linnea sover så hon blir frisk. de brukar gå över efter 3dagar!
De är ju inget som smittas,bara att hon är så tråkig att va med när hon ha feber men de är ju alla:)

så idag har vi inte gjort så mycket dammsugit lite o plockat undan lite och sen gjorde vi middag. blev en snabb middag med makaroner o falukorv gott de med:)

Väntar på att klcokan ska gå för klockan 6 kommer de folk för jag ska ha ljusparty. så åse och hon som har hand om de kommer vid fem..
o nu sover kim,peter o linnea ett tag...

Peter o kim ska åka ut till jonas så länge för hans morfar ska ut dit med!
räkna ut att på fredag har jag jobbat 30h +ob+helgersättning på bara 3dagar  så om de fortsätter så här så blir de bra lön nästa månad då jag tar ut mammapenning dem dagarna jag inte jobbar, så spar ju på mammapenningen med eftersom jag fick ta över peters dagar nu eftersom mina är slut!

hej så länge


Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

bvc+spruta

vaknade vid tre inatt då linnea ville ha mat för ville inte väcka henne vid elva då hon sov så sött:) sen så sov vi till halv tio lr jag valnade halv tio och blev skit stressad för skulle ju vara på bvc vid 10.15 men de gick undan, linnea ville inte ha mat så fixade ungarna o sen åkte vi iväg väl inne på bvc så vägde hon 7000g o är nu 63cm lång och sedan så testade dem ju om hon kunde sitta o de gick jätte bra hon lutar lite ibland men de kommer mer o mer sa hon:) sedan så kom doktorn o lyssnade på hjärtat o allt såg bra ut,sedan så fick hon spruta hon skrek lite må en sen vart de tyst.. o kim va så snäll så han pratade massor med sköterskan:)
När vi kom hem så fick linnea mt då va hon hungrig sen somnade hon.. Kim o jag lagade middag blev potatissallad o kyckling idag!
Efter de så kollade vi på unga mödrar på internet och sen har vi vikt tvätt o varit ute lite!
Fast har en tvätt till som ska hängas upp ute!

Idag kommer sixten vid fyra för ska hjälpa han o skriva cv så han vet hur de ska se ut o vad som ska stå med o så!
Sen ikväll blir de rockkonsert för jonna ska sjunga :) blir nog skoj:P
längtar,längtar,o längtar till den 17juni då flytten bär av o 1juni då vi får börja o packa in i förråden:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

under dagen

kim slumrade lite vid två sedan så åkte vi till peters mamma o drack kaffe och morotskaka:)
Senare kom peter dit o fikade o pratade vid halv sex åkte jag o barnen hem,peter åkte hem tidigare för han skulle tvätta bilen o när jag kom hem så skulle han tvätta min.Sen lagade vi mat.. Nu ska vi bara slappa.. kim fick vatten innan för han blir så uppspelt när han får läsk så då spottade han ut vattnet så hamnade på golvet o kläderna så då fick jag ta av han o blöjan skulle bytas men sen ville han inte ha blöja. Han tycker de är skönt att springa naken ibland så då får han göra de..
Imorgon blir de bvc med tösen,se hur mycket hon har gått upp:)

Grattis syrran till jobbet! Nu har båda fått jobb,så bra :)

Usch hatar skänninge går så mycket skitsnack överallt:( men dem får stå för de dem säger,jag bryr mig inte!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

