Den bli av:)

Den 25e augusti kl 18.00 ska jag göra min efterlängtade tattuering:) så spännande:). Sitter på jobbet rätt så lugnt idag! Längtar tills jag får åka hem o krypa ner jämte älskling. Imorgon är man ju ledig så behöver inte sova så mycket:). Annars har de inte hänt så mycket haha kim har lärt sig något nytt om man säger att man har ont så säger han ajajaj så söt så första gången han sa de igår när peter va själv med barnen på kvällen! Har börjat o måla linneas rum så de ska vi fortsätta med imorgon!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Veckan

Sitter på jobbet nu. Just nu är de lugnt. Tog med mig korsord så ska lösa lite snart! I tisdags vid sex så åkte vi till madde o rille. Rille o barnen va inte hemma än men vi satt ute o pratade o väntade på dem. Under tiden tog jag o madde lite vin. Så gött så:) när barnen kom så lekte max o kim o linus o linnea. Efter ett tag startade vi grillen och började o grilla kött. Vi skulle ha åkt hem på kvällen men vi stannade över natten så peter o rille drack med medan barnen sov. Vart sent gick inte o la oss förän halv fem. Fick reda på att en tjej som jag gick i parallelklass med i mantorp hade dött i cancer för 1år sen. Fattar inte hon va alltid glad o bjöd på sig själv söt va hon med. Madde o hennes ungar vaknade vid halv nio o mina vid nio så vi gick ut o satte oss i solen ett tag o drack kaffe. Gubbarna vaknade vid typ tolv. Sen bestämde vi oss för att ta donken så tog drive in o sedan satte vi oss ute i solen. Va så sugen på mat innan men när vi väl satt där så va jag inte alls sugen! När vi hade ätit så bestämde vi oss för att åka hem eftersom jag skulle jobba på kvällen. Så kom hem vid två o sedan va de bara att slänga sig i sängen. Idag så va peter o köpte färg till linneas rum o sen till skåpsluckorna så vi har hållt på o målat idag. Peter målade medan jag sov o sedan hjälpte jag honom. Vart riktigt snyggt faktiskt:) min sista natt imorgon sen är jag ledig till måndag:) är ju skänningemarken nästa vecka o är ledig båda dagarna:) gött! I augusti ska jag tattuera mig med:) rilles kusin som jag har känt sen jag flyttade till önnebo utbildar sig han är väl snart klar så han ska göra min. Skulle ha kostat flera tusen i en affär men han gör den för 700kr skit billigt ju:) se om peter ska göra någon med:) nästa tattuering bli att skriva in mina barns namn o födelsedatum på ryggen o sedan göra något gulligt jämte namnen! Men måste hitta något som passar o som jag fastnar för direkt! Imorgon bli de hem o sova o sedan börja med linneas rum först ska vi spackla sedan måla. Vart en färg som heter hallonrosa:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sista natten

Kom hem som vanligt vid halv åtta,matade linnea o sen somnade vi! Gick upp vid halv tolv. Kim ville ha en godmorgon kram av mig:) gjorde frukost till linnea då kim redan hade ätit. Sedan bestämde vi oss för att åka till några loppis för skulle ha tag i lampor till linneas o kims rum. Åkte till motala där vi hittade en blå spöken laban lampa för 80kr o sedan en lampa till garderoben för är kol svart där inne så man ser inget när man ska hämta kläder till kim. Sedan så hittade jag en liten docka som kim ville ha. Han gick o släpa på den som de vore hans lilla bebis:)! Vilka fynd man kan göra! Åkte sedan vidare till fornåsa o kollade men fanns inget. Sedan åkte vi till linköping men de va stängt så åkte hem igen o gjorde mat ris, kebabkött o sås. Medan maten va på spisen så fick linnea sin mat o lika duktig va hon idag o åt upp en hel burk o en hel burk med fruktpure. Vart så mätt så vi la oss o vilade medan linnea sov! Tog en dusch lite senare o sedan åkte vi till farmor åse på kaffe! Putte hade köpt kläder till linnea o kim:) de va jätte fint! Vid åtta så åkte vi hem igen. Tog in barnen packade min väska o sedan va de bara att bege sig till jobbet men som vanligt glömde jag mina cigg hemma så va bara o vända på samma ställe. Bara denna natten kvar sen är jag ledig till onsdag kväll, om jag inte får jobb imorgon natt är ju tillgänglig så får se! Ska till VC o väga linnea imorgon med:) hoppas hon väger över 8kg är ju en vecka sen jag vägde henne:)! På tisdag ska vi till madde o rille lite skapligt så om de är fint väder så ska vi bada med barnen och sedan ska vi grilla:) jag o madde ska ta lite vin har vi tänkt så peter får köra hem! Nu är de inte långt kvar tills kim börjar på dagis:) ska byta av en vid två för o sitta lite vak. För hon som sitter nu är höggravid så hon får ont i ryggen av att sitta stilla för länge!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Linnea