ny vecka

vaknade vid fem idag då linnea ville ha mat och sen gick peters alarm igång så vi låg o pratade med varandra, peter va kanon trött idaf o ändå la vi oss vid nio igår hehe...
innan vi gick o la oss igår så kollade vi på kogänget kim gillade de:)
men när peter hade åkt så somnade jag om igen sen petade kim på mig och hade tv-dosorna o ville att jag skulle sätta på film så gjorde de o blundade lite sedan så gick vi upp vid halv nio o så gjorde jag ordning linnea o kim o dem fick frukost. Efter de så somnade linnea i vagnen o sover än:)
Ringde chefen för jag skulle ringa idag för hon undrade hur de hade gått,o de hade ju gått jätte bra :)
så ska jobba på fredag o sen skulle hon säga till mig så fort de va någon som inte kunde jobba så jag kunde hoppa in o jobba! :) i höst skulle de blir mera jobb sa hon då de är 3-4st som är gravida som ska ha i augusti o september:) så kan ju kombinera läsandet med jobb de är ju bara natt endå. Sen beror de ju på om jag kommer in. om jag inte kommer in så får jag ju jobba tills jag får söka nästa gång.. 

Igår åkte vi en sväng efter vi hade ätit vid sex vi åkte till önnebo sen till normlösa,västerlösa,mantorp haha kollade på djur kim tyckte om hästar och oxarna som finns nästan vid västra haarg hehe...

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

9maj-2010

åkte till jobbet vid halv nio då de va kaose här hemma innan jag åkte linnea bara skrek o peter kan ju inte trösta henne när hon skriker för hon blir inte tyst hos honom,han blir stressad när hon skriker o de känner ju linnea o vill inte sluta o skrika. Så innan jag åkte till jobbet så gick jag ner o gungade linnea i vagnen o vipps efter några minuter så somnade hon... Peter behöver öva på att ha linnea så de är bra att man är borta lite! för han vet inget om linnea som han s'äger han vet inte hur hon vill ha de osv.

O kim vart ledsen när jag åkte men de va för han va så trött,han ville ju inte sova någon middag idag så han slocknade direkt efter jag hade åkt sa peter:)

Inatt va de lugnt.. skönt de:)

kom hem vid halv åtta då jag matade linnea för hon hade precis vaknat så efter de så kolade jag på film men så gnällde linnea, när jag kom in så hade hon spytt ner sängen o hennes pjamas o bajsat, fast de va inte hårt så vi tog ett bad bara jag o linnea, för jag va inte ett dugg trött, är pigg nu med bli väl att sova lite på eftermiddagen när barnen sover!

på måndag blir de att ringa chefen så jag kan få min kod till vikariebanken o boka tider för nästa vecka o lite framåt:)

Har varit lärorikt dem här 2dagarna, har lärt mig massor men nu är de bara att lära in allas namn med phu vad jobbigt men när man har kommit in o jobbat så lär man ju sig!
ne nu har linnea somnat i vagnen så ska upp o gosa med mina två pojkar där uppe :P
få se vad man hittar på idag?? ingen som vet:P

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

jobbat natt

åkte igår vid halv nio,när jag kom fram till jobbet så presenterade dem sig och sen började vi o jobba.. Jobbet bestod av att,svara på larm,ronder,duka bordet för morgondagen,vända på vårdtagarna.. När de va lugnt så satte vi oss med varsin filt och läste tidning och kollade på tv.. gick över till andra gruppen lite o pratade o drack kaffe. De va lite segt från 3-5 men bara man hade något o göra så gick de fortare! åkte hem efter rapporten vid lvart över sju,la mig i sängen då alla sov förutom peter för han kollade på film o jag sov tll elva då peter fick ta barnen men han är lite obekväm med linnea för han vet inte hur hon vill ha de! så gick upp o matade henne vid elva sedan så duschade jag och nu ska jag lägga mig framför tv:n o sova lite medan linnea sover.. kim är med peter o leker.
De såg ut som alla va trötta på jobbet utom jag när de va några minuter kvar haha :P

återkommer imorgon för har inget mer att skriva

















Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

jobba inatt kul:)

vaknade vid halv fem idag då jag inte matatde linnea vid tio för hon sov så va därför hon vaknade så tidigt,så får skylla mig själv att jag inte gav henne mat vid tio haha men de gör inget! kunde inte sova längre än till nio idag, men fodrar inte så mycket sömn..
har precis duschat så väntar på att håret ska torka så jag kan kamma ut de!
Kim kollar på film för väckte han vid nio..
Idag ska vi till mantorp med peters mamma o handla foppa tofflor för måste ha ett par sandaler när man ska gå inne hela nätterna :P
sen när peter kommer hem ska vi äta o sen ska jag sova några timmar så då får han ta barnen..
De är en annan sak om man har jobbat natt innan men eftersom de är första gången så får han ta barnen så jag vet hur de är!
annars så blir de lugnt för övrigt!!
hej så länge

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

TORSDAG

jävla tand gör ondare o ondare i den för varje dag om få se om jag måste ringa tandläkaren om de inte har gått bort om en vecka...
Igår skulle kim sova i sin egna säng o de gick ju bra han somnade men sen caknade han vid tio o va helt förskräckt han grät o skrek så jag gick in då kramade han mig så hårt att jag fick ångest att jag hade låtit han skrika tills han somnade innan.. O han släppte inte kramen, de va typ som en kram mamma lämna mig inte!sådan kram har jag aldrig fått av honom de va kamer i alla form o kanter..o sen va han mammig hela tiden jag fick inte lämna han ur sickte.. så  vi gick ner o sen fick han  ligga i våran säng men han somnade direkt när vi alla låg i sängen så vi kollade på film o myste sen somnade vi!
idag blir de lugnt eftersom jag ska jobba imorgon så vill ta de lugnt:)
bli väl kanske än sväng till anne-lie för hon fyller år idag!
ne nu ska jag ta en röka bye

Nu börjar de går uppåt för peter med dem talar om att dem ska börja på skift igen men först ska dem gå på ständig kväll:) så får se när de börja bli väl efter sommaren poch då pluggar ändå jag så då går de ju:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

nu börjar de ordna sig igen:) en liten svacka

skulle ju skriva hur de gick på intervjun, de gick kanon och har fått sommarjobb+vikariejobb fram tills jag går på shemat :) så börjar och jobba fredagnatt och lördagnatt:)
Äntligen börja de att ordna sig men längtar tills juni då vi flyttar slippa skiten, kunna reda upp allt! och ä'ven få bra med lön. Men ska plugga iallafall i augusti om jag kommer in så kan man va vikarie dem dagarma man inte går i skolan! för ska bli de jag vill bli:)
 
När jag kom hem så va barnen så snälla åse väntade på anette för dem skulle iväg o tattuera sig så efter dem hade gått så gjorde vi mat och nu har vi ätit så ska upp o söva kim så han får sova lite middag..
Ikväll börjar allvaret,ikväll ska vi göra som supernanny gjort i sina program såg ett idag. och dem hade en 2åring som aldrig har sovit ensam utan fått sova i mammas o pappas säng och kim är sån men han har ju sovit i sin säng. så man ska lägga ner ungen i sängen sen vara tyst o så fort han går upp så ska man lägga ner han igen och upprepa dem metoderna tills han somnar!
så blir allvarligt ikväll,han ska lägga sig kl 19.00 för jag o peter måste få sova själva i sängen de kan tära på förhållandet. vi får varken ligga jämte varandra lr krama varandra för då blir kim sur för han ska ha sin mamma ifred!

ne nu ska jag upp o lägga han
usch skulle ha hamburgare med bröd men brände ju brödet i micron så luktar skit här inne så får vädra haha. så fick bli hamburgare o potatismos!
hej så länge

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

tidig morgon:P

vaknade redan vid kart i sex då jag frågade peter hur mycket klockan va! sen somnade jag om o vaknade halv sju sen tyckte linnea att hon ville ha mat så matade henne och sen gick jag ut o rökte,igen ide att somna om nu. linnea ligger på rygg i babygymmet och jag har plockat in disken så ska ta o göra ordning mig så jag har de gjort!
idag är de en spännande dag,ska inte hoppas på något annat än att man får komma dit o göra intervjun för kommer bli så besviken om jag inte får de om man hoppas på mera,behöver de verkligen!