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag

Kom hem vid halv åtta idag matade linnea men hon vägrade att sova så vid halv nio gav jag upp o peter fick ta henne men då somnade hon direkt. La mig i soffan vid halv tolv kom kim in o puttade på mig, va dax att byta blöja på han då den va överfull, han drack ju mycket igår så allt kom väl på natten! Gick upp gav linnea gröt o kim fick frukost. Bestämde oss för att hyra filmer o bara sitta o glo o äta lite godis. Så peter for iväg till mjölby o kom hem med tre filmer.de vart farsan, de regnar köttbullar och en till film som jag inte vet vad den hette peter ville se den iallafall:) de va inte lite godis peter hade köpt heller haha mycket rättare sagt! När linnea hade ätit klart så va hon så trött så hon somnade direkt. Gröten gör susen då hon blir så mätt av den och idag åt hon upp allt ibland brukar hon lämna lite. Jag tog en dusch o sedan gick vi in o satte på de regnar köttbullar kim tyckte inte den va intressant så han lekte med bilar o kollade på sin film. Såg lite av filmen sen somnade jag Hehe. När jag vaknade va filmen slut o peter satt o kollade på farsan. Efter ett tag så vaknade linnea och då fick hon puremat gud va hon åt en hel burk med pure och direkt efter en hel burk med fruktpure. Sen gjorde vi mat och åt o efter vi va klara så satte vi oss o kollade på film igen då linnea satt på golvet o lekte o kim lekte med sina bilar! Försökte ge linnea välling vid sex men hon va inte hungrig. La henne vid halv åtta så då åt hon lite välling o dötrött va hon så hon slocknade direkt! Åkte till jobbet tio över åtta kom på att jag hade glömt mina cigg vid korset till vadstenavägen så va bara o vända o åka hem igen o hämta. Sedan tillbaka till jobbet. Just nu sitter jag på jobbet är väldigt lugnt idag! En natt kvar o jobba imorgon sen är man ledig till onsdag kväll:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Klippt mig

Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()

Så då är man korthårig skönt:)

Vaknade vid elva idag sedan vart de morgonrutiner och så fick peter åka o handla för hade glömt o handla massor viktigt. Va tvungen att gå till apoteket o köpa lavemang då linnea inte har bajsat på 3 dagar så när peter kom hem så fick hon de o jäkla vad mycket hon hade o hårt va de. Skönt att få ut de så hon mår bättre. Sen gick jag o hanna till frisören då jag skulle klippa mig o slinga håret, köpte silverschampo då de vart lite koppar i. Men vart faktiskt nöjd fast de inte vart som på bilden. Men är riktigt nöjd med frisyren:) nu är vi på väg till linköping peter ska köpa en sak till sig o sen ska vi till motala o köpa lite kläder till linnea o hälsa på peters mamma på jobbet! Måste hämta min jacka hos pappa den har varit där nu i 3mån o den vill jag inte bli av med för kostade över tusen kronor! Vid kvart över åtta blir de att fara till jobbet:) just de igår fick linnea en tand så söt så:) i nedre mun har hon den, den är inte klar än men man känner och ser den:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sola