Igår åkte vi till vadstena sedan så kollade vi på film och badade.. kim va på humör glad o go som vanligt!  sedan så kollade vi på film o somnade!

ne ska ut o röka nu o sen ta o fixa allt!
skriver i eftermiddage hur de gick med jobbet??!!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

väntar på maten

väntar på att maten ska börja o bli klar men tar 30min till.. gör potatis fisk o fisksås,den fisken peter gillar!
idag har vi bara tagit de lugnt kollat på film och sen dammsugit o plockat undan lite!
Sen har farmor åse varit här!
efter jobbet ska peter fixa bilen sen ska vi åka till vadstena o kolla vad wasagården ligger. För dem ringde nämligen idag för dem hade en nattperiod på sommarjobb ledigt och hon ville visst träffa mig fort så vart tid imorgon kl11.00 så åse ska ha barnen då en stund!
finns inga vettiga program idag så får kolla på film håller på o ladda hem lite!
Imorgon kommer andra avenyn:) bli o glo på internet för är så sent på kvällarna så har inte tid att kolla på tv då!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

heldag i motala med kära syster med dem bästa <3

vaknade skapligt igår då peter gav kim frukost och klädde på han sedan så tog jag på linnea o gav henne m
at men då ville hon inte ha så vi begav oss till motala.Till syrran,tog med mig vagnene för vi skulle gå till willys.När jag kom fram så va signe,jörgen och malte på väg dit<3 så vi väntade försökte ge linnea mat men hon åt bara lite..
När dem kom så va vi inne 5-10min sen tog vi på oss och gick ut då vi skulle gå till willys,kom på ute att kims blöja va full för såg ut som de när han gick så vi gick in igen och bytte blöjan sen gick vi ut igen till dem andra!
Sen gick vi påvägen till willys så gick kim,malte och towe lite och så bytte vi vagnar lite då kim hade gått nästan hela vägen till willys så fick han sitta i towes vagn,när vi kom dit så gick vi in till willys för hanna skulle köpa blöjor och signe frukt,efter dem hade betalat så gick vi ut så barnen fick dricka och ät lite sedan gick vi vidare till zooaffären.. KIm vart häpen av de stora akvariet med fiskarna! Är ju andreas som har affären en kille som jobbade hos pappa för många år sen men han va inte där idag för va andra som jobbade! så vi kollade på fiskar och kaninen. fiskarna tyckte kim om jätte mycket:)
Sen tog vi våra vagnar och gick hem igen på vägen va kim lite trillsken han skulle gå åt ett annat håll när vi gick åt ett annat sen la han sig bara ner och låg där o pratade..
Men vi turades om alla o köra vagnarna och ibland stod malte,towe o kim på ståbrädan dem turades om och kim va lite trött på slutet så han fick låna maltes vagn och ligga i men inte ville han sova,han som inte sovit någon middag!
Vi gick förbi varamon blåste lite kallt men jörgen och malte gick ut till på sanden haha!
När vi kom hem så va klockan halv fyra då vi gick typ vid tolv och vi gick 1mil sammanlagt:) duktiga vi är!

När vi kom till hanna så gjorde vi maten eller rättare sagt signe och hanna fixade maten och jörgen dukade jag va tvungen att mata linnea direkt när vi kom hem för hon hade sovit i 5-6h.. De blev spagetti och köttfärsås,sallad och vitlöksbröd mmm så smarrigt.. När maten va klar så kom jocke hem och skulle äta med oss vi va många runt bordet 10st tror jag vi va hehe:P
skämtade lite o sa så många skulle man vara varje dag,ha så många barn haha usch vilket jobb!!
Efter maten gick jag ut och rökte och sedan satte jag mig inne bland barnen jörgen o signe där vi lekte lite! hanna tog hand om disken<3 så snäll du är:)
Jocke satte på kaffe men tog ett väldans tag innan han kom med de hahaha :P
sen så kollade vi på lyxfällan pratade o lekte! kim va lite sur emellanåt fast de va alla barnen lite avundsjuka o så och barnen va trötta med!
vid sju lr lite över sju så åkte signe,malte och jörgen hem och då va vi kvar ett tag! jocke sprang ner till affären för att köpa chokladpudding de som vi alla älskar hehe! så jag och hanna o barnen kollade på unga mödrar så länge för barnen ville ju inte sova,tror dem va för uppspelta!
Sen så åt vi kim åt lite tyckte inte om de så mycket men vi andra älskade de, men grädden förstörde lite av smaken tyckte jag!
vi kollade på några avsnitt av unga mödrar men sedan så började kim bli trött o de förstår jag eftersom han inte sovit något idag så vi bestämde oss för att åka hem så va hemma kvart över tio. Kim somnade i bilen 10min innan vi va hemma! När jag kom hem så hade peter druckit o kanske lite för mycket så vart lite irriterad på han eftersom han vet att han ska jobba dagen efter hmm.. men sen gick vi o la oss jag löste korsord och kollade på "pappas flicka" och peter "SOV" inget ovanligt när han dricker hehe!!

Idag fick han pallra sig upp vaknade själv vid fem och kunde inte sova så gick ner och tog en cigg och sedan löste korsord tills peter åkte iväg,sen så vilade jag lite och gick upp för linnea vaknade och pratade så tänkte att hon ville ha välling! så nu ska jag ut och hämta min mobil som jag glömde i bilen och vagnen! för linnea börjar och bli lite trött!

Idag ska jag tvätta o städa lite, se om farmor kan komma till mig idag för hon sa att de va den ända dagen hon kunde så jag får testa bilen! annars blir de nästa vecka:P
Imorgon ska jag,kim och linnea åka till min pappas frus dotter Åsa och annie så dem får leka lite! dem bor i ulrika så får åka lite skapligt imorgon så vi inte kommer hem så sent!
Nog om prat idag!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

trevlig dag igår

gästerna kom vid fem och efter de droppade de in folk undan för undan!.. Sedan satte vi igång att grilla och pratade när de va klart så åt vi.. My tog hand om kim igår kul att se o han verkade gilla my:)
Jonna va ju då inte med oss så då vart han inte så lustig att han bara vill vara med jonna för han är ju jonna o fija fan.. När vi åt så kom motorcyklarna och vi trodde dem va senare så efter vi va klara så gick vi o kolla på motorcyklarna sen gick vi tillbaka och stod lite ute.,Åse skulle åka hem och gå ut med hunden så passade på att mata linnea sedan när hon kom tillbaka så gick vi upp på väder och gick o kolla på elden.. och kim va lite tråkig där uppe ett tag men förstår han eftersom han inte hade sovit någon middag idag!
Men sen ville han gå själv med avgnen så hjälpte han och han sprang runt lite! men när klockan började närma sig halv tio o dem inte hade skjutit än så bestämde vi oss för att gå hem för man ser ju lika bra hemma! så vi stod ute och kolla på fyverkerierna när de va klart så åkte putte o åse hem och vi gick in satte på tv:n såg på mamma,pappa,barn men jag och kim somnade i soffan:P
så när peter hade druckit lite öl så fixade jag kim och sen la han i hans säng där han sov så sött:P
Sedan så gav jag linnea mat och la henne i hennes säng sen kollade vi på"pappas dotter" och somnade.. peter somnade först haha.. Kim har vaknat 2ggr inatt så har fått gå in o visat mig sen har jag bara gått ut för han somnade lika fort igen! Linnea vaknade idag vid halv åtta och ville ha mat sedan somnade hon om och kim vaknade vid halv tio.. så jag o peter fick hela sängen för oss själva inatt:) eller kalle vet att han får ligga i mitten när ingen unge ligger där men han tar inte så mycket plats haha!

Idag ska peter vara i garaget och vi ska bara va hemma o ta de lugnt skönt känner jag:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()