Vaknade vid nio idag då kim hade vaknat först av alla så han ville kolla på film. Sen vaknade linnea så gick upp o gav henne gröt med äppelmos efter ett tag så vart hon trött tro de va för hon åt så mycket så hon somnade. Vid ett så gick jag ner till tvättstugan o la i tvätt, sen gick jag o solade 20min, vidare till affären för att handla o sedan till tvättstugan igen! När jag kom hem så tog jag en dusch. Linnea vaknade o då matade jag henne med pure mat vart biffstroganoff. Nu sitter vi o slappar ska snart börja med middagen. Ris sås o kebabsplitt:) gott! Längtar tills imorgon då jag ska klippa mig:) hanna ska hänga med så jag har någon att prata med! Sen blir de direkt hem o sova för jobba fredag lördag o söndag:) goa pengar:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Klippa mig på fredag

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Första gången

Va lite mycket att göra på jobbet inatt fick ett dödsfall så jag o min arbetskompis fick ta hand om vårdtagaren. Först kontaktade vi sköterskan och sedan så tvättade vi av vårdtagaren o tog på kläder o fixade i sängen. Lärde mig mycket inatt hur man ska gå till väga och vad man gör och hur kroppen reagerar när den stängs av. De tog lång tid eftersom de blir tungt när man är helt orörlig o lelös. När vi va klara där så rondade vi. Och sedan va de lugnt! Jag trodde de skulle vara mera läskigt att ta hand om en död person men de va de inte! Va skönt för vårdtagaren att få somna in! Jag kom hem vid halv åtta då jag matade linnea och bytte blöja sen somnade hon om o jag somnade med:) sov till elva idag, behöver inte sova så mycket eftersom jag är ledig tills fredag kväll! När vi hade vaknat så gjorde jag gröt till linnea o kim fick yogurt. Sen så har vi städat lite o nu sover linnea. Peter är o köper dammsugpåsar för hade inga hemma. Måste investera ny dammsugare i veckan för nu är den totalt död. Spelar ingen roll hur mycket man trycker på knappen så stängs den inte av Hehe. Snart kommer signe jörgen o malte då ska vi fika o prata lite:) sen få vi se om de blir vadstena beror på hur signe känner sig! Va inte jobbigt att jobba 4 nätter irad skulle kunna jobba 7 nätter irad för kände då ingen skillnad! Hej så länge

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tisdag

Kom hem kl halv åtta matade linnea med välling o bytte blöja o sedan somnade vi om till elva! När alla va vakna så gjorde jag gröt till linnea o kim fick yogurt o smörgås. Efter vi va klara så gick jag,linnea,hanna o towe till VC för att väga barnen linnea hade gått upp 200g så nu väger hon 7800g så nästa vecka väger hon nog över 8 kilo! När vi va klara där så gick vi till frisören för jag skulle beställa tid så fick en tid på fredag kl 13. Ska klippa o slinga håret då kommer bli en stor förändring:) när vi kom hem så kom precis peter o kim hem så vi gick in o linnea fick fruktpure och sedan åkte peter till donken för att hämta mat. När vi hade ätit så somnade linnea efter vällingen så vi gick ut o satte oss på en filt jag vilade o löste korsord, kim åkte bobby car o peter waxade på pappas bil:) efter ett tag så gick jag o kim till affären för att handla o efter ett tag vaknade linnea så då fick hon puremat. Så satt vi ute lite till:) när peter va klar så gick jag o solade. När jag kom hem så tog jag en dusch och nu väntar jag på att klockan ska gå så jag kan åka till jobbet:) sista natten sen är jag ledig 2 dagar:) ne nu ska jag lägga linnea så hon somnar o sedan packa min väska de jag behöver till jobbet! Imorgon kommer signe jörgen o malte vid tre och sedan ska vi åka till vadstena alla o kolla på bilar:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Linnea

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

På jobbet.

Sitter på jobbet nu är de bara lite 3h 30min kvar tills man får åka hem o lägga sig:) varit lugnt inatt som de har varit nu i ett par dagar! Har en natt kvar efter de sedan är jag ledig onsdag torsdag om jag inte får mer jobb förstås! Troligtvis så ska jag jobba lite extra nästa vecka:) blir ju pengar:). De verkar ha lugnat ner sig med kim så kan ha varit att han åt för mycket russin igår! För sen halv fem o framåt har de inte varit något! Han blir nog glad när jag kommer hem då han kan få ha sitt täcke (stora snuttefilt) då den har hängt på tork sen jag åkte hemifrån:) snart är de skänningemarken med:) den 4e kommer jörgen,signe,malte,hanna o towe då ska vi bjuda på grillat o sedan gå på marknaden. O den 5e kommer rille,madde, max o linus då ska vi också bjuda dem på mat o gå runt lite:) ska bli kul:) måste köpa en lite större väska så man får plats med lite flera saker så man kan ha den till jobbet! Vi ska ta kålmården nästa vecka istället för vi sa att vi skulle åka på fredag men då skulle de regna o sedan jobbar jag hela helgen. Ne nu ska jag återgå till tv-tittandet! Är ju lugnt nu så man kan slappa lite!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Går på schema!

Idag börjar jag att gå på schema! Kom hem halv åtta imorse. Kim va redan vaken då så fick en kram när vi möttes o en puss. Sen så matade jag linnea o sedan kröp jag ner i sängen! Kim och peter åkte till åse för att tvätta en bil. Vaknade vid halv tolv o gick upp o tog hand om linnea så hon fick mat. Sedan så gjorde vi ordning oss för kalas peters pappa fyllde år idag. När vi kom till stugan så började kim att spy mycket så han o jag åkte hem o tog de lugnt! Peter o linnea kom hem typ vid halv fem. Kim bajsade för första gången på toaletten idag:) han pekade på toaletten sedan så satte jag han där med en kalle tidning medan vi fixade mat. Efter vi hade ätit så la jag linnea så nu sover hon. Jag ska snart gå ner till tvättstugan innan jag åker till jobbet för kim hade spytt ner sitt täcke så va tvungen att tvätta de. Utan hans älsklingstäcke går inte! Ska ta o boka tid imorgon för klippning tänkte jag:) ha de bra

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Här igen

Nu är jag här. Vi har inte fått igång internet än men får nog de i veckan:) just nu surfar jag på min mob kostar bara 1kr per dag o vara ute på nätet till siste augusti så får pappa på! Vad har hänt då! Inte så mycket har börjat o jobba nu så började igår natt ska jobba tills onsdag morgon sen är jag ledig två dagar o sedan jobbar jag hela helgen:). Vi ska åka till kolmården på torsdag när jag är ledig så kim får komma ut o se lite! Har även bestämt mig för att klippa mig så jag får en hel förändring o hårfärgning med slingor:) har några alternativ men har inte bestämt mig än vilken. Ska bli en total förändring tänkte jag! De går framåt med linnea o kim. Kim går på toaletten och linnea kryper nästan:)! De går fort! Nu är de bara en månad kvar tills kim börjar på dagis, bli kul för honom! Idag blir de väl lugnt peter och kim är i garaget och jag o linnea har legat o sovit hon är så rolig jag la henne i sin säng o sedan la jag mig i kims säng o blundade och när hon såg att jag blundade så gjorde hon samma sak haha! Vad har de hänt för tråkigheter då: jo en kille som man känner väl vart dömd för barnvåldtäkt o fick 2år o 6mån fängelse o han har själv en dotter på 5år:( o sen fick en kompis missfall:( tänker på er! Nu ska jag ta o värma lite puremat till linnea och sedan ska vi gå ut en sväng:) linnea rasar uppåt i vikt nu så ska gå på onsdag o väga henne för då har de gått en vecka:) hon har gått upp 500g på en vecka när jag vägde henne förra veckan:) just de har fått jätte bra kompisar nu. Jörgen,signe,madde,rille o hanna. Bättre o ha få kompisar som man verkligen kan lita på o vara sig själv än o ha många och inte kunna ses! Den 10e va ju rille o peter ute o festa lite. Så jag o madde va hemma hos henne o gjorde mat o pratade massor. Hon har två söner max på 4år o linus på 9mån:) så alla badade i deras pool. Va riktig lyckad dag,kväll, natt kom hem vid halv fyra på natten. Barnen sov ju så jag o madde satt o kollade på film o drack läsk o popcorn:)! Ni är verkligen guld värda mina vänner:)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